Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha sír (34 db)

Normális hogy azt mondják, mondták a kórházban hogy este nem kell szoptatni a babyt? Csak ha sír cukros vizet adjak neki? Mennyi a normális szoptatási idő? Ugy értem mennyi ideig tarcson a szopizás? Vagy ez a baby igényétől függ?

Legjobb válasz: hááát, ez eléf furcsa... szerintem ne adj neki cukros vizet (én még nem is hallottam ilyenrõl) és nyugodtan szoptasd a bébit este is! a normális szopttási idõ eleinte hosszabb, lehet akár 30-45 perc is, késõbb, ahogy nõ a baba és te is belejössz és beáll a tejtermelés ez rövidül és persze a bébi igényétõl is függ!

hááát, ez eléf furcsa... szerintem ne adj neki cukros vizet (én még nem is hallottam ilyenrõl) és nyugodtan szoptasd a bébit este is! a normális szopttási idõ eleinte hosszabb, lehet akár 30-45 perc is, késõbb, ahogy nõ a baba és te is belejössz és beáll a tejtermelés ez rövidül és persze a bébi igényétõl is függ!
A kérdező hozzászólása: Köszike a gyors válaszodat.Na de az a baj hogy néha 5 percesek a szopik, lehet hogy majd beibdul rendessen a tejtermelésem? kedden lesz 2 hetes a babám!! Üdv NIKOL
Este is szoptatni kell... vagyis ilyenkor is van igánye rá, megéhezik ilyenkor is. Én sem adnák a picinek cukros vizet! Ahogy az elõttem szóló is írta, eleinte a szoptatási idõ hosszabb, majd rövidülni fog. Van, aki napirendszerûen szoptat, megadott idõpontokban. Van, aki pedig akkor, amikor a baba kéri... de egy idõ után így is rendezõdnie kell bizonyos idõközökre.
Ez így nagoyn végletes hozzáállás. Két-három hónapos korig mindenképp szükséges az éjjelis szoptatás, kivéve, ha magától hagyja abba. Az enyém mondjuk már egyhónaposan átaludta az éjszakát. De ha még be sem állt a kereslet-kínálat, akkor semmiképp ne hagyd el az esti szopit, mert el is apadhat a tejed. Két-három hónapos kor körül sokan le szoktatják a babákat az éjjeli szopiról, ami szerintem igazából nem baj, mert már képes átaludni az éjszakát. Mások meg nem szoktatják le, igazából az õ dolguk. Szóval én nem fikázni akarom azokat, akik akár évekig kelnek éjszaka, mert ez az õ dolguk, csak én azt sem helytelenítem, ha valaki a két három hónapos babának teát ad éjjel, mert ezt max pár napig kell csinálni, és alszik utána reggelig.
Döntsd el, hogy igény szerint táplálod, vagy idõközönként, és ahhoz tartsd magad. Ha igény szerint, akkor nyugodtan szoptass este, éjjel is. Majd a babád eldönti, mikor akar leszokni róla, és mikor alussza át az éjjelt. (a lányom már pár hetesen végigaludta 21-tõl reggel 4-6-ig. ) A szopizás változó, én is fél órákra készültem, de a babám is sokszor végez 10 perc alatt. Tudja õ, mennyi kell neki:- ne félj:-) Most 10 hetesek vagyunk:-)
Régen volt bevett szokás sajnos, hogy a kórházakban cukros vizet adtak a babának. Szerintem az esti szopizás még fontosabb a babának. Nálunk így volt, legalábbis. Este fürdetés, szopott, elaludt, és reggel 6-ig meg sem moccant :-)
Nem az éjszakai szoptatásra mondták a kórházban, hogy elég a cukros víz is a babának?? Este mindenképpen kell szopnia a babának! Az éjszakai szopit mi akkor hagytuk el kb. 3 hónapos korukban, amikor már elég nagyok voltak, hogy legalább 6-7 órát kibírjanak evés nélkül. A tej termelõdésének is jót tesz az éjszakai szopi. Sok sikert!!!
A rövid szopi miatt ne aggódj. Az enyém 3 hétig óránként szopizott és 5-10 perc alatt lerendezte. Az enyém 4 hós és még szopizik éjszaka is 1x, néha 2x. Engem nem zavar. Egyébként is így is néha elázok, és kellemesebb ha a baba szívja ki a tejcsit, mintha fejni kéne.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat!!!egy 2és fél hetes babó anyukája

Normális ha csak úgy mindentől függetlenül sírok?

33. hétben vagyok, és eddig is voltak ilyenek, kezdek megijedni hogy bekattantam. Itthon vagyok veszélyeztetett terhesen, és néha azt veszem észre hogy elfogy a türelmem és sírok mindenen. Ma például elejtettem mindent, neki mentem csomó dolognak, figyelmetlen vagyok, ha a kutyám nem azt teszi amire tanítottam, rajta is kiakadok, olyan apróságok bosszantanak, hogy már ett?l kiakadok :S lehet félek a végét?l? a szülést?l? vagy mihez kössem ezt a viselkedést? hogyan tudnék megnyugodni, tiszta ideg vagyok ilyenkor

Legjobb válasz: Hormonok! Ez tök normális,szülés után is meglesz!

Hormonok! Ez tök normális, szülés után is meglesz!
A kérdező hozzászólása: de mit tegyek ellene? vagy semmit nem lehet? félek ártok a kicsinek a sok sírásommal :S
Hogy ártanál neki? :) )) Normális. Szülés után meg ezerszer durvább lesz. :)
Nem tudsz ellene semmit tenni! Én szülés után még azon is elsírtam magam, hogyha nem esett az esõ, egy vicces reklámon, stb...
A kérdező hozzászólása: :S akkor ne számitsak változásra? :) megprobálok hozzászokni. azért gondoltam hogy ártok neki, mert ha rossz kedvemben sirok, neki is rossz lesz a "közérzete" már ha van már neki olyanja :S
Nyugi néha velem is van ilyen :-) De velem sajnos nem csak ezek a hormonális pityergések hanem sajnos néha "depressziós" sírás. És teljesen más érzés a kettõ számomra így gondolom a babómnak is. Én sem szeretnék kárt okozni neki ezzel de jobb ha az ember kisírja magát és megnyugszik :-)

Normális ha a kedvenc szereplőm halálakor sírok?

Pl egy sorozatban, vagy egy könyvben. Én mindig sírok ha meghal valaki akit szeretek! Ti hogy vagytok ezzel? Ez normális?

Legjobb válasz: teljesen normális.

teljesen normális.
Szerintem Magdi Anyus halálakor is sírt a fél ország.
Én a COD4 Fináléját könnyeztem meg, amikor haverod fejbelövik, miközben téged ment, utolsó erõdbõl lelövöd egy pisztollyan a fõkcsögöt, Price kapitányt élesztgetik, nagyon drámai lett.
Jah az oroszlánkirályon és kiskoromban rendesen bõgtem xD
Az Oroszlánkirály mindent visz!
Én akkor sírtam amikor A keresztapa-ban meghalt az öreg Don Vito :S :( 14/L
Még mindig jobb, mintha felidegelnéd magad, hogy "úgyvan, dögöjjé meg gyökér", nem? :)
Mikor meghalt Scofield a Szökésbe sírva fakadtam..
A kérdező hozzászólása: 17:23: én is pont ezért sírtam tegnap! Én a neten néztem és csak most értem ahhoz a részhez...:( Ezért is tettem fel a kérdést:(
A kérdező hozzászólása: Utcsó ezt kétlem:) Köszi a válaszokat!
SZerintem nem ciki.Én sírtam egy Pokémon filmen 11 évesen, mert maghalt a Latios:( Amúgy könyv volt, amin sírtam, az pedig a Gyûrûk Ura., Búcsú a fegyverektõl, Pál utcai fiúk, Paul et Virginie.Szóval normális.
Ezesetben a Trónok Harca nem való nektek xD
De méér?!Én elkezdtem olvasni, és tök jó!Amúgy meg annak a Pokémon-filmnek a vége nagyon szomorú volt, de olyan gyönyörûen csinálták meg, hogy tavaly is sírtam rajta:P. Egyébként meg a Gyûrûk Urán akkor bõgtem szét a fejem, mikor Théoden meghalt:(


Az normális ha egy csaj nagyon sokat sír?

Mostanában randizgatok egy csajjal. Nagyon rendben van külsőre, szép, jó alakja van, formás, szóval minden oké. Ami a belsejét illeti, már nem klappol minden. Okos, művelt, lehet vele dumálni szinte mindenről, de valami iszonyat gyorsan elsírja magát és igazából szinte bármin. Tegnap is sétáltunk és odajött hozzánk egy csöves tarhálni,majd miután elhajtottam elkezdett sírni, de nem az az akaratos sírás, hanem az a nem is tudom milyen, iszonyatosan érzékeny. Vol tmár, hogy egy újságban leírt hír hallatán sírta el magát, a filmekről meg ne is beszéljünk, mert eddig filmezés közben csak egyszer nem sírt (de az is mese volt), de olyan is volt, hogy 80 perces film alatt 4x sírt. Engem totál kiborít ez a helyzet, nem szoktak sűrűn sírni a környezetemben, igazából nem is tudom rendesen kezelni ezt a helyzetet. Most mondjam meg neki, hogy zavar az,hogy ennyire érzékeny vagy hagyjam a fenébe az egészet?

Legjobb válasz: Hát elõször azért mindenképp beszélj vele de ezen nem hiszem hogy tudsz változtatni.Ha zavar hagyd ott ...

Hát elõször azért mindenképp beszélj vele de ezen nem hiszem hogy tudsz változtatni.Ha zavar hagyd ott ...
Elõzõ vagyok amúgy megkérdezhetem mi az a rossz közös szokásotok gondolom nem az hogy te is elsírod magad
Szerintem ha a barátnõd sír akkor illik érdeklõdni , hogy mi a baj vagy legalább megvigasztalni, átölelni, felvidítani.Legalább is szerintem ez lenne a legjobb megoldás
ez nem túlérzékenység, ennek valami áll a hátterében..
A kérdező hozzászólása: Az a fura, hogy egyébként meg egy vidám csajszi, szóval nem egy szürke, sírós kisegér. Igazából errõl még nem beszéltem vele, hiszen csak pár hete ismerem. Nem is tudom, hogy egyáltalán hogyan vezessem ezt elõ neki, talán ez miatt is elsírná magát. Nagyon rohadt helyzet, mert tényleg évek óta nem találkoztam hozzáfogható lánnyal, tök sok közös van bennünk, van egy elég idegesítõ szokásom, amit sokan nem szeretnek, és ugyanaz megvan neki is és kifejezetten tetszik benne :) És ne próbáljam meg megvígasztalni ha sír? Ez reflexbõl jön. Ha az utcán elõtted valaki megbotlik/elesik, akkor felsegíted és nem átlépsz rajta.
Nem normális. Valószínûleg gyerekkorában érte valami szörnyûség, ami miatt sajnos nagyon érzékennyé vált. Én erre tippelek, mert én is olyan vagyok, mint a barátnõd... Engem gyerekkoromban az apám folyton sértegetett, megtiltott mindent, egész életem azzal telt, nehogy bármit is csináljak, ami nem tetszik. Ja, és azért volt velem ilyen, mert alkoholista. Kezdetben nagyon erõs voltam, mindent sértés lepattant rólam, de nem tudom mikor fordult a kocka, amikor is iszonyatosan érzékennyé váltam. Nemrégiben konkrétan amiatt kezdtem el könnyezni, mert tesin a kidobósban szabálytalanul dobtak ki... Meg órákon is gyakran rámjön a sírhatnék, és nem tudom kontrollálni, állandóan bennem van a sírhatnék, ami 1 másodperc alatt képes a felszínre törni. Ne próbáld megváltoztatni, mert nem fog sikerülni... Vagy elfogadod, vagy ereszd el. Egyébként ilyenkor szerintem nem várja el, hogy megvígasztald. Én sem várom el, sõt, nem is szeretem, ha látnak sírás közben. De ha gondolod, beszélj vele errõl, mi az oka az érzékenységének.
Megkérdezted már tõle hogy miért sír mindentõl? De ha szereted akkor elviseled a hibáit az én barátomnak is vannak hibái és az is elég idegesítõek de leülsz vele és megbeszéled nem rögtön de lassan javulni fog .
én kihagynám, nem tudok mit kezdeni velük ilyenkor 22
hát ha nem akarsz reumás vállat akkor tipli:) )) komolyan: nem valószínû hogy javul a helyzet és abból fog állni a kapcsolat hogy folyton vigasztalod ez meg nem igazán egészséges de én innen nem mondhatom hogy lapátot neki
Remélem:///
A kérdező hozzászólása: Rendmániásak vagyunk. Õ sokkal jobban, mint én. Én csak a piszkot, a port, a dzsuvát, a koszt, a szennyezõdést, a pecsétet, a foltot ...stb és társait nem tudom elviselni. Pl ha valaki beakar szállni a kocsimba sáros lábbal, annak nem engedem meg, mert nem tudnám elviselni, ha a gumikárpit sáros lenne. Többek közt ezek azok a rossz szokások, amit mások nem nagyon tolerálnak.

Szerinted normális, ha valaki minden nap sír?

Minden egyéb körülmény tudta nélkül. de nem volt trauma a közelmúltban, nem halt meg szerettem sem..stb

Legjobb válasz: Ha az illetõnek van rá nyomós oka (nem kell nagy dologra gondolni, lehet csak pl egy rosszul sikerült dolog), akkor igen, amúgy nem nagyon...

Ha az illetõnek van rá nyomós oka (nem kell nagy dologra gondolni, lehet csak pl egy rosszul sikerült dolog), akkor igen, amúgy nem nagyon...
Ha tizenéves vagy és lány, akkor ez teljesen normális. A hormonok okozzák. Mire nagykorú leszel, elmúlik.
A kérdező hozzászólása: köszi, de vannak. tudják, meghallgattak korábban, de nem nyafoghatok mindig. úgy sincs új a nap alatt. már nem szoktam kimutatni a szomorúságom, max néha, az is elég. nem húzhatom le mindig a hangulatot..
Neked akkor egy barát kéne, akiben megbízhatsz, és kibeszélheted neki a véleményedet. Nincsenek egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: hosszú lenne. de ilyen általános emberi dolgok! másabbnak érzem magam mint a körülöttem lévõk, nem találom a helyem velük, a családom..stb persze gondoltam. csak bennem van hogy ezek annyira általános dolgok, biztos más is így van ezzel! de azért néha... nagyon "szétesek" belül. többet már nem szeretnék írni magamról. csak vajon ez nem normális? komolyan nem akarom igazán hogy pszichológus elemezzen, de ha így marad minden, gondolom mindig, hogy kellene tennem valamit. én tényleg próbálkozok erõs lenni, meg a szépet látni, de ez nem múlt el. 20L
Milyen nemû/idõs vagy? De tényleg, milyen dolgok ezek például?
hát félév az már elég sok :/ gondolkodtál már azon, hogy segítséget kérnél egy pszichológustól?
A kérdező hozzászólása: najó, csak annyi, hogy úgy értem, hogy igen vannak dolgok, de semmi hú de nagy! lehet hogy "átlagos" ez, mindenkinek nehéz az élet, vannak érzelmesebb emberek. tudom. pl ha fél éve ez van, persze nem mindig minden nap, de azért rendesen. meg elõtte se voltam kicsattanó alkat. hullámvölgyeim vannak érzelmileg, szóval az ilyesmi már nem okés? szerintetek? azért kérdezem, mert már elég sok ideje tart ez, mindig gondolom, hogy na most jobb lesz, nincs is semmi baj.. de aztán megint down...
Ha van valami vele, akkor igen, normális, de persze nem olyan, aminek rendszeresnek kellene lennie :( Miért sírsz?
Bocs, nem olvastam végig, mielõtt válaszoltam, 20 évesen gáz. Irány egy pszichomókus.

Normális, ha nagyon sír a babám késő délutántól egészen estig?

Kb. olyan 6 órától egészen fürdetésig egyszer?en üvölt, bármit is csinálunk Vele. Már nem tudunk mit kitalálni. Nem éhes, tiszta a pelus, fájdalma nem hiszem, hogy van, mert ha mászkálunk Vele, akkor hallgat, de pl. már kézben ülve nincs el, muszáj vele mászkálni, akkor meg tud nyugodni. És akkor is csak nálam, az apjánál nem. Nagyon szeret fürdeni, lehet, hogy azt várja? 11 hetes.

Legjobb válasz: arra gondoltál-e, hogy esetleg görcsei lehetnek? a babáknak estefelé szokott lenni...az enyém a kismanó most kezdte el a napokban. figyeld a sírását. ha nagyon ideges, és közben vergõdik a lábacskáival, esetleg próbál összehúzódni, akkor görcs.remélem, hogy mégis csak a fürdés az oka...az én babám kínlódik szegényke még a kakilással is.

arra gondoltál-e, hogy esetleg görcsei lehetnek? a babáknak estefelé szokott lenni...az enyém a kismanó most kezdte el a napokban. figyeld a sírását. ha nagyon ideges, és közben vergõdik a lábacskáival, esetleg próbál összehúzódni, akkor görcs.remélem, hogy mégis csak a fürdés az oka...az én babám kínlódik szegényke még a kakilással is.
Az én lányom 7 hónapos, de ugyan ezt csinálta, mint a Te babád kb. 3 hónapos koráig. És nem a hasa fájt. Nagyon sok kisbaba nyûgös a délutáni idõszakban, függetlenül attól, hogy nincs fizikai oka képesek órákat bömbölni. Sajnos ez egy ilyan idõszak, túl kell élni...Nekünk is csak az segített, ha járkáltunk vele, leülni tilos volt:-), mert akkor sírt. Egyszerûen fáradt volt, de aludni nem akart, délután 4-körül felébredt és este fél 8-ig, a fürdetésig nem aludt. Nem jött be a korábbi idõpontra tett fürdetés sem, mert felborult a megszokott napi ritmus. Szóval, 11 hetes, lassan ki fogja nõni ezt a korszakot, addig pedig kitartás!:-)
Igaz nekem még csak 3 hetse a babám, de õ akkor csinálja ezt amikor fáj a hasa.Akkor csak járkálva nyugszik meg kicsit vagy úgy sem.De igaz ha fáj neki és leteszem tekereg is mint egy kis kukac és üvölt.Ilyen esetben segít e cseresznye párna nekünk.dmben vettem 800ft fel kell melegíteni és rátenni a pocira.De ha tényleg a fürcsit várná akkor próbáld meg 7re idõzíteni és mindig ebben az idõben fürdetni, hátha úgy jobb lesz.
Nem biztos, hogyha nyûgös, akkor jó ha mindig fürdeted. Még a végén állandóan a kiskádban lesz. :) Nem lehetséges, hogy egy megszokott dolgot - mint pl a sétát - esetleg elhagytatok? Nálunk ez volt, mindig mentünk sétálni délután, aztán valamilyen oknál fogva ez elmaradt - vagy az idõ volt rossz, vagy valamilyen más dolog volt - és azt hiányolta.
A kérdező hozzászólása: Én is inkább a nyûgösségre tudom fogni, a sok ingerre, illetve valóban lehet, hogy várja a fürcsit. Ugyanis ma is miután rátettem a pelenkázóra (ez nála este mindig a fürdés kezdetét jelenti), azonnal elhallgatott és azóta semmi hangja nem volt. Egy nyikk sem. Fürdés, aztán megette a vacsit, most meg már bealudt. :) Azt hiszem megpróbáljuk minden nap elõbb is fürdetni plusz még egyszer, ha nyûgös lesz. Köszönöm mégegyszer a válaszokat! Jó babázást.
nekem 5 hetes a kisfiam, ugyanezt csinálja.én arra gondoltam hogy a fürdetést várja,
Szia nalunk is ugyanez volt 10 hetesen kezdodott kb 3 hetig tartott 6 oratol 8ig torkaszakattabol. En akkor ra fogtam hogy biztos a hasa de szerintem ilyenkorra mar tul sok inger eri oket es igy agyjak ki magukbol.Turelem szerintem par het es elmulik. Ha majd nagyobb lesz akkor mar a jatek a foldon vagy agyon jobban lekoti es elfelejti a vilag ingereit:) Kitartas!!! 5 hos kisfiu anyukaja
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ez majd remélem akkor pár hét múlva kiderül, mivel akkor már remélem elmúlik. Mondjuk ha ülünk vele, akkor is ringatva van a feneke, mert hintaszékben ülünk. De ott nem jó neki... :)
Hidd el hogy a hasa fáj ilyenkor, 2 gyerekem van . Az elsõnek semmi baja nem volt, a másik meg mindig orditott 6-8-ig olyankor csak a ringatás segitett. Meg az ha betakartam plédbe és kinnt a hidegbe ringattam (okóberi). Kitartást nektek
A kérdező hozzászólása: Én azért nem hiszem, mert ha mászkálunk vele, akkor lenyugszik és nem sír. Én úgy gondolom, hogy ha fájna a pocakja, akkor is fájna, ha mászkálunk vele. Vagy mászkálásnál más lehet, esetleg eltereli a figyelmét a fájdalomról??? Nem tudom.... :(
A kérdező hozzászólása: Köszi. A sétához márcsak az idõ milyensége kapcsán sincs hozzászokva, mert ha rossz idõ van, eleve kimarad. Tényleg mihelyt fürdésre kerül a sor, semmi gond... :)

Nem könnyes a 3hetes babám szeme, ha sír... Normális ez?

Legjobb válasz: Igen! Azt olvastam valahol, hogy a könnycsatornájuk még nem elég fejlett piciknek. A kisfiam most négy hónapos és már olyan krokodilkönnyeket tud hullatni, ha eltörik a mécses!

Igen! Azt olvastam valahol, hogy a könnycsatornájuk még nem elég fejlett piciknek. A kisfiam most négy hónapos és már olyan krokodilkönnyeket tud hullatni, ha eltörik a mécses!
Persze! A babák újszülött korukban még nem tudnak könnyezni, sõt a legtöbb élõlény így van ezzel, csak a krokodilnak vannak könnyei rögtön azonnal. Nekem kb. egy-másfél hónaposan kezdett könnyekkel sírni a babám, de akkor akkora szívszaggatóan hatalmas könnycseppeket ejtett, hogy hihetetlen.
szia.nálunk ilyenkor már volt könny ha fájt valami..de ha nem volt nálunk már ilyen kicsinek is a hisztit jelenzte:)
Szia.Ami lányunknak ha hasa fájt már 3 hetesen könnyezett.Amikor csak kézbe akart jönni akkor csak úgy csinált mut aki sír.Már akkor rafkós volt.Ez a mai napig így van.Rebeka 3, 5hónapos.
Az én kisfiam most lett 6 hetes, és még mindig nem sír könnyekkel...mondjuk nagyon ritkán látom sírni. Én is kiváncsi arra, hogy mikor látom meg az elsõ könnyeit..

2, 5 hónapos a fiam és ha sír nem könnyezik. Normális ez, vagy elzáródhatott a könnycsatorna?

Legjobb válasz: Az én kisfiamnak a 3.hónap után jöttek a könnyei,ahogy megláttam azokat a pici könnyeket én is elérzékenyültem! :)

Az én kisfiamnak a 3.hónap után jöttek a könnyei, ahogy megláttam azokat a pici könnyeket én is elérzékenyültem! :)
nálunk fél év eltelt, mire az elsõ könnycseppet megpillantottam az arcán. Bár nem volt igazán sírós, inkább azt mondanám, h "kiabált" ha vmi nem stimmelt. Most (két éves) sem potyognak a könnyei ha sír, csak úgy módjával. Ha a könnycsatornával lenne baj, akkor pirosodna a szeme a szemszárazság miatt, sztem, de ha viszed a háziorvoshoz, (oltásra úgyis kell vinni), akkor kérdezd meg.
Normális, még több hónap is eltelhet, mire könnyezni fog.
Szia én kisfiam 3 hónapos múlt és már 2 hónaposan könnyekkel sírt, ha fájt a hasa, 2szer fordult eddig elõ, de akkor nagyon fájt neki. mostanra rendezõdött ez a dolog.

Normális ha az egyhónapos kislányom este 20:00 tól egészen hajnal 3:00 ig sír pedig megetettem tisztába tettem és párpercekre aludt el?

és sajnos hasfájos és észre vettem hogy a széklete sem normális mert folyékony és zöld kis nyálkás darabkák vannak benne de a szine aranysárga és a picim szopik.

Legjobb válasz: nálunk is volt 2 hétig ilyesmi, de szerencsére elmúlt ( a kakija rendben volt, a fentlétre gondolok)

nálunk is volt 2 hétig ilyesmi, de szerencsére elmúlt ( a kakija rendben volt, a fentlétre gondolok)
Nem, ez egyaltalan nem normalis dolog. Viszont a szeklete rendben van, az anyatejes babake ilyen, ugy nez ki ahogy leirtad. Nem eszel olyan dolgokat, amitol fajhat a kicsi hasa? Bab, borso, kaposzta? Miket eszel? Esetleg ami meg lehet, hogy nem taplalo az anyatejed, tul vizes, igy nem lakik jol a baba. Amugy kerdezd a doktornot, a vedonot, mert ez nem normalis dolog. Ja, es mikor adsz neki enni? Mert amikor az en anyatejes babam ennyi idos volt, csak rajtam logott, mar az agyaba sem tettem vissza, mert egyfolytaban enni kert.
Hát igen, a pocijától csinálhat ilyet (az én fiam is képes volt annó 3-ig sírni, de az is lehet, hogy nagyon erõs szélvan odakint és ezt õk nagyon megérzik. Én éjszaka vagy 20szor voltam kint a fiamnál, mert annyira rosszul aludt.
Szia! Szerintem ne ijedj meg, nálunk is volt az elején ilyen hogy sokáig sírt. Már hívtuk az ügyeletet, de ott is azt mondták ez természetes és vagy a hasa fáj vagy a kinti létet nem szokta még meg az idegrendszere.Valamiért nem tud lenyugodni. Nálunk a csend, a bebugyolálás vékony takaróba és sötét tudta végül megnyugtatni.2-3 szor volt ilyen. Üdv 6 hós a.
Szia! Nálunk is ilyen volt a helyzet, de vigaszként mondom, hogy 6hetesen mintha elfújták volna, egy csapásra elmúlt és át aludtuk az éjszakát. Én csinálahattam bármit akkor is csak sírt és sírt. Ehettem nagyon oda figyelve akkor is. Úgyhogy kitartás talán már nem sok van hátra.
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszadomnak üzenem meg probálok megfelelöen étkezni de sajnos volt olyan hogy 1 pohár kolát ittam etetés után lehet hogy én szurtam ki vele de ez egyszeri alkalom volt..de nem akkor mokor fent volt ilyen sokáig téleg akár mit csináltam sírt szegénykém , köszönöm a többieknek is hogy válaszoltak...

11 hetes babánál normális ha csak most kezdett el könnyezni amikor sír?

Legjobb válasz: Szia.Az en babam is 11 hetes,tegnap lattam eloszor konnyeket a szemeben.

Szia.Az en babam is 11 hetes, tegnap lattam eloszor konnyeket a szemeben.
A lényeg, hogy könnyezzen, mert ha nem lennének, akkor fel kellene szúrni a könnycsatornájukat, és az nagyon kegyetlen.
A kérdező hozzászólása: köszi akkor jó hír.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!