Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy évesen is minden (24 db)

Normális, hogy 16 évesen is minden pasiban a nagy Õt keresi az ember?

Persze vannak olyanok, akiknél tudod, hogy nem ?k lesznek azok, akikkel majd... De itt inkább a nagy szerelmekre gondolok.

Legjobb válasz: sztem normális. én párkapcoslatban vagyok ( 16 éves) és jelenleg ugy érzem h Õ az igazi. persze ésszerüen nézve,ritka akinek az "elsö" az "utolso" is marad

sztem normális. én párkapcoslatban vagyok ( 16 éves) és jelenleg ugy érzem h Õ az igazi. persze ésszerüen nézve, ritka akinek az "elsö" az "utolso" is marad
Hajajj, persze...én minden pasiban a nagy õt kerestem, amíg meg nem találtam.Lehettem akárhány éves.Már az elsõ kamaszszerelemrõl azt gondoltam, hogy örökké fog tartani, aztán hol van az már...... Akiben megtaláltam, ahhoz férjhez is mentem.
Én is ilyen voltam, nincs ezzel semmi gond:-) Nem vagyunk egyformák, és mi vagyunk kevesebben! Én örülök, hogy nem dugod körbe a világot, mint a mai fiatalok többsége, és tisztelet a kivételnek. Én 16 évesen már gyerekért voltam megõrülve, persze ésszel felfogtam, hogy ennek még nincs itt az ideje. De 18 évesen már menyasszony lettem (igaz mésfél év után elhagyott..). De most, 29 évesen találtam meg a párom, a férjem és 32 hetes kisbabám a pocimban. Kûzdj, és tarts ki az elveid mellett! Én is mindig tudtam, hogy mire vágyom, és idõ kellett, hogy megtaláljam, de megérte a sokéves kûzdelem!!
A kérdező hozzászólása: Köszönet az eddigi válaszadóknak! Egy picit megnyugodtam... :)
én 16 éves vagyok én 15 hónapja vagyok kapcsolatban... nem õ volt az elsõ szerelmem de ugy érzem õ lesz az utolsó:) és sztem tök normális ez azoknál akik nem kis ribancok...
Sztem sincs ezzel semmi probléma.Normális. Én most leszek 3hónap múlva 17 és másfél éves kapcsim van..én is úgyérzem, hogy "Igen, Õ a Nagy Õ!" :) (Remélem így is lesz.. :$) Sok sikert mindenkinek!

6 hetes vagyok és mindíg evés után tör rám a hányinger. Olyankor a szagoktól is rosszul vagyok. Ez normális? Hogy mindíg evés után?

Legjobb válasz: normális, és te vagy a jobb eset, mert ha evés után, max hánysz, de valami bent marad, viszont én aki evés elõtt már rosszul voltam, meg sem tudtam enni semmit. Nincs gáz , pár hét aztán elmúlik!

normális, és te vagy a jobb eset, mert ha evés után, max hánysz, de valami bent marad, viszont én aki evés elõtt már rosszul voltam, meg sem tudtam enni semmit. Nincs gáz , pár hét aztán elmúlik!
Szia Igen normális. Inkább próbálj meg többször keveset enni...és sokfélét, könnyût.( gyümi zöldség stb.) Álltalában a 14. hétre megszünnek ezek a tünetek. Én is így voltam vele. Jó babavárást 14 hetes kismama

Egy éves lányom székleténél normális, hogy totál emésztetlenül jönnek ki benne a sárgarépa, és minden egyéb ételdarabok? Most ráadásul még habos is a széklete, miért?

Legjobb válasz: a habost azt nem tudom, de a fiamnak még másfél évesen is a darabok, amiket nem rágott, csak nyelt, egyben visszaköszöntek a pelusban. Erre mondta a gyerekdoki hogy ebbõl is látszik h nincs még felkészülve a darabos ételekre az emésztõrendszere. Másfél éves kora után még ugyanúgy nyelte igazság szerint a darabosabbat és mégis teljesen egynemû lett a kakája. Szóval szerintem teljesen normális h a nem megrágott dolgok egyben kijönnek.

a habost azt nem tudom, de a fiamnak még másfél évesen is a darabok, amiket nem rágott, csak nyelt, egyben visszaköszöntek a pelusban. Erre mondta a gyerekdoki hogy ebbõl is látszik h nincs még felkészülve a darabos ételekre az emésztõrendszere. Másfél éves kora után még ugyanúgy nyelte igazság szerint a darabosabbat és mégis teljesen egynemû lett a kakája. Szóval szerintem teljesen normális h a nem megrágott dolgok egyben kijönnek.

Meddig normális hogy hányik? A fiam 2 éves múlt és ha nagyon nevet, illetve szaladgál is közben, vagy ugrál, mindig hányik.

Rosszul zár az az izom neki vagy mit?l lehet? Nem eszik sokat s?t...keveset inkább..

Legjobb válasz: Vidd el gyerkorvoshoz ebben a korban nem normális,fõleg ha nem is eszik sokat! Apró mûtéttel szûkebbre zárják a gyomorszáját.De más baj is lehet ,mindenképp doki,nehogy felmarja a gyomorsav a gégéjét!!!

Vidd el gyerkorvoshoz ebben a korban nem normális, fõleg ha nem is eszik sokat! Apró mûtéttel szûkebbre zárják a gyomorszáját.De más baj is lehet , mindenképp doki, nehogy felmarja a gyomorsav a gégéjét!!!
Szerintem nem normális dolog, ha ugrálástól vagy nevetéstõl hány egy gyerkõc. A gyerekorvossal beszéltél már errõl?
A kérdező hozzászólása: nem. Én azt hittem hogy csak gyengébb neki az az izom és ahogy rázkódik meg ugrál ugye könnyen visszajön neki. Végülis a felnõttnek is ha tele a gyomra akkor néha elindulhat visszafelé a cucc (már bocsánat) persze nem lesz hányás a vége... Arra is gondoltam hogy lehet h túl gyorsan eszik vagy iszik és a levegõ alászorul az ételnek és azért jön ki neki könnyebben? Na mindenesetre megkérdezem az orvosunkat (bár már hallom ahogy azt mondja hogy minden oké, vagy hogy ha gondolom vigyem el ide-oda ahol több hónapos várakozási idõ lesz).
Szerintem ha még hosszú is a várakozási idõ akkor is jobb megnézetni, mert ha nincs baj, akkor megnyugodhattok, de ha mégis, akkor jobb ha minnél hamarabb rendbeteszik, mert nem hiszem, hogy neki is kellemes lehet ez az állapot.Ha van idõd írd ki ide, hogy mit mondott a doki.

Anyatejet és pótlásként tápszert is kapó 5 hetes babámnál normális, hogy minden evésnél bekakil? Miért evés közben kakilnak a babák?

Először szopizik mindkét mellből, sajnos egy nem elég és utána kapja a tápszert. Nem mohó, szépen eszi az üvegből a tápit, aztán néhány korty után abbahagyja az evést és jön a kaki, van amikor sír is közben, aztán ahogy kijön a kaki abbahagyja a sírást eszik tovább. A kakija sárgászöld, gondolom ez az anyatej-tápszer keveredés miatt van. Tapasztaltatok ti is ilyet a babátoknál?

Legjobb válasz: Ez teljesen normalis. Mondjuk az en fiam befejezte a szopit es utana nyomta a zoldes-sargat, de hat mindenki mas. Orulj neki, hogy van szeklete es nem ragad benn a cucc! Lehet a szelek miatt sirdogal egy kicsit.

Ez teljesen normalis. Mondjuk az en fiam befejezte a szopit es utana nyomta a zoldes-sargat, de hat mindenki mas. Orulj neki, hogy van szeklete es nem ragad benn a cucc! Lehet a szelek miatt sirdogal egy kicsit.
Normális. A legtöbb ember is így mûködik egyébként, hogy ha eszik valamit akkor egybõl beindul az emésztés és a perisztaltika szépen végigsuhan az emésztõrendszerén. Csak felnõttkorban ez valamivel lassabb folyamat.
Az evéstõl beindul a bélmozgás, ezért kakil.
Persze, ez teljesen normális. A lányomnál pont így volt. Én is szoptattam elõször, utána ha igényelte kapott tápszert is. Minden evésnél kakilt, általában közben õ is, de olvastam is, hogy ez általában így is van. Evés közben megindul az anyagcsere, ez kb olyan, mint a felnõtteknél a kávé...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltatok! Amikor még csak anyatejes volt nem izgultam, de megijesztett a területi védõnõ, hogy lehet a tápszerre allergiás, mert a tápszer mellett inkább székrekedésesek a babák.

A 13 éves leányomnak eléggé szőrös a lába, a combja is és zavarja . Mit lehet tenni? Normális, hogy 13 évesen epilálót használjon? Nem lesz erősebb a szőrzete? Nem lesz olyan mint egy gorilla?

Legjobb válasz: dehogy lesz, nekem 13 évesen epilálta anya a lábam,meg gyantázta,mg én szõrtelenítõkrémeztem...20 éve vagyok,semmi bajom,3 nap kell,h kijöjjön egy kis borosta...

dehogy lesz, nekem 13 évesen epilálta anya a lábam, meg gyantázta, mg én szõrtelenítõkrémeztem...20 éve vagyok, semmi bajom, 3 nap kell, h kijöjjön egy kis borosta...
Erõsebb semmitõl nem lesz, viszont az epilátor szõrbenövéseket okoz és nem is túl kíméletes. Gyantával jobban járnátok.
hát engem is zavarna....igen, epilálja, erõsebb nem lesz
Nem lesz erõsebb a szõr. Én is inkább a gyantát javaslom, utána hosszabb ideig szép marad a lába, mint az epilálás után.
Nem, ez csak egy tévhit, hogy erõsebb lesz a szõrzet. Nyugodtan szõrtelenítsetek, én a krémet javasolnám. Elõször mondd el, esetleg mutasd meg neki, hogyan csinálja, és õ szõrteleníti magát. Ennek szerintem örülni is fog, mert úgy látja, hogy elismered azt, hogy nagylány. Én 12 éves voltam, amikor elõször szõrtelenítettem. AZ Opilca krémet ajánlanám.
Nekem az elsõ szõrtelenítésem gyantával történt, még anyukám csinálta nekem :) én is szerintem 13 éves lehettem. eléggé szenvedtem, de megérte :) az epilátor nem a legjobb, legalábbis nekem, mert szõrbenövésem lesz tõle, amit aztán csak akkor tudok helyre hozni, ha egy darabig csak borotvát használok. Szerintem mindenképp érdemes az 1.-t gyantával kezdeni.
Krémet ne, az elég durva anyag, és nem is tartós a hatása. Legjobb lenne gyantázni, tartós. Ha van benne rutinod, akár te is megcsinálhatod, vagy bízzátok kozmetikusra. Epilátorral nekem sincsenek túl jó tapasztalataim. :S Nem lesz olyan, mint egy gorilla, ha mégis, akkor az hormonzavarra utal. :D Te nem szõrtelenítesz egyébként? Ha igen, olyan lettél, mint egy gorilla? Ugye, hogy nem. :D
A kérdező hozzászólása: Én 37 vagyok , és alig szõrös ...sajnos az apjáék voltak ilyenek és azt örökölte ...
már úgyse szûz

Normális, hogy 3 hónapos babám 2 hete minden evés után bekakil, még éjszaka is. Miközben alig eszik alkalmanként?

Legjobb válasz: Normális, jó az emésztése. Azért ajánlom, hogy menj el vele a gyerekorvoshoz, vagy a védõnõhöz. Jó babázást kívánok!

Normális, jó az emésztése. Azért ajánlom, hogy menj el vele a gyerekorvoshoz, vagy a védõnõhöz. Jó babázást kívánok!
A kérdező hozzászólása: olyan mintha mindenben késõbb fejlõdnék ki, szexuális téren. legalábbis én így érzem
Érdekes o.O
Alacsony tesztoszteron szintre tippelek. Kopasz legalább nem leszel, örülj ennek.
A kérdező hozzászólása: tesztoszteron szint vizsgálatot lehet kérni háziorvostól
Legfeljebb beutalót ad a laborba, ha komolynak gondolja, de még egyszer mondom, ez csak tipp. Ha férfias jegyeid rendben vannak ezen kívül, akkor nincs hormonproblémád.
Ha ez téged nagyon zavar kérj kivizsgálást. Szerintem nincs ezzel baj.
A nõk "mellproblémáinak" férfi megfelelõje az arc- és mellszõrzettel kapcsolatos folyamatos parázás. Azt megkérdezhetem, hogy a fejlett mellszõrzetnek milyen funkcionalitást tulajdonítasz, hogy neked arra feltétlenül 'szükséged' van? Ahogy a nõknek sem lehet mindnek hatalmas melle, úgy minden férfinak sem lehet a hollywoodi sármõröknek megszokott dús, tömött, férfias szõrzete.
A kérdező hozzászólása: szó sincs róla hogy zavar, csak fura hogy 31 évesen kezd nõni, olyan mintha most lennék úgymond érett rá pedig 20 év körül kellett volna szerintem nõnie nem most nem zavar egyébként a szõr
Én alapból nem vagyok szõrös típus, apám se volt az. De nekem meg a szakállam nem akar nõni, bár nálam meg állapították, hogy alacsony a tesztoszteron szintem, erre már szedek is fél éve gyógyszert de nem nagyon változott a dolog. 31/F

Miért nem örül hogy valaki, hogy lyuk van a ***? Normális, hogy valaki 30 évesen is azon nyavajog, hogy mást kapott mint a testvére?

A haveromék elég jól állnak, és segítették a szüleik õket, Kocsi, ház vásárlásával.

Legjobb válasz: Én erre azt mondom aki a kicsit nem becsüli az a nagyot nem érdemli. De általában ahol van pénz igen ott megy a veszekedés mert mindig többet és többet akarnak ezért nem elégszenek meg azzal ami van.

Én erre azt mondom aki a kicsit nem becsüli az a nagyot nem érdemli. De általában ahol van pénz igen ott megy a veszekedés mert mindig többet és többet akarnak ezért nem elégszenek meg azzal ami van.
Azért, mert nem arról van szó, ami a felszínen megy. Oké, hogy te irigykedsz rájuk - én is azt tenném, mert mindent a világon egyedül, kõkemény melóval magamnak kapartam ki -, de ha ezen túl tudsz lépni, akkor lásd meg azt, hogy mi ennek az ára! A két lány kapott valamit - talán meg sem kérdezték õket, hogy mit szeretnének, csak odavágták hozzájuk, ÉS (ez az egészben a legrosszabb!) egy életen át várják érte a hálát, a köszönömöket és ezzel egy életen át odakötözik õket a szülõi házhoz. Hidd el, jobb, ha az ember megharcol mindenért, mert az a saját maga harca és munkája gyümölcse, nem kell hálákodnia senkinek semmiért. Azt vesz a pénzén, amit õ akar, képes és tud nemi örölni, és szabad maradt, mint a madár. És nem utolsó sorban a harc megerõsíti és felnõtté teszi. Akinek a s..e alá tolnak mindent, az nem tudja értékelni azt, amit csak odavágnak neki, mert nem õ dolgozott meg érte, és nem is fog neki örülni maradéktalanul, puha, befolyásolható és gyerek marad mindörökre.
Tudod itt nem a lányok a hibásak! A szülõk!!! Ez nevelés! Ahol pénz van ott még nehezebb ez mert ha van mibõl akkor természetes, hogy adsz is fõleg a gyerekeidnek. Sokan a pénzel akarnak szeretetet "venni" de ezáltal tiszteletet nem kapnak!!!!! Az elõttem íróhoz csatlakozom én is. Bár IRIGY ne legyél mert az megkeseríti az életedet. Sosem látunk bele senki családjába, érzéseibe, életébe, gondolataiba, hogy miként éli gazdagon hétköznapjait. Az élet õket is megtanítja majd az alázatra elõbb vagy utóbb. Csendben hallgasd õket mondj véleményt magadban és figyeld az idõt!!!! Abban lesz a válasz!!
Itt maximum azon lehetne nyavalyogni, ha nem azonos értékben kapták. Ha a másiknak van hol laknia egy tartósnak ígérkezõ párkapcsolatban, akkor akár logikus is lehet a szülõk döntése.

Üdv, Vérnyomással kapcsolatban tudnátok segíteni? 29 éves nő vagyok, alacsony volt a vérnyomásom mindig is. Most sem érzem jól magam, megmértem és 90/57 a pulzus pedig 117! Normális, hogy a pulzus (nyugalmi állapotban) magasabb, mint a vérnyomás?

Pedig ma kivételesen (ezért) nem is nagyon csináltam semmit. Most is az ágyban ülök, de szinte az agyamban hallom ahogy ver a pulzusom. Az utóbbi pár hétben pedig többször zsibbad a bal karom a könyökömt?l lefele, f?leg és a kis-, és gy?r?sujjam. Ezzel egy id?ben a fejem bal oldala a halántékomnál és alatt (fülem el?tt) is kicsit zsibbad. Mintha hangyák mászkálnának benne órákon keresztül. A bal lábam is térdt?l lefele, de ez gyengébben. Ha valakinek van, vagy volt ilyen és tudja az okát, kérem írjon. Köszönöm el?re is! Sziasztok,

Legjobb válasz: Jah, és a gyogyszer elött én egy korty kávét sem ihattam, mert akkor este rosszul lettem olyan szapora lett a szívverésem. A füleben hallottam a szívem dobbanásait. A nyilalás a szívenben azt még most is szoktam érezni, de már nem olyan gyakran.

Jah, és a gyogyszer elött én egy korty kávét sem ihattam, mert akkor este rosszul lettem olyan szapora lett a szívverésem. A füleben hallottam a szívem dobbanásait. A nyilalás a szívenben azt még most is szoktam érezni, de már nem olyan gyakran.
én a jógát ajánlom neked. ha rendszeresen csinálod pl minden nap egy órát vagy egy felet, segíteni fog.
Azért magas a pulzusszámod, mert ezzel próbálja kompenzálni a szervezeted az alacsony vérnyomást. Én a helyedben meglátogatnék ezzel egy orvost, akkor is, ha holnapra elmúlik. Minél gyorsabban ver a szíved, annál kevésbé tudja saját magát ellátni vérrel a koszorúereken keresztül. A zsibbadás sem egy jó jel.
Könnyen lehet, hogy ha elkezdenél sportolni, akkor rendbejönne az egész.
Az alacsony vérnyomás sem jó. Fõleg nem, ilyen szapora szívveréssel. Most egyébként is valamilyen front van, és csepereg az esõ. Mellesleg általában nekem is alacsony a vérnyomásom, de tegnap óta jól felment. Én ennek a frontnak tudom be. Ha egyébként normális a testsúlyod, és nincs semmilyen betegséged, akkor a szervezeted majd beszabályozza magát.
Jut eszembe: az elsõnek van igaza, az orvossal kapcsolatban. És amíg nem beszéltél vele, addig ne kezdj el most sportolni. Lehet, többet árt, mint használ.
Nem normális, igazuk van a többieknek. De kezdd azzal, hogy megnézed, nincs-e lázad, attól is lehet ilyen magas a pulzusod.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, elõször is köszönöm a válaszokat! 10 évig kézilabdáztam, de a sok munka miatt abba hagytam, mert nem volt idõm. Saját étkezdét vezetek, a konyha-pult között levõ 16 méteres távolságot reggel 6tól este 6 ig "ezerszer" teszem meg (futólépésben) Aztán megyek áruért (kipakolás, bepakolás, felrakás , és nem 2 kilókról beszélek, tehát a mozgás (ha nem is teljesen olyan szinten), de bõven megvan a hétköznapokhoz képest. A testsúlyom egyébként 62kg, 169 cm vagyok, szerintem normális. 1 éve tejfehérje és nyár óta már tojásfehérje allergiás is vagyok. Egyébként még náthás sem szoktam lenni, szerencsére nem vagyok egy beteges típus. Csak az zavar, hogy ilyenkor élesen be-beszúr a hátamba a szívem felõli oldalon....
Mondjuk most sem merek inni kávét a rosz tapasztalatok miatt. Félek :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!