Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy érzem nekem megy (2 db)

Normális, hogy úgy érzem nekem megy ez a "barátnősdi" dolog?

Nem tudok megnyílni egy kapcsolatban, nem megy a becézgetés. Az az érdekes, hogy amikor ábrándozok egy kapcsolatról, akkor minden olyan egyszer?nek t?nik, a valóságban pedig nem megy:( Lehet az a baj, hogy túlságosan meg akarok felelni vagy még nem vagyok érett egy kapcsolatra? Hogy lehet ebb?l "kigyógyulni"? (17)

Legjobb válasz: Ilyet én is éreztem :) Lehetséges, hogy csak meg kéne nyugodnod, és ellazítanod magad.. Persze ezt is nagyon könnyû mondani, valóságban nehezebb. Kezdd úgy, h vedd lazán a dolgokat, és ne olyan komolyan... Egy kapcsolat, attól lesz kapcsolat, hogy úgy tetszel neki, ahogy vagy :) Ne aggódj ennyit, habár átérzem a problémád, én is túl sokat foglalkozok magammal.. ne aggódj, biztos megértél rá, csak túl nagy súlyt teszel a saját válladra. A becézgetés abszolút belülrõl jön, ne akard szándékosan! Szóval majd jön. Sok sikert, ha eszembe jut valami, majd még írok:)

Ilyet én is éreztem :) Lehetséges, hogy csak meg kéne nyugodnod, és ellazítanod magad.. Persze ezt is nagyon könnyû mondani, valóságban nehezebb. Kezdd úgy, h vedd lazán a dolgokat, és ne olyan komolyan... Egy kapcsolat, attól lesz kapcsolat, hogy úgy tetszel neki, ahogy vagy :) Ne aggódj ennyit, habár átérzem a problémád, én is túl sokat foglalkozok magammal.. ne aggódj, biztos megértél rá, csak túl nagy súlyt teszel a saját válladra. A becézgetés abszolút belülrõl jön, ne akard szándékosan! Szóval majd jön. Sok sikert, ha eszembe jut valami, majd még írok:)
A kérdező hozzászólása: úgy érzem nekem nem megy bocsi, kimaradt egy szó
valószínüleg késõn érõ típus vagy, nem baj, hisz senki sem egyforma. De aztán ha megtalálod a megfelelõ lányt, minden magától fog jönni, hidd el. 17 évesen még nagyon fiatal vagy, és ne foglalkozz vele hogy mások minél hamarabb kezdik el a csajozást... De az is számít hogy szeretnéd a kapcsolatot, a becézgetést. Csak most éppen nem találtad meg a megfelelõ lányt számodra. De sok sikert hozzá!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat:) a 2. hozzászólónak csak annyit mondanék, hogy lány vagyok, bocsi, ezt elfelejtettem írni a kérdésben:)
Végre felfogtam mire gondolsz...:D Sztem az a "gond" hogy nem engeded magadhoz közel a srácokat!És sztem ne akarj megfelelni mert aki szeret az elfogad olyannak amilyen vagy.Csak lazulj el és menni fog ez!HAJRÁ!!!
A kérdező hozzászólása: igazad van abban, hogy nem engedem magamhoz közel a srácokat, talán azért mert félek a csalódástól..., ami tudom, hogy nem kerülhetõ el, és erõssé is teszi az embert, de mégis.... de azért megpróbálom megfogadni a tanácsodat:)

4-5 hetes terhes vagyok. Ma észrevettem a bugyimon, hogy sárgás a folyásom. Ez normális? Csak jövõhéten megyek orvoshoz, említem neki, nehogy valami fertõzés legyen. Viszketést nem igazán érzek, néha talán . Baj van?

Legjobb válasz: ÁLtalános az erösebb folyás az egész tehresség alatt, de gyakori a gombás fertözés is a hüvely PH változása miatt. Ez nem veszélyes a babára de kezelni kell.

ÁLtalános az erösebb folyás az egész tehresség alatt, de gyakori a gombás fertözés is a hüvely PH változása miatt. Ez nem veszélyes a babára de kezelni kell.
Én is kb ennyi idõs vagyok és nekem is sárgás-fehéres folyásom van, de szerintem ez normális.
Nekem is sárgás fehéres folyásom van. 10hetes km


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!