Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy évesen (926 db)

Normális, hogy evés után érzem a számban az izeket?

Ha fogat is mosok utána akkor is érzem h kellemetlen. Akár egy orával utána is.

Legjobb válasz: Uh ilyen nekem is szokott lenni.Éhes vagyok, de ha eszek akkor olyan mintha a torkomig lennék kajával.Igazából lehet, hogy fel vagy fújódva, próbálj meg olyan ételeket enni ami nem teszi ezt veled.Tudom nem nagy tanács, de nekem ilyenkor sokszor segített az is, ha belenéztem a wc kagylóba.Az ember szervezete tudja ha vmi olyasmi van benne amit nem szívesen vesz be.Ha nézéstõl hányok akkor az ki akart jönni.Ha nem akkor csak várni tudtam míg elmúlt. 17 hetes kismami

Uh ilyen nekem is szokott lenni.Éhes vagyok, de ha eszek akkor olyan mintha a torkomig lennék kajával.Igazából lehet, hogy fel vagy fújódva, próbálj meg olyan ételeket enni ami nem teszi ezt veled.Tudom nem nagy tanács, de nekem ilyenkor sokszor segített az is, ha belenéztem a wc kagylóba.Az ember szervezete tudja ha vmi olyasmi van benne amit nem szívesen vesz be.Ha nézéstõl hányok akkor az ki akart jönni.Ha nem akkor csak várni tudtam míg elmúlt. 17 hetes kismami

Az normális hogy 16 évesen fejvesztve keresem azt a lányt akivel egy normális párkapcsolatot lehet kiépíteni?

Már régóta nem volt senkim. És ez nagyon zavar. Inkább csak hiányzik valaki. Akiknél próbálkozok valahogy sose jön össze. Mi a teendő ilyenkor? Rosszul csinálok valamit?Segítsetek!

Legjobb válasz: az nem normális hogy igy gondolkodsz 16 évesen. Miröl késtél le? Semmirõl Csak nyugodj meg, végy egy nagy levegõt és normális pulzussal és vérnyomással éld az életed és elöbb utobb lesz barátnöd... "már régóta nem volt senkim" pff 16 évesen az volt csak régen hogy megszülettél... :)

az nem normális hogy igy gondolkodsz 16 évesen. Miröl késtél le? Semmirõl Csak nyugodj meg, végy egy nagy levegõt és normális pulzussal és vérnyomással éld az életed és elöbb utobb lesz barátnöd... "már régóta nem volt senkim" pff 16 évesen az volt csak régen hogy megszülettél... :)
annak idején még én is így voltam...
A kérdező hozzászólása: :) #2 remélem igazad van és végül is igazad van abban hogy még van idõm... csak olyan hiányérzetem van....
dugni akarsz mond ki nyiltan :) De erre is ráérsz még. 17 évesen tapasztaltabbleszel mitn 16 évesen 18 évesen tapasztaltabb mint 17 évesen és igy tovább. Ne akarj egy lenni a sokbol mert akkro sosem találod meg az igazit. Ha most ellövöd a patronaidat akkro rövidtávon talán sok nõd lehet de 10 év mulva elterjed hogy falod a nõket és egy értelmes lány sem áll majd szóba veled. Mérlegelj hisz nincs arany középút bármennyire is szeretnék ezt mi pasik. :)
A kérdező hozzászólása: ép ez az hogy nem csak dugni akarok :D
Ezzel én is így vagyok, csak pont fordítva... 15l

Normális, hogy 5 éves fiú gyerek az anyukája cicijét fogdossa elalvás előtt? Magyarázat:1, 5 éves koráig szopott.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem normális. Tesóm 2.5 éves koráig szoptatta a kisfiát, de mikor megmondta neki, hogy anyának fáj, akkor abba hagyta magától és nem is szopott tovább. Egy 5 évesnek azért már elég értelmesnek kellene ahhoz lenni, hogy nem csinál ilyet. Persze a szülõnek is, hogy elmagyarázza, hogy ez nem normális dolog!!

Egyáltalán nem normális. Tesóm 2.5 éves koráig szoptatta a kisfiát, de mikor megmondta neki, hogy anyának fáj, akkor abba hagyta magától és nem is szopott tovább. Egy 5 évesnek azért már elég értelmesnek kellene ahhoz lenni, hogy nem csinál ilyet. Persze a szülõnek is, hogy elmagyarázza, hogy ez nem normális dolog!!
Kedves utolsó, olvasd el rendesen a kérdést. A gyerek 3 és fél! éve nem szopik, de fogdossa az anyja mellét. Bárki bármit gondol, vagy csinál, ez NEM normális.
Nem, nem normális. Valóban eltolta anyuka.
Kedves utolsó elõtti az sem normális hogy ismerõsöd kisfia 5 éves, és még elalvás elõtt szopik. És az sem, hogy fogdossa az anyuka cicijét az öt éves gyerek, apukának kéne fogdosni nem a gyereknek.
Jesszus! 5 éves gyereket szoptatni? Nem normális. Nemrég mutattak olyan anyukát a tv-ben, aki még a 9 éves gyerekét is szoptatja. Mi a hála istennek???? Jó, hogy nem 20 éves koráig akarja szoptatni. Uram Atyám! De az se normális, hogy fogdossa, még ha nem is szopizik. Tényleg apukának kellene fogdosni, nem a gyereknek!
Anyuka valamit nagyon eltolt!!!!
Ebben szerintem semmi rossz sincs. Ismerõs kisfia is 5 éves, és még elalvás elõtt szopik. Ebben sztem nincs semmi kivetni való. Én nem akarok addig szoptatni, max. 2-2, 5 éves koráig(most 15 hós), de ez mindenkinek a magánügye.
A kérdező hozzászólása: Számomra is megdöbbentõ, amikor azt hittem hülyéskedik vissza kérdeztem, és poénra vettem, majd lehurrogott a csajszi, hogy ez teljesen normális szoptatott gyerekeknél, de mivel én nem szoptattam, ezt nem is tudhatom.

Szerintetek normális hogy egy 15 éves már majdnem 16 éves fiú el akar jegyezni egy 14 éves lányt. És komolyan gondolja?

Legjobb válasz: Normálisnak normális. Sokan mondanak "nagyot". Nem hiszem, hogy komolyan gondolja. Vagy lehet, hogy most igen aztán rá jön, hogy még sem kéne. Ha most leköti magát bánni fogja, hogy nem élte ki magát. Lehet nem is ez a lány Neki az igazi stb. Szóval erre ne nagyon alapozz :) Persze ettõl függetlenül én ismertek olyan embert aki 13éves korában jött össze a barátjával aki jóval idõsebb volt nála, de mai napig együtt vannak (a lány 19) és ebben az évben eljegyezte a srác a lányt. Meg ismertek olyat is aki 14évesen össze jött a barátjával 2 évig voltak együtt majd egy hülyeségen szétmentek utána 20 volt a csaj mikor újra össze jöttek együtt voltak 4 évig és eljegyezte a srác a lányt. De addig legalább a fiú meg a lány is kiélte magát :)

Az ifjúság lángolása. Vagy elmúlik, vagy élethosszig tart. Második: "kiélni magukat" vén qrvák és himrin-gyók szokták. Normális ember csak éli az életét.
Normálisnak normális. Sokan mondanak "nagyot". Nem hiszem, hogy komolyan gondolja. Vagy lehet, hogy most igen aztán rá jön, hogy még sem kéne. Ha most leköti magát bánni fogja, hogy nem élte ki magát. Lehet nem is ez a lány Neki az igazi stb. Szóval erre ne nagyon alapozz :) Persze ettõl függetlenül én ismertek olyan embert aki 13éves korában jött össze a barátjával aki jóval idõsebb volt nála, de mai napig együtt vannak (a lány 19) és ebben az évben eljegyezte a srác a lányt. Meg ismertek olyat is aki 14évesen össze jött a barátjával 2 évig voltak együtt majd egy hülyeségen szétmentek utána 20 volt a csaj mikor újra össze jöttek együtt voltak 4 évig és eljegyezte a srác a lányt. De addig legalább a fiú meg a lány is kiélte magát :)
Az ember bármennyi éves gondolhat komolyan dolgokat. -6évesen én ezerszázalékig biztos voltam benne, hogy fogjul ejtem egyszer a húsvétinyuszit. -13 évesen, komolyan hittem, hogy sose lehetek szerelmes és a pubertás egy kitalált hülyeség, nekem azért se lessz. -18évesen elterveztem, hogy mindenáron xy pasi lessz a férjem. Persze akkor és ott mindent találhat az ember természetesnek s úgy akarhatja, hogy majd beleszakad de az nemjelent a következõ évekre garanciát, hogy úgy is lessz, s nem változik meg a véleménye. ILyen korban amit a kérdezõ leírt még elbûvúl minket a "nagy love" érés, lebegünk a föld felett, inkább aranyos gesztus mint vérkomoly szerzõdés miszerint ez úgy is lessz s bármire is jogosít, kötelez.
Egy szerelmes ember mindig komolyan gondolja adott esetben. Csak hónapokkal, netán évekkel késõbb derül ki hogy nem is volt komoly.
Õ azt hiszi, hogy komolyan gondolja, de ebben a korban még gondol az ember "hülyeségeket"..amúgy nem normális, de egyébként semmit sem jelent szerintem..szerelmes..majd elmúlik.
Jegyezze csak.A csaj mire 16 lesz csak akkor házasodhatnak.Addig úgy is szétmennek.
Jogilag semmire nem kötelezi, késõbb majd röhögnek egy jót a dolgom. A házasság esélye elég kicsi :D Meg nem tudnám számolni, hány osztálytársam volt eljegyezve (és hányszor) gimi végéig.. .XD
Nem, egyáltalán nem normális!!! Egy 15-16 éves fiú még gyerek, éretlen kamasz!... Az, amit MA komolyan gondol, azon pár év múlva õ maga is mosolyogni fog.
Ebben a korban inkább "játék" még. Lehet, hogy komolyan gondolják, de utólag kiderül, hogy inkább "KOMOLYAN" gondolták, természetesen idézõjelben. Én is voltam szerelmes 15 évesen és én is "komolyan" gondoltam, most meg röhögök magamon, ha visszagondolok. Normálisnak normális maga a gondolat, az értékrend viszont nem. Mert a felnõttek szokták eljegyezni egymást, amikor már évek óta együtt vannak és ISMERIK egymást. Ebben a korba még rengeteget változnak az emberek, 4-5 év múlva köszönõ viszonyban sem lesznek önmagukkal és ez így jó... csak nem szabad elsietni az eljegyzést, jobb esetben egy embert egyszer jegyeznek el és NEM ebben a korban! Mindennek megvan az ideje, mint a szalmakalapnak-szokás mondani...késõbb lesz értelme, most még nem sok. 2o-L
nem normális. Még egy huszonegy-két éves fiatal sem biztos hogy tudja..
Gyerekek még, engem is "eljegyeztek" 15 évesen:D (Fél évig voltunk együtt)Ma már csak mulatok rajta! 19/L

Szerintetek normális hogy 17 évesen még szűz vagyok? és ha igen miert?

Legjobb válasz: Még 25 évesen is normális. Nem az a fontos,hogy hány évesen veszíted el,hanem az,hogy mennyire szeretitek egymást a pároddal. Inkább az a nem normális,aki minden pasival lefekszik.

Még 25 évesen is normális. Nem az a fontos, hogy hány évesen veszíted el, hanem az, hogy mennyire szeretitek egymást a pároddal. Inkább az a nem normális, aki minden pasival lefekszik.
normális, sõt 17 elõtt elveszteni ciki, 17 elõtt a lányok 99%a éretlen lelkileg és agyilag, a fele még testileg is, akkor nem talál olyan partnert, 17-18 elõtt kezdõdõ komoly kapcsolatoknak a 98%a nem tart sokáig, aki 17-18 évesen is szûz annak van tartása, és arra azt mondhatjuk hogy igazán érett, mert tudja hogy nem gyerekként, gyerekszerelemben kell szexelni, én pl 19 évesen veszítettem el, elõtte is voltak barátaim de egyikkel sem akartam, 19 évesen viszont igazán szerelmesen, éretten felkészülten veszítettem el, nem fájt sõt élveztem és mai napig együtt vagyunk :) 22L
Mi nem vagyunk olyan földhözragadtak mint te, nem a külsõ számít!
Azért a szopást gyakorold.
Normálisnak normális...A gond csak az, az új alkotmány értelmében minden olyan személy, aki betöltötte a 16. életévét, és még mindig szûz, ún. szüzességi adót kell fizetnie. A polgármesteri hivatalban majd útbaigazítanak az adó mértékérõl. Szóval így jártál:DD
19 éves szûz lány vagyok, szerintem ez is normális, javítsatok ki ha tévedek :D Egyszerûen várok arra, akinek nem csak egy estére kellek, szerintem nincsenek égbenyúló igényeim :D
tök normális.. én 19 évesen nyilas vagyok nincs ezzel semmi gond.
Persze, hogy normális. Nagyon egyszerû, még nem találkoztál olyan fiúval (amennyiben lány vagy) akiben annyira megbíztál volna, hog testileg is neki add magad. Ezért nem is szólhat meg senki. Mindennek eljön a maga ideje, te is majd megismersz egy olyan fiút akiben annyira fogsz bízni, és annyira vonzódsz hozzá és szereted, hogy majd a szüzességed is vele akarod elveszteni, de egyenlõre még ezekszerint nem jött olyan valaki az életedbe, ezért ne is aggódj. Senki sem marad örökre szûz, csak esetleg az apácák. De teljesen normális, hogy 17 évesen még szûz vagy. 26/l
valamit félre olvastál, nem 18 évesre írtam hogy fejleltlen
"normális, sõt 17 elõtt elveszteni ciki, 17 elõtt a lányok 99%a éretlen lelkileg és agyilag, a fele még testileg is, akkor nem talál olyan partnert, 17-18 elõtt kezdõdõ komoly kapcsolatoknak a 98%a nem tart sokáig, aki 17-18 évesen is szûz annak van tartása, és arra azt mondhatjuk hogy igazán érett, mert tudja hogy nem gyerekként, gyerekszerelemben kell szexelni, én pl 19 évesen veszítettem el, elõtte is voltak barátaim de egyikkel sem akartam, 19 évesen viszont igazán szerelmesen, éretten felkészülten veszítettem el, nem fájt sõt élveztem és mai napig együtt vagyunk :) 22L" hogylenne már egy 18 éves csaj fejletlen?már 14 évesen õk katétereznek meg ha orvosnak tanulnak.
Én például 19 évesen vesztettem el! Egyáltalán nem éreztem cikinek, söt... Sztem becsülendö! :-)
Annyira nem értem hogy akárki kiír valami hasonló kérdést rögtön jön egy csomó olyan válaszoló akik megdöntenék a csajt. Honnan tudod hogy nem egy 150 kg-os troll-fejû nõ írta a kérdést na akkor mi van?! (ezek alatt persze nem azt értem hogy a kérdezõ így nézhet ki)
Szerintem normális, nem értem, miért ne lenne az.
hát ha lány vagy segíthetünk a problémán...
Normális, hogy 17 évesen szûz vagy. Inkább az az abnormális, hogy ezt megkérdezed! Ne érezd cikinek csak azért, mert a többiek már elvesztették. Sõt, inkább legyél rá büszke!Manapság kevés ilyen lány van!

Az normális hogy 12 éves vagyok és még nem menstruálok?

Legjobb válasz: Normális. Majd akkor kell aggódni (akkor se nagyon), ha 16 éves korodig nem jön meg. De még akkor se biztos, hogy baj van. Nem vagyok túl idõs (21 éves), de mikor én fiatalabb voltam, az volt furcsa, ha vki már 12 évesen menstruált.

Normális. Majd akkor kell aggódni (akkor se nagyon), ha 16 éves korodig nem jön meg. De még akkor se biztos, hogy baj van. Nem vagyok túl idõs (21 éves), de mikor én fiatalabb voltam, az volt furcsa, ha vki már 12 évesen menstruált.
Hivatalosan 16 éves korig normális, de az orvosok 18 éves korig nem kezelik.
A másik felének meg nincs. De miért baj az? Nem teljesen mindegy? Gondolom 12 évesen babát még nem szeretnél. Akkor meg mi hátrányod van abból, hogy még nem menstruálsz? Semmi az égvilágon. Majd megjön, mikor itt az ideje. Nem attól leszel nagylány.
A kérdező hozzászólása: köszi! csak az a baj hogy a lányok felének már meg van:/
Ne azt nézd, hogy a többi lány már menstruál, mert mindenki más ütemben fejlõdik. Ha már nõ a melled, szõrösödik a puncid, és a hónaljad, akkor semmi baj. A nemi érés több évig tartó hosszú folyamat.
Teljesen normális! :) ) van akinek 14-15 évesen jön meg Ne aggódj eljön az idõd, örülj hogy még nem kell törõdnöd ilyennel :)
Igen, az. És örülj neki! Nem egy kellemes dolog!
Honnan tudjátok, hogy a Kérdezõ hogy fogja viselni a menstruációt? Attól, hogy Benneteket megvisel, még nem biztos, hogy Õt is meg fogja! Ha úgysem lehet elkerülni, akkor miért rettegjen tõle.
Persze :) Én 14 éves vagyok és nekem 20 éves pasik jönnek be..
Normális. Bár az, hogy 11 évesek tetszenek, már kicsit fura, 13-tól ok.
A kérdező hozzászólása: köszi ás várom a további kommenteket
#2 Ezzel már leírtad magad... -.-"
Ha azt nezzuk en 14 eves csaj vagyok Es a 22 eves pasik is bejonnek ezert leszoktak nezni d leszarom oket

Normális, hogy néha látom a lovasok.hu-n, hogy 1 éves herélt lovakat is árulnak? Normális, hogy 1 évesen egy ló herélt?

Legjobb válasz: Féléves kortól már herélhetõ a csikó. Bár elég sok összeesik és ilyen kis gitárnyakú ló lesz belõle, ha csak nincs megfelelõ lovaglással izmolva. Én szerintem jobb 4-5 éves korig csõdörnek hagyni, hogy szépen kifejlõdjön és csak utána herélném.

Féléves kortól már herélhetõ a csikó. Bár elég sok összeesik és ilyen kis gitárnyakú ló lesz belõle, ha csak nincs megfelelõ lovaglással izmolva. Én szerintem jobb 4-5 éves korig csõdörnek hagyni, hogy szépen kifejlõdjön és csak utána herélném.
Passz
Normálisnak normális, inkább az a kérdés hogy milyen ló lesz belõle. Én 3-4-5 éves koráig semmilyen mént sem herélnék, addigra alakul ki a jó kis fickós alkat, izomzat, csõdörös "jellem". Ha túl korán van herélve egy ló akkor kis satnya lesz, szó szerint töketlenül fog kinézni.
Az anyja alatt is ki szokták herélni a csikókat. Ilyenkor megnyúlnak a csöves csontok, kecsesebb lesz a ló.
az, hogy satnya lesz azért hülyeség, mert pont, hogy a korán heréltek gyorsabban és magasabbra nõnek. teljesen normális, baja nem lesz tõle, csak tényleg máshogy fog kinézni. de a nagyokosok azt mondják, hogy ha mén jelleget akarsz a lovadnak küllemben, jellemben, akkor 7-8 éves koráig nem szabad kiherélni, 6-nál korábban tuti nem, tehát tök mindegy, hogy 4 évesen, vagy fél évesen heréled ki, csak ha fél évesen, akkor kicsit egyszerûbb. szerintem a herélésnél is a ló érdekeit kell nézni. ha van lehetõség arra, hogy egy mén csikó egyéb mén csikókkal együtt nagy területen nõjön fel, akkor nyilván az a legjobb, de pl. csak azért, hgoy az anyját ne ugorga meg egyedül tartani leválasztás utántól felnõtt koráig, az sokkal rosszabb, mint egy herélés fél éves korban.
Én azt hallottam, hogy a korán herélt lovak magasabbra nõnek.

Az normális hogy 12. évesen politizálok foglalkozok az anyagi dolgokal?

Az van hogy most politizálok sokat foglalkozok a pénzügyi váságal elraktározom a pénzem és sokat tanulok mert tudom hogy ezzel allapozhatom meg a jövöbelli életem és anyira érdekel a II. világháboru hogy magamtol nézem meg a wikipédián és tanulom meg a dolgokat. Sokat foglalkozok az országgal mert szerintem még lehetne valamit kezdeni belöle és szoktam azon gondolkozni hogy milyen válalkozást lenne érdemes inditani ha felnöt leszek.A barátaim mindig elköltik a pénzüket energia italra nyalokára meg minden hülyeségre mig eközben én gyüjtöm a pénzt.

Legjobb válasz: Nem, normális. Legalábbis a kívülállók számára nem. ma már 30 éves vagyok. Gyerekkoromban is az a típus voltam, hogy tudtam gyerekként is és felnõttként is gondolkodni és viselkedni. Ma is így van ez. Épp a napokban szóltak meg érte, hogy bizonyos kérdésekben olyan véleményem van, mintha mindent megélt, tapasztalt ember lennék. Akik mindvégig felelõtlen kölykök maradtak, azok szemében te mindig különc leszel. Saját tapasztalat alapján, azt mondom, hogy hajrá. Te vagy a normális DE sose felejts el gyereknek lenni.

Nem, normális. Legalábbis a kívülállók számára nem. ma már 30 éves vagyok. Gyerekkoromban is az a típus voltam, hogy tudtam gyerekként is és felnõttként is gondolkodni és viselkedni. Ma is így van ez. Épp a napokban szóltak meg érte, hogy bizonyos kérdésekben olyan véleményem van, mintha mindent megélt, tapasztalt ember lennék. Akik mindvégig felelõtlen kölykök maradtak, azok szemében te mindig különc leszel. Saját tapasztalat alapján, azt mondom, hogy hajrá. Te vagy a normális DE sose felejts el gyereknek lenni.
Jó dolog de a Wikipédiának nem nagyon kell hinni politikai és történelmi kérdésekben.
Kicsi vagy még az ilyenekhez, mivel még helyesen sem tudsz írni.
egyáltalán nem rossz ez a dlog. teljesen normális. azt meg nem kell adagolni szegény gyereknek hogy "de érett vagy a korodhoz képest" mert minden NORMÁLIS gyerekben benne van ez. 14L
húúú én is 12 évesen kezdtem ilyenekkel foglalkozni most 13 vagyok és még jóó hogy normális (legalábbis nekem mindenki ezt mondta) 13:-)
Fölösleges 12 évesen ekkora nagy felnõttnek képzelned magad, fõleg hogy még normálisan magyarul sem tudsz írni. Legyél még gyerek inkább.
A barátaid jól teszik, ilyen korba még nem kell az "élet nagy dolgaival" foglalkoznod, de persze egyáltalán nem baj, hogy elõre látó vagy, de még nagyon sokat kell tanulnod, hogy megértsd a dolgokat. Addig is tanuld a nyelvtant mert Mo.-on még a köztársasági elnök se tud helyesen írni.
egyátalán nem jó ha politizálsz mivel fingod sincs róla mirõl van szó egy gyerek ne politizáljon aza felnõttek dolga, spórolhatsz azzal nincs gond, wikipédia nem túl megbízható, a másik legyél gyerek mert az vagy, lehet célod de nem kell játszania felnõttet nincs értelme
Már bocs, de szerintem csak azért írtad ki a kérdést mert azt akarod hogy mindenki normálisnak tartsa ezt és össze-vissza dicsérgessen. Ha úgy nézzük én is egy csodabogár vagyok. Imádom az ABBA-t, Boney-M-t meg 70'80' évek zenéit. Sorozatot is online nézek ami a 80'-s években játszódik. Mások szerintem csodálkoznak rajtam, mert én nem a Sp & fluor "szeretlek titeket" csoportba tartozom. 13/L
9:58 ezt honnan veszed?
nem igaz! attól még hogy ti 12 éves korotokban is babáztatok és kisautóztatok nem mindenki ennyire gyerek 12 évesen! szintén:13L
Mert te kedves 13 éves lány, minek érzed magad ha nem gyereknek, felnõttnek?Akkor szerinted ugyan mi a dolga egy GYEREKNEK?! 15l
Annál nincs is gyerekesebb mint, ha egy gyerek felnõttnek akar tûnni, nem baj majd kinövöd. És igen babázzon vagy kis autózzon vagy amit szeret, de te már biztos az állam adósság csökkentésén töröd a kis buksidat. Nem véletlenül nincs 18 év alatt szavazati jogod.
Szerintem én is 12 évesen kezdtem politizálni és nem azért, hogy felnõttnek tûnjek, hanem, mert érdekelt. Volt idõ, hogy itt a politika témakörben megvoltam 2. valami 1700 pontal. (nem, nem szoktam pontozni)
Csak az a baj, hogy így 12 éves fejjel sza*t sem tudsz Magyarországról, a pénzügyi válságról, no meg a politikáról. Nem akarlak megbántani, engem is érdekel Magyarország, EZZEL nincs is semmi baj.. Egyébként meg mindenki arra költi a pénzét (vagyis hát nyilván a szülõktõl kapjuk a pénzt) amire akarja. Én pl a pénzem egy részét hül*eségekre költöm, na és akkor mi van?
nem igaz! egy szóval nem állítottam hogy felnõttnek gondolom magam :) ! OK! Valaki azt gondolja, hogy NEM normális ha 12-13 évesen politizálunk? Az normális ha valaki össze-vissza költi a pénzét? Nem! Mármint persze gyerek még mondják de mikor tanulja meg hogy nem szabad ha azt mondjátok neki hogy normális?! És ki tud közületek rólam bármit?! Hogy nem tudok semmit a pénzügyi válságról stb. Mindegy. Egy nem teljesen gyerek 13L
1. nem csak én vagyok más mindenki más mint a többiek :) mindenki különleges! egy emberre sem hasonlít senki teljesen még ha külsõre így is tûnik! (te azt gondolod hogy ugyanolyan vagy mint mindenki más?) 2. ha Te azt gondolod lejáratom magam gondold így! én a véleményemet írom. (+ nem érdekel hogy Ti mit gondoltok rólam :) ) 3. nem! nem gondolom azt hogy házra kell gyûjteni! csak az nem mûködök hogy elköltöm a pénzem minden hülyeségre aztán panaszkodom hogy kevés a pénz! a már nagyon megunt 13L
Anyám kõ baloldali, apám meggyõzõdéses kommunista, én pedig Fideszes vagyok. Szüleim véleménye igaz?! TV-t meg nem nézek, mert szar.
Mert amit õ politizálásnak hív, az csak a szülei és a TV "véleménye" mivel õ még lényegébe semmit nem tud az ország dolgairól, és, hogy hogyan mûködnek a dolgok.
ha valaki nem csak a saját hanem az ország és a világ jövõjével is foglalkozik gyerekkorában az miért baj? ezt nem értem!!! újra a 13L
Nem baj, de elég az, ha úgy törõdsz a saját anyagi helyzetetekkel, hogy nem követel olyan dolgokat a szüleidtõl, amire igazából nincs is szükséged.
Utolsó válaszolóval értek egyet fõképpen. Nem tudom. Én 15 vagyok és nem politikázok, mert minek? Tudok spórolni, de minek?! Ha valamire gyûjtök akkor nem kell megszakadnom, hogy spóroljak meglehet oldani mindent. És bizony szoktam venni energia italt, sõt még nyalókára is "szóróm a pénzem". Azon pedig nem gondolkozom, hogy ugyan felnõttként milyen vállalkozást indítsak, hisz ez nem így megy, hogy hupsz nekem egy ilyen vállalkozás kell. Vannak céljaim az életben. A történelem engem is érdekel, de ettõl nem leszel érettebb és komolyabb. Amit leírtál inkább egy nevetségessé tévõ lányt láttok magam elõtt, persze lehet nem így van. De nem szégyen ha gyerekként élsz 12 évesen, hidd el:) )
Én is foglalkozok a politikával és sok más dologgal is.De inkább a könyvekbõl tanulj(régiekbõl, pl.:regények, leírások a vh. idejérõl). 14L
Elõször a magyar nyelvtannal foglalkozz, aztán ráérsz politizálni... Élj még kicsit és légy gyerek, majd a nagyok foglalkoznak a politikával!
"Én is foglalkozok a politikával és sok más dologgal is.De inkább a könyvekbõl tanulj(régiekbõl, pl.:regények, leírások a vh. idejérõl). " Abból pont, ne! A források jobbak. A médiaforrások indulatoktól és sokszor propagandától nem mentesek! Persze meg lehet nézni egy korabeli filmet, csak tudni kell ezt azt róla, mert úgy jársz, mint Drábik János.
túlbuzgó stréber vagy.
tehát nem
normális azzal fogllalkozz ami érdekel ha nem szórod el a pénzed f*szságokra az sem baj
Most megyek és veszek egy kupac ruhát, tegnap elköltöttem véletlenül az ebédpénzemet édességre. Érdekel a jövõm, te meg már túlzásba viszed. Puszillak. Egy gyerekes 13 éves.
k*rvára nem normális! ne legyél már ilyen kis koravén gyökér!!!!!!
Okoska:) )

Az normális, hogy két 4 éves lány leordította a 3 éves lányomat és a 2ésfél éves keresztfiamat a játszótéren, hogy Takarodj! Takarodj innen! -?

Õk közösségbe járnak-ezzel védekezett az anyuka, aki arra lett csak figyelmes, hogy én rászóltam a lányára, hogy nem szabad így beszélni. Ha oviba megyünk tényleg ez lesz? A jelenet a mászókánál zajlott, nem akartak minket felengedni, mert ez az övék, ja és a keresztfiamat még hasba is rúgták. Nem vagyok hülye, mi is káromkodunk itthon néha, de nem ilyen csúnyán.A hanglejtés verte ki nálam a biztosítékot, ja meg az, hogy az anya rá sem bagózott a gyerekére.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem normális, én is rászóltam volna, meg rá is szólok. Azért, mert óvodába járnak, még nem kell így beszélni. Sajnos sokszor tapasztalom én is, hogy az anyukák inkább pletyiznek, minthogy a gyerekeikre figyelnének, és ha rájuk mer szólni az ember, õk vannak megsértõdve.

Egyáltalán nem normális, én is rászóltam volna, meg rá is szólok. Azért, mert óvodába járnak, még nem kell így beszélni. Sajnos sokszor tapasztalom én is, hogy az anyukák inkább pletyiznek, minthogy a gyerekeikre figyelnének, és ha rájuk mer szólni az ember, õk vannak megsértõdve.
Nem, nem normális... Én azt mondom, nem agyerek tehet róla, sajnos nagyon fogékonyak a rosszra is. Sokszor én sem értem az anyukákat, miért vannak ott a játszótéren, ha nem a gyerekükre figylenek (legalább a szemük sarkából), hanem egymással traccsolnak. Én ilyenkor határozott vagyok, és azért is kiállok a gyerekem, gyerekeim mellett, mert nehogy már két 4 éves irányítsa a többit a játszótéren, és nehogymár õk sajátítsanak ki maguknak egy játékot. Ha meg az anyukának nem tetszik valami, majd szól.
nem is értem... eszerint az ovodában azt tanulják, hogy ez az övék és más takarodjon? nekem úgy rémlik, hogy ennek inkább az ellentétét tanulja egy gyerek egy közösségben. ilyeneket inkább otthon szokott...
Csúnyábbat, akartam írni, de kitiltanának. Nem, nem normális. Szerintem ez nagyban függ az otthoni neveléstõl is.
Nem, ez egyáltalán nem normális! A helyedben erélyesebben szóltam volna a gyerekekre, hogy jegyezzék meg ki a felnõtt és a szülõvel is határozottan léptem volna fel, hogy nem beszélhetnek így két-náluk fiatalabb-gyerekekkel! Egyébként nem ez van az oviban, csak kifogtál ilyen buta anyukát a buta gyerekeivel. Neveletlenek! Szurkolok, hogy a továbbiakban ne fogj ki ilyeneket...!:-)
Maga a közösség valóban megváltoztatja a gyerek viselkedését, de szülõ kutya kötelessége ezt a lehetõ legmegfelelõbben kezelni. Szóval ezt a szülõnek kellett volna elintéznie. Csak tudod veszélyes dolog ez nagyon. Ha nem szól rá az a szerencsétlen, akkor azért van lehurrogva, ha rászól, akkor meg azért mert megalázza a gyereket. Szorosan a kérdésre válaszolva, nem nem normális.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, megnyugtattatok. Én is tudom, hogy ez nem jó így, most megy a 3 évesem oviba és elkeseredtem egy picit. Valószínû, hogy otthon hallotta ezt. Ebbõl én is tanultam és még jobban odafigyelek a gyerekeimre.
Nekem nagyon negatív tapasztalataim vannak a gyerekközösséggel kapcsoltban. Sajnos manapság az iskolában és az oviban a normálisan nevelt gyerekek húzzák mindig a rövidebbet. A szülõk túlnyomó többsége már kicsi korától arra neveli a gyerekét hogy harcoljon, mindent ami szép vagy jó azt szerezze meg magának. Ezeknek a gyerekeknek természetes az agresszió. Ha a kiabálásból nem ért az áldozat akkor bizony sorra kerülnek az ütések rúgások. (Magániskolába tanítottam felsõsöket)
Gondolom azóta már ovisak és rájöttél, hogy nekik teszel rosszat ha állandóan túlfélted õket és helyettük intézel mindent-mert oviban és iskolában is maguknak kellene...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!