Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy és fél hónapos babám (7 db)

Normális, hogy 4 és fél hónapos babám állandóan ülni akar? Nem árt neki, ha az ölemben néha úgy van?

Iszonyú er?s, de még egyedül nem megy neki.

Legjobb válasz: Szia! Nálunk is ez a sláger. Nem hiszem, hogy árt neki, ha nem a gerincére helyezedik a súly, hanem te tartod. Én úgy vélem, annyit csinálnak a babák, amennyi erejükbõl telik, ha nem lenne jó, nem csinálná. Azért vigyázz rá, ne erõltesse túl magát.

Szia! Nálunk is ez a sláger. Nem hiszem, hogy árt neki, ha nem a gerincére helyezedik a súly, hanem te tartod. Én úgy vélem, annyit csinálnak a babák, amennyi erejükbõl telik, ha nem lenne jó, nem csinálná. Azért vigyázz rá, ne erõltesse túl magát.
Ültetheted nyugodtan, csak tényleg ne legyen sok súly a gerincén és ne sokáig. Talán jobb ha nekitámasztod a hátát a hasadnak és úgy ültök. 3 hónapos kislány gyógytornász anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok!:)

Normális, hogy 2 és fél hónapos tápszeres babámnak minden etetés után van kaki a pelusában? Eddig nem szokott, csak kétszer egy nap. Kicsit nyákos a széklete.

Legjobb válasz: A nyákos széklet utalhat arra, hogy nincs rendben a bélrendszere (ne ijedj meg nagyon!), és nem szívódik fel rendesen a táplálék. Ez az az eset, amikor nem árt egy orvosi ellenõrzés. Vigyél magaddal székletmintát (akár egy egész pelust), hogy a gyerekorvosotok meg tudja nézni. Jobbulást!

A nyákos széklet utalhat arra, hogy nincs rendben a bélrendszere (ne ijedj meg nagyon!), és nem szívódik fel rendesen a táplálék. Ez az az eset, amikor nem árt egy orvosi ellenõrzés. Vigyél magaddal székletmintát (akár egy egész pelust), hogy a gyerekorvosotok meg tudja nézni. Jobbulást!

2 és fél hónapos a babám, császárral szültem. Normális, hogy néha picit fájogat meg szúr a hasam?

Legjobb válasz: Szerintem igen, en harom honapja szultem csaszarral, s meg neha elofordul.

Szerintem igen, en harom honapja szultem csaszarral, s meg neha elofordul.
szia!3 hónapja szültem és még néha most is zsibbad a vágás ott ahol izmot vágtak!!Úgyhogy kitartás!!!!!


Normális jelenség, hogy 9 hónapos babám fél az idegenektöl és a sok embertöl?

Pl most húsvétkor nagyiéknál voltunk,ahol 9-en voltunk és nagyon sirt,alig lehetett megnyugtatni. Elöször csak 3 ember volt,akit nem nagyon ismer,de már akkor sirt. Más baba is ilyen? Az biztos,hogy nincs hozzászokva a sok emberhez.

Legjobb válasz: Az én babám a férfiaktól sírt elég sokáig, kb 1 éves koráig, még a nagypapáktól is (kivéve az apukájától persze). Majd megszokja a babád az embereket, nem lehet mindenki barátkozós fajta.

Az én babám a férfiaktól sírt elég sokáig, kb 1 éves koráig, még a nagypapáktól is (kivéve az apukájától persze). Majd megszokja a babád az embereket, nem lehet mindenki barátkozós fajta.
Szia Nekem 8 hónapos+1 hetes a babám, és nálunk olyan január környékén jelentkezett ez elõszõr, amit írtál, és mikor megemlítettem ezt a védõnõnek, akkor azt mondta erre, hogy azért van ez a félõsség, mert egy intelligens baba. Tudja, hogy ki az idegen, és ki nem! Ez a jó! ne aggódj! Ha mindenkit csak úgy elfogada, akkor késõbb csak úgy elmenne akár az idegennel is a játszótérrõl, aki kézenfogja...! :)
szia, az enyém 15 hós múlt, de még mindig ilyen. mi is voltunk húsvétolni, 3 napra, 10 ismeretlen rokonnal fûszerezve (messze vannak, és csak ritkán találkozunk, még nem emlékszik rájuk), hát ne tudd meg, egyfolytában rajtam lógott, nyûgi volt, senki még csak rá se nézhetett, arról meg, hogy megfogják, hallani se akart. az enyém sincs hozzászokva amúgy a tömeghez. majd kinövik, gondolom.
12:26-os vagyok. az én kislányom imádja a kisgyerekeket, és az állatokat is. ez nem változtat semmit azon, hogy az idegenektõl viszont irtózik. de vannak fokozatok. ha zárt térben vagyunk, és valaki akar tõle valamit, akkor menekül hozzám. ha a játszón vagyunk, akkor maga is odamegy néha másokhoz (felnõttekhez), és játszik velük, pl. homokozik. de ha hozzáérnek vagy fel akarják venni, akkor rögtön sírvafakad, és menekül. egy csomó gyerek van, aki simán hagyja, hogy akárki felvegye, megfogja satöbbi, õ nem ilyen. ja és nála ki kell várni, hogy õ kezdeményezzen, mert ha elerohanják, akkor aztán...

Normális az, hogy szopi után büfi közben és utána vagy fél órán át olyan hangokat ad ki 2 hónapos babám, mintha krákogna?

Olyan,mintha köszörülné a torkát vagy nem tudom, valakinél még van ilyen???

Legjobb válasz: SziA4 Eddig is csinálta?Az én fiam születése óta ezt teszi,azt mondták,h ez normális.Ha nagyon csinálja,lehet,h reflux.Védõnõnek mutatsd meg,hadd hallja,majd õ megmondja,hogy belefér-e a normálisba.

SziA4 Eddig is csinálta?Az én fiam születése óta ezt teszi, azt mondták, h ez normális.Ha nagyon csinálja, lehet, h reflux.Védõnõnek mutatsd meg, hadd hallja, majd õ megmondja, hogy belefér-e a normálisba.
A kérdező hozzászólása: Szoptatom, nagyon jól eszik, sõt, valamikor napi 600-700 grammot is, pedig "csak" 4 kiló (35 hétre született 2700 grammal), eléggé tud enni, talán azért krákog, mert sok volt neki, elég sokat bukik is.
A kérdező hozzászólása: Igen, a kezdetek óta csinálja, csak tegnap volt egy félrenyelése vagy ilyesmi és vagy fél percen át nem vett levegõt, azt hittem, meghalok, aztán valahogy átlendült rajta, de most minden amit csinál, gyanús, persze lehet, hogy beképzelem :(
Sokszor fog még félrenyelni:) Fejletlen nekik még a nyelõcsõ, és emiatt bentmarad egy kis kaja.Ha szoptatod akkor minden ok, ha tápszer, akkor lehet kellene másikat kérni, lehet, h ez túl sûrû neki.
AZ enyém folyton nyikorgott. Nem viccelek! :-) Tudnak érdekes hangokat kiadni. Halálra röhögtem néha magam. Aztán elmúlt. Még hiányzott is.

Az normális hogy 6 hónapos a babám és még félig van a vigantol olaj? Mindennap kapta

Legjobb válasz: Szia! Én is ezen gondolkoztam..ha dokinál járunk minden alkalommal megkérdezi,hogy d-vitamint írjon-e fel a kislánynak. Ilyenkor meglepõdök,mivel még mi is csak az elsõ ü.-nél tartunk,és még mindig van belõle. ( a lányom fél éves) De én kiszámoltam:)) Az üvegen írva van,hogy 1ml az kb. 30 csepp,na most az üveg az 10 ml,tehát az 300 csepp. Mivel napi 1 cseppet kell adni,az kb. 10 hónap:))

Szia! Én is ezen gondolkoztam..ha dokinál járunk minden alkalommal megkérdezi, hogy d-vitamint írjon-e fel a kislánynak. Ilyenkor meglepõdök, mivel még mi is csak az elsõ ü.-nél tartunk, és még mindig van belõle. ( a lányom fél éves) De én kiszámoltam:) ) Az üvegen írva van, hogy 1ml az kb. 30 csepp, na most az üveg az 10 ml, tehát az 300 csepp. Mivel napi 1 cseppet kell adni, az kb. 10 hónap:) )
Normális:)
Velem terhesen is szedették, 11 hetes a lányom, de nekem is félig van:-)
Ha minden nap adod, akkor miért ne lenne normális? Igen, ennyi idõ alatt fogy. De nem igazán értem, milyen információ birtokába jutottál most, hiszen ezt gondolom eddig is tudtad, tapasztalat alapján.
Jólvan akkor csesszétek meg, sértõdékeny picsák. Nyaljátok csak egymás seggét, amikor hülyébbnél hülyébb kérdéseket tesztek fel mert annyira unatkoztok, aztán aki rávilágít arra, hogy ennyire már nem kéne ostobának lenni, akkor azt pontozzátok le. Hajrá. Tényleg van abban valami igazság, hogy ha egy nõ otthon van a gyerekével, akkor egy idõ után beszûkül az agya de rendesen. Legalább is a többségnél ez figyelhetõ meg. Örülök, hogy engem még más dolgok is tudnak foglalkoztatni, hála az égnek.

Egy hónapos a babám és van már olyan nap hogy szépen nézeget de van olyan pl ma hogy szinte egész nap alszik csak enni kell fel! Ez normális? Nem kéne már többet ébren lennie?

Legjobb válasz: Nekem már majdnem 4 hónapos a kislányom, de még most is van olyan nap, hogy 2 óránként alszik egy jó órát. Attól is függ, hogy milyen idõ van kint. Ha fúj a szél, akkor pl alszik egész nap. Ha hûvösebb van, mint tegnap is volt, akkor meg éber, játszik egész nap. Majd kialakul nálatok is a napirend, nálunk kb 2 hónapos korára állt be és tök jó kiszámítható gyerek lett. :)

Nekem már majdnem 4 hónapos a kislányom, de még most is van olyan nap, hogy 2 óránként alszik egy jó órát. Attól is függ, hogy milyen idõ van kint. Ha fúj a szél, akkor pl alszik egész nap. Ha hûvösebb van, mint tegnap is volt, akkor meg éber, játszik egész nap. Majd kialakul nálatok is a napirend, nálunk kb 2 hónapos korára állt be és tök jó kiszámítható gyerek lett. :)
Talán a front miatt alszik, nekem meg a fejem fáj. :) Örülj neki, hogy jó alvó. Majd lesz még ébren többet is, ahogy nõ. Szóval normális.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Akkor nem aggódom!Ha hûvösebb az idõ akkor õ is éberebb ezt már észrevettem ma nagyon meleg volt nálunk úgyhogy aludt és a férjemmel mi is vele!De jó volt!:-)
Az én lányom egy hónapos korában szinte egész nap nem aludt(akkor még nem voltak melegek). Azóta voltak jobban alvós idõszakai, meg rosszabbul alvósak is. Most 4 hónapos és a meleg miatt szinte egész nap alszik. (És az éjszakát is átalussza).
de jó nektek! az enyém ma egész nap üvöltött és csak 2szer fél órát aludt...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!