Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy 1 dekát sem hiztam (2 db)

Normális, hogy eddig 1 dekát sem hiztam?

21 hetes vagyok,és 2 kg-ot hiztam(szinte 2 hét alatt)pedig nem eszem többet mint eddig....vajon hol állok meg?

Legjobb válasz: nem hinném, hogy kellene aggódnod.Én a 18. hétig 3 kilót hiztam, most pedig a 21.ben vagyok és megint3 rámjött, tehát összesen 6, de az utóbbi idõben semmit sem csináltam másképp-kaja, mozgás- mégis hirtelen jöttek a kilók..A védõnõ azt mondta nem baj.

nem hinném, hogy kellene aggódnod.Én a 18. hétig 3 kilót hiztam, most pedig a 21.ben vagyok és megint3 rámjött, tehát összesen 6, de az utóbbi idõben semmit sem csináltam másképp-kaja, mozgás- mégis hirtelen jöttek a kilók..A védõnõ azt mondta nem baj.
Én a 21. hétre 1, 5 kilót híztam, most a 24. hétre pedig már 7 kilónál tartok és semmit nem csináltam másképp én sem. Szóval ez nagyon változó. És a kérdésedre válaszolva, igen normális.:)
Szia! Én 17 hetesen metem férjhez és semmi nem látszódott a ruhában, nem is sejtették, hogy terhes vagyok.... Rá 2 hétre meg már elég látványos volt a változás. teljesen normális, hogy most 2 kg-t híztál! Valahogy én is így keztem és a vége + 9 kg volt. A kórházból annyival jöttem ki, amennyivel keztem a terhességemet. Dia
A 20 hétig én 3 kg híztam, most a 33 hétre már 11 kg-t, pedig ugyanannyit eszem.

Nem híztam egy dekát sem 16 hetes koromig, most egy hét alatt 1, 5kg jött fel. Ez normális? Hogyan lehet úgy kordában tartani a hízást, hogy a bébim ne szenvedjen hiányt odabennt semmiben?

Legjobb válasz: A hogyanra sajnos nincs kész válaszom, csak arra, hogy az egészséges súlynövekedés hetente fél kiló. Ezt kellene valahogy tartani. Több zöldséggel, teljes kiõrlésû gabonával, kevesebb édességgel, fehér kenyérrel. Írd be a keresõdbe, hogy terhesdiéta. Ne aggódj, ez nem fogyókúrát jelent! A terheseknek nem szabad fogyókúrázni. A terhesdiéta azt jelenti, hogy meghatározott mennyiséget kell ennünk a fontos tápanyagokból, és minimálisat a tápanyagokban szegény, de kalóriadús dolgokból (kóla, csoki). Olvasd el pl ezt: http://dietakucko.hu/index.php?option=com_content&task=view&..

A hogyanra sajnos nincs kész válaszom, csak arra, hogy az egészséges súlynövekedés hetente fél kiló. Ezt kellene valahogy tartani. Több zöldséggel, teljes kiõrlésû gabonával, kevesebb édességgel, fehér kenyérrel. Írd be a keresõdbe, hogy terhesdiéta. Ne aggódj, ez nem fogyókúrát jelent! A terheseknek nem szabad fogyókúrázni. A terhesdiéta azt jelenti, hogy meghatározott mennyiséget kell ennünk a fontos tápanyagokból, és minimálisat a tápanyagokban szegény, de kalóriadús dolgokból (kóla, csoki). Olvasd el pl ezt: http://dietakucko.hu/index.php?option=com_content&task=view&..
Én is hasonlóan voltam, mint te. Annyi, amit észrevettem, hogy nekem 2-3 nap alatt felszalad hirtelen 2-3 kg, utána pedig hetekig nem mozog a sûlyom. A 16. hét után kezdtem el hízni, most 32 hetesen 9 kg-val vagyok több az indulósúlyomnál. Ez tök belefér, nincsen vele semmi bajom.
A kérdező hozzászólása: Megnyugtattatok, hogy nem feltétlenül leszek viziló. Nagyon köszi a linket is! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!