Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy én babám (16 db)

Normális, hogy ennél a mennyiségnél bukik a babám, baj lehet a pocakjával?

7 hetes, 5 kg. AMióta hasfájósok vagyunk, többnyire 2 óránként eszik, 50 g-kat, ám ha egyszerre sikerül a 110 g, orrba-szájba bukik...lehet, hogy valami baj van a pocakjával?

Legjobb válasz: Elsõ gyerekem kb. egy éves koráig folyamatosan bukott, de mivel szépen fejlõdött, nem kellett foglalkozni vele. Megnézettem én is hogy van-e refluxa, de nem volt, az UH-n mindent rendben találtak. 3 órával szopi után is képes volt egy nagy adag "túrót" kitenni.

Elsõ gyerekem kb. egy éves koráig folyamatosan bukott, de mivel szépen fejlõdött, nem kellett foglalkozni vele. Megnézettem én is hogy van-e refluxa, de nem volt, az UH-n mindent rendben találtak. 3 órával szopi után is képes volt egy nagy adag "túrót" kitenni.
Próbáld közben büfiztetni, hátha... A lányomat egy evés alatt kétszer büfiztettem és egyszer evés után és úgy nem bukott!

Az normális, hogy az én babám általában nem rugdalózik hanem inkább neki nyomkodja magát a hasamnak?

27hetes tehes vagyok.szokott persze rúgni is.de többnyire csak nyomkodja magát.a hasam meg mindenféle alakzatot vesz fel, és néha elég kellemetlen :(

Legjobb válasz: Szia,ez teljessen normális.Nekem is a babó mindig este érzi úgy hogy az oldalbordámnál van kedve játszanni.Ezért éjjel nemigen sikeres az alvás.Kisebb a helye a babódnak azért nem tud akkorát rugdosni már.Késõbb lehet mégroszabb lessz!!!Én a kis talpacskáját megcsikiztem nem egyszer ugy kinyomja magát,sajnos elég kellemetlen érzés.Boldog babavárást.üdv 34 hetes kismama.

Szia, ez teljessen normális.Nekem is a babó mindig este érzi úgy hogy az oldalbordámnál van kedve játszanni.Ezért éjjel nemigen sikeres az alvás.Kisebb a helye a babódnak azért nem tud akkorát rugdosni már.Késõbb lehet mégroszabb lessz!!!Én a kis talpacskáját megcsikiztem nem egyszer ugy kinyomja magát, sajnos elég kellemetlen érzés.Boldog babavárást.üdv 34 hetes kismama.
Az enyém se rúgdosos, prsze szokott azt is, de inkább nyomakszik. Semmi gond, kevés a helye már. 32 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, nagyon boldog babavárást kívánok neketek is

Lehet hogy én aggódom túl, de normális az ha a 7hetes babám csak akkor sír ha éhes?

normális súly és hossz az doki szerint mindene normális.az egész terhességet végig idegeskedtem,soha nem ért annyi stressz össze-vissza mint a 9hónap alatt.fel voltam készülve mindenre amit a szakirodalom írt a stresszes terhességről.hiperaktivitás,sírósság stb. ehhez képest végig alussza kezdettől fogva az éjszakát jól eszik egész nap elvan akár egyedül a kiságyba,nem sír csak ha éhes esetleg beragadt büfi miatt. egyébként minden ok vele csak nem igazán tudom hogy ez igy egészséges-e nem lehet hogy autista vagy tudom is én????

Legjobb válasz: Örülj annak,hogy ilyen nyugodt a babád. Ha nem lenne egészséges,akkor sírna állandóan,vagy ha néma lenne,akkor nem sírna akkor sem,ha éhes. Szokj le a felesleges idegeskedésrõl,mert még sok gond lesz a babáddal,mire felnõl.

Örülj annak, hogy ilyen nyugodt a babád. Ha nem lenne egészséges, akkor sírna állandóan, vagy ha néma lenne, akkor nem sírna akkor sem, ha éhes. Szokj le a felesleges idegeskedésrõl, mert még sok gond lesz a babáddal, mire felnõl.
Szerintem te aggódod túl, örülj neki hogy ilyen tündéri jó kisbabád van. Szerintem semmi gond nincs vele.
Ne aggodj, eleinte ilyen, általában csak azért sír ha éhes. Nálunk is ilyen volt, aztán jött, hogy azért sír, mert bepisilt vagy kakált és zavarja, aztán ha nem foglalkozunk eleget és utána ha nem tud elaludni. Nem tud elaludni nálunk az azért van, mert ha a hasára fordul akkor nem megy neki még nem tud magától vissza fordulni, véletlen néha sikerül. Hátán elalszik de álmában hasra fordul és alszik tovább. 5hónapos
Az enyém volt már fél éves, amikor az elsõ igazi könny lecsordult az arcán. Az addigi "sírások" inkább mérges kiabálások vagy nyöszörgések voltak, az is ritkán. Soha nem olvastam annyit mint az elsõ pár hónapban, rengeteg szabadidõm volt, és ha ébren volt sem volt nehéz vele. Bezzeg most, két éves, és olyan krokodil könnyeket tud hullatni, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy õ szeretné, márpedig sokszor így van :) Ne aggódj, fog majd õ is sírni! Addig is örülj h jó természete van, és egészséges. :)
nálunk detto, bár csak 2 hetes, és a fiam után, aki állandóan ordított éjjel-nappal, én is elgondolkodtam, hogy baj lehet e a lányommal, mert egy angyalka. Õ még 3x eszik éjjel, de eszik, alszik, nappal 1-1 órát elnézelõdik, csak pelenkázásnál sír. Szerintem szimplán nyugodtak és túlaggódjuk.
Eleinte az enyém is ilyen volt, aztán beköszöntött a hasfájás... :( visszasírom azokat az éjjeleket! Ne aggódj, bár úgyis fogsz, én is túlidegeskedek mindent, ha tovább alszik, mint szokott, ha sokáig éber... :) de majd a második babánál már biztos nem leszek ennyire parázós!
Örülj neki! Az én fiam 8 hónapos koráig folyamatosan ordított ha ébren volt. Zavarta a puki, ami alig akart kijönni. Nem kívánom senkinek. Majdnem ráment a házasságunk. A férjemmel mindketten feszültek voltunk, orvostól orvosig jártunk, semmi nem használt. Aztán 8, 5 hónaposan felállt, és kirugózta magából a levegõt. Onnantól 90%-ban megváltás volt az életünk. Innen kedztem élvezni, hogy anya vagyok. Ma 17 hónapos, nagyfiú, csak akkor sír, ha valami baj van, kiegyensúlyozott, egészséges, beszédes örökmozgó. Szóval örülj hogy ilyen nyugodt a babád! Most vagyok várandós a hugival, remélem õ nyugodtabb gyerek lesz.

Normális hogy a 7 hós babám a fülét huzogatja meg fogja? Vagy csak az én babám csinálja?

Legjobb válasz: Nyugodj meg, nem csak a te babád csinálja, az enyém is elkezdte mostanában. Õ 6 hós. Nem hiszem, hogy jelentene bármit is, szerintem örülnek, hogy találtak még valamit, ami hozzájuk tartozik.

Nyugodj meg, nem csak a te babád csinálja, az enyém is elkezdte mostanában. Õ 6 hós. Nem hiszem, hogy jelentene bármit is, szerintem örülnek, hogy találtak még valamit, ami hozzájuk tartozik.
Enyém is csinálja. Néha rossz nézni olyan erõsen húzza, dehát így tanulja meg, hogy neki van ott egy kis fülecskéje és ha meghúzza az bizony fáj :)
Az en babam 6 hos, o is huzogatja a fulet mostanaban, nyugodj meg, ha megnyomogatod a fulet es nem sir, akkor nem lehet semmi baja, csak felfedezi a testet.
A kérdező hozzászólása: Nem fáj neki. köszönöm
De jó, hogy megkérdezted! Az enyém is sokszor csinálja (szintén 7 hós), legalább én is tudom, hogy más babák is csinálják ezt! Ja, és most kezdi megtalálni a fütyijét is, fürdéskor néha úgy megmarkolja, hogy csodálom, hogy nem fáj neki.
Az én lányom akkor huzigálja a fülét ha álmos.

Normális, hogy az én babám 180 ml-t eszik egy-egy alkalommal és van hogy még ez is kevés neki?

Másnak is van ilyen nagy étkü gyermeke, mint az enyém? Lehet, hogy most érte el azt a kort, hogy hirtelen sokat fejl?dik? Most 9 hetes. Félek, hogy túl etetem. Dehát a hasa nem fáj utána, csak sírdogál egy óra múlva megint a kajáért. Sajnos a cicimb?l nem tud enni, lefejt tejet kap üvegb?l.

Legjobb válasz: Szia.Hát jó étvágya van.Ha nem fáj a hasa,nem baj,csak lehet több lesz a súlya. Az én babám 5 hónapos és 6 kg.Az tény hogy valamikor jobban hízik,valamikor meg nem.Nálam is volt hogy egy hét alatt csak 7dkg hízott,a köv.héten megtriplázta.Legfeljebb próbálj egy picit kevesebbet adni neki(kb.120-150)és többször. Jó babázást!

Szia.Hát jó étvágya van.Ha nem fáj a hasa, nem baj, csak lehet több lesz a súlya. Az én babám 5 hónapos és 6 kg.Az tény hogy valamikor jobban hízik, valamikor meg nem.Nálam is volt hogy egy hét alatt csak 7dkg hízott, a köv.héten megtriplázta.Legfeljebb próbálj egy picit kevesebbet adni neki(kb.120-150)és többször. Jó babázást!
SZia! Az anyatejtõl nem tud "bezabálni" a kicsi. Az én picilányom 4 hónapos és a születéskor eszegetett 30-70 ml-t, azóta 150-250 ml az adagja. Az a lényeg, hogy szépen fejlõdjön. Ne zavarjon, ha a combja akkora mint a popsija, majd lemozogja, ha mászik. Annyit adj neki, amennyit kér. Kellemes babázást. Üdv.
Az én 8 hetes babám, tápszerbõl 130 ml eszik, és van úgy, hogy sokszor még teázik is mellette rendesen 40-50 ml! Úgy, hogy nem csak neked nagy étkü a babád! Ha félsz, hogy túl etetted, akkor inkább kináld meg csecsemõteával, vagy babavizzel két ettetés között! Jó babázást
Mi kb. 6hósan ettük ennyit!!! Így kifogod tágítani a pici gyomrát. Szerintem azért is sír 1óra után! Védõnõ, gy.orvos mit mond erre?
A kérdező hozzászólása: A gyerekorvos azt mondta, hogy ha kevés neki és csak ennyi van a cicimbe, keverejek még neki tápszert. De amúgy látom rajt, hogy éhs. Cuppog, az ökle a szájában és a cumiját ezerrel szívja be.
Szia! Nálunk is volt így! Igény szerint etesd a kicsit!!!! Az anyatejbõl tényleg nem tud bezabálni.
Azért kellet lepontozni a korrekt válaszomat, mert a másikétól különbözik és nem azt írtam amit látni akartál?
A kérdező hozzászólása: Én nem pontoztam le senki válaszát! Köszi mindenki véleményét!
Hát akkor bocsi! De akkor attól kérdem aki valóban lepontozott.

Január 11-én volt az utolsó normálisnak mondható menstruáciom, Most februr 8-án 1 napig beteg voltam! Tegnapi tesztem negatív lett! Lehet, hogy mégis babát várok? Mennyi az esélye hogy a teszt nem mutatta ki?

Most már 2-3 hete szinte folyamatosan hányingerem van, szurkál a hasam, szinte folyamatosan aludnék, állandóan pisilni járok, szomjas vagyok, h?emelkedésem van /37-37.2/

Legjobb válasz: Lehet, hogí babás vagy, de lehet nem. ez sajnos talán idegesítõ válasz, de 50-50%. Azt jelenti, hogy kb 5-7 napja meg kellett volna jönnie, persze attól is függ milyen a ciklusod. Mit értesz az alatt, hogy normálisnak mondható??? Az is lehet kevés a hcg, vagy roissz a teszt, vagy szimplán késik.. sjan van olyan hogy az embernek 36-40 napra jön meg, nyílván nem minden hónapban, de elõfordul. Néhány nap múlva tesztelj! Sok sikert!

Lehet, hogí babás vagy, de lehet nem. ez sajnos talán idegesítõ válasz, de 50-50%. Azt jelenti, hogy kb 5-7 napja meg kellett volna jönnie, persze attól is függ milyen a ciklusod. Mit értesz az alatt, hogy normálisnak mondható??? Az is lehet kevés a hcg, vagy roissz a teszt, vagy szimplán késik.. sjan van olyan hogy az embernek 36-40 napra jön meg, nyílván nem minden hónapban, de elõfordul. Néhány nap múlva tesztelj! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Biztos van olyan, hogy 30-40 napra jön meg, de az gondolom nem jár ilyen szörnyû hányingerrel, émelygéssel!? 28 napos a ciklusom! A normális alatt azt értem, hogy 2-3 napig tartott, szóval normális illetve szokványos lefolyású volt!
Nekem a melleim ugy fajtak mint meg soha, a /nem/jott mensi elott 1-2 hettel, puffadt volt a hasam, es egett a gyomrom, es annnyira ingerult voltam, semmi nem volt jo amit barki is mondott, csinalt.Nekem ezek a tunetek jelentkeztek amikor meg nem tudtam , h babas vagyok. Es a teszt kb.5 nappal a kimaradt mensi utan kimutatta nekem, de olvastam mar itt es hallottam is baratnomtol, h akar tobb honap mulva sem mutatott semmit, csak az orvos allapitotta meg, h babas. Probalj meg uj tesztet csinalni, hatha csak a hcg nem volt eleg magas a szervezetedben! Drukkolok neked! 10 hetes kismama

Normális, hogy babám november 10-én hasról hátra 5x megfordult, és azóta nem fordult meg?

Akkor volt 16 hetes most meg 21 hetes. Tapasztal már valaki ilyet?

Legjobb válasz: Igen, én pont a konyhába fõztem, Apa játszott a gyerekkel a szobában, amikor kijött nagy boldogan, hogy oda-vissza forog. Amikor be tudtam menni, már nem csinálta, és rá vagy 3 hétre kezdte el újból. Van ilyen.

Igen, én pont a konyhába fõztem, Apa játszott a gyerekkel a szobában, amikor kijött nagy boldogan, hogy oda-vissza forog. Amikor be tudtam menni, már nem csinálta, és rá vagy 3 hétre kezdte el újból. Van ilyen.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, megnyugtattál:D
Ez így szokott lenni. Ha valamit megtanulnak, vagy rájönnek hogy kell, utána kicsit abbahagyják majd újrakezdik. Nálunk szinte mindennel így volt a lányom.
az én kisfiam 4, 5 honapos volt mikor hasrol hátra fordult, persze lemaradtam rola, azota is lesem, ennek már 3 hete, ma is megfordult egyszer, persze apánál, igy megint nem láttam, már el sem hiszem:) most 5 honapos és egy hetes.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok, megnyugtattatok. Majd páromnak megmutatom, mit írtatok. Már egyfolytába mindenki kérdezgeti, hogy és, azóta megfordult? Olyan téma lett ez, mint a " és leadtad már a kilókat, amiket felszedtél a terhesség alatt?"

An két kislányom, már 6 hónapja készülünk egy harmadik babára, hónapról-hónapra csalódottan vettem tudomásul, hogy megint megjött. Normális vagyok én?

Van két kislányom, már 6 hónapja készülünk egy harmadik babára, hónapról-hónapra csalódottan vettem tudomásul, hogy megint megjött. Ebben a hónapban is nagyon készültem, hogy talán most sikerül és úgy néz ki sikerült is, nem jött meg a mensim, reggel csinálok tesztet, minden jel babára utal, most meg megijedtem. Normális ez? Egyszer úgy érzem, hogy nagyon nagyot fogok csalódni, ha neg. lesz, következ? pillanatban meg úgy érzem, hogy de jó lenne, ha megjönne, mert nem érzem, hogy itt az ideje, felkészültem rá. Tudom, ha neg. lesz, nagyon csalódott leszek, de félek ha pozitív, akkor megijedek majd az egész helyzett?l. Szerintetek normális vagyok ilyen gondolatokkal?

Legjobb válasz: ja ugyan ebbe a helyzetbe vagyok en is csak nekem meg egy gyerekem van, es nagyon vagyunk tesora de felek ha terhes vagyok a helyzettol,ha nem vagyok az meg azert mert nem!ahhh erdekes egy szitu:)

ja ugyan ebbe a helyzetbe vagyok en is csak nekem meg egy gyerekem van, es nagyon vagyunk tesora de felek ha terhes vagyok a helyzettol, ha nem vagyok az meg azert mert nem!ahhh erdekes egy szitu:)
Én most pont így vagyok, mint te.Holnap csinálom a tesztet és nagyon be vagyok parázva.Nekem van már egy kisfiam és mostanában én is sokat mondogattam a férjemnek de jó lenne egy kistesó.Ráadásul a hugom is babát vár, a barátnõm meg az unokatesóm is.Most sírtam, pont az elõbb meg vagyok ijedve.Csak azért írtam ezt meg most neked, hogy ne aggódj nem vagy egyedül, én is hasonló problémával küzdök.Fel a fejjel!Minden jót!!!
sziasztok nem vagytok egydül....mi is fél éve szertnénk tesót iszonyat csalódás ha megjön....na én most annyir parázok h nov 26 án jött meg utóljára s nem csináltam még tesztet ha szerdáig se jön meg ami nagyon jó lenne akkor majd csinálok...én nem attól félek h pozitív lesz mert ez minden vágyunk, hanem attól ha nega lesz....jajjj.
A kérdező hozzászólása: Pozitív lett a tesztem, nagyon örülök, de amit írtam meg is vagyok rémülve kicsit. :) )))

Normális, hogy az én kis babókám leginkább hajnalban és este aktív?

22 hetes vagyok és az én kicsikém hajnalban és kés? este csapja a legnagyobb vircsaftot! Olyan mintha nem tetszene neki, hogy a mamája aludni szeretne. Már mindenhogyan próbáltam feküdni, nehéz eltalálni azt ami neki is jó. Napközben is fészkel?dik, de az este és a hajnal a gyakori. Ez mit?l lehet? Valami baj van? Vagy ülve kéne aludjak?

Legjobb válasz: szia! en 28 hetes vagyok de nalam ugyan igy van..ejjel nem hagy aludni,reggel arra ebredek hogy dorombol..szerintem ne aggodj minden renben..

szia! en 28 hetes vagyok de nalam ugyan igy van..ejjel nem hagy aludni, reggel arra ebredek hogy dorombol..szerintem ne aggodj minden renben..
Szia! Én 24 hetes vagyok, éjjel akár hányszor feébredek mindig fennt van, este fél 10 körül a legaktívabb, akkor nagyokat bukfencezik, hullámzik a hasam és jókat mosolygunk rajt "apával".Nagyon jó érzés. Akkor vagyok én is inkább megijedve, amikor alig mocorog egy-két napig. Szóval szeritem is normális, ha így ficánkol. Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek, megnyugodtam!

Dec.19-én abbahagytam a fogamzásgátló szedését (szeretnénk babát), januárban megjött, de azóta nem. Normális ez? Kb.5 évig szedtem előtte gyógyszert. Terhes nem vagyok teszt szerint, csak érdekel hogy másnál fordult-e elő ilyen, normális-e.

Legjobb válasz: A gyógyszer hatására még lehetséges hogy legyenek ilyen gondjaid. Van akinek rögtön visszaáll a rendes kerékvágásba van akinek csak évek múlva.

A gyógyszer hatására még lehetséges hogy legyenek ilyen gondjaid. Van akinek rögtön visszaáll a rendes kerékvágásba van akinek csak évek múlva.
Elõfordulhat, de ha babát szeretnél, akkor kéne doki.
5 év után elõfordulhat ilyesmi, de 2 hónap alatt szokott ki ürülni a fogamzás gátló a testbõl. Szerintem lassan elmehetnél nõgyógyászhoz.
Nálam egy egész hónap nem maradt ki csak össze vissza jött meg volt hogy 2 héttel késöbb! Ha babát szeretnél akkor ird mindenkép pontossan hogy mikor betegszel meg mert a dokinak ez az elsõ kérdése! És a nagy összevisszaságba nem biztos hogy emlékezni fogsz rá pontossan! Remélem mielöbb összejön a baba! 40hkm
Nálam is ugyanez volt. 6 évig szedtem a bogyót, majd amikor abbahagytam 78-80 napos lett a ciklusom. Összesen kétszer jött meg, és amikor úgy voltam vele, hogy na akkor most elmegyek nõdokihoz, pozitívat teszteltem! Tehát nem kell aggódni. Ha mégis úgy gondolod nyugodtan elmehetsz a nõdokihoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Lehet a megbetegedésnek köze hozzá? Most hogy visszagondolok tényleg van benne valami, mert amikor meg kellett volna jönnie mind a kétszer beteg voltam, most is az vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!