Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha után (609 db)

Normális ha ütöm a falat?

Ha nagyon szomorú vagyok vagy ideges a falat szoktam ütni és a kezem is tök vörös lesz utána....

Legjobb válasz: neméppen... szerinted anno miért voltak gumiszobák az idegbetegeknek? mert õk is ezt csinálták..

neméppen... szerinted anno miért voltak gumiszobák az idegbetegeknek? mert õk is ezt csinálták..
A kérdező hozzászólása: ... Nem vagyok õrült, vagy idegbeteg csak valahogy próbálom levezetni a feszültséget
sportolj.kuzdosportok!box, thai-box, kickbox stb

Gyökérkezelés után, normális, ha nagyon fáj és be van dagadva? Sürgős!

Múlthéten kedden voltam gyökérkezelésen,a jobb oldali metsz?fogammal.Egyáltalán nem fájt és még szurit sem kaptam,betömte.Rá két napra elkezdett fájni, hazafele a vonaton már annyira fájt hogy sírtam! Tegnap megint voltam,gyökérkezelte, megint tett bele ideiglenes tömést,és most jobban fáj,az arcom jobb oldala akkora,hogy szerintem ki sem látszom alóla.Éjszaka ne bírok aludni,3 óránként felkelek,kettessével szedem a gyógyszereket(Cataflam,Flector stb.)Most jegelem és be vagyok gyógyszerezve,de sajnos semmi sem hat!Normális ez egyáltalán?:(

Legjobb válasz: A fájdalom igen, az h dagadt az szerintem nem. Nekem még soha nem dagadt be gyökérkezelés után, fájdalom volt, az normális de az h puffadt...Nem tudom sztem ha kibirod az éjszakát akkor holnap nézessétek meg ügyeleten. de lehet hogy én mondok hülyeséget, és az is "normális" h feldagad.

A fájdalom igen, az h dagadt az szerintem nem. Nekem még soha nem dagadt be gyökérkezelés után, fájdalom volt, az normális de az h puffadt...Nem tudom sztem ha kibirod az éjszakát akkor holnap nézessétek meg ügyeleten. de lehet hogy én mondok hülyeséget, és az is "normális" h feldagad.
Gyökérkezelés után nem szabadna fájni, tehát nem tudta kiírtani, sajnos ki kell húzni a fogadat.Mielõbb menj vissza.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, lehet hogy ki kell húzni neki!:S Érdekesen fogok kinézni, hogy elöl hiányzik egy fogam:) Mennyi lehet egy mûfog? Biztosan drága:S
Egy implantátum eléggé drága. Lehet, hogy nem tisztította ki rendesen a fogbélt. Mindenképpen menj vissza.
Egyáltalán nem normális ha be van dagadva és fáj. Már eleve ideiglenes tömést sem kellett volna betennie ha az elsõ lezárásnál is bedagadt. Novemberbe én is ugyanígy jártam. Bedurrant a fogam. Kiderült ciszta van a gyökércsúcsomon. 2 hónapig le se tömte. Aztán januárba megpróbálta letömni ideiglenessel, de rögtön megint bedagadt és fájt. Kénytelen voltam szájsebészetre menni és kivágták a cisztát. Szóval szólj a dokidnak, hogy csináljon egy röntgent nézze meg nincs e valami komolyabb baj.
Nem ölte ki normálisan az ideget a gyökérkezelt fogadból, ezért fájhat..., és erre rátömött..!Hát csak "gratulálni" tudok ennek az orvosnak! Én is már jártam igy és tudom mennyire rossz.., elöször egy körzetinél voltam(aki elcseszte) és egy magánfogorvos hozta rendbe!Gondolom még mész vissza a dokihoz, ugye?
Menj el magan fogorvoshoz. O kuzdeni fog a fogadert, es nem fogja kihuzni abban a pillanatban, hogy valami problema van vele.
Nekem is lenen egy kérdésem most voltam fogorvosnál, gyökérkezelésen. A kezelés végén azt mondta hogy mivel rágó fogról van szó lehet nem tudja betömni mert akkora részt nem igazán lehet és hogy koronát kell rá rakni a végén ami 25 e forintba kerül, ez menyire reális hogy korona kell ? és az hogy a fogamból alig hagyott valami és nem tömte nyitva hagyta az egészet.. és vigyáznom kell le ne törjön a maradék :S képet is csináltam róla aki ért hozzá az elmondhatná a teendõket, köszönöm! KÉP: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/110818/fogam_www.kepfeltoltes.hu.. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
az elõzõ kép nem mûködött.. ez már jó lesz http://kepfeltoltes.hu/110818/fogam_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az normális, ha a tömés után 8 órával fáj a fogam? (Enyhe de néha nyilallást érzek.)

Legjobb válasz: Szerintem nem normális.Nekem így gyullatt be a fogam annyira hogy végigsírtam a fogfúrást.Annyira be volt gyulladva a fogam tömés után hogy 4 szuri után próbálta az orvos kifurni a tömést.Utána ömlött a vér meg a genny.Járnom kellett kezelésekre hónapokig mire rendbejött. Ha fáj akkor mindenféleképpen menj fissza a fogászatra mert sokkal rosszabb lesz ha vársz vele

Szerintem nem normális.Nekem így gyullatt be a fogam annyira hogy végigsírtam a fogfúrást.Annyira be volt gyulladva a fogam tömés után hogy 4 szuri után próbálta az orvos kifurni a tömést.Utána ömlött a vér meg a genny.Járnom kellett kezelésekre hónapokig mire rendbejött. Ha fáj akkor mindenféleképpen menj fissza a fogászatra mert sokkal rosszabb lesz ha vársz vele
Csak akkor normális, ha érzéstelenítve volt, és most múlt el a hatása. De még így is csak akkor, ha CSÖKKENÕ fájdalmat érzel. Ha holnapra nem javul, AZONNAL orvos!
Nekem még 4 napra rá is úgy fájt, hogy az 5. napon az ügyeleten kötöttem ki és ki kellett húzni! Persze nálam a doki nem végezte rendesen a munkáját!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat nagyon rendesek vagytok!!Hála istennek ma felkeltem és nem éreztem fájdalmat de ha valami tünet elöljön visszamegyek az orvoshoz. köszönöm

Normális ha epilálás után 3-4-5mmesre kinő a szőr 1 hét alatt?

Legjobb válasz: Elég gyors, de normális, ha így lassabban nõ, mintha borotválnád. Nekem borotválás után 1 hét alatt nõ ki, epilálás után 3 hét alatt.

Elég gyors, de normális, ha így lassabban nõ, mintha borotválnád. Nekem borotválás után 1 hét alatt nõ ki, epilálás után 3 hét alatt.
Sajnos az! Azért van, mert epiláláskor csak azok jönnek ki, amik kinõttek és a szõr több periódusban nõ, micsida csapás, de én azt csinálom, hogy minden nap, vagy kétnaponta átrohanok a lábaimon, így nonstop szép sima minden és nem is fáj a szedés, mert nem hosszú:) ))
persze, hogy normális

Kb. fél évvel laparotomiás nőgyógyászati műtét után még normális, ha néha kicsit hasogat a műtött terület?

Nem maga a heg, hanem belül. El lett távolítva az egyik petefészkem, annak a helye szokott szúrni néha. Nem olyan nagyon vészes fájdalom, ezért nem akarnám vele zaklatni a nőgyógyászom, ha nem feltétlenül szükséges. Előre is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: igen, normális. nekem császár után csinálta sokáig. Viszont másfél éve a méhemet vették ki, igaz, laparoszkóppal, de azóta megszûnt minden panaszom, sosem éreztem azt, amit a császárok után. mondjuk nem értem, hogy miért rendes hasi mûtéttel csinálták a petefészek eltávolítást, amikor a laparoszkópiával sokkal kíméletesebb lett volna?

igen, normális. nekem császár után csinálta sokáig. Viszont másfél éve a méhemet vették ki, igaz, laparoszkóppal, de azóta megszûnt minden panaszom, sosem éreztem azt, amit a császárok után. mondjuk nem értem, hogy miért rendes hasi mûtéttel csinálták a petefészek eltávolítást, amikor a laparoszkópiával sokkal kíméletesebb lett volna?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, akkor megnyugodtam. Azért kellett laparotomia, mert egy egész hasüreget kitöltõ óriás cisztadenómám volt, és azt máshogy nem tudták eltávolítani. A petefészek eltávolítása járulékos dolog volt, azért kellett, mert a ciszta súlya alatt "elhalt", már nem lehetett megmenteni.
Ja, így már értem! Gyógyulást kívánok Neked :)

Normális ha minden etetés után ha büfögnek a babáink, akkor után mindig csuklanak? Ikrek vagyunk 2 hónaposak.

Legjobb válasz: igen normális ne aggódj..az én babóm is csuklik(2 hónapos) sajna ....úgy vettem észre ha kicsit visszajön a tejci ..félrenyeli..egyébként azt mondják a rekeszizmaik még fejletlenek és ezért van...nagyon kellemetlen nekik is...meg nekünk is zavaró...talán hamarosan kinövik :D

igen normális ne aggódj..az én babóm is csuklik(2 hónapos) sajna ....úgy vettem észre ha kicsit visszajön a tejci ..félrenyeli..egyébként azt mondják a rekeszizmaik még fejletlenek és ezért van...nagyon kellemetlen nekik is...meg nekünk is zavaró...talán hamarosan kinövik :D
Az enyém még csak egy hónapos lesz, de õ is folyton csuklik... sokan azt mondják, hogy õt nem zavarja, na ezt azért nem hiszem, de tény, hogy nagyon nyugodtan "tûri", míg elmúlik. Bár talán jobb lenne, ha zavarná, sírna és rögtön másképp venné a levegõt, de tény, hogy ki fogják nõni :-)

Normális, ha 2 év után zokogok, ha nézegetem a volt barátommal készült közös képeket?

Gondoltam megnézem őket, erre itt zokogok rajtuk, feltépett mindent bennem... Én szakítottam, megszakad a szívem, a mai napig utólag hogy szakítottam vele! Pedig van azóta új párom, mégis szörnyű érzés van bennem... Voltatok már így?

Legjobb válasz: nem hiszem hogy normális nekem elég volt jó pár hónap mikor elõvettem és mosolyogtam rajtuk hogy de szuper is volt, majd eltettem de most megint szakítás után vagyok, igaz egy hónap telt el. nem nézegetem inkább, mert tudom hogy bõgés lesz a vége

nem hiszem hogy normális nekem elég volt jó pár hónap mikor elõvettem és mosolyogtam rajtuk hogy de szuper is volt, majd eltettem de most megint szakítás után vagyok, igaz egy hónap telt el. nem nézegetem inkább, mert tudom hogy bõgés lesz a vége
Így még nem mert utólag mindig rájöttem hogy jobb volt hogy így történt.Nekem nincsenek nagyon képeim az exekrõl, valakit még képen se szeretnék többet látni:) Sírd ki magad, aztán rakd el azokat a képeket.
4.: Látjátok, ezért nem kéne házasság elõtt ágyba bújni ill. túl messzire elmenni. Hogy azt az ódivatú begyöpösödött fejemet! Ha nem mennétek olyan messzire a kapcsolatban, utána nem hiányozna az ex! Egyébként miért nem téped szét a képeket szakítás után? Nem kell SEMMI emléket õrizgetni!
Nagyon nem normális.
Ez nem teljesen normális, akkor sem lenne az, ha egyedül lennél. Bár akkor lehetne azt mondani, hogy igazából nem is õt, hanem egy kapcsolatot hiányolsz. Pedig van barátod. Õt nem szereted? Õ szeret téged? Ha igen, szerinted hogyan esne neki, ha ezt megtudná? Neked hogyan esne, ha a barátod, az évekkel ezelõtti exe után sírna?
Az ilyet ne engedd, hogy elmenjen... Nagyon szerethetted (/szeretheted), ha ennyire sokat jelent még ma is neked. Nekem is van hasonló élményem, bár én nem sírok, de szörnyen megvisz... 18/F
Hát, õszintén szólva nem igazán normális, hogy ennyire megviselt. Még mindig nem vagy 100%-ig túl rajta ezek szerint. Ha visszanézem az exeimrõl szóló képeimet nagy ritkán, engem is elfog egy keserédes nosztalgiaszerû érzés, de nem zokogok. Szerintem nem vagy szerelmes a mostani párodba, ha ennyire kiborultál a közös emlékeken...
Szerintem ez azért van, mert tudat alatt még nem engedted el õt igazán. Mivel te szakítottál, és valószínû nem "vágtad fejéhez" a sérelmeket, amit a szakításkor kellett volna megtenni...azóta nekem már családom van, 3 éves kisfiam, imádom a párom és mégis a mai napig hiányzik az ex, és már ennek 6 éve... sokszor megjelenik álmaiban, szerintem sose fogom tudni elengedni...
Én érzékeny lelkivilágú vagyok , fõleg pár nappal menzesz elõtt. Ilyenkor néhány érzelmesebb reklámon is felzokogok. Szóval néha elõjöhetnek a régi érzések, meg mindenféle érzelem, de ez nálam a hormonok játéka. Nálad az is lehet hogy még mindig szereted. Miért hagytad el?
Utolsó, inkább nem minõsítelek a véleményeddel... Az emlékeket igenis meg kell õrizni, hiszen a múltunk része az összes párkapcsolatunk, szerelmünk, amik nélkül sose lettünk volna, azok akik most vagyunk. Elég agyhalott egy ember lehetsz, ha szerinted ezeket ki kell vágni a kukába. Akinek nincs múltja, nincs jelene sem. Ami pedig a házasságon kívüli ágybabújást illeti: fogalmam sincs, milyen logika szerint hoztad össze, hogy akkor nem siratná a kérdezõ az exét, ha nem feküdt le volna le vele. Dante egész életében olyan nõt idealizált, akivel mégcsak egyetlen büdös szót se beszélt. Na erre varrjál gombot, te agyoniskolázott... A mások iránt kialakított kötõdéseinknek nem az a fokmérõje, hogy volt-e kettyintés vagy sem.

12 évesen elsö menstruáciò útán normális ha 2 hònapja nincs semmi?

Nekem 12,7 èvesen jött meg okt.26 - àn, nov.1 - ig tartòt, ès azòta semmi. De sajnos volt egy fura esetem egy fiu - val valami petting fèlesèg kèrlek ne ìtèljetek el e- miatt de nincs senki akinel el tudnàm mondani, szòval 2011.szeptemberbe olyat csinàltam egy fiu-val hogy ö le feküdt az àgy ruhàba de a nadràgjàt ki gombolva ki vette a pèniszèt èn is le toltam a nadràgot az egyik làbamat ki vedtem a nadràgbol ès nem tudom milyen poz volt de ö le tedte a egyik làbat az àgyon volt a màsik meg pedig a földön èn felt tetem a làbam a masik szintèn nekem is a földön tehàt az àgy szèlèn törtènt teljesen meg fogtam a pèniszèt ès a tettejèt a csiklòmhoz dörzsölve csinàltam kb 1-3percig csinàltuk max behatolas nem volt tehàt a lyukba nem volt pènisz, szüz vagyok ès mèg az is akarok lenni csak ennyi törtènt aztàn 2011.okt.26 meg jött az elsö nov.1ig tartot azota semmi 2 csinàltuk ezt a nagy örültsèget a màsodikat decemberbe csinàltuk ugyan ugy ahogy le ìrtam, ès ö volt mikor mondta hogy mèg kell de èn mondtam hogy nekem màr nem egy picit mèg dörzsöltem azèrt de abba is hagytam ö mondta most màr hozzak valami nedves kendöt hagy törölje meg a punci szagtòl mig vidtem neki làtam huzzògàlta mert akor mar a makkjàn volt pici ami pont mire oda adtam neki le törölte ennyi volt az egèsz utàna màr nem volt semmi mikor 1 csinàltuk akor meg ö mondta hogy elèg ès ennek ellenère dörzsöltem a makkjàt tovàbb a csiklomhoz mikor el vedtem onnan a pèniszèt màr nem huzzgàlta mert neki elèg volt de akor se ment a puncimra òndò. kèrlek szèpen ne ìtèljetek el a sràc el mondta anyukàmnak sìrva meg bànta/bàntuk anyum is nagyot kopant azt mondta ezt nèg nem szabad igèrjük meg soha többet nem csinàljuk ezt anya azt hitte hogy be rakta a lyukba de montuk vagy is ö mondta nem mèg azt se tugya azt hogy kell ugy csinàlni azt nem is csinàltuk nem is fogjuk. de fèlek!

Legjobb válasz: Teljesen normális, ha kezdõ menstruálóként nem rendszeres a menszeszed, késik, vagy akár kimarad néhány hónapra. 18 éves korodig bõven beállhat, ha még akkor sem jön meg rendszeresen, akkor érdemes orvoshoz fordulnod. Az viszont nem normális, hogy 12 évesen testi kapcsolatot létesítesz, szexuális játékokba bonyolódsz. Ezen a téren vegyél vissza a tempóból és legközelebb egyszerûen mondj nemet, ha ez a fiú, vagy másik ilyesmire kér. Keressenek idõsebb lányt maguknak, te még gyerek vagy. Nem ítéllek el éppen azért, mert gyerek vagy, azt sem tudod, mit csinálsz, de anyukádnak igaza van, nem neked való még ez a fajta játék.

Teljesen normális, ha kezdõ menstruálóként nem rendszeres a menszeszed, késik, vagy akár kimarad néhány hónapra. 18 éves korodig bõven beállhat, ha még akkor sem jön meg rendszeresen, akkor érdemes orvoshoz fordulnod. Az viszont nem normális, hogy 12 évesen testi kapcsolatot létesítesz, szexuális játékokba bonyolódsz. Ezen a téren vegyél vissza a tempóból és legközelebb egyszerûen mondj nemet, ha ez a fiú, vagy másik ilyesmire kér. Keressenek idõsebb lányt maguknak, te még gyerek vagy. Nem ítéllek el éppen azért, mert gyerek vagy, azt sem tudod, mit csinálsz, de anyukádnak igaza van, nem neked való még ez a fajta játék.
Nem volt egy okos dolog, hogy ilyen fiatalon ebbe belementél. Ha most már belátod, hogy ez õrültség, egyébként tényleg az, akkor többet ne csináljátok. Inkább Te izgasd a puncidat!
Mostmár ne félj, semmi baj. De várj még az ilyesmivel pár évet (mondjuk kb. 4-et) és aztán azzal csináld, akibe szerelmes vagy, akit szeretsz, akiben bízol. És igen, az teljesen normális, ha még nem rendszeres a mensid.
Ehhez még nagyon fiatal vagy, inkább az efféle játékok helyett a helyesírási szótárt forgasd, illetve figyelj nyelvtanon, mert olyan marad a helyesírásod, mint az álamfõnek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a vàlaszokat!
Örülök, hogy segíthettem! Üdvözlettel: Péter

Normális ha szülés után két hónappal még egy deka sem ment le rólam? Pedig szoptatok. Az elég sok kalóriát éget el. Nem hiúságból érdekel!

Legjobb válasz: Szoptatás alatt NEHOGY fogyjál!!! Teljesen normális! A szervezet még ilyenkor -fõleg szoptatásnál- tartalék üzemmódon van a baba miatt. Az étkezésed legyen változatos, hogy jó minségû tejed legyen, viszont nem árt ha kerülöd a cukros dolgokat, az nem jó a szervezetnek. Nekem fél év után indult meg a súlycsökkenés, de akkor már tornáztam is.

Szoptatás alatt NEHOGY fogyjál!!! Teljesen normális! A szervezet még ilyenkor -fõleg szoptatásnál- tartalék üzemmódon van a baba miatt. Az étkezésed legyen változatos, hogy jó minségû tejed legyen, viszont nem árt ha kerülöd a cukros dolgokat, az nem jó a szervezetnek. Nekem fél év után indult meg a súlycsökkenés, de akkor már tornáztam is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod.Talán ennek is köszönhetem, hogy kisfiam 25.én lesz három hónapos és több, mint hét kg.Jó babázást kívánok Neked.

Fogamzásgátló elhagyása után kb. mennyi ideig nevezhető "normálisnak", ha a menstruáció késik?

Három és fél hete hagytam abba a fogamzásgátlót és most pénteken kellett volna megjönnie. Köszönöm el?re is.

Legjobb válasz: Örülhetsz, ha magától beindul. Szerintem várj még két hetet, aztán orvos. (A nõvéremnek hat évnyi tabletta szedés után injekciózással hozták vissza a normális ciklusát. Nem mindenkinek indul be magától újra.)

Örülhetsz, ha magától beindul. Szerintem várj még két hetet, aztán orvos. (A nõvéremnek hat évnyi tabletta szedés után injekciózással hozták vissza a normális ciklusát. Nem mindenkinek indul be magától újra.)
A kérdező hozzászólása: Igen én is ettõl félek nagyon...:( Már megbántam, hogy valaha is elkezdtem szedni.Azért köszi a választ!
3 hónapot várj, addig rendezõdhet. Azért nem érdemes elõbb orvoshoz menni, mert a legtöbb doki ilyenkor azt mondja, hogy újra kezd el szedni a tabit...ugye mondanom sem kell, hogy ez nem megoldás. Viszont 3 hónap után mindenképp doki. Addig meg türelem, lehet, hogy magától helyrejön:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, úgy legyen...:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!