Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha tablettát (31 db)

Normális, ha a tabletta mellett egy tisztasági betét elég egész nap?

Most járok az els? 7 napos szünetnél. Eddig mindig normális volt a rendes menszeszem, de most elvileg tegnap jött meg (pénteken szedtem be az utolsó szemet), és még ma is egy tisztasági betéttel vagyok. Ha megtörlöm, akkor véres, de amúgy semmi különös. Ez az elején normális, be fog állni, vagy most mi van?

Legjobb válasz: Valszeg a tabletta bekavart nálad ezért kevesebb mint szokott lenni. Nem kell megijedni, kell még egy kis idõ míg normálisan beáll. De az is lehet hogy nekem ilyen kevés mennyiségûre csökkentette a vérzésed. Örülj neki =)

Valszeg a tabletta bekavart nálad ezért kevesebb mint szokott lenni. Nem kell megijedni, kell még egy kis idõ míg normálisan beáll. De az is lehet hogy nekem ilyen kevés mennyiségûre csökkentette a vérzésed. Örülj neki =)
hat nekem elso nap normalis, de csak normal tampont hasznalok, azt is csak 4-5 orankent cserelem, aztan 2 nap tisztasagi is eleg, ennyi a menzeszem tabi mellett, de nekem elotte sem volt nagyon sok. Szerintem varj par honapot, hogy alakul.
Nekem az elején a menstruáció helyet barna folyásom volt ami a nõgyógyászom szerint normális. majd 3-4 hónap múlva rendes volt 5 nap mini ob.
Barátnõm is "így járt". Õ 3 éve szed bogyót és végleg lecsökkentette annyira, hogy tisztasági betéttel kihúzza.
nem nekem hanem neked :)
A kérdező hozzászólása: Igen, gondoltam rá én is, hogy még most áll be a dolog. Remélem legközelebb már normálisabb lesz:) De azért még várok több véleményt is.
én 2éve szedem és nekem is elg szinte egy tiszti 2-3napos a mensim és az uccso nap már csak tiszti kell, a többi napokon is a tampon még nem telik meg 6-7órában

Az normális, ha a Canesten tabletta darabokban "potyog" ki belőlem?

Legjobb válasz: igen normális.nálam is így volt és én is rákérdeztem erre.mindenki azt mondta hogy normális.

igen normális.nálam is így volt és én is rákérdeztem erre.mindenki azt mondta hogy normális.

Normális, ha a Canesten tabletta rózsaszínes folyás formájában jön ki belőlem?

30 hetes terhes vagyok és a múlt héten voltam orvosnál, aki enyhe, egyébként tünetmentes folyásomra Canesten tablettát adott.Amióta használom ég?, csíp? érzés jelenkezett a hüvelyem környékén és olyan, mintha állandóan pisilnem kellene.Tegnap óta,viszont a folyásom is rózsaszín? lett.Ez normális?Mit csináljak?Az orvosom szabin van, hozzá nem tudok most visszamenni...

Legjobb válasz: Szia. Szerintem keress fel egy másik orvost.Valószínü,hogy nem jó a tabletta,ha eddíg nem fájt nem volt panaszod,most meg van. 39hetes kismama.

Szia. Szerintem keress fel egy másik orvost.Valószínü, hogy nem jó a tabletta, ha eddíg nem fájt nem volt panaszod, most meg van. 39hetes kismama.
Nekem pont a nõgyógyászom mondta, hogy a Canesten nagyon allergén, nem igazán a legjobb szer, amit valaha feltaláltak. Lehet, hogy te pont allergiás vagy bizonyos alkotóira, és még inkább beindította a nem kívánt folyamatokat... Mindenképp menj el másik dokihoz!!
Semmiképp sem normális, én is azt mondom, gyorsan menj el orvoshoz, ne várj vele!! Valam nincs rendben, ha tüneteket is okoz, és rózsaszín színü lesz!

Normális ha 72 órás tabletta bevétele után nincsenek mellékhatások? Azt hallottam hasfájásnak kellene lennie.

Azt még enm tudom,hogy a vérzésemre fog-e hatni,de azt hittem már jelentkeznie kellett volna valamiféle elváltozásnak,ehhez képest szinte teljesen jól érzem magam.Eleinte kicsit szédültem,és csak egy nagyon minimálisan fájt a hasam.

Legjobb válasz: Semmiféle jelnek nem kell lennie... az egyetlen egy dolog, amire figyelni kell, hogy a tabletta után 7-9 nappal meg kell jönnie a menzeszednek, amúgy minden megy a megszokott rendben.

Semmiféle jelnek nem kell lennie... az egyetlen egy dolog, amire figyelni kell, hogy a tabletta után 7-9 nappal meg kell jönnie a menzeszednek, amúgy minden megy a megszokott rendben.
hát sztem az a 7-9 nap sem kötelezõ... vagy ezt törvényszerû? mikor nekem kellett pedig sajnos kellett nemis egyszer akkor nemjött meg sztem 7-9 napon belül midnig de sosem lett gond. én tünet mentes voltam:D
Miért nem olvassátok el a tájékoztatót? Le van írva, hogy mik LEHETNEK a tabletta mellékhatásai, illetve ha a szokásos idõben menstruációd nem jön meg, akkor várj 5 napot, utána keress fel orvost. Nem kötelezõ, hogy a tabletta bevétele után 2-7-8 nap múlva megjöjjön. Kicsit figyelmesebben elolvashatnátok... Nekem is kellett egyszer, a menstruációm majdnem napra pontosan jött meg (+2 nap , az is az idegesség miatt volt...)
Szia, Nekem is kellett kétszer bevennem, és csak annyi tünetem volt, hogy amikor meg kellett jönnie, akkor megjött, de erõsebben picivel (6 normál tampon helyet 8 kellett, szóval nem sokkal)amúgy semmi bajom nem volt tõle, leszámítva a lelkieket( nagyon babás vagyok, és zavart)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, hozzáteszem a betegtájékoztatót háromszor olvastam és egy kumma szó nem volt arról hogy a menstruációnak hogy kell megjönnie.Nincs benne fejbõl tudom idézni csak annyi, hogy "vérzészavar".Lelkileg engem is megvisel, úgyhogy ez a fõ gond amúgyis.

Normális ha szerdán vettem be az utolsó tablettát és ma megjött? Bővebben lent

január 10-17 között tabi mentes napjaim voltak, utána kezdtem el az új levelet, de abbahagytam szerdán, és ma megjött a vérzésem.

Legjobb válasz: normális, ha abbahagyod megjön pár napon belül.

normális, ha abbahagyod megjön pár napon belül.
A kérdező hozzászólása: és ha elõtte szexeltem, de nem élveztek belém, van esély a terhességre?
Igen mert ha abbahagyod, "meg kell jönnie".. én egyszer elfelejtettem bevenni és barnás vérzésem lett tõle másnapra

Normális, ha clostybegyt tabletta mellett a 12. napon a tüszőm 15mm?

A dokim szerint vasárnap vagy hétf?n van a peteérés, kíváncsi lennék a véleményetekre.

Legjobb válasz: szia. Az egy tüszõ az elég lenne normális esetben de closty mellett minimum 2 -3 nak kellene lennie és clostyval a 12. napon legalább 20mm tüszõdnek kéne lenni úgyhogy sajnos ez elég gyenge de ne csüggedj én is 6 hónapig szedtem a clostyt és nekem sem használt a 12. napon nekem egy 8mm tüszõm volt az szinte semmi abbahagytam a gyogyót hogy ne cisztásodjak be és elkezdtem inni a cickafark meg a palástfû tea keveréket és minden hónapban 4 tüszõm van (3 hónapja iszom orvosi felügyelet mellett) 17 és 25mm nagyságóak nagyon sajnálom de a closty neked sem segít és az a baj hogy ha esetleg megis nõ egy két nap alatt akkorára hogy megrepedjen akkor a closty egyik hátránya hogy elvékonyítja a mnyh át és nem tud beágyazódni ehhez a hónaphoz ne sok reményt fûzz de láttunk már csodát és ezt nem rosszból irtam. Eü. dolgozó

szia. Az egy tüszõ az elég lenne normális esetben de closty mellett minimum 2 -3 nak kellene lennie és clostyval a 12. napon legalább 20mm tüszõdnek kéne lenni úgyhogy sajnos ez elég gyenge de ne csüggedj én is 6 hónapig szedtem a clostyt és nekem sem használt a 12. napon nekem egy 8mm tüszõm volt az szinte semmi abbahagytam a gyogyót hogy ne cisztásodjak be és elkezdtem inni a cickafark meg a palástfû tea keveréket és minden hónapban 4 tüszõm van (3 hónapja iszom orvosi felügyelet mellett) 17 és 25mm nagyságóak nagyon sajnálom de a closty neked sem segít és az a baj hogy ha esetleg megis nõ egy két nap alatt akkorára hogy megrepedjen akkor a closty egyik hátránya hogy elvékonyítja a mnyh át és nem tud beágyazódni ehhez a hónaphoz ne sok reményt fûzz de láttunk már csodát és ezt nem rosszból irtam. Eü. dolgozó
Szia! Bocsi sok okosat nem tudom mondani, de nekem a 12. napon closti mellett volt egy 17, 15 és 14 mm-es tüszõm.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem mondani, hogy 5 napig szedtem 1 tablettát és így lett 1 db tüszõm.
Szia! én is 5 napig napi 1-et szedtem (2.naptól), nekem a 9.napon nézték hüvelyuh-val. ekkor két tüszõ volt, egy 14 mm, és egy 18mm-es. szerintem attól is függ, hogy hány naposak a ciklusaid, és mikorra várható kb. a tüszõrepedés. nekem 12.nap volt a tüszõrepedés , ekkor 20 mm feletti volt a tüszõk mérete. Tüszõrepi nélkül is megrepedtek, ezt a ciklus 2.felében nézett progeszteronszint igazolta. (nekem 26 naposak a ciklusaim).
Nekem a 12. napon volt 2db. 21mm-es tüszõm. Clostit szedtem az 5. naptól 5 napig 2x1-et.

Az normális ha a pharmatex tabletta első használatakor, felhelyezés után egy 10 percig égető érzésem volt?

Természetesen olvastam a betegtájékoztatót és hogy lehet ég? érzés és folyás a mellékhatás és akkor abba kell hagyni. De els? alkalomkor ez talán normális, talán csak addig tartott míg elolvadt a tabletta és nem kell leállnom vele.. erre lennék kiváncsi.

Legjobb válasz: Szerintem normális, nekem is ilyen volt, igaz, én a kúpot használtam. Annál azt javasolják, hogy nedvesítsük be felhelyezés elõtt - nem tudom, a tablettánál ez megoldás lehet-e. Ha használat közben/után nem okozott más irritációt, és ezt sem ítélted elviselhetetlennek, nem kell leállnod vele.

Szerintem normális, nekem is ilyen volt, igaz, én a kúpot használtam. Annál azt javasolják, hogy nedvesítsük be felhelyezés elõtt - nem tudom, a tablettánál ez megoldás lehet-e. Ha használat közben/után nem okozott más irritációt, és ezt sem ítélted elviselhetetlennek, nem kell leállnod vele.
Sszia, én egy megbízható nõgyógyásztól tudom, hogy vannak akiket kimar, többek között, ezért nem ajánlotta nekem se! Vigyázz vele, sõt, szerintem ha ilyen tüneteid voltak, inkább hagyd abba... Hiányzik neked, hogy bármit is kimarjon odabent, ami utána következményekkel járhat? :S Szerintem nem ér ennyit, védekezhettek még máshogy is... Vannak akiket kimar, vannak, akiket nem. Ez lehet allergia is, nemde?
Elsõ válaszadó vagyok. Ha valaki allergiás rá, a tünetek hosszabb ideig fennállnak. Ha "kimar", azt észre lehet venni - fáj, esetleg hólyagos lesz az érintett rész még másnap is. Ezért is mondtam, ha elmúlt az érzés, és nem volt erõs, csak enyhe mellékhatás lehetett. De nyilván, ez egy vegyi anyag, lehetnek kockázatai. Viszont valamilyen szintû fertõtlenítõ hatással is bír.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Igen egyébként a tablettát is be kell nedvesíteni felhelyezés elõtt.
A kérdező hozzászólása: Igen én is ezért nem aggódtam annyira, mivel fertõtlenítõ ahtása is lehet, de még azért lehet ellátogatok a nõgyógyászomhoz, hogy mi a probléma és tényleg allergiás vagyok e rá...

Menszesz előtt egy héttel normális ez, ha tablettát szedek?

Egy éve szedek tablettát, egy héttel menszi el?tt már fájdogál a hasam. Olyan menszesz görcs, csak enyhébb. A mellem is fáj, nem lehet hozzáérni, becsomósodik kicsit, keményebb. Azt hittem, hogy a tabletta megoldja a görcsöket, de csak enyhített rajta. Menszi els?, második napján eléggé görcsölök még így is. Normális ez? Mással is így van?

Legjobb válasz: Igen, normális.

Igen, normális.
Nálam is ez van sajnos, mellem is feszül, meg görcsölök is az elsõ 2 napon! De gyógyszer elõtt ennél is rosszabb volt.

Normális ha 72 órás tabletta bevétele után két héttel korábban megjött a menstruációm?

Hétf?n vettem be a tablettát, a és ma jött meg.(Amúgy 2 hét múlva kéne.) OLyat már hallottam, hogy valakinek rögtön azután, h bevette a tabit, de ilyenr?l még nem.

Legjobb válasz: normális.megnyugodhatsz,mert így távoznak a hímivarsejtek és tisztulás megy végbe,mint mikor rendesen megjön,így tuti nem lehetsz terhes.

normális.megnyugodhatsz, mert így távoznak a hímivarsejtek és tisztulás megy végbe, mint mikor rendesen megjön, így tuti nem lehetsz terhes.
Nyugodj meg, teljesen normális. Nekem a tabletta bevétele után 4szer össze-vissza jött meg.

Normális, ha 1 tablettát szedő nőnek a mensije 3 nappal előbb jön meg?

Mikor Triregolt szedtem (nyáron kellett abba hagynom) volt ugyanilyen próblémám.Stresszes voltam és 1 hétig(!) barna pecsételésem volt,majd 2 nappal el?bb megjött.

Legjobb válasz: Hát fura, amit írtál. Elsõ kérdésem az lenne, miért váltogatod iylen sûrûn a gyógyszert, Legalább 3 hónapot ki kéne várni vele, hogy jó e, ha nem , csak akkor váltani. Gyógyszernél szerintem nem túl jó, ha elõbb jön meg. Ha rendesen szedted és védette voltál, akkor nem eshettél teherbe. Menj el mindenképp orvoshoz, beszéljétek meg, mit kell tenni. Esetleg próbáld meg a hüvelygyûrût

Hát fura, amit írtál. Elsõ kérdésem az lenne, miért váltogatod iylen sûrûn a gyógyszert, Legalább 3 hónapot ki kéne várni vele, hogy jó e, ha nem , csak akkor váltani. Gyógyszernél szerintem nem túl jó, ha elõbb jön meg. Ha rendesen szedted és védette voltál, akkor nem eshettél teherbe. Menj el mindenképp orvoshoz, beszéljétek meg, mit kell tenni. Esetleg próbáld meg a hüvelygyûrût
szia! szerintem mindenképp menj el dokihoz. talán cysta is okozhatja ezeket a tüneteket.
szia én is így voltam az elözö ciklusban de nekem még a gyógyszerszedése ( utolso tab. bevétele elött) jött meg, barna pecsételgetés volt, amikor kellett akkor pedig rendes menstruáciom volt. De nekem ez a stressz miatt volt. Menj orvoshoz és nyugi
Menj orvoshoz szerintem, megnyugtat és elmondja, mit tegyél. Nyugi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!