Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy érzéketlen a (2 db)

Normális, hogy kicsit érzéketlen a mellemen a bőr?

szoptatok

Legjobb válasz: Mire érzéketlen?Ha abba gondolok bele,hogyí egy baba csocsálja a cicimet,hát inkább legyen érzéketle.Viszont,ha a párom akar kényeztetni akkor job ha érzékeny.Majd 5 évig szoptattam,( 3 gyerekem van)karácsony elött hagytam abba,ujra olyan érzékeny a mellem mint rég.

Mire érzéketlen?Ha abba gondolok bele, hogyí egy baba csocsálja a cicimet, hát inkább legyen érzéketle.Viszont, ha a párom akar kényeztetni akkor job ha érzékeny.Majd 5 évig szoptattam, ( 3 gyerekem van)karácsony elött hagytam abba, ujra olyan érzékeny a mellem mint rég.
Szia.Nekem is érzéketlen volt míg cicizett a lányom.Most mióta nincs cicizés azóta minden oké vele.
A kérdező hozzászólása: Köszi megnyugodtam. Aztán már a barátnõm is mondta, hogy neki is.

Normális, hogy még mindig érzéketlen a hasam a császármetszés után több mint egy évvel? Valaki ilyen helyzetben?

Nem rég múlt egy éve, hogy szültem de még mindig teljesen érzéketlen a hasam. Nektek meddig volt ilyen?

Legjobb válasz: Nekem 7 éve érzéketlen!

Nekem 7 éve érzéketlen!
A kérdező hozzászólása: pff akkor nem szóltam. :D
A császáros ismerõseim azt mondják hogy érzéketlen nekik is!Tuti elvághatnak idegeket ott szerintem!Azért 7 év eltelt már éreznem kéne valamit ha nem úgy lenne szerintem!:)
Nekem már a varratszedés után egy héttel érzékeny lett újra. Az orvos is csodálkozott rajta.
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondta a doki, hogy kb fél év kell még az idegek regenerálódnak. Úgy látszik nálunk sokkal több. Kedves második! És neked milyen a vágásod? Már arra is gondoltam hogy ezért van ez mert az enyém vastag. A császározott ismerõseimé szép vékony alig látszik és rendes bõr színû, az enyém viszont pirosas-rózsaszínes és elég vastag.
Nekem csak fele érzéketlen, csak az a rész, ami picit csúnyábban gyógyult, kb 3 cm, a többit érzem rendesen és nem is látszik szinte.
Alig látszik a heg, fehér és vékony!:) Amikor hozzáérek olyan mintha le lenne zsibbasztva neked is? (elsõ és a második is én voltam)
A kérdező hozzászólása: Nem. Nekem nem a vágás zsibbad hanem a vágás fölött ahol a legnagyobb a hájam vagy bõröm vagy mi az a rondaság ott. Kb 5-6 cm-vel a vágásom fölött. Érdekes mi?
Igen, érdekes. Nekem a vágásom egy része érzéketlen, de vannak olyan részek, ahol ha hozzányúlok endesen kellemetlen. De szó szerint kellemetlen. A vágás fölött pedig olyan 1 centi, ami még érzéketlen. 9 hónapja szültem és nkább lila, nem fehér.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!