Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy 1 dekát (3 db)

Normális, hogy 10 hónapos kisfiam alig hízik? Nálatok ez hogy alakul? Az elmúlt 1, 5 hónapban kb 40-50 dekát szedett fel, kb 1 hónapja megy kézenfogva, alig alszik már napközben.

Legjobb válasz: Az én lányom 6 hónapos kora óta havi 25 dekát hízik. 6 és fél hónapos korában állt fel, rengeteget mozog. Most 1 éves és 7,2 kg. Picike tudom, de semmi baja, már egyedül jár, egész nap jön-megy.

Az én lányom 6 hónapos kora óta havi 25 dekát hízik. 6 és fél hónapos korában állt fel, rengeteget mozog. Most 1 éves és 7, 2 kg. Picike tudom, de semmi baja, már egyedül jár, egész nap jön-megy.
Az én nagyfiam 14 hónapos. 4 kilóval született, 1 hónaposan 5 kiló volt, 2 hónaposan 7, 5 kg! Fél éves korára meg 11. Most meg 12 kg... Szóval, eleinte rengeteget hízott (evett is, és eszik is rendesen), aztán, ahogy elkezdett mozogni, szinte megállt a hízásban, 8 hónap alatt hízott alig 1 kilót! Mondjuk neki voltak tartalékai, úgyhogy még most sem vézna a lelkem...:)
A lányom 4, 12 kg-val született. Fél éves korára volt 10, 6 kg. Majd 1 évesen 11, 4 kg. Szóval fél éves kora után eléggé leállt. Bár a kettõ közt én nem méregettem. Tény, hogy sokat mozgott, és nem evett valami jól, de a doki meg a védõnõ is meg voltak elégedve a súlyával.
Lányom négy hós korától volt, hogy csak havi 80 grammot hízott, a 200 gramm jónak számított már. Mivel az elsõ négy hónapban jól hízott ( 600-700 gramm)így 1 éves korára elérte a 8 kg-ot. A te babád ráadásul már sokat mozog, keveset pihen, így lemozogja a kalóriákat.semmi baj a hízásával, normális, hogy lassul a hízása.
A kérdező hozzászólása: köszi .)

Nem híztam egy dekát sem 16 hetes koromig, most egy hét alatt 1, 5kg jött fel. Ez normális? Hogyan lehet úgy kordában tartani a hízást, hogy a bébim ne szenvedjen hiányt odabennt semmiben?

Legjobb válasz: A hogyanra sajnos nincs kész válaszom, csak arra, hogy az egészséges súlynövekedés hetente fél kiló. Ezt kellene valahogy tartani. Több zöldséggel, teljes kiõrlésû gabonával, kevesebb édességgel, fehér kenyérrel. Írd be a keresõdbe, hogy terhesdiéta. Ne aggódj, ez nem fogyókúrát jelent! A terheseknek nem szabad fogyókúrázni. A terhesdiéta azt jelenti, hogy meghatározott mennyiséget kell ennünk a fontos tápanyagokból, és minimálisat a tápanyagokban szegény, de kalóriadús dolgokból (kóla, csoki). Olvasd el pl ezt: http://dietakucko.hu/index.php?option=com_content&task=view&..

A hogyanra sajnos nincs kész válaszom, csak arra, hogy az egészséges súlynövekedés hetente fél kiló. Ezt kellene valahogy tartani. Több zöldséggel, teljes kiõrlésû gabonával, kevesebb édességgel, fehér kenyérrel. Írd be a keresõdbe, hogy terhesdiéta. Ne aggódj, ez nem fogyókúrát jelent! A terheseknek nem szabad fogyókúrázni. A terhesdiéta azt jelenti, hogy meghatározott mennyiséget kell ennünk a fontos tápanyagokból, és minimálisat a tápanyagokban szegény, de kalóriadús dolgokból (kóla, csoki). Olvasd el pl ezt: http://dietakucko.hu/index.php?option=com_content&task=view&..
Én is hasonlóan voltam, mint te. Annyi, amit észrevettem, hogy nekem 2-3 nap alatt felszalad hirtelen 2-3 kg, utána pedig hetekig nem mozog a sûlyom. A 16. hét után kezdtem el hízni, most 32 hetesen 9 kg-val vagyok több az indulósúlyomnál. Ez tök belefér, nincsen vele semmi bajom.
A kérdező hozzászólása: Megnyugtattatok, hogy nem feltétlenül leszek viziló. Nagyon köszi a linket is! :)

Normális, hogy eddig 1 dekát sem hiztam?

21 hetes vagyok,és 2 kg-ot hiztam(szinte 2 hét alatt)pedig nem eszem többet mint eddig....vajon hol állok meg?

Legjobb válasz: nem hinném, hogy kellene aggódnod.Én a 18. hétig 3 kilót hiztam, most pedig a 21.ben vagyok és megint3 rámjött, tehát összesen 6, de az utóbbi idõben semmit sem csináltam másképp-kaja, mozgás- mégis hirtelen jöttek a kilók..A védõnõ azt mondta nem baj.

nem hinném, hogy kellene aggódnod.Én a 18. hétig 3 kilót hiztam, most pedig a 21.ben vagyok és megint3 rámjött, tehát összesen 6, de az utóbbi idõben semmit sem csináltam másképp-kaja, mozgás- mégis hirtelen jöttek a kilók..A védõnõ azt mondta nem baj.
Én a 21. hétre 1, 5 kilót híztam, most a 24. hétre pedig már 7 kilónál tartok és semmit nem csináltam másképp én sem. Szóval ez nagyon változó. És a kérdésedre válaszolva, igen normális.:)
Szia! Én 17 hetesen metem férjhez és semmi nem látszódott a ruhában, nem is sejtették, hogy terhes vagyok.... Rá 2 hétre meg már elég látványos volt a változás. teljesen normális, hogy most 2 kg-t híztál! Valahogy én is így keztem és a vége + 9 kg volt. A kórházból annyival jöttem ki, amennyivel keztem a terhességemet. Dia
A 20 hétig én 3 kg híztam, most a 33 hétre már 11 kg-t, pedig ugyanannyit eszem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!