Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha terhesség esetén a (7 db)

Normális, ha korai terhesség esetén a reggeli terhességi teszt halványan pozitív, az esti meg teljesen negatív? Mitől lehet ez?

Olvastam hogy a reggel érdemes hcg-t csinálni. Lehet azért lett az esti negatív, mert a vizeletben kevesebb a hcg???

Legjobb válasz: Szia! Igen,ezért.Ha pár nap múlva tesztelsz,akkor már határozottabb lesz a vonalka:-))

Szia! Igen, ezért.Ha pár nap múlva tesztelsz, akkor már határozottabb lesz a vonalka:-))
A kérdező hozzászólása: Nekem nem 19-én volt a PÉ-m. Hanem 19. ciklusnapon volt a peteérés. Amúgy ferbruár 29.-én lehetett.
Ha 19-én volt PÉ és van még néhány napod a mensiig akkor hány naposak a ciklusaid?Csak azért kérdezem mert nekem is 19-én volt a PÉ és rendszertelen a ciklus, de a sok negatív teszt miatt nem merek próbálkozni se.
A kérdező hozzászólása: Én veszprém megyei vagyok. És a Csongrádyhoz szoktam járni. Igazán nem értem miért kérded.
szia melyik dokihoz jársz? én is elszeretnék menni, és hogy most te lehet hogy terhes vagy ezért kérdezem. én szolnok megyében élek
A kérdező hozzászólása: Remélem úgy lesz, azért rendesen izgulok. Mert ahogy nézegettem eléggé ritka hogy valakinek ilyenk korán kimutatná a teszt akármilyen érzékenységû is. Eddig csak ikres kismamáknál láttam ilyet. Persze ez nem feltételezi egyértelmûen azt hogy nálam is ez a helyzet. Persze nem bánnám :)
igen én is éreztem mikor terhes lettem az a bizonyos lelki sugallat nem csalhat!:)
Szerintem babás vagy!:) Én mindenképp szoritok neked!:)
A kérdező hozzászólása: A hõm is ingázott, a 19 cn. után ugrott 37, 0-ra, majd leesett 21 cn.-n 36, 5-re és utána megint felment.
A kérdező hozzászólása: 3 napja már mensisnek érzem a hasam enyhén szurkál. A melleimet ma éreztem elõször. (Hasonlóképpen mint amikor terhes voltam, de sajnos az a baba elmenet 7 hetesen :( ). Lelki sugallat is van bennem. Másrészt az lh eléggé erõs volt PÉ környékén, majdnem 5 napig pozi volt, ebbõl kétszer jóval erõsebb volt a controllnál. A kettõ között volt egy gyengébb napom. Azt mondták lehet két petém érett. Hát nem bánnám ha az egyik megtermékenyült volna. Szóval az lh-k alapján meg a hõm alapján úgy tûnt hogy 19 cn.-n és/vagy 21 cn-en volt a PE. Ha az elsõ az igaz akkor 8 dpo.-n vagyok.
Szerintem pár nap múlva tesztelj megint:) Valószinû hogy babás vagy:) , de van sajnos olyan betegség is ami emeli a hcg szintet!:(Terhességre utaló tüneteid vannak?
A kérdező hozzászólása: A peteérést figyeltem, úgyhogy biztos, hogy még ilyen korán vagyok, mielõtt valaki azt gondolná hogy elõbb eshettem teherbe. Amúgy szeretkezés sem volt elõtte, úgyhogy csak peteérés környékén lehetett, azaz 7-8 nappal ezelõtt.
A kérdező hozzászólása: Kb. 6 nap múlva fog csak megjönni. Én is csodálkoztam, hogy kétcsíkos lett. Az egyik legérzékenyebb tesztet használtam. Annyira nem hittem el hogy néztem egyet este, de az nega. A reggelin viszont jól kivehetõ.
Igen!A reggeli elsõ vizeletbõl érdemes megcsinálni, a beágyazódást követõ /ami 10 nap /3 nap múlva teljes biztonsággal kimutatható a vizeletbõl a pozitiv terhesség a nap bármely szakában!:)
Szia! Nekem még nem volt szerencsém pozitívat tesztelni sajnos. :o( Viszon úgy tudom, hogy valóban a reggeli vizeletbõl kell megcsinálni, mert abban több a hcg. Szerintem két nap múlva REGGEL ismételd meg a tesztet és ha az is pozitív, akkor babás vagy! Szorítok, hogy így legyen. Amúgy mikor kellett volna megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Sajnos megjött!

Normális ha korai terhesség (5 hét) esetén feszül a hasam és egy kicsit szurkál?

Olyan érzés mintha leveg?vel felfújtak volna és feszül a b?r a hasamon.

Legjobb válasz: Teljesen normális :)

Teljesen normális :)
Nõ méhed, tényleg normális.
Nekem már egy pár hete szurkál. Ma reggel csináltam egy tesztet pozítiv lett.
Ez teljesen normális! Még eltart majd egy darabig! :-) Az utolsó válaszolót kérdezném? A kimaradt mensi után mennyivel teszteltél pozitívat? Köszi
28-án nem jött meg.Ma teszteltem 5 órakor.
Köszi a választ! Én 31.-ére nem vártam -és nem is jött meg - de ma negatívat teszteltem :( Viszont hõm magas, émelygek ... lehet, hogy korai volt. Vasárnap vagy hétfõn tesztelek újra, ha nem jön meg! Köszi még egyszer, hogy válaszoltál! Kérdezõnek meg jó egészséget és kellemes babavárást kívánok!
Igen természetes nekem is szurkál meg fáj a derekam is.Tegnap volt a nõdokinál 5 hetes terhes vagyok. Azt mondta kiméljem magam az emeléstõl. Írt fel egy rakat vitamint a hasam miatt.

Normális egy hét hetes terhesség esetén, ha napközben állva is elaludnék, 37 fok a hőm és nagyon fázok?

A fentieken kívül enyhe mellfájásom van és sokkal kevesebbet eszek. Ez normális? De mindennél jobban aggaszt, hogy fázok, állandóan, bármilyen vastagon felöltözök és bármilyen meleg is legyen a lakásban? Árthat-e ez nekünk? Vagy ez is csak egy tünet?

Legjobb válasz: Szia!Amikor 7 hetes körül voltam én is állandóan fáztam még itthon is.Volt, hogy felültem a radiátorra annyira.Ja és én volt hogy azon gondolkodztam, hogyan tudnék úgy aludni a munkahelyemen, hogy a fõnököm ne vegye észre:).Sõt olyan is volt, hogy du. 4-kor keltem fel.Szóval szerintem ez normális.A hõmérsékletem is ennyi volt.Szóval szerintem ne aggódj.

Szia!Amikor 7 hetes körül voltam én is állandóan fáztam még itthon is.Volt, hogy felültem a radiátorra annyira.Ja és én volt hogy azon gondolkodztam, hogyan tudnék úgy aludni a munkahelyemen, hogy a fõnököm ne vegye észre:) .Sõt olyan is volt, hogy du. 4-kor keltem fel.Szóval szerintem ez normális.A hõmérsékletem is ennyi volt.Szóval szerintem ne aggódj.
Szia! Én nem tudom hogy ártalmas-e, de én ugyanebben a cipõben járok! A férjem izzad olyan meleget csinálok otthon én meg majd megfagyok! Remélem hogy ez is csak tünet, és hogy hamar elmúlik! 6 hetes kismama
Szia! Teljesen normális nekem mind a három terhességem elejére ez volt a jelemzö.Grat a babához:) 37hetes kismama:)
Szia Én is csak megnyugtatni tudlak, mindig melegvérû voltam, csak nekem volt melegem ha más fázott. Most én sem tudok úgy felöltözni, hogy ne fázzak. A hõmet nem szoktam mérni, de fázok mindig. Aluszékony nem nagyon vagyok, de a mellem fáj nekem is. Most 11 hetes vagyok:-)
Nyugi, majd kinövitek.Kitartás az elsõ trimeszter végéig ez kínozhat.Aludj sokat, amennyit csak tudsz, és figyelj arra, h a szervezeted mit szeretne.Ez a legfontosabb.


A terhesség elején normális ha valaki vérzik mintha megemelte volna magat? Mit tegyen ilyen esetben?

Legjobb válasz: én a dokit javaslom.õ biztosat tud.de addig is annyit pihenj amennyit tudsz.kerüld az emelést.ne állj fel hirtelen ne hajolj hirtelen.mindent óvatosan.PIHENJ SOKAT!!!és doki!minden rendben lesz!!!ne idegeskedj.vigyázz magatokra!

én a dokit javaslom.õ biztosat tud.de addig is annyit pihenj amennyit tudsz.kerüld az emelést.ne állj fel hirtelen ne hajolj hirtelen.mindent óvatosan.PIHENJ SOKAT!!!és doki!minden rendben lesz!!!ne idegeskedj.vigyázz magatokra!
Nem túl jó dolog, de sokan kapnak rá gyszert , és minden rendbe jön, meg sok-sok pihenés.Ezért mielõbb beszélj az orvosoddal, én is szedtem gyszert, mert nem volt elég sárgatesthormon, és vérezgettem.Két hét múlva minden ok volt.Úgyhogy nyugodj meg, és irány a doki. Vigyázz magatokra!Szia

Egy hónapos terhesség esetén normális dolog, ha görcsöl a hasam?

2001. évben Stevens Johnson Syndromát állapítottak meg nálam. Most 1 hónapos terhes vagyok és iszonyatosan görcsöl a hasam.

Legjobb válasz: Ez velem is elõfordult! Jelezd a nõgyógyászodnak. Az enyém B-vitamint javasolt és segített is.

Ez velem is elõfordult! Jelezd a nõgyógyászodnak. Az enyém B-vitamint javasolt és segített is.

Terhesség esetén normális, ha megy a hasam?

Az epémmel is baj szokott lenni havonta. De az a hasmenés csak egy napig tart. Kb.4 hetes vagyok. A kislányommal nem emlékszem, hogy ment volna a hasam. Hasonló tapasztalat?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen.Mivel a bélfalakat nyomja a nõvekvõ méh így azok ugy védekeznek,hogy próbálják gyengébbé tenni a székletet.33 hetes vagyok és nálam most még íntenzívebb.Vagy az a baj,hogy lehet nem jól táplálkozom :D De ez nem baj ha megy a hasad legalább nincs szorulásod és az aranyér sem jön elõ. üdv jó babavárást

Nekem is volt ilyen.Mivel a bélfalakat nyomja a nõvekvõ méh így azok ugy védekeznek, hogy próbálják gyengébbé tenni a székletet.33 hetes vagyok és nálam most még íntenzívebb.Vagy az a baj, hogy lehet nem jól táplálkozom :D De ez nem baj ha megy a hasad legalább nincs szorulásod és az aranyér sem jön elõ. üdv jó babavárást
Teljesen normális, nekem az elejétõl fogva ez van!!!!!!Ha csak egy napos pláne ne izgulj, persze mit jelent a hasmenés: nemcsak azt hogy híg, hanem azt is, hogy sokat kell menni egy nap? Ha az utóbbi van, inkább benyeltél valamit!
A kérdező hozzászólása: Megjegyzem nem volt semmi betegsege ami miatt ezt erezze.
Szia! Nekem ugyanazok a tüneteim voltak, mint szoktak, aztán mégsem jött meg és kiderült, hogy terhes vagyok. Szóval igen, lehetséges.
igen lehetseges.nekemis a tuneteim napokig megvoltak de nem jott meg!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!