Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha vagyok az (659 db)

28+6hetes kismama vagyok. Megfáztam. Normális, ha fújom az orrom, vagy köhögök, akkor a szeméremcsontom környékén belenyilall?

a baba mocorog rendesen.ugye ett?l nem nyílhat a méhszáj?!?

Legjobb válasz: A baba növekvõ súlya miatt egy bizonyos fokig igen normális, a méhszalagokat érzed, ahogy nyúlnak. Ez elkísér a terhesség végéig. A mai napig ha tüsszentek nekem is szurkál, inkább a hasamat fognám, mint az orrom elé a zsepit :) (elnézést) de mindig ott van az a de :) Ha mész orvoshoz, védõnõhöz mindnképpen említsd meg nekik, egy labor nem árt, akkor kizárhatják, az egyéb betegségeket, amik a megfázásból adódnak. Ha azt veszed észre, hogy pisilés közben is fájdogál, akkor az nem vszínû, hogy a baba lesz, hanem fel is fáztál. Vigyázz magadra!

A baba növekvõ súlya miatt egy bizonyos fokig igen normális, a méhszalagokat érzed, ahogy nyúlnak. Ez elkísér a terhesség végéig. A mai napig ha tüsszentek nekem is szurkál, inkább a hasamat fognám, mint az orrom elé a zsepit :) (elnézést) de mindig ott van az a de :) Ha mész orvoshoz, védõnõhöz mindnképpen említsd meg nekik, egy labor nem árt, akkor kizárhatják, az egyéb betegségeket, amik a megfázásból adódnak. Ha azt veszed észre, hogy pisilés közben is fájdogál, akkor az nem vszínû, hogy a baba lesz, hanem fel is fáztál. Vigyázz magadra!

Ez mennyire normális, ha esténként azt kívánom, h reggel ne ébredjek fel? Vagy ez tök normális hangulatingadozás?

Délel?ttönként másfél órát biciklizek minden nap,csak azért,h megfeletkezzek az önsajnálatról. Délután pedig dolgozok. Suliba kellene igazából járnom még,de annyira összeomlottam,h muszáj volt 1 fél évet szünetelnem.Próbálom magam elfoglalni,de az érzés továbbra is megmarad. Nem tud érdekelni semmi,szorongok,gyomorgörcs,hányinger és igazából nincs smin idegeskednem. Mit tegyek? Mással is van/volt ilyen?

Legjobb válasz: Menj pszichológushoz!

Menj pszichológushoz!
igen.velem is.és nem múlik el. nem tudok mit tenni neki. :( Te mennyi idõs vagy?
Nem vagytok ti depressziósok? Vizsgáltassátok meg magatokat!
A kérdező hozzászólása: 2. válasinzoló: 21 éves vagyok.Igazából nincs okom szomorkodni és idegeskedni, mégis folyton azt csinálom. Nyugtató teákat ajánlottak már, de semmit sem használt. 3. válaszoló: Én nem hinném, h depressziós vagyok, mert tudtommal az egy elég komoly betegség és nem is szeretném magam diagnosztizálni, bár a párom már utalt rá, h akár az is lehetek, de remélem, h tényleg csak valami hangulatingadozás.Igazából az elmúlt félévben elég sok rossz történt velem és lehet, h azokat nemtudtam még feldolgozni vagy nem tudom.
Hát a 3 hónapos, az még nagyon kicsi. Mi csak rákiabáltunk, ha rosszalkodott.
3 hónaposan persze hogy még csak játék! Nekem is így volt, mikor kölyök volt...mindig a lábam kapkodta, meg ugrált rám, de ezt nagyon egyszerûen le lehet szerelni, meg ki is növik..egy német juhász fõleg értelmes kutya, ha határozottan neveled semmi gond nem lesz, de már most kezd el! Nyugodtan rácsaphatsz az orrára, nem is szabad megengedni neki...fenyíteni néha igen is kell! Most még persze hogy nem szófogadó, idõ kell neki de kezd el mihamarabb...
Persze, hogy normális. De már elkezdheted tanítani, megnevelni. Ilyenkor szokták kb. elkezdeni 3 hónaposan.
Persze...csapkodd csak az orrát. Aztán ne csodálkozz, ha egy felemelt kéztõl megriad. Rászólsz, hogy nem! Megfogod a pofiját és leveszed.Legyen nálad egy kis rongy, valami rágni való, amit ilyenkor felajánlasz neki játékra.
Utolsó: Nem tudom milyen kutyád van, de érdekes módon nekem egyik kutyám se riad meg a felemelt kéztõl...kutyát nem lehet mindig szolongatni...ha csak mindent szép szóval, sosem fog tisztelni igazán. Fenyítés amióta kutya a világon van mûködik, és bevált módszer
Nem lehet tudni, milyen idegrendszerû a kérdezõ kutyája. Az orr a legérzékenyebb része a kutyának. Ha a gazda felemelt keze után sokszor jön a fájdalom, a kutya igyekszik elkerülni azt. Lehet, nem fog látványosan félni, de nagyon sok kutyát látok az iskolán, amelyik a kézemelésre, bármi miatt is történik, lesunyja a fülét és becsukja a szemét. A kutyát nem veréssel neveljük. A fenyítés nem egyenlõ az ütlegeléssel.

Az normális, ha néha azon viccelõdünk a barátnõmmel, hogy leszbik vagyunk?

Neki van barátja már 2 éve, és én is teljesen heteró vagyok, mégis szoktunk ezen viccelõdni, pl. drágámnak szólítjuk egymást, amikor átmegyek hozzá, a barátja is tréfálkozva megjegyzi, hogy féltékeny, vagy kitaláljuk, hogy eljátsszuk idegenek elõtt, hogy leszbik vagyunk... Ez néha elõjön, másoknál is szokott ez lenni? Mert eddigi barátságaimban nem tapasztaltam ilyet, igaz, vele tényleg olyan a kapcsolatom, mint a testvéreknek, a beszélgetések és jókedv mellett néha van vita és sértõdés is, meg piszkálódások. :D

Legjobb válasz: mi is ezt csináljuk : D

mi is ezt csináljuk : D
Feküdj le vele.
Szerintem ezzel nincs semmi probléma. :)
A kérdező hozzászólása: Nem fekszem le vele, mert heterók vagyunk.
divatos. csináld.
Más lányokról sem szoktál fantáziálni soha? Vagy leszbipornót nézni mondjuk? :)
mi is ilyenek vagyunk. szerintem nincs ebben semmi rossz, mindketten a fiúkat szeretjük, szóval nem hinném, hogy valaha történne is bármi köztünk, de viccelõdni lehet.:D

Az normalis, ha valakinek az osszes ruhajaban van facebook kepe? Vagy velem van a baj?

Most pakoltam a ruhaimat es azt vettem eszre, hogy az osszes ruhamban van kepem a facebookon(pedig sok cuccom van)

Legjobb válasz: Nem gáz, feltéve, hogy nem mindegyik ugyanolyan tükörben pózolós, aminek a ruha a lényege. :)

Nem gáz, feltéve, hogy nem mindegyik ugyanolyan tükörben pózolós, aminek a ruha a lényege. :)

Ez normális? Ha van egy barátod és szeretkeztek akkor az normális ha kinyal? Mármint nem olyan perverzség vagy valami? Tök normális? Annyira megszokott mint a csók? Vagy ritka ha kinyalják a nőt?

Legjobb válasz: Szerintem ma már tök normális. Megcsókoljátok egymás száját, egymás nyakát, fülét stb.. ha ezeket normálisnak érzed, akkor a nemiszervekre adott csókot miért nem? Nem ritka dolog ez, bár igaz hogy le kell küzdened a gátlásaidat ahhoz, hogy élvezni tudd, de utána már nagyon jó érzés. :)

Szerintem ma már tök normális. Megcsókoljátok egymás száját, egymás nyakát, fülét stb.. ha ezeket normálisnak érzed, akkor a nemiszervekre adott csókot miért nem? Nem ritka dolog ez, bár igaz hogy le kell küzdened a gátlásaidat ahhoz, hogy élvezni tudd, de utána már nagyon jó érzés. :)
Még a kérdés is meglepett. :) Teljesen normális, szinte mindenki csinálja. Jó a lányoknak, és a fiúk szívesen teszik! Nyugodtan élvezd.
Tök alap és egészséges perverzió! A párok 98%-a csinálja hidd el!! 28F
Teljesen normális. Fõleg, hogy sok lány kezdetben csak így tud elmenni.
én szeretem nagyon csinálni, meg a lányok is szeretik, meg jó nagyokat élveznek és ez nekem tetszik. szerintem ez teljesen normális. 22f
Nem épp olyan normális mint a csók. De a legtöbb fiú szívesen csinálja, és ha már szeretkeztek, akkor lépj túl a gátlásokon, próbáld ki. Jó érzés. 18L
Barátnõm is imádja, és én is élvezem, hogy csinálhatom neki. Fõleg, hogy ki is tudom elégíteni.:)
A kérdező hozzászólása: Nem tudtam hogy a mai világba már ennyire megszokott :O :) Köszi a válaszokat! ^^
egyáltalán nem, legalábbis én természetesnek veszem mikor csinálom barátnõmnek (és szeretem is :D ) 20F
Szerintem alap. Én legalábbis annak tekintem az orális részét is. 20/F
Hú te hol élsz? Még csajban hallottam is, aki nem vágyik szopásra. De normális fiu aki nem szeret nyalni???? :D Jó biztos akad, csak kifeküdtem a kérdéseden. :D Igen annyira megszokott, ha engem kérdezel néha jobb is mint a csók.:D
Ó az teljesen normális, nem mellesleg pedig az egyik legjobb dolog.

13 éves vagyok és kb.176 cm. Sokat fogok még nőni? 13 évesen az normális ha 176 centi vagyok és 57 kg?

Bocsi ha rossz helyre írtam de még kezdő gyakorikérdéses vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Én is 13 éves vagyok, 170 cm, és szerintem normális, ha ennyi vagy, mert egy egy évvel fiatalabb barátnõm 174 cm... :) Az 57 kg pedig normális, de ez attól is függ, hogyan oszlik el rajtad.:)

Szia! Én is 13 éves vagyok, 170 cm, és szerintem normális, ha ennyi vagy, mert egy egy évvel fiatalabb barátnõm 174 cm... :) Az 57 kg pedig normális, de ez attól is függ, hogyan oszlik el rajtad.:)
A kérdező hozzászólása: annyira nem baj hogy ilyen magas vagyok de már nagyobb nem szeretnék lenni.. Egyébként a családomból sokan mondják h jó modell lenne belõlem és ezen már én is gondolkodtam hogy modell legyek de még korai.
lehet hogy most hülyének fogsz tekinteni, de én nagyon örülnék neki ha 176cm lennék. Sajnos 166cm vagyok és modell szeretnék lenni, de ez sajnos édes kevés hozzá:S És igen szerintem még nõhetsz, sõt biztos is.
A kérdező hozzászólása: Remélem nem sokat fogom már...nem szeretnek olyan magas lenni :D
Ezt mi nem tudhatjuk.. menj el orvoshoz es az egy kez rontgen alapjan megmondja, ha nagyon erdekel:) de amugy ha mar megjott akkor nem valoszinu h sokat nosz még..:)
A kérdező hozzászólása: Sokat fogok még nõni?
Korán érõ vagy.. ennyi :) én 13 évesen 155-158 cm voltam :D
A kérdező hozzászólása: Egyébként egy kicsit rossz hogy ilyen magas vagyok mert én vagyok a legmagasabb az osztályba és az utánam lévõ kb 5 centivel kisebb. :D És az osztály legkisebb lány az LB-m aki 2 fejjel kisebb nálam xÐ :DD
A kérdező hozzászólása: sokak szerint erõs a csontozatom és az is benne van a súlyban. :D
ugyan hogy nem korai. Inkább kezd el 13 évesen és amikor felnõtt leszel már profi vagy.:) Ilyenkor kell elkezdeni.
Az normális! Akkor lenne baj, ha száraz lennél, mint a Szahara.
Igen, örülj neki hogy olyan srácot találtál aki ezt elõhozza belõled.
En meg olyat is tudok, hogy telefonon beszelek vele es teljesen nedves leszek alul, es nem kell hogy sexualis toltesu legyen a beszelgetes, eleg ha hallhatom a hangjat, mert nagyon odavagyok erte. Elofordul olyan is, hogy neki lesz merevedese telefonbeszelgetes kozben mert mar a hangomra felall neki :) Ha ket ember vonzodik egymashoz, ez a jelenseg teljesen normalis!!!
Ez csak azt jelenti, hogy kívánod már nagyon a f .szt.
Egészséges erotika!:) ))) Nyam, nyam!:)

Lányok, az normális ha 13 évesen 40-41 kiló vagyok és 147, 5 centi, ez normalis, ? Csak en erzem úgy h túl alcsony és kövér vagyok?

Legjobb válasz: Én is 13 vagyok... És 150 cm.. A súly már nem ettõl függ.. Sztem normális :D

Én is 13 vagyok... És 150 cm.. A súly már nem ettõl függ.. Sztem normális :D
13 évesen én is 150 cm körül voltam, és kb. 40-41 kg, és nem voltam kövér, szval nem gáz, szerintem te sem vagy az:) az alacsonyság pedig...most 15 éves vagyok és 155 cm, és eléggé zavar, de ez van:D
A kérdező hozzászólása: kösz, de tévedés ne essen , 13 vagyok és fiú. Csak azert kerdezlek titeket mert ti jobban ertetek az ehez, legalábbis ezt gondolom.
Akkor sem vagy sztem kover. Es ha fiu vagy akkor meg nagyon sokat fogsz nõni:)

Szerintetek az normális, ha egy 11 éves lány már borotválja kezét, lábát? Vagy, ha nem, hány éves kortól normális?

Legjobb válasz: A kéz borotválása semmilyen korban nem normális eset. A teljesen ''pucér'', szõrtelem karok természetellenesnek hatnak, és a rendszeres borotválkozás megerõsíti a szõrt. Próbáld ki inkább a cukorgyantát vagy ha a szõr sötét színével van a bajod, akkor szõkítõvel világosítsd ki, úgy nem látszik annyira feltûnõen. A lábadon is inkább a tartós szõrtelenítést javaslom, mint a hideg gyanta, meleg gyanta, epilátor.

A kéz borotválása semmilyen korban nem normális eset. A teljesen ''pucér'', szõrtelem karok természetellenesnek hatnak, és a rendszeres borotválkozás megerõsíti a szõrt. Próbáld ki inkább a cukorgyantát vagy ha a szõr sötét színével van a bajod, akkor szõkítõvel világosítsd ki, úgy nem látszik annyira feltûnõen. A lábadon is inkább a tartós szõrtelenítést javaslom, mint a hideg gyanta, meleg gyanta, epilátor.
A karodat nem kellene borotválni, olyan szõrös leszel, mint egy majom. A lábadat sem kellene feltétlenül, legalábbis én 15 évesen kezdtem el szõrteleníteni a lábamat. Elõtte még gyerek voltam, ahogy a többiek is. 31N
A kezedet semmikép ne borotváld, mert nagyon meg fog erõsödni a szõr! De pl. a kezeden ki is szõkítheted a szõrt. A lábadon borotváld ha téged zavar, de ne gyakran, vagy epilálhatod is. Igaz az elsõre fáj, de meg lehet szokni.
A kérdező hozzászólása: Am. Pedig elég sok lányok nincs egyáltalán szõr, pedig õk mégsem borotválják a karukat!
A kérdező hozzászólása: Elõször is, negatív komikat nem kérek, másodszor pedig tényleg nem jó, hogy emiatt csúfolják az embereket, de emiatt ne engem oltogass!
ezen az oldalon egyre jobban megy le a korhatár.... komoly 11évesen ilyenekkel törõdsz?? mekkora fertõ már a világ hogy emiatt veszítesz az önbizalmadból és érzed magad szarul. 16/F
A kérdező hozzászólása: De ha nagyobb leszek, úgyis elmegyek lézeres szõrtelenítésre... :)
A kérdező hozzászólása: Èn elhiszem, csak engem is szörnyen zavar, mikor pl. A hetedikesekkel tanárunk, és rajtuk semmi sincs!!! :/
Nekem 11 éves korom körül hormonproblémáim lettek, olyan hosszú, vastag és sötét szálú szõr nõtt a karomon és a lábamon, hogy az nagyon durva volt. Messze nem fiúztam még, de tesiórán mégiscsak cikinek éreztem, hogy a többi lányon ilyen kis pihécskék vannak, rajtam meg esõerdõ. Én a gyantázást választottam, késõbb az epilálást, mert tartósabb az eredmény és ezek nem erõsítik a szõrt. Úgyhogy ha már mindenképpen szõrteleníteni akar az illetõ lány, akkor gyanta vagy epilátor, de semmiképpen se borotva!
7 nem oltogatlak, ha ezt is támadásnak veszed akkor tényleg nagyon alacsonyan van az önértékelésed

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!