Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy érzem, ez a (190 db)

Vasárnap töltöttem be a 38 hetet, sokszor görcsöl fáj a derekam és a forgom, és a hasam is szokott görcsölgetni, mennyi idöm lehet még vissza? Normális amit érzek, ezek a joslofájások? Miböl tudok következtetni hogy mikor indul be?

Bocsi a hülye kérdésér,elsö baba és nem tudom amit érzk az rendben van-e?!nem nagyon merek egyedül elindulni mert félek hogy éppen akkor történik valami,de a férjem aki tudna jönni velem sokat dolgozik igy nehéz megoldani de van amit nem tudok elhalasztani,miböl következtethetek arra hogy mikor indul be a szülés???

Legjobb válasz: Szia! Én is 38 hetes kismama vagyok, és én a 35. héttõl érzem ezeket a görcsöket, ill. jóslófájásokat. Következtetni nem lehet, hogy mikor lesz a szülés, ezt csak a baba tudja. Már én sem merek nagyon egyedül közlekedni, mert ugye nem lehet tudni... Szóval majd egyszer elindul a kisember! Addig meg kitartás!

Szia! Én is 38 hetes kismama vagyok, és én a 35. héttõl érzem ezeket a görcsöket, ill. jóslófájásokat. Következtetni nem lehet, hogy mikor lesz a szülés, ezt csak a baba tudja. Már én sem merek nagyon egyedül közlekedni, mert ugye nem lehet tudni... Szóval majd egyszer elindul a kisember! Addig meg kitartás!

24 hetesen normális, hogy úgy érzem szétpukkad a hasam? Nem a bőröm feszül, hanem beljebbről érzem ezt a feszítést, szinte fájdalmat.

Egy hete még teljesen aktív voltam,most meg napok óta pár óra alatt elfáradok teljesen,nem bírok fent lenni,csak ha "sokat" ülök.Mindenhol feszít!Idáig 5 kg jött fel,ebb?l az elmúlt 4 hét alatt 3.N?tt a hasam rendesen,de nem túl nagy még.Amikor feszít,akkor menni is alig tudok.Nektek is vannak (voltak) ilyen tüneteitek?

Legjobb válasz: Szia !Ezt mond el mihamarabb az orvosodra mert ez nem feszítés hanem keményedésnek mondják, vagyis méhöszzehúzódás aminek nem szabadna lennie!!Sokat, nagyon sokat feküdj, addig is!!!!!!Nekem is ez volt , engem be is fektetett a dokim.Egyél magne b6-ot az segíthet, de miindenek elõtt sürgõs orvosi konzultáció!!!!!!

Szia !Ezt mond el mihamarabb az orvosodra mert ez nem feszítés hanem keményedésnek mondják, vagyis méhöszzehúzódás aminek nem szabadna lennie!!Sokat, nagyon sokat feküdj, addig is!!!!!!Nekem is ez volt , engem be is fektetett a dokim.Egyél magne b6-ot az segíthet, de miindenek elõtt sürgõs orvosi konzultáció!!!!!!
Szia! Nekem is ez volt a problémám, hogy nem egy-két percre keményedtem, hanem állandóan éreztem a feszülést, mintha téglákkal tömték volna ki a hasamat. Nekem magnesii citrici gyógyszert irtak fel, mert a magne b6 kevésnek bizonyult és rengeteg pihenést.Azonnal táppénzre mentem, két hét alatt rendbe jöttem. Mindenképp kell , hogy kapjál a neked legmegfelelõbb magnézium-készítményt. Egy 28 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Én arra tippeltem, hogy azért van, mert nõl, vagyis a tágulás fájhat így.Ezekután viszont holnap felhívom a dokim.Én nem szedek semmit, csak terhesvitamint, mert egy hónapja még tökéletes volt a vérképem.Szerencsére jövõ héten nézik újra, lehet mostantól szednem kell valamit.Köszönöm a válaszokat!
Normális, másnál is.
Elárulok egy titkot... a melled egy intim zónád amit ha megérintenek az jól esik.
Teljesen normális: jól mûködnek az érzékeid!!!
Szerintem is! Ezt minden lány elvezi. Sõt az fiúknál is erogén zóna


Normális, hogy úgy érzem, ez a "megujjazás" szó mennyire kiábrándító?

vagy csak én? :)

Legjobb válasz: Gondolom lány vagy. Hívhatod "kézimunkának" is, ha úgy jobban tetszik.

Gondolom lány vagy. Hívhatod "kézimunkának" is, ha úgy jobban tetszik.
Szerintem is kiábrándító és a párom is így gondolja.
Én is így érzem :)
Én is így gondolom.. dehát már annyi dologra használnak ilyen szavakat, hogy kezdem megszokni, pedig szerintem is undorító egy kifejezés erre a dologra.
A kérdező hozzászólása: a kérdés eredetileg nem így hangzott...hanem "más is gondolja úgy...?" nemtom minek kellett átírni
Én is így érzem... :S és teljesen elundorodom magától a dologtól is. :S :(
A szó az tényleg kicsit "kiábrándító", de amit takar...
szerintem is... nem is tudom h mi köze van az ujjhoz...
szerintem is az...de szerintem a "kinyalás" valamint a nõi nemiszerv összes szinonímája is. teljesen igazságtalan ez a nõkkel szemben. :)

Normális az, hogy a 17. héten még semmit nem érzek a babából? Csak annyi, hogy szokott a hasamba nyilalni, de egyáltalán nem fáj, gondolom ez a méh növekedése miatt van! Mikor érezni ezt először?

Legjobb válasz: Persze, hogy normális, én pl 18. héten éreztem elõször, utánna jó pár napig megint semmi, és úgy 22 hetes korom óta érzem mindennap:) Boldog Babóvárást!

Persze, hogy normális, én pl 18. héten éreztem elõször, utánna jó pár napig megint semmi, és úgy 22 hetes korom óta érzem mindennap:) Boldog Babóvárást!
A kérdező hozzászólása: oké! nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
én is 19. héten éreztem elõször, azóta 2 hét telt el, és nagyon aktív!
Szia! Én a 19. héten. Szóval, nyugodj meg, nemsoká érezni fogod. :)
szia! nekem is a 19.héten mozdult meg a pici:) aztán valami motoszkálást éreztem a púpomnál:) nagyon jó volt.. nemsokára biztos te is érzed majd.
Szia! Én 19 hetes vagyok, 2. terhességem, és még mindig nem érzem a Manónkat! :(

Két degum van, mindkettő fürge, a szőrük is szép és esznek is rendesen, de az egyiket olyan soványnak érzem ahogy megfogom, mintha alig enne, pedig rendesen eszik, normális ez a deguknál vagy lehet, hogy beteg? (már nyár óta ilyen)

Legjobb válasz: Nagyon sovány? Azt mondtad rendesen eszik.Akkor nem hiszem hogy normális,de nem vagyok szakértõ,t.malac rajondó vagyok,de ha csak akkor érzed hogy soványka mikor megfogod,és nem látod rajta,akkor szerintem nincs nagy baj,de ha nagyon durva a helyzet,akkor ÁLLATORVOS

Nagyon sovány? Azt mondtad rendesen eszik.Akkor nem hiszem hogy normális, de nem vagyok szakértõ, t.malac rajondó vagyok, de ha csak akkor érzed hogy soványka mikor megfogod, és nem látod rajta, akkor szerintem nincs nagy baj, de ha nagyon durva a helyzet, akkor ÁLLATORVOS
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon durván sovány mert a pocijánál ugyanolyan husis mint a másik csak oldalt ahogy megfogom olyankis vékonynak érzem nemolyan "párnás" mint a másik, jól van amúgy mert birkózik a másikkal meg minden, de szerintem elviszem állatorvoshoz!
szia minden képen fordulj szakemberhez vagy is állatorvoshoz! Az nem normális , hogy sovány ha normálisan eteteted .
nekem van két degum sovány , de csak akkor ha megfogod lehet , h változtatni kéne az étrendjén vagy a tápon!
Kérdezõ...! Ha még nem oldódott meg a gond, csak annyit szólnék hozzá... Hogy nekem is van két degum, az egyik soványabb, a fiú. S nekem is volt ilyen problémám, hogy kezembe vettem, és vékonynak tûnik... Aztán utána olvastam, az étrend volt a probléma. A szotyit add kicsit sûrübben neki, mert a szotyi nagyobb mennyiségben, hízlal! Remélem azért segítettem... :)
Teljesen normális, ne aggódj
Szia! Velünk is pont ez van...én is kicsit már ideges voltam...én csak húsz hetes vagyok, de 2-3 napja nem annyira erõsen "ugrándozik", mint elõtte, persze mozgolódik, csak "lazábban". Akkor remélem, ez nem baj...:) üdv

Normális ez a féltékenység? érzitek néha úgy hogy babátok mindenkit jobban szeret nálatok?

Legjobb válasz: Szerintem normális, természetes reakció. Én néha azt érzem, hogy utál a babám, mert minden nyûgöt én csinálok vele, amit utál: pelenkázás, öltöztetés, konnektortól elhúzás, virágot csipegetni nem engedés, stb. A férjem is szokta mondani, hogy nem szereti, ha másra mosolyog a lánya, mert féltékeny olyankor. Nincs ezzel semmi baj, ettõl még el tudjuk majd engedni a babánkat magunktól. A babánk természetesen minket szeret a legjobban, még akkor is,ha épp másra mosolyog!

Szerintem normális, természetes reakció. Én néha azt érzem, hogy utál a babám, mert minden nyûgöt én csinálok vele, amit utál: pelenkázás, öltöztetés, konnektortól elhúzás, virágot csipegetni nem engedés, stb. A férjem is szokta mondani, hogy nem szereti, ha másra mosolyog a lánya, mert féltékeny olyankor. Nincs ezzel semmi baj, ettõl még el tudjuk majd engedni a babánkat magunktól. A babánk természetesen minket szeret a legjobban, még akkor is, ha épp másra mosolyog!
Nem normális.A pici gyerek még nyitott, mindenkit szeret, aki foglalkozik vele.Az pedig csak a javára válik, hogy nem csupán az anyjához ragaszkodik.Ez nem jelenti azt, hogy az anyukáját nem szereti.A szeretet nem lesz kevesebb attól, ha többfelé oszlik.

Miért van az hogy, kegyetlen nagy gyűlöletet érzek a kábítszeresek ellen? Egyszerűen útálom őket, nagyon . De már rendszeresen felidegelem magamat, amikor látom az utcán őket . Én nem csinálom és nem csináltam soha . De ez normális hogy utálom őket?

Legjobb válasz: Nem, mivel téged nem kínálnak, nem akarnak neked eladni, nem szoktatnak rá, egyedül mérgezik magukat. Amúgy nem tudom hol laksz hogy az utcán lövik magukat.Valamint úgy érzem fiatal vagy, bár ez nem biztos.Hány éves vagy?

Nem, mivel téged nem kínálnak, nem akarnak neked eladni, nem szoktatnak rá, egyedül mérgezik magukat. Amúgy nem tudom hol laksz hogy az utcán lövik magukat.Valamint úgy érzem fiatal vagy, bár ez nem biztos.Hány éves vagy?
utálni nem kell õket. Ne foglalkozz velük. Én nem utálom õket, hanem nagyon elítélem. Amikor mondják hogy valaki túladagolta magát azt nem tudom sajnálni. õ tehet róla, nem kellett volna csinálni, aki csinálja meg is érdemli. Azokat kell sajnálni akik sétálnak a járdán és akkor jön egy ámokfutó barom és elüti, meg egyéb ilyen helyzetekben történõ balesetek áldozatit.
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok , fiú .

Mennyire normális ez? Mai napon észre vettem hogy akkorákat rúg a baba, hogy szinte bele remeg a pocakom, és az egyik oldalrol a másikra szinte érzem mikor eljut! És mind a két oldalon érzem a rugásokat! Ez lehetséges?

Nem azt jelzi ezzel hogy baj van vele?Vagy?27h km

Legjobb válasz: Szia Nekem is remeg néha, hogy szinte én is beleremegek, és hogy két oldalon is érzed, akkor szerintem nyújtózkodik, a kis kezeit, lábait érezheted. Ne aggódj ha mocorog, nekem már gyakrabban csinálja ezeket, mert már kicsi a helye, szinte már hiányzik, hogy nem csinálja annyira mint régen. De dokid is megkérdezheted, õ is megnyugtat, én is sokat kérdeztem. 33+6 kismama

Szia Nekem is remeg néha, hogy szinte én is beleremegek, és hogy két oldalon is érzed, akkor szerintem nyújtózkodik, a kis kezeit, lábait érezheted. Ne aggódj ha mocorog, nekem már gyakrabban csinálja ezeket, mert már kicsi a helye, szinte már hiányzik, hogy nem csinálja annyira mint régen. De dokid is megkérdezheted, õ is megnyugtat, én is sokat kérdeztem. 33+6 kismama
Nekem is nagyon aktív már a 25. héttõl a babám. Elõtte is aktívkodott, de onnantól szinte állandóan mocorog. Volt olyan, hogy teljesen eldeformálta a hasam, annyira megfeszült... Most már 32 hetes, de még mindig nagyon próbálkozik, ma vagy a térdét, vagy a könyökét dugdosta ki fél órán keresztül, sajna Apa aludt, nem látta. a doki azt mondta, hogy vannak aktívabb, meg kevésbé aktív babák. Általában ez nem jelent semmi problémát, de ha aggódsz akkor kérdezd meg a dokidat.
Semmi baj nincs azzal, hogy helyezkedik és aktív. Nekem is mozog már vagy 2 hete. Alig érzek rúgásokat, inkább azt érzem, hogy kinyomja magát itt-ott, néha még fáj is. Baj akkor lenne, ha nem mozogna, vagy csak nagyon keveset. Szóval ne aggódj ezeken. JA! Szerintem azért érzed mindenhol, mert már elég nagy, és a hely egyre kevesebb a szabad mozgásra, kitölti a teljes méhet, ezért minden mozdulatát lehet érezni. (28 hetes mami)
Nem hiszem hogy bajt jelentene az aktivitás, az én lurkóm néha elképesztõ dolgokat mûvel, kockahashoz meg légszomjhoz juttatja anyucit, apa meg jókat nevet rajta és még biztatja is... :D A mindkét oldali rúgásoknak a fele valószínûleg ütés, örülj, hogy ilyen kis mozgékony, már úgysem sokáig élvezheted, hamar letelik a hátralévõ pár hét... Aztán majd valószínûleg hiányozni is fog :) 37+6 kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!