Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy érzem nekem (19 db)

Akkor meg mirõl van szó?...
ha ealázott akkor hagyjad kis lúzerbubu
' amikor megtudta le alázott az egész suli elõtt.' és tetszel neki.. kétlem. Milyen kis naiv vagy =)
A kérdező hozzászólása: De nagyon szeretem nem tudom el feljeteni. Vele álmodom. :'(
A kérdező hozzászólása: én vagyok belé szerelmes neki az osztályba egy másik lány tetszik
Akkor Te egy mazohista vagy! Zsák a foltját!
Na itt az iskolapéldája (szó szerint :) ) annak, hogy milyen szánalmasan csúsznak-másznak a nõk a jópasi elõtt, miközben lökik a gyenge sódert, hogy nekik gyengéd pasi kell.
Ezt a lúzert felejtsd el :)
Szerintem hanyagold azt a nyomingert!

Ugy érzem mintha menne el a tejcsim, vagy ez normális? Most 11 hetes a babám és már nem mindig van ugy bedurranva mint volt, normális hogy ahogy ö nö ugy nekem kevesebb lesz a tejem?

Legjobb válasz: Az nem jelenti azt, hogy kevesebb, hanem beállt a kereslet -kínálat. Nekem 14 hetes a babám és csak éjjel durran be amikor kimarad egy etetés, akkor én mindig kelek és lefejem, hogy mire ébred újra tele legyen. Ha nem sír, hogy éhes lenne akkor, nem kell izgulnod. Ha annyira aggaszt akkor két kajcsi közt tedd mellre ha nem alszik, vagy fejjél belõle.

Az nem jelenti azt, hogy kevesebb, hanem beállt a kereslet -kínálat. Nekem 14 hetes a babám és csak éjjel durran be amikor kimarad egy etetés, akkor én mindig kelek és lefejem, hogy mire ébred újra tele legyen. Ha nem sír, hogy éhes lenne akkor, nem kell izgulnod. Ha annyira aggaszt akkor két kajcsi közt tedd mellre ha nem alszik, vagy fejjél belõle.
áááááá, nálam is uez a helyzet...nincs bedurranva és mégis elég. Jól írják elõttem: kereslet - kínálat beállt :)

Normális, ha ez első rutin óra után azt érzem, hogy ez nekem nem fog menni?

Túl vagyok az els? órán.Kb 3szor fulladtam le a másfél óra alatt,azzal nem volt gond.Váltani is tudok,de egyszerre csak egyvalamire tudok figyelni.Tehát ha megyek,akkor arra figyelek,hogy mikor kell kanyarodni,benyomjam a kuplungot,kitegyem az irányjelz?t.Szétnézni már nem megy.Se tükörbe,se sehogy.Ahhoz kb meg kéne állnom.Úgy érzem,nem tudok ennyi mindenre figyelni.Ha belejönnék biztos jobban menne,de úgy érzem,arra nem lesz elég a kötelez? óra.Olyan lassan merem felengedni a kuplungot,hogy közben nem is tudok másra figyelni.Alkalmatlan vagyok a vezetésre szerintetek?Vagy ez normális?Itt olyanokat olvasok,hogy els? alkalommal kivitték ?ket forgalomba.Hát nem tudom,szerintem engem soha nem fognak kivinni:).

Legjobb válasz: Viccelsz? Ha nem vezettél még elõtte akkor ez természetes! Annyi mindenre kell odafigyelni egyszerre! Kit érdekel, hogy kit vittek ki a forgalomba és kit nem! 2 eset van: Akik már tanultak vezetni (sokan tagadják, hogy tehetésgesebbenk tünjenek), vagy akik nagyon félnek még gázt adni is. A forgalomban pikk-pakk az oktató felvált 4-5-be, kivisz egy védett útra és csak egyenesen kell tartani az autót. Mi abban a nagy dolog? (ha elsõ órán visz ki akkor nem várja el, hogy mindent tudj, helyetted csinál mindent). Míg a rutinpályán minden cm-re oda kell figyelned, beállnod, tolatnod, stb, stb, amikor még nem is érzed az autót. Hamar rá fogsz érezni! Sok sikert! Gondolj bele: MINDENKI egyszer volt kezdõ! (még azok is akik majd a forgalomban beugatnak, ledudálnak, beszólnak)

Viccelsz? Ha nem vezettél még elõtte akkor ez természetes! Annyi mindenre kell odafigyelni egyszerre! Kit érdekel, hogy kit vittek ki a forgalomba és kit nem! 2 eset van: Akik már tanultak vezetni (sokan tagadják, hogy tehetésgesebbenk tünjenek), vagy akik nagyon félnek még gázt adni is. A forgalomban pikk-pakk az oktató felvált 4-5-be, kivisz egy védett útra és csak egyenesen kell tartani az autót. Mi abban a nagy dolog? (ha elsõ órán visz ki akkor nem várja el, hogy mindent tudj, helyetted csinál mindent). Míg a rutinpályán minden cm-re oda kell figyelned, beállnod, tolatnod, stb, stb, amikor még nem is érzed az autót. Hamar rá fogsz érezni! Sok sikert! Gondolj bele: MINDENKI egyszer volt kezdõ! (még azok is akik majd a forgalomban beugatnak, ledudálnak, beszólnak)
A kérdező hozzászólása: Nem udom, nézitek-e a kérdést.Nem kellett plusz órát vennem, de végig éreztem, hogy nem vagyok felkészült.A vizsga elõtt mentem még 2 kört, és minden jó volt.Na akkor éeztem elõször azt, hogy oké, mostmár magabiztos vagyok.Kétszer voltam a forgalomban, elsõre szinte mindig lefulladtam, másodszorra már körül is néztem szinte mindig mikor kellett, egyszer fulladtam le és már figyelem a tbálákat is.Köszönöm mindenkinek!
Kedves utolsó, igen, a zene a kocsiban egy érdekes kérdés, nekem az oktató egy bizonyos óraszám után gyakorta bekapcsolva hagyta a rádiót, igaz, halkan szólt de kezdõként nem volt könnyû figyelmen kívül hagyni. Tényleg sokkal nehezebb úgy figyelni :) )
Az még semmi, én a rutinvizsgán az elsõ gázadásnál lefulladtam, mert a lábam lecsúszott a gázpedálról (gumis talpú cipõ a vizes gumi ellen), de szerencsére minden más ment tökéletesen, így átengedtek.
Ha esetleg a családba van autó, akkor kérd meg a szüleidet hogy vigyenek el gyakorolni, ahol még annyi stressz sincs hogy az oktató kiabálhat veled. Két óra alatt nem tanulsz meg vezetni, ezért gyakorolj amikor/ahogyan tudsz. De mondok jobbat, 30 óra alatt sem tanulsz meg vezetni, hiába van a kezedben egy papír. Nekünk az oktató úgy mondta, hogy a 30 óra után a jogsi arra jogosít fel, hogy egyedül, a forgalomban tanulj tovább vezetni. Apám meg anno azt, hogy 100 ezer balesetmentes km és minimum két levezetett tél kell ahhoz kijelenthesd: tudok vezetni! Sõt azt se felejtsd el, hogy millió km-t levezetett emberek is okozhatnak/szenvedhetnek el balesetet. No ennyi, remélem segítettem :) )
Abszolút normális! Ezzel nincs semmi gond, a figyelmedet meg szépen lassan meg tudod majd osztani az autó kezelése, meg a forgalom és kresz szabályok betartása között. Az autó kezelését készség szintjén fogod elsajátítani, de ez egy folyamat, ami nem azt jelenti, hogy beülsz és mindent azonnal vágsz! Semmi ok az aggodalom :)
A kérdező hozzászólása: Van autó a csaaládban, és gondolkodom is rajta, hogy "gyúrunk kicsit".Nem szeretném tönkretenni az autónkat.Köszönöm a biztatást mindenkinek!
Én még a 8. után is tök béna voltam. 10 éve van jogsim. Ott végül is csak az alapokat tanítják. Úgyis az életben kell megtanulnod, érezned a jármûvet. Akkor majd már oda sem figyelsz ilyesmire, minden ösztönös lesz. Ne add fel! természetes, hogy nem mindenki jön bele könnyen.
Szerintem is tök normális, én évek óta vezetek, de a mai napig nem hallgatok zenét a kocsiban, az már egy ingerrel több volna a kelleténél. Tényleg sokmindenre kell figyelni.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Igazából csalódott is vagyok, azt hittem, jobban fog menni.HOlnap délután kiderül, menthetetlen vagyok-e:) Úgy érzem csak én vagyok rém béna antitálentum.Az oktató jófej, eddig még nem kiabált, nem morgott, türelmes volt.Remélem továbbra is így lesz.
huhh, hát sztem hagyd ott, ez nem neked való
Ugyan, ha rutinpályán gyökketõvel mész szinte lehetetlen tönkretenni. És ezen szerintem minden kezdõ átmegy. Nekem is volt egy szakaszom, de nem kell hozzá nagyon sok rutin és nem arra fogsz figyelni, hogy mit cseszek el. Én meg mikor kimentem a forgalomba akkor eleinte csak a KRESZ-t próbáltam betartani, és csak a vizsga napja elõtti vezetést élveztem. Akkor már nem azon agyaltam folyton, hogy úristen, mi lesz. Csak mentem amerre az oktatóm mondta. A végén meg õ mondta, hogy holnap is így kéne majd csinálni, a vizsgán.


Normális, másnál is.
Elárulok egy titkot... a melled egy intim zónád amit ha megérintenek az jól esik.
Teljesen normális: jól mûködnek az érzékeid!!!
Szerintem is! Ezt minden lány elvezi. Sõt az fiúknál is erogén zóna

A 28 héten azt mondták, hogy a pici 1160 g, ez normális? Most a 31 héten vagyok, aki ilyen idős hogy érzi magát? Kellemetlenségek? Gyomorsav, légzészavar, fáradékonyság? Vagy csak nekem van? Kicsitek nem mocorog kevesebbet, mit mit 2-3héttel ezelőtt?

Legjobb válasz: Szia.Nekünk a 26 héten volt 960gr,azóta nem mérték,de szerintem kb. akkora lehet a picim,mint neked.Nálam mind a három általad említett kellemetlenség jelentkezik,megtetõzve rossz kedvvel.Szinte egész nap bõgök.Úgy sajnálom a kislányom...Remélem elmúlik.31 km

Szia.Nekünk a 26 héten volt 960gr, azóta nem mérték, de szerintem kb. akkora lehet a picim, mint neked.Nálam mind a három általad említett kellemetlenség jelentkezik, megtetõzve rossz kedvvel.Szinte egész nap bõgök.Úgy sajnálom a kislányom...Remélem elmúlik.31 km
A kérdező hozzászólása: Szia! Annak örülök, hogy nem csak én szülök fiatalon:) Bár nekünk igencsak becsúszott, de most annál jobban örülünk neki! :) Hát én 56-os méretbõl 4 öltözetet vettem+még egy szép fehéret amibe kihozom, ennél többet nem, mert az se biztos, hogy nem lesz-e nagyobb a baba, venni lehet utólag is, de mikor kiadtál több ezret rucira és kiderül, hogy 62 cm-rel születik, kicsit idegesítõ lenne:) Azért én csak keveset vettem meg van egy pár 62cm body, bár én pólyába szeretném tartani pár hétig biztosan ezért hálózsák, levegõztetõszák overál rögtön kilõve a születési csomagból, majd ha nagyobb lesz akkor akarom ráadni, majd akkor ráérek venni, van más mire költeni a pénzt ami rögtön születésre kell:)
Amúgy január 26ra vagyok kiírva.És te? A kis ruhákkal meg úgy vagyok, hogy inkább kimosom-vasalom többször, ha úgy alakul.
A kérdező hozzászólása: Amúgy amit kaptam nõvéremtõl babakocsit hordozóval az augusztus óta áll a szobánk sarkában és mikor még pesten laktunk és hazalátogattunk mindig megcsodáltuk, de most is bent vannak, a baldachin is felakasztva, a mózeskosár is a másik sarokba, olyan jó látni, ha nem is az összes kellék, de nem bírom eltenni:) Jövõ héten meg teljesen felállítunk mindent, ez annyira boldogít :) S
Igen, olyan sok minden jó lenne, ha lenne:) !Mindig nézegetem, javítgatom a listám, hogy még mi mindent kell venni. Egyébként én a rózsaszín babaruhákkal voltam így:nemrég vettem egyet(meg is lepõdött mindenki), meg kaptunk még ajándékba. A kiságyat mikor állítjátok fel?Mi kaptunk egy használtat, de szeretnénk venni újat, ezért nem is raktuk össze, amúgy nem bírnám ki:) A kis pihenõszéke, meg a babakocsi is sokáig állt, míg rávettem magam hogy elrakjam:) Ha nem zavar, megkérdezhetem, hogy dolgozol-e még?Hol laksz és hány éves vagy?Nem akarok indiszkrét lenni, csak kíváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Háát én így voltam a a kislánnyal, nehezen barátkoztam meg a kisfiúval, de már nem bánom, bár a kék ruhácskák helyett még a sárga, drapp, de már kezdek fejlõdni, vettem világoskék bodykat! Mi is nagyon várjuk a picit, bár a szüléstõl tartok, nem kicsit! Hát esküvõre megkaptuk a babakocsit és a hordozót, kiságyat! Most vesszük meg a pelenkázót! Bár ruhácskát vettünk, 2 melegebb rugit meg 2 vékonyabbat alá 3 kis bodyt, bár pólyába szeretnénk tartani pár hétig, mózeskosár még az enyém volt, meg a régi szép kézzel hímzett ágynemûk vannak! Nem akarunk egyszerre annyi mindent megvenni, ráérünk mikor kint van, csak ami éppen szükséges! Már csak a gyógyszerek(fürdetõ, kamilla, popsitörlõ, pelenkák) vannak vissza, meg n ekem a szülés utáni cuccok, de félek attól, hogy nem lesz kész minden, még olyan hosszú a kelengyelista, bár tudom hogy a fele felesleges, de akkor is mindig azt hiszem, , hogy soha nem érünk a végére! :(
Csak sikerül találni valamit:) /A Marcell pedig milyen szép!/Mi kisfiút vártunk, és Erik lett volna.A párom nehezen tért át a kék dolgoktól, de most már büszkén meséli, hogy neki kislánya lesz! Nálam mostanában "tünet" még, hogy úgy érzem nem lesz meg semmi mire megérkezik a kicsi.Rádásúl nem az zavar, hogy nincs pelenkázója, hanem hogy még nem vettünk pelenkát, alkoholt...Nem gondoltam, hogy ennyire várom majd, hogy velünk legyen:) Ti hogy álltok a baba dolgok beszerzésével?
A kérdező hozzászólása: Már azt hittem valami családi baj, de így megnyugtató, hogy csak a hormonok! Attól én is félek, hogy minden rendben lesz-e, megfelelek-e mint anya, meg udok-e adni a babúnak mindent stb! Szép nevet adtatok! Mi is nagyon kislányt vártunk, a neve Jázmin Hanna lett volna, de a fiúnévben nem tudunk megegyezni! Nekem tetszik a Csongor, Ábel, Marcell, de neki nem, de amiket õ mond! Szóval lassan kifutunk az idõbõl igaz, de még nincs konkrét neve:)
A hormonok, és hogy minden rendben legyen.Viszont eldöntöttem, hogy nem ér ennyit-most csak a picivel kell törõdnöm:) Eliza lesz a neve.És a fiadnak?Elsõ baba?Nálunk igen... Most láttam a kérdésedben még:az enyém is kevesebbet mocorog, de akkor rendesen beleremeg a hasam:D
A kérdező hozzászólása: Jaj nagyon sajnálom a rosszkedved, de alapja is van, hogy sírsz vagy csak a hormonok? Én meg folyamatosan idegeskedek, olyan rossz pedig nyugodt szeretnék maradni! Eleinte, hogy mit csináljunk babóval, akkor az esküvõ szervezés stresszei, anyagi, utána költözés, utána volt fõbérlõ követelõzik alaptalanul, ami ha nyugtatom magam is csak stresszel! Félek, hogy megérzi kicsim! Gratula a kislányhoz, mi lesz a neve? Nekünk kisfiú adatott :)
Igazad van:)

Normális, hogy úgy érzem nekem megy ez a "barátnősdi" dolog?

Nem tudok megnyílni egy kapcsolatban, nem megy a becézgetés. Az az érdekes, hogy amikor ábrándozok egy kapcsolatról, akkor minden olyan egyszer?nek t?nik, a valóságban pedig nem megy:( Lehet az a baj, hogy túlságosan meg akarok felelni vagy még nem vagyok érett egy kapcsolatra? Hogy lehet ebb?l "kigyógyulni"? (17)

Legjobb válasz: Ilyet én is éreztem :) Lehetséges, hogy csak meg kéne nyugodnod, és ellazítanod magad.. Persze ezt is nagyon könnyû mondani, valóságban nehezebb. Kezdd úgy, h vedd lazán a dolgokat, és ne olyan komolyan... Egy kapcsolat, attól lesz kapcsolat, hogy úgy tetszel neki, ahogy vagy :) Ne aggódj ennyit, habár átérzem a problémád, én is túl sokat foglalkozok magammal.. ne aggódj, biztos megértél rá, csak túl nagy súlyt teszel a saját válladra. A becézgetés abszolút belülrõl jön, ne akard szándékosan! Szóval majd jön. Sok sikert, ha eszembe jut valami, majd még írok:)

Ilyet én is éreztem :) Lehetséges, hogy csak meg kéne nyugodnod, és ellazítanod magad.. Persze ezt is nagyon könnyû mondani, valóságban nehezebb. Kezdd úgy, h vedd lazán a dolgokat, és ne olyan komolyan... Egy kapcsolat, attól lesz kapcsolat, hogy úgy tetszel neki, ahogy vagy :) Ne aggódj ennyit, habár átérzem a problémád, én is túl sokat foglalkozok magammal.. ne aggódj, biztos megértél rá, csak túl nagy súlyt teszel a saját válladra. A becézgetés abszolút belülrõl jön, ne akard szándékosan! Szóval majd jön. Sok sikert, ha eszembe jut valami, majd még írok:)
A kérdező hozzászólása: úgy érzem nekem nem megy bocsi, kimaradt egy szó
valószínüleg késõn érõ típus vagy, nem baj, hisz senki sem egyforma. De aztán ha megtalálod a megfelelõ lányt, minden magától fog jönni, hidd el. 17 évesen még nagyon fiatal vagy, és ne foglalkozz vele hogy mások minél hamarabb kezdik el a csajozást... De az is számít hogy szeretnéd a kapcsolatot, a becézgetést. Csak most éppen nem találtad meg a megfelelõ lányt számodra. De sok sikert hozzá!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat:) a 2. hozzászólónak csak annyit mondanék, hogy lány vagyok, bocsi, ezt elfelejtettem írni a kérdésben:)
Végre felfogtam mire gondolsz...:D Sztem az a "gond" hogy nem engeded magadhoz közel a srácokat!És sztem ne akarj megfelelni mert aki szeret az elfogad olyannak amilyen vagy.Csak lazulj el és menni fog ez!HAJRÁ!!!
A kérdező hozzászólása: igazad van abban, hogy nem engedem magamhoz közel a srácokat, talán azért mert félek a csalódástól..., ami tudom, hogy nem kerülhetõ el, és erõssé is teszi az embert, de mégis.... de azért megpróbálom megfogadni a tanácsodat:)

Aki június végére van kiírva, hogy érzi magát? Nekem ma elég sokszor fájdogált a hasam alja, mintha meg akarna jönni. Ez normális 31 hetes korban?

Legjobb válasz: SZia én Júni17re vagyok kiírva nekem erõs fájdalmaim voltak ma.Valószínû a Jósló fájások.De elmúlt!Pihenj sokat! 33heteske

SZia én Júni17re vagyok kiírva nekem erõs fájdalmaim voltak ma.Valószínû a Jósló fájások.De elmúlt!Pihenj sokat! 33heteske
Szia!En is 33 hetes vagyok es nekem is vannak mensi szeru gorcsok de par perc alatt elmulik.Ez meg nem joslo ne aggodj.Csak keszul a mehed a szulesre.A joslo az sokkal erosebb lesz.Nekem meg nincs de ne is legyen.Meg raer a torpe.:) Boldog babavarast es konnyu szulest!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat és a nyugtatást. Utolsó válaszoló: felhívom akkor a dokimat és rákérdezek, remélem nincs gond, még korai lenne, hogy jöjjön a kismanó!!! jó babavárást, könnyû szülést mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Szia, akkor nincs gond csak jósló fájások, de nem korai az még? Próbálok pihenni amennyit tudok 22 hós kislányom mellett. vele nem éreztem ilyet ezért aggódom. További kellemes baba várást és könnyû szülést. Én 28-ra vagyok kiírva.
Én is 28-ravagyok kiírva.Nekem is vannak ilyen fájásaim.A védõnõm szerint ezek jóslok, bár korán jöttek.A dokim is felhívtam a magneb6-ot 3*2 vel szedem, pihenek és mégis elõfordul, így már attól félek hogy be kell feküdnöm.A dokim is ezt mondta.Pihenj sokat. Ha van magándokid mond el neki is.

Ha az egyik szülő kevesebbet dolgozik, akkor neki kell mindennel foglalkoznia? Normális, hogy kihasználva érzem magam, ha én vagyok ez a szülő?

Érdekelne a kívülállók véleménye, mert a családunk és a barátaink természetesen nem tudnak pártatlanul tanácsot adni :) Párommal mindketten dolgozunk, én napi 8, ő 10 órában és van egy kisiskolás és egy ovis gyerekünk. A párom 7-re jár és 17-ig dolgozik, vagyis 11 órát távol van, ebből kifolyólag sem vinni, sem hozni nem tudja a gyerekeket. Ez még nem is lenne probléma, megoldom egyedül, csakhogy ezen kívül rengeteg más dolog van, amit még egy átlagos hétköznap is el kell intézni, meg kell oldani stb, elég csak a háztartásra gondolni. Na és itt jön a probléma, ugyanis a párom úgy nőtt fel, hogy az apja külföldön dolgozott, így mindent az anyja csinált és szerinte ez tök természetes és én meg örüljek, hogy ő egyáltalán itthon van és foglalkozik a gyerekekkel. Az ő családja és a férfi barátai szerint is neki max. a gyerekekkel kell foglalkozni itthon, semmi mással. Viszont én meg úgy gondolom, hogy mivel közösen élünk egy lakásban, közösen fizetünk mindent és én ugyanannyival járulok hozzá az életünkhöz, mint ő, ezért nem igazságos, hogy mindent rám hagy. Hiszen ha egyedül lakna valahol, akkor is kéne takarítania, mosnia, ügyeket intéznie stb. De ő meg arra hivatkozik, hogy többet dolgozik, tehát kevesebbet van itthon és hogy kb. 1-2 órát vesz igénybe a háztartás és az egyéb dolgok, így egálban vagyunk. Csakhogy ő hazaérve ellazulhat teljesen és a gyerekeken kívül nem kell semmivel foglalkoznia, míg ha én hazaérek, egyből állhatok neki valaminek, mert úgyis mindig van valami takarítani/pakolni/főzni/intéznivaló. Szóval én látom, hogy neki is igaza van, de attól én még rohadtul kihasználva érzem magam és abszolút nem úgy tekintek az otthonunkra, mint ahová meló után jó érzés megérkezni, hanem mintha kezdődne egy újabb munkaidő... Ti hogy látjátok, van valamilyen megoldás, amivel mindketten elégedettebbek lehetnénk?

Legjobb válasz: Nálunk is ez van

Nálunk is ez van
A kérdező hozzászólása: És ez neked milyen érzés? El tudod fogadni, hogy így van és kész? Bennem valószínûleg van egy ilyen hülye kisördög, hogy ha egyszer ugyanannyit keresek, akkor miért egyedül rám marad még minden a meló mellé?
Nem tudom elfogadni, én is folyamatosan lázadok ellene.
Mi megosztottuk a házimunkát, amíg nem volt gyerek. Most, hogy én itthon vagyok, a párom meg reggeltõl estig dolgozik, rám marad minden. Örülök, ha a gyerekkel foglalkozik valamennyit. Viszont ha visszamegyek dolgozni, az lesz a minimum, hogy megint megosztjuk majd az itthoni dolgokat. Még ha nem is fele-fele arányban, de megosztjuk. Az ilyen pasikról mint a kérdezõ férje mindig a "Kézikönyv nõknek 1955-bõl" jut eszembe....Szomorú, hogy eszébe sem jut segíteni.
Nalunk is ez van, es ugy nezem, lesz is...en altalaban csak teszem a dolgom, aztan neha gyengebb napokon kiborulok..atfut az agyamon, mi mindenre kell gondolni, lotni-futni, reggel idoben elkeszulni, ovis-bolcsis musor, szuloertekezlet, orvoshoz receptet iratni, sutni-fozni-mosni vasalni, mesezni, jatszani stb...epp most bezeltunk rola a ferjemmel, nemigen jutottunk elore (o messzebb dolgozik, en helyben)...beszeljetek rola, hogy erzed...esetleg be lehetne ot is vonni... En beletorodtem, probalok nem gondolkodni ilyen, nalunk nem fog valtozni...csak cserebe igenis elvarom, hogy ertekelje(n)!

Normális gondolkodás ez? Van mikor nekem is kételyeim támadnak! Na szóval bennem előjött az az érzet, hogy én nem szeretnék férjet családot!

Van ennek normális oka?Nem tudom, de ezen kattog az agyam, hogy egy gyereket esetleg valakivel csináltatok, persze miel?tt leszolnátok megnézném kivel, de valahogy úgy érzem nem hiányozna egy férfi az életemb?l. Sajnos most lehet ez is betudható ennek hogy volt egy nagy csalódásom, mert 3év után vége lett a párkapcsolatomnak 2hónapja. Igy én nem is er?lködök hogy na pasit meg pasit kell szerezni.Adok magamra, normális csaj is vagyok, jól nézek, de mi ez a gondolat hogy most annyira komolyan mondom, lehet köddé fog válni és az is csalodás lesz, hisz akinek elmeséltem, az majdnem hogy ki nem röhögött!

Legjobb válasz: Miért ne lenne normális gondolkodás? Nem vagyunk egyformák... Szerintem inkább az a nem normális, aki görcsösen próbál párt találni - akármilyet - mert hát "mit szól hozzá a falu, hogy egyedül vagyok", és "milyen dolog az, hogy még nincs családja" (lényegtelen, hogy férfiról vagy nõrõl van szó). Környezetemben van olyan ember, aki csak azért házasodott, mert "úgy illik, hogy családot alapítson", gondolhatod, hosszú, boldog családi élet nem lett belõle...

Miért ne lenne normális gondolkodás? Nem vagyunk egyformák... Szerintem inkább az a nem normális, aki görcsösen próbál párt találni - akármilyet - mert hát "mit szól hozzá a falu, hogy egyedül vagyok", és "milyen dolog az, hogy még nincs családja" (lényegtelen, hogy férfiról vagy nõrõl van szó). Környezetemben van olyan ember, aki csak azért házasodott, mert "úgy illik, hogy családot alapítson", gondolhatod, hosszú, boldog családi élet nem lett belõle...
Én nem röhöglek ki! Teljesen normális, hogy így érzel, de ez majd biztos hogy változni fog! Ha nem, akkor keress meg majd, én is most kerültem lapátra 4 év után, és úgy érzem most, hogy nem fog nõ hiányozni az életembõl, de a gyerekrõl én sem akarok lemondani. Uh ha gondolod összehozhatunk párat:)
Természetes, hogy jelenleg így érzel, a nagy csalódás miatt.Szerintem fog ez még változni!Én már csak azért sem szóllak le, mert Te legalább megpróbáltad, hogy boldog lehess, és nem vagy ilyen , , ki, ha én nem", idióta divatszingli, egyszerûen így alakult az életed.S amíg mások életformáját elfogadod, és tiszteletben tartod, addig nincs semmi gond.Ezt most csak azért írtam le, mert én találkoztam már nagyon okos, nagyon [email protected]ány szinglivel is, aki csak tetteti, hogy jól érzi magát így, és másoknak osztja az igét, hogy szerinte hogyan kéne élni.Amíg Te nem ilyen vagy, addig úgy élsz, ahogy Neked jól esik!S ne foglalkozz azokkal, akik kinevetnek, majd az idõ eldönti, hogyan alakul az életed!
A te dolgod, hogy hogy akarsz élni. Viszont a gyereken a helyedben elgondolkodnék, arra ítéled a saját gyereked, hogy apa nélkül nõjön fel. Én akkor már inkább nem szülnék.
Hello! Szerintem azért érzed így, mert megingott az önbizalmad. Ne zárkózz be, keres programokat. Kirándulások, filmek stb Társas lények vagyunk, egyedül, magányosan késõbbiekben nagyon nehéz lesz. (33/F)

13 évesen normális az, hogy mindig azt érzem h kell nekem egy barátnő?

Nem azért h azt mondhassam h van barátnőm.. kell valaki akivel kettesben lehetek, megbeszélhetek vele bármit, és úgy szerethetem ahogy más még soha!

Legjobb válasz: normális, de még korai, majd pár év múlva

normális, de még korai, majd pár év múlva
Endrus te vagy az?:o
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:)
Jaj:D jófejnek tûnsz ha mondjuk 5 évvel idõsebb lennél rádírnék:D Legyél kedves és izgalmas hidd el elcsavarod a lányok fejét. Viszont szerintem nem kell minden másodikat gerincre vágni nem akkora élvezet az. Belõled igazi férfi lesz már látom:D SOk sikert !
A kérdező hozzászólása: #3! Persze még szex nem lenne!:)
Szerezz barátokat, ffs.
Azt jól teszed.
A kérdező hozzászólása: szerintem is várnom kellene vele.. bár én a lányok társaságát jobban szeretem, és szünetekben nem a telefont nyomkodom.. meg órán is szívesebben ülök egy lány mellett, mint egy fiú mellett..
Normális, persze. Ez tipikusan jellemzõ erre a korra:)
Eszméletlenek ezek a modik, hogy minden kérdést törölnek, de a 100. nyávogós szart meg nem (nem ez a kérdés nyávogós, csak úgy általában). No mindegy! 13 évesen már tombolnak a hormonok, persze hogy kezdesz vágyni egy lányra akit szerethetsz, teljesen normális, csak szex még ne legyen :D
A mai gyerekek nagyon korán érnek. Szerintem normális. 44/F
nekem is pont ez van a fejemben mindennap, hogy kéne egy, aki mellett kiállok, szerethetem stb... :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!