Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha vagyok, ha egész (23 db)

Ez normális? Ha nem úgy eszem, ahogy szoktam, akkor egész nap rosszul vagyok.

Hozzá vagyok szokva, hogy reggelizem, ebédelek, vacsorázom, de néha el?fordul, hogy kimarad a reggeli, mert nincs rá id?. Olyankor hiába eszem kés?bb, egész nap szédülök, fáj a fejem. Normális ez?

Legjobb válasz: erre én is kiváncsi vagyok nekem is így van csak fordítva szóval én meg egész nap nem reggelizek,csak mikor hazajövök,akkor bekapok pár falatot és ha reggel pont jut idõm rá és eszek valamit,pl egy szelet kenyeret vagy bármit,egész nap rosszul vagyok :S 13l

erre én is kiváncsi vagyok nekem is így van csak fordítva szóval én meg egész nap nem reggelizek, csak mikor hazajövök, akkor bekapok pár falatot és ha reggel pont jut idõm rá és eszek valamit, pl egy szelet kenyeret vagy bármit, egész nap rosszul vagyok :S 13l
Ha nem eszel annyit mint szoktál (keveset eszel) össze szûkülhet a gyomrod és nem tudsz annyit enni amennyit kéne és reggelenként összegyûlik az a sok gyomorsav és kihányod, és lehet hogy ezért vagy rosszul nem szokott ilyen történni?

18 éves pasi vagyok és mikor a bnőm kielégit engem akkor az normális ha sokkal jobban szeretem úgy ha közben van rajta pl egy apró kis bugyi? Van mikor a szexet is. Mert mégjobban izgat úgy az egész.

Csak ilyenkor az átlagnál is nagyobb lessz az orgazmusom és messzebbre is sikerül...

Legjobb válasz: miért ne lenne normális? sõt azért hívják sexy fehérnemûnek...:D

miért ne lenne normális? sõt azért hívják sexy fehérnemûnek...:D
szerintem normális :D
sztem is normális...sõõt még izgi is:D
A kérdező hozzászólása: Hát igen ez egy eléggé plusz izgató dolog számomra...
Nem tudom, engem azért zavarna, ha a parom nem teljesen mezteleül akarna, de hát ez az én véleményem
A kérdező hozzászólása: Csak a kielégitésnél szokott úgy lenni õ általában... Szexnél meg változó de van h akkor is. Sztem ez egy kis plusz ami mégjobban feldobja a dolgot és érdekesebbé teszi:) Mert ott van h "nem teljesen"és igy izgibb:)
A kérdező hozzászólása: De attól irhattok hogy ki mit gondol ezekrõl...

Normális, ha éhes vagyok, ha egész délelott gyumolcsot eszek?

mert én igen. Igaz még kezdo vagyok!

Legjobb válasz: Normalis. A gyumolcsben levo savak teszik ezt veled....:)( Konyorogve kerlek, ne kinozd magad! Egyel, ne zabalj es lassan szepen lemennek a kilok.

Normalis. A gyumolcsben levo savak teszik ezt veled....:) ( Konyorogve kerlek, ne kinozd magad! Egyel, ne zabalj es lassan szepen lemennek a kilok.
Attól függ, milyen étrended volt elõtte. Persze, van aki nem bírja a savas gyümölcsöt éhgyomorra. Ahogy a gyomor szûkülni fog, egy idõ után csökken az éhség érzet. Ne egy féle gyümölcsöt egyél egész délelõtt és igyál sok viezt. Ha még így sem jó, 2 óra eltéréssel kapj be 1 szelet teljes kiõrlésû kenyeret. Ez késõbb elhagyható.


Normális, ha félek, hogy szeretem-e a páromat vagy csak annyi az egész hogy mániákusan keresi az ember a bizonyosságot?

Legjobb válasz: Nem is tudom...en az elejen erzelem nelkul kezdtem el jarni egy sraccal aki mikor megismert( es bejottem neki) mar megkerdezett hogy nem akarok-e jarni vele(eppenhogy meg belefert azok korebe akiknek eselyuk volt)...nem hittem hogy barmi lesz belole, sot biztos voltam benne hogy csak jatszani akar velem, de a vegen nem igy lett. Sokat gondoltam ra miert vagyok vele ha nem er semmit,nem hiszem hogy szeretem vagy hogy valaha is beleszeretek, viszont ma mar egy napot sem birunk ki egymas nelkul(egyutt vagyunk 5 honapja, majdnem minden nap talalkoztunk). Persze hogy keressuk a bizonyossagot mindanyian mert nem akarunk csalodni ahogyan en is kerestem az elejen, de mindenbol lehet valami, es ha megse akkor csak tanul az ember! =)

Nem is tudom...en az elejen erzelem nelkul kezdtem el jarni egy sraccal aki mikor megismert( es bejottem neki) mar megkerdezett hogy nem akarok-e jarni vele(eppenhogy meg belefert azok korebe akiknek eselyuk volt)...nem hittem hogy barmi lesz belole, sot biztos voltam benne hogy csak jatszani akar velem, de a vegen nem igy lett. Sokat gondoltam ra miert vagyok vele ha nem er semmit, nem hiszem hogy szeretem vagy hogy valaha is beleszeretek, viszont ma mar egy napot sem birunk ki egymas nelkul(egyutt vagyunk 5 honapja, majdnem minden nap talalkoztunk). Persze hogy keressuk a bizonyossagot mindanyian mert nem akarunk csalodni ahogyan en is kerestem az elejen, de mindenbol lehet valami, es ha megse akkor csak tanul az ember! =)
A kérdező hozzászólása: hát igen. ez az, amibõl én nehezen másztam ki. nálunk nagy szerelemmel kezdõdött, de fél év után jött az, hogy: te jó isten, ez ilyen jó. na nem, meneküljünk!!! futás, mert a végén még olyan jó lesz, hogy nagyon fáj majd, ha vége lesz!!!!!! és így aztán jött, hogy hisztérikuisan kerestem a kapcsolat rossz (általában elképzelt) tulajdonságait, aztán szépen rájöttem hogy nincs is semmi baj, cska a lángolás múlt el:) de ez talán nem is baj.:) most már csak azért vagyok picit mérges, mert képes voltam ezen izélni 10 hónapig. :D
Lehetséges, hogy beleuntál a kapcsolatba. Szereted a párod, semmmi pénzért nem akarnád elveszíteni, csak egyszerûen nem történik veletek semmmi új. Ez is lehet. Ebben az esetben találj ki új programokat, bármit amit eddig nem gyakran csináltatok. Nem kötelezõ nagyszabású programnak lennie, lényeg az, hogy újdonság legyen :)
Szerintem is, rázd fel picit a kapcsolatotokat! :) És ne félj, "Minden csak addig tart, amíg igazán jó." Ezt jegyezd meg, mert van benne igazság. Én az elõzõ kapcsolatomban hittem azt, hogy õ az igazi (pedig ehhez képest sztem elég fiatal vagyok, kevesebb mint 20, jóval kevesebb), de már rájöttem, hogy nem baj, ha nem ez az örök. Tényleg azért van ennyi kapcsolatunk, h megtanuljuk rendesen a dolgokat. Tapasztalatot szerezzünk, és ezalatt is boldogok legyünk. Jobban megismerjük magunkat is. Szerintem, ne agyalj ennyit ilyen dolgokon, élvezd az életet! És a szerelmet is :)
A kérdező hozzászólása: már nem agyalok, csak régen, halálra. :) de most költöztünk össze, és most tök jó :) ja és én is kevesebb vagyok 20nál. :)

Csajok! Arra vagyok kíváncsi, hogy ti is sokat esztek ha megvan? Én képes vagyok szinte egész nap enni, kivéve este, ilyenkor. Ez normális, ja és ilyenkor kicsitt érzékenyebb vagyok, meg ilyen másokon való segítés is rámjön, ez miért lehet?

Az a szerencsém, hogy nem vagyok hízékony, különben már gurulnék... :) Amúgy is bírok enni, de ilyenkor még többet eszek.

Legjobb válasz: én is rengeteget, nem is akkor, inkább elõtte napokban :D akkor inkább csak fekszem, semmi erõm nincs :D

én is rengeteget, nem is akkor, inkább elõtte napokban :D akkor inkább csak fekszem, semmi erõm nincs :D
pár éve még nagyon kívánós voltam, pláne a lekváros kenyérre. Azelõtt pár nappal hogy megjött volna, darabszámra tudtam enni :D Viszont mostanában nincs itthon lekvár, de valahogy nem is kívánom :D
Én is inkább az elõtte lévõ napokban eszek többet. Az érdekes, hogy egy teljes hónapig nem kívánom az édeset, de mielõtt megjön általában le le csusszan 2-3 kocka csoki. Amikor megjön, akkor meg rám szakad a takarítási mánia. A nagytakarítást tuti, hogy a menzimhez igazítom. Akkor biztos van kedvem is hozzá.
Én nem vettem észre, h többet ennék, mint szoktam.

Normális az, ha valaki inkább megvárja míg a másik hazaér, minhogy sajátmagának főzzön egy pár virslit? Vagy hogy egész délután nincs semmi dolga, de mégis azt ugráltatja aki nagyon is elfoglalt?

Egész délután tanulok, apám meg már 3 kor lelép a munkahelyér?l és csak ül a Tv el?tt, semmit nem képes magának megcsinálni. Én persze egész délután tanulok de inkább engem zvaar midnen 2 perces hülyeséggel minthogy fel kelljen állnia.

Legjobb válasz: Hát kérlek, az én apám is pont ilyen volt. Mindenért ugrasztott, mikor már felnõtt nõ voltam akkor is. Mikor férjhez mentem akkor a férjemet ugráltatta. AZóta van nyugutnk mióta külön vagyunk. Sajnos szerintem nálad is ez lesz a helyzet. Tudom milyen ez, ha nemet mondasz áll a bál, inkább megcsinálod. Igaz?

Hát kérlek, az én apám is pont ilyen volt. Mindenért ugrasztott, mikor már felnõtt nõ voltam akkor is. Mikor férjhez mentem akkor a férjemet ugráltatta. AZóta van nyugutnk mióta külön vagyunk. Sajnos szerintem nálad is ez lesz a helyzet. Tudom milyen ez, ha nemet mondasz áll a bál, inkább megcsinálod. Igaz?
Nem... Ez egyáltalán nem normális! Mi lenne, ha késõbb mennél haza (este 8-9 tájban), addog várna kopogó szemekkel???... 8-o Mutasd meg apádnak, hol a hûtõ, hol a kislábas, hol találja a vízcsapot, hogyan kell meggyújtani a gázt, hogyan fõzze meg a rühes virslijét... Tanítsd meg : hogyan kell 1 szelet kenyeret levágni! Lehet, az a baj, nem tudja hogy kell csinálni???... :]
A kérdező hozzászólása: Így igaz. Van barátom, komoly kapcsolat, és már most ugráltatja õt is. Ha épp inni van kedve akkor a barátomat sofõrnek használja... Szegénykém meg csak azért nem bánja, mert szereti vezetni a kocsinkat. De azért elég gáz...
Én még fizetési felszóltásokat, hivatalos leveleket küldök, gépre viszem az adatokat, számlákat írok. Ugrok, hogy a tv "nagygombját" megnyomjam, egymás után 3 pohár akármit bevigyek, stb... és csesztet, ha becsúszik egy-két 4-es. A 3-asról ne is beszéljünk... 14/L
Szegénykéim jól kihasználnak titeket. Már elmúlt az a kor, hogy a nõk semmit nem érnek csak lessék a férfiak akaratát.
Jaaj, ezen a "rühes virslin" úgy röhögtem XD ez nem normlis, mondd meg, hogy így nem tudsz tanulni, vagy egyszerûen el kell költözni, pl.koliba, ha másik városban tanulsz.

Még csak 5 . hetes terhes vagyok és egész nap megállás nélkül hányingerem van ha eszek azért ha nem azért, de nem hányok normális ez?

Legjobb válasz: Szia én 7 hetes vagyok és nekem is folyton hányingerem van ne agodj majd elmulik gratula a bébihez:)

Szia én 7 hetes vagyok és nekem is folyton hányingerem van ne agodj majd elmulik gratula a bébihez:)
Bizony ez a normális. Az anya szûnni nem akaró hányingere a babát védi. Nekem a 16-dik hétig tartott a hányingeres idõszak viszont nem hánytam, de egész nap kavargott a gyomrom. Egy 30 hetes kismama
Szia. Ez teljesen normális. Ennyi idõsen már én is rosszul voltam.Egész nap tartott, de nem hánytam.Most 15 hetesen már múlik.Már csak néha van, az sem vészes.Kitartás és gratulálok!
Én is rosszul a voltam az elsõ 12 hétben. Nekem az Elevit nagyon rossz volt. Miután abbahagytam a szedését, sokkal jobban éreztem magam. Talán nálad is valami vitaminkészítmény zavar be. 18 hetes kismami
ellent kell mondanom az elötem szólónak-azt irtatok-a hanyinger vedi a babat?nekem reggeltöl estig hányingerem volt és tegnap mondták meg hogy meghalt a pici!ezt ne álltalánositsuk!mindenkinek más a szervezete-minden terhesség egyedi!de ne izgulj, minden rendben lesz!minden jót!egy nagyon szomoru/már nem/kismama!

Normális-e, ha egész éjjel görcsöl a hasam mint mensikor, és még most is tart? 32. héten vagyok.

Rettenetesen feszül , a bordáim nem bírják, és alul is fáj.

Legjobb válasz: szia!! ha megnyugtat, kérdezz meg egy orvost, persze!! de szerintem ezek már a jóslófájások nálad!! ha nem vérzel, akkor nem hinném, hogy baj lenne. nekem egy hete kezdõdtek és hát nem valami kellemesek, de ilyenkor már természetes, ettõl még túl is horhatod a picit!! 34 hetes pocakos

szia!! ha megnyugtat, kérdezz meg egy orvost, persze!! de szerintem ezek már a jóslófájások nálad!! ha nem vérzel, akkor nem hinném, hogy baj lenne. nekem egy hete kezdõdtek és hát nem valami kellemesek, de ilyenkor már természetes, ettõl még túl is horhatod a picit!! 34 hetes pocakos
Nekem is volt, hogy egész éjjel fájt, de csak enyhén, nem vészesen. Azt tudom, hogy az normális, ha jobban fáj, azt nem tudom. Én is a 32. hétben vagyok. Szedjél magne b6-ot.
Szia! Utolsó vagyok, tegnap voltunk dokinál és mondta, h a magnesi citricivel sikerült megállítanunk a méhszáj nyílását, úgyhogy még mindig 3100. Azt mondta, ha folyamatosan szedem tovább, akkor legalább 3-4 hétig kihúzhatjuk még. Az is vmi... A fájásokra, görcsökre azt mondta jóslófájások, de normális esetben ez jóval szülés elõtt is jelentkezhet. Szóval ne izgulj, de azért mindenképp említsd meg a dokidnak! Boldog babavárást! Üdv!
Én is érzek ilyeneket, de nekem nem rendszeresek! most vagyunk 31 hetesek, és én is 3 napja érzékelem õket. azt mondják ez normális. Kitartás!! De menj azért el dokihoz én is megyek!! inden jót! :D
A kérdező hozzászólása: Ha visszanéznétek a kommenteket: voltam a dokinál, szóltam..Eddig szedtem már magnesii citricii-t 3x2 , verapamil, salbutamol-t, vasat..megvizsgált és benttartott a kórházban, mert 3000-rõl 2000-re változott a méhszájam.. Infúziót kaptam, 5napig voltam bent, most megállt a dolog, de néha fáj..a magnesiit megemelte 3x3-ra.. Köszi a válaszokat.
Nálam is ez van, mi is 32.hetesek vagyunk, de az én kisfiam már a 28.héten elõ akart bújni, úgyhogy nem kockáztatok, inkább ma délután elmegyek orvoshoz. Amúgy mikor elõször volt ilyen még nem is fájt ennyire, de már akkor magnesi citricit írt fel a dokim. Mostmár eléggé fájdogál, azért remélem még kibírja bent legalább pár hétig. Inkább kérdezz rá te is, hogy megnyugodj! Boldog babavárást!
jó katona vérben is harcol!
Vörös tenger kalózai.
Hát te hülye vagy, kedves kérdezõ. De e tekintetben illik hozzád a barátnõd, ha ezt hagyja.
sose add fel barátom, harc a végsõkig, ha combig véres is leszel.
A kérdező hozzászólása: mi a neve? :O még nem hallottam ilyesmit, jó dolog lehet akkor
Normális. De amúgy szexshopokban lehet venni olyan tampont, amivel lehet szexelni is, próbálkozzatok azzal, gondolom neked is jobb, ha "rendesen" csinálhatjátok.
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó :)
Normális, ha a párod is akarja.
A kérdező hozzászólása: ha csak az elejét dugom be és tampon van akkor nem leszek piros.. szóval szerintem jobb ha bent van :P
A menzesz alatti szex alkalmával súlyos, akár életveszélyes fertõzés is bekövetkezhet, mivel ilyenkor kissé nyitott a méhszáj, és felpumpálódhatnak a kórokozók. Errõl bármelyik nõgyógyászt megkérdezhetitek. Ezt nem a kérdezõnek szántam, hanem azoknak, akik a véres harcra buzdítanak...
vedd már ki azt a tampont
Aztán meg mentek a nõgyógyihoz, hogy benn maradt!
Ugy nem szabad :oo ugy nem
Nem unjátok meg ezt a "vérben is harcolt"? Mellesleg ne húzd úgy meg, hogy bent van a tampon.
vedd ki a tampont, ne legyél nyámnyila ! vérben is harcolj!
A kérdező hozzászólása: Azt azért nem.. :D

Normális, ha 23 hetesen nyilalgat, húzódik lent? Nem is tudom, hogy a méhem vagy a hólyagom, de egészen lent.

Ma reggel óta érzem, magnéziumra kicsit enyhül, de késõbb újra elõjön.

Legjobb válasz: Igen, mert nyúlnak a szalagok, nõ a méhed.

Igen, mert nyúlnak a szalagok, nõ a méhed.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!