Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy 1 (549 db)

Ebay-ről az normális hogy 1 hónapja rendeltem Kínából pár dolgot és még nem ért ide?

Pedig China Air Mail-el jön tehát akkor repülő,az pont gyors kellene hogy legyen.

Legjobb válasz: hi. Kínából teljesen normális, hogy valami csak 1 hónap után érkezik meg. Nekem 6 hét volt az egyik leghosszabb kínai szállítás, de olyan is volt, hogy 2 héten belül itt volt, nem értem, hogy. Várj, kb 1 hetet még, megjön az. Ha nem, akkor írj az eladónak.

hi. Kínából teljesen normális, hogy valami csak 1 hónap után érkezik meg. Nekem 6 hét volt az egyik leghosszabb kínai szállítás, de olyan is volt, hogy 2 héten belül itt volt, nem értem, hogy. Várj, kb 1 hetet még, megjön az. Ha nem, akkor írj az eladónak.
Nekem 2 hoónap alatt ért ide, amikor rendeltem. Had tegyem hozzá, hogy a NAV "véletlenszeruen" leellenoriz inden kínából bejövo csomagot. Szóval remélem semmi olyat nem rendeltél, ami nem tetszhet a drága NAV tiszteknek.
A kérdező hozzászólása: á nem rendeltem semmi olyat, Csak eddig 2-3 hét alatt ide értek dolgok azért furcsállom, de türelem akkor.
A kinaiaknal most volt valami unnep, lealltak a munkaval kb egy hetre, ez is okozhat csuszast!

Normális, hogy néha látom a lovasok.hu-n, hogy 1 éves herélt lovakat is árulnak? Normális, hogy 1 évesen egy ló herélt?

Legjobb válasz: Féléves kortól már herélhetõ a csikó. Bár elég sok összeesik és ilyen kis gitárnyakú ló lesz belõle, ha csak nincs megfelelõ lovaglással izmolva. Én szerintem jobb 4-5 éves korig csõdörnek hagyni, hogy szépen kifejlõdjön és csak utána herélném.

Féléves kortól már herélhetõ a csikó. Bár elég sok összeesik és ilyen kis gitárnyakú ló lesz belõle, ha csak nincs megfelelõ lovaglással izmolva. Én szerintem jobb 4-5 éves korig csõdörnek hagyni, hogy szépen kifejlõdjön és csak utána herélném.
Passz
Normálisnak normális, inkább az a kérdés hogy milyen ló lesz belõle. Én 3-4-5 éves koráig semmilyen mént sem herélnék, addigra alakul ki a jó kis fickós alkat, izomzat, csõdörös "jellem". Ha túl korán van herélve egy ló akkor kis satnya lesz, szó szerint töketlenül fog kinézni.
Az anyja alatt is ki szokták herélni a csikókat. Ilyenkor megnyúlnak a csöves csontok, kecsesebb lesz a ló.
az, hogy satnya lesz azért hülyeség, mert pont, hogy a korán heréltek gyorsabban és magasabbra nõnek. teljesen normális, baja nem lesz tõle, csak tényleg máshogy fog kinézni. de a nagyokosok azt mondják, hogy ha mén jelleget akarsz a lovadnak küllemben, jellemben, akkor 7-8 éves koráig nem szabad kiherélni, 6-nál korábban tuti nem, tehát tök mindegy, hogy 4 évesen, vagy fél évesen heréled ki, csak ha fél évesen, akkor kicsit egyszerûbb. szerintem a herélésnél is a ló érdekeit kell nézni. ha van lehetõség arra, hogy egy mén csikó egyéb mén csikókkal együtt nagy területen nõjön fel, akkor nyilván az a legjobb, de pl. csak azért, hgoy az anyját ne ugorga meg egyedül tartani leválasztás utántól felnõtt koráig, az sokkal rosszabb, mint egy herélés fél éves korban.
Én azt hallottam, hogy a korán herélt lovak magasabbra nõnek.
Nem normális és 6 hét gipsz minimum
A törés típusától függ. min. 2 hétig és max. 12 hétig!
Rendbe jött már a bokád?


Az úgy normális hogy 1 éve gyökérkezelt fogam amibe megtaláltam a 4dik csatornát 2-3 hónapja elkezdett fájni?

nagyon zavaró ennyi szenvedés után , miért lehet ez ?Mint már írtam a 4.dik csatornát is nagy nehezen megtalálták mi lehet most már vele? 17.l

Legjobb válasz: Menj vissza dokihoz, lehet, hogy nem lett normálisan kitisztítva, röntgenen valószínûleg látszani fog, hogy mi a gond.

Menj vissza dokihoz, lehet, hogy nem lett normálisan kitisztítva, röntgenen valószínûleg látszani fog, hogy mi a gond.

Ha nagyon szeret és szerelmes belém egy lány, akkor normális, hogy 1, 5 év alatt nem szeretkeztünk egyszer sem? Ha egy nő szerelmes, ágybabújik a szerelmével maximum fél év után, nem?

Legjobb válasz: Ez elég sok mindentõl függ. Fõleg az erkölcsi neveltetésétõl, beállítódástól és az illetõ korától is, no meg, hogy volt-e már elõtte valakivel, vagy sem. Van akinek fontos a szüzesség megõrzése is. Másfél év alatt azért ilyen dolgokat megbeszélhettetek volna. Én a elsõ szerelmemmel már kb. mint 2,5 éve jártunk, amikor elõször szeretkeztünk. Bár magunktól sem siettük volna el, a szüleink mindkettõnket nagyon szigorúan fogtak, nem nagyon akadt rá normális lehetõség sem elõtte. Az, hogy eddig még nem szeretkeztetek nem jelenti azt, hogy nem szeret eléggé. Szerintem az a legtisztább, ha megbeszélitek, hiszen úgy tûnik másképp gondolkodtok errõl. Osszátok meg a saját gondolataitokat egymással.

Ez elég sok mindentõl függ. Fõleg az erkölcsi neveltetésétõl, beállítódástól és az illetõ korától is, no meg, hogy volt-e már elõtte valakivel, vagy sem. Van akinek fontos a szüzesség megõrzése is. Másfél év alatt azért ilyen dolgokat megbeszélhettetek volna. Én a elsõ szerelmemmel már kb. mint 2, 5 éve jártunk, amikor elõször szeretkeztünk. Bár magunktól sem siettük volna el, a szüleink mindkettõnket nagyon szigorúan fogtak, nem nagyon akadt rá normális lehetõség sem elõtte. Az, hogy eddig még nem szeretkeztetek nem jelenti azt, hogy nem szeret eléggé. Szerintem az a legtisztább, ha megbeszélitek, hiszen úgy tûnik másképp gondolkodtok errõl. Osszátok meg a saját gondolataitokat egymással.
Hát, ez sokmindentõl függ.Mennyi idõsek vagytok?Szûz a lány?Érte valami trauma(nem veled)?Pettingelni sem pettingeltek?
Sokfélék az emberek, bár az 1, 5 év kissé hosszú, amikor átlagosan a 3.-4. randevún a legtöbben már lefekszenek. Persze sok múlik az egyéneken, nyilván, ha a nõdnek az az elve, hogy nincs szex házasság elõtt, az egész más helyzet, mint az, ha mondjuk veled 'jár', miközben mások dugják. Egyébként honnan tudod, hogy szerelmes beléd? Azt csak a viselkedésébõl lehet megtudni. Ha valaki nem hajlandó veled lefeküdni, az nem okvetlenül a szerelem jele sajnos.
Szerintem ez így már túlzás. Egyrészt kihasznál téged - másrészt lehet, hogy mélyen vallásos. Szerintem egyiknek sem lehet igazán örülni. Én otthagynám - méghozzá azért, mert ha most ilyen, a házasság után még sokkal ilyenebb lesz. Nem kívánod te azt magadnak...
Hát az sem jó, ha 13 évesen már b*sznak a kislányok, de ez meg a másik véglet - én nem tudom elfogadni egyiket sem. :<
Szerintem itt nincs kérdés. Ennek a kapcsolatnak már lõttek, egyikõtök sem él már benne, felejtsd el! Nem tudom, mi az, ami miatt vacillálsz, hisz semmi olyat nem írtál, ami még hozzá fûzne. Tudom, másfél év az életedbõl... emlékezz a jó és szép dolgokra, de ennyi, keress olyat, akivel minden OK, akinél nem érzed úgy, hogy kihasznál, akivel egyenrangú társak lehettek. Amit írtál, abból még akár az is fontos lehet, hogy olyat válassz, akinek nem kell költöznie, akinek nem kell otthagynia a saját egzisztenciáját, családját, tanulmányait stb. ha Veled szeretne lenni. Egy olyan kapcsolatban, ahol mindketten a másiktól várja el, hogy érte feladjon mindent, akármi is lesz, mindig lesz egy vesztes fél, akinek nem ér ennyit a dolog. Ha ott találnál valakit magadnak, ahol te élsz, ez a probléma fel sem merülne, lényegesen egyszerûbben telhetnének a napjaitok együtt.
A kérdező hozzászólása: figyelmetlen válaszolóknak: nem a szex volt a kérdés, hanem a szerelem
13:38-as vagyok... valahogy átugrottam azt a kommentedet, hogy már szakítottatok is. Nos ebben az esetben végképp semmi sem köt össze benneteket. Ha õ ennyire "örült" és sietett országnak-világnak hírül adni, hogy egyedülálló, még annyit sem ér meg ez a dolog, hogy dilemmázz rajta! Lépj tovább, keress valakit, akivel sokkal inkább egyezni tudtok, aki felvállal, akinek Te ugyan olyan fontos vagy, mint õ neked, aki büszkén írja majd ki akár iwiwen is, hogy "kapcsolatban".
A kérdező hozzászólása: és úgy képzeli el a dolgokat az életben, hogy én alkalmazkodom hozzá, megyek mindig hozzá, sõt oda is költözöm, amit a munkámból, karrierembõl kifolyólag nem tehetek meg kényelmesen ... könyebben tudnám rendezni, megalapozni a jövõnket, ha õ jönne utánam, viszont ezt nem hajlandó
A kérdező hozzászólása: kár, hogy ennyire lepontozzátok egymást, mivel igazat adok azoknak a kommentelõknek, akik a pasifogást látják benne ...
"Ha egy nõ szerelmes, ágybabújik a szerelmével maximum fél év után, nem?" Én ebbõl úgy értelmeztem, hogy a szexben a szerelem bizonyítékát látod. lehet, hogy a kérdés a szerelem, de ebben alaposan szerepel a szex is! (Az egyik "figyelmetlen")
Én annak a híve vagyok, hogy kiismerem az embereket mielõtt összejövök vele. Nekem most van egy hosszabb kapcsolatom és több mint egy évig várattam a fiút, aztán összejöttem vele. Ezután 15 hónapban vesztettem vele el a szüzességemet, ekkor éreztem jónak, hogy õ megérdemli. Ha szeretitek egymást, akkor nem csak a szex számít. Szóval csak várj, ha majd õ is akarja, akkor csináljátok, hidd el akkor lesz a legjobb. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: megvártam volna, míg befejezi a tanulmányait ... mindenben a kedvében jártam ...
A kérdező hozzászólása: nem a szexre ment ki a kérdés. a szex két ember között a szerelem beteljesülése szerintem. ha egy nõ tényleg szeret, odaadja magát és nem áll ellen, de hogy 1, 5 évig ne történjen semmi, hanem tartogatja magát a házasságra, hogy megfogjon, egy szakítás után meg kínálgatja magát ... egyébként is még õ mondta, hogy pl vizsgákon rá szokott játszani, hogy fél, hogy kedvesebbek legyenek vele, és jobb jegyet kapjon, sõt, amikor kezdtünk járni és kísérgettem egyetemre, cipeltem a táskáját, mindig kerülõúton kellett mennünk. amikor meg kétszer kikosarazott és utána visszajött, az még furcsább volt ... sejtettem, hogy valami nem stimmel
A kérdező hozzászólása: szakítás után kínálgatja magát = árulja magát iwiwen ... eddig a kapcsolati állapot rejtve volt, most hogy egyedülálló, be is állította, hogy mindenki lássa. nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de nagy pofára esés volt 1, 5 év után. egy valaki mondogatta a baráti körömbõl, hogy valami nem stimmel ezzel a lánnyal, csak nyílván szerelmesen nem hisz az ember ... kíváncsi vagyok még véleményekre
A kommentedbõl én úgy érzem, te már nem nagyon vagy szívvel-lélekkel ebben a kapcsolatban. Abból, amiket írtál, szerintem ez egy szeretkezéssel sem változna meg. Azzal szerintem nincs semmi baj, ha valaki azt szeretné, ha másfél évvel késõbb is a tenyerén hordozná a pasija és még ilyenkor is törõdik a tanulmányaival, nem hanyagolja el a vizsgáit, stb. A nyilvános helyen való csókolózás hiánya sem szemétség, sunyiság, stb. Lehet, hogy ezzel a "felsõbb körbe való kerüléssel" inkább Te érzed úgy, hogy mivel egyre jobb parti vagy, könnyebben és szexdúsabban is élhetnél VALAKI MÁSSAL. Amit fent írtak páran, jó ötletnek tûnik... ha õt akarod szexszel együtt akkor vedd el, ha nem, hát lépj. Az sem árt, ha tudatod a lánnyal, hogy a 2 eshetõség között vacillálsz, így kiderülhet az is, hogy neki mennyire fontos ez az elv.
Na ez érdekes, házasság elõtt pár nappal... Akkor már mért nem várja ki azt a pár napot, ha vallás miatt csinálja ezt?
Ja, mondjuk ha 16 évesek vagytok, vagy valami ilyesmi, akkor persze nem értelmes a válaszom (bár a kérdés sem nagyon).
A kérdező hozzászólása: kijelentette, hogy csak akkor fekszik le velem, ha már házasság elõtt vagyunk pár nappal ...
A kérdező hozzászólása: mindketten elmúltunk 20, most kezdtem el dolgozni
A kérdező hozzászólása: sokszor mondogatta, hogy mennyire szeret így úgy amúgy, közben elvárt volna bizonyos dolgokat, hogy tovább hordozzam a tenyeremen és futkározzak utána 260 km-re dolgozó emberként, míg neki "tanulni kell" hétvégente. ahol meg lakik, az utcán nem csókolhattam meg még félreesõ helyen sem, nem engedte ...
A kérdező hozzászólása: mindig a kedvében jártam, az tény, hogy jó böszme voltam, mert elvakultan szerettem. a másik tény, hogy saját erõbõl bekerültem egy felsõbb körbe, tehát jó parti lennék :)
Így már más a helyzet miután írtál kommentet.Fel sem vállal téged(a szex most más lapra tartozik)!Utolsóval egyetértek.Hagyd ott v.próbálj meg még 1 utolsót beszélgetni vele, ha szerinted még megéri.
A kérdező hozzászólása: Ebbõl otthagyás lesz. Valószínûleg kelleti magát más férfiaknak is. Mikor elkezdtünk járni, nem sietett iwiwre kiírni, hogy kapcsolatban, még én szóltam neki pár hónap múlva, most szakításunkkor meg két nap múlva ez volt az elsõ dolga, hogy leszedte a közös képeinket és kiírta, hogy egyedülálló.
háthallod, ezt a nõt énmár ma otthagynám. ezzel a szüzességdumával valszeg csak magához akart láncolni, valószínûsíthetõ, hogy te egy kedvesebb, rendesebb fiú vagy, nem az a szexmániás bunkó, így feltételezte h téged meglehet fogni a szüzesség témánál fogva. plusz még említetted h bekerültél felsõbb körökbe. ez a csaj tuti h nem szeret téged, csak megakar tartani, a fentebb említett okokból kifolyólag. közben meg valszeg más pasikkal is kavar, ugyanis már rég nemte vagy neki a nagy õ, és kalandozik el másfele. én a helyedbe mnár ma kidobnám.
"kijelentette, hogy csak akkor fekszik le velem, ha már házasság elõtt vagyunk pár nappal ..." Így meg nem is értem, mi a kérdés. Ha ezzel a nõvel akarsz maradni, akkor házasodj, ha nem, akkor hagyd el. Ritka kincs az olyan nõ, aki ennyire tudja, mit akar, és még világosan, emberi nyelven közölni is tudja. Szóval pofonegyszerû a döntés. Házasodsz és akkor lesz szex, vagy nem házasodsz, és akkor nem lesz.
ez a nõ nem kincsként õrzi a szüzességét, hanem pasiodaláncolónak használja. ezegy rafinált, sunyi nõ, ésmég véletlenül se vedd el azért, h végre legyen szex, inkább keress mást, aki nem eszközként tekint a szüzességére
Büdös ez így nagyon, ráadásul Te is látod a helyzet problémás pontjait - beszélj vele és ha úgy látod, nem változik semmi (gondolkodásában, hozzáállásában stb.), szerintem is hagyd ott. (Ez persze magánvélemény)

Az normális hogy 1 centi eltérés van a kettõ felkarom kerülete között?

al: 39 cm

Legjobb válasz: Normális, nincs teljes szimmetria :)

Normális, nincs teljes szimmetria :)
Nekem is 1 - 1.2cm az eltérés, majd ha lesz 42-43, egyáltalán nem feltünõ, sõt ha nem méregeted észre sem vevõdik.
Normális.
szóval te is jobb kézzel recskázol :D

Normális, hogy 1 hetes babám ilyen sűrűn kér enni?

Eddig 2-2.5 óránként szopizott nappal úgy,hogy ébresztettem.Éjjel 1..5 óránként ő ébreszt engem,de most már nappal is egyre sűrűbben kér enni.Nem elég a tejem,vagy nem elég tápláló?

Legjobb válasz: Szerintem megnött az étvágya és igy állit át téged a nagyobb mennyiségü tej termelésére. Ez teljesen normális dolog.

Szerintem megnött az étvágya és igy állit át téged a nagyobb mennyiségü tej termelésére. Ez teljesen normális dolog.
Ez majd mérésnél kiderül, vagy az van amit az elsõ válaszoló mondd, vagy pedig az, hogy nem elég a tejcsi.Ha normálisan gyarapszik a súlya, van bõven ugyanúgy pisis pelusa akkor minden oké.
Normális, majd beáll szépen, annyiszor adj neki ahányszor kér, és így lesz elég tejcsi. Most kezdtek egymásra hangolódni, most indul be a tejed.
Teljesen normális. Valószínûleg az éhség mellett a testközelsége is vágyik, s így tudja magának biztosítani. Amennyiben napi 5-6 pisis pelenkája van, a tejed biztosan elegendõ. Tedd annyiszor mellre, ahányszor kéri, hogy minél elõbb beálljon a kereslet-kínálat és igyál sok folyadékot, lehetõség szerint pihenj a babáddal együtt, ezek mind tejserkentõ hatásúak :) Egy 1 hetesnél idõsebb babánál is elõfordul, hogy napokig csak cicizne, és nincs is annál szebb, mint a szopizó babában gyönyörködni ;)

Az normális, hogy 1, 5 éves boxer kutyusom orra elkezdett kivilágosodni?

Már nem fekete, hanem szürkés.

Legjobb válasz: Szerintem normális. Ugyanis öcsém Golden Retriever kutyuskájának nyaranta koromfekete a nózija, ellenben télen, most is "kifakul" és barnás lesz.... :-))

Szerintem normális. Ugyanis öcsém Golden Retriever kutyuskájának nyaranta koromfekete a nózija, ellenben télen, most is "kifakul" és barnás lesz.... :-))
Lehet, váltóorra lesz. Ez azt jelenti, télen világosabb, nyáron vissza színezõdik. Csak kis pigment gond, nem számottevõ.
És nedves az orra?, mert lehet nem érzi jól magát, elképzelhetõ, hogy nem nyalogatja az orrát, és az száraz marad.

Normális hogy 1 hete ivartalanított lánycicám sebe körül az egyik oldalon kicsit be van dagadva?

Legjobb válasz: Nalunk az egesz sebhely alatt vegig egy kemeny dudor volt, visszavittuk a dokihoz, de megnyugtatott, normalis, es el is mult ket het alatt ,ahogy gyogyult.

Nalunk az egesz sebhely alatt vegig egy kemeny dudor volt, visszavittuk a dokihoz, de megnyugtatott, normalis, es el is mult ket het alatt , ahogy gyogyult.
A gyógyulás miatt van bedagadva, el fog múlni. Nyugi!
Én is csak azt tudom írni, amit az elõttem szólok: teljesen normális, a belsõ hegesedés miatt van. Ne aggódj :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a kedves válaszokat, azért egy kicsit megnyugodtam!
Nekem az állatorvos elõre szólt, hogy 1-2 hétig dudor lesz a sebénél, ez normális. Ha 2 hét után sem múlik el, csak akor kell neki megmutatni. Úgyhogy semmi gond!

1 sz. Női Klinikán Pesten a genetikai tanácsadóba normális, hogy 1 hete nem tudok bejelentkezni?

Kereken 1 hete hívogatom őket és soha senki nem veszi fel a telefont. Más is járt már így? Vagy rossz számon próbálkozok, vagy rossz időben? Hihetetlen, hogy egy sürgős vizsgálatra az ember hetekig ne tudjon bejelentkezni. Kb negyed óránkén telefonálok, már több ezer Ft-omba van a dolog és még mindig nincs időpontom. Akinek ugyanide kellett mennie, leírná, hogy hogy sikerült bejelentkeznie, milyen számon és hogy természetes-e ez, hogy ennyiszer kell próbálkozni? Előre is köszönöm! Nagyon feldúlt vagyok emiatt. :(

Legjobb válasz: Kérd a központot, hogy õk kapcsolják a genetikai tanácsadót, és ha akkor sem sikerül, akkor mondd el a központosnak, hogy régóta próbálkozol, és soha nem sikerül hívnod. Jobb ötletem nincs sajnos. Én több, mint két éve jártam ott genetikai tanácsadáson, és az elsõ próbálkozásomra azonnal felvették a telefont. A szám sajnos már nincs meg, de hátha van olyan, aki többet tud segíteni nálam.

Kérd a központot, hogy õk kapcsolják a genetikai tanácsadót, és ha akkor sem sikerül, akkor mondd el a központosnak, hogy régóta próbálkozol, és soha nem sikerül hívnod. Jobb ötletem nincs sajnos. Én több, mint két éve jártam ott genetikai tanácsadáson, és az elsõ próbálkozásomra azonnal felvették a telefont. A szám sajnos már nincs meg, de hátha van olyan, aki többet tud segíteni nálam.
A szám: 0612660473, a mellék 54250. Sajnos nekem is 3 napba telt, mire ezt a számot kiderítettem, de itt aztán rögtön sikerrel jártam. Végsõ esetben, ha van idõd és lehetõséget, menj be és addig ne tágíts míg nem adnak idõpontot :) (én már ezen a ponton voltam amikor végre sikerült...)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségeteket! Végre sikerült, 2 hét múlva mehetek. Hát nem kapkodják el a dolgokat. Mindegy, lényeg, hogy meg van az idõpont. :) Köszönöm mégegyszer!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!