Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha rugdos a baba akkor (2 db)

Normális, ha nagyon rugdos a baba akkor szúrja a hasamalját?

36 hetes leszek kedden.A babó pár napja annyit mozog,hogy néha fáj.Ma reggelt?l minden eggyes mozgásnál úgy belenyilal a hasam aljába,hogy még leveg?t is alig tudok venni,és olyan érzés mindha kiakarná nyomni magát,mert kicsi a hely.A hasam is pár napja lejebbment.A derkam is borzasztóan fáj,már feküdi sem jó. Remélem nincs közel a szülés?Köszönöm a megnyugtató válaszokat.

Legjobb válasz: Hát én még csak 15 hetes vagyok, de szerintem normális, mert pici a helye már odabent. Még van 1 hónapod, a has már ilyenkor is lejjebb szokott menni. A mell alatti részt nézik. Azt mondják ha befér oda az 5 ujjad akkor már közel a szülés. De az ismerõseim körében, még akkor is hátra volt pár hét. Kitartás addig is.Minden jót!

Hát én még csak 15 hetes vagyok, de szerintem normális, mert pici a helye már odabent. Még van 1 hónapod, a has már ilyenkor is lejjebb szokott menni. A mell alatti részt nézik. Azt mondják ha befér oda az 5 ujjad akkor már közel a szülés. De az ismerõseim körében, még akkor is hátra volt pár hét. Kitartás addig is.Minden jót!

Amikor nagyon érzem h mocorog, rugdos/boxolgat a baba akkor normális ha 170 körüli a szívverése?

Van itthon Angelsounds szívhang hallgatónk és azzal szoktam hallgatni a picurkánkat. Ma vagyunk kerek 22 hetesek és tegnap elõtt óta van amikor igencsak intenzíven rugdos/boxolgat a picink és ilyenkor 170 körüli a szívverése, ami nagyon megijesztett, m eddig még soha nem volt ilyen magas, általában 150 körül szokott lenni. De eddig nem is éreztem ennyire, most már néha állva is érzem ahogy ficánkol, eddig csak ülve v fekve éreztem.

Legjobb válasz: A babák átlag szívverése 140 és 180 között teljesen normális. Amúgy ha belegondolsz hogy ha te végzel aktív "tornát", ahogyan õ teszi most ezt a te pulzolusod is megemelkedik.

A babák átlag szívverése 140 és 180 között teljesen normális. Amúgy ha belegondolsz hogy ha te végzel aktív "tornát", ahogyan õ teszi most ezt a te pulzolusod is megemelkedik.
Sot, meg avcsecsemoknek is gyorsabbb u pulzusuk a felnottekenel.
Nem sok, teljesen normális. Nekik még alapból gyorsabb a szívverésük.
150 körüli szívverés normális a magzatnál legjobb tudomásom szerint (ez "nyugalmi"). Ha 170-re megy fel mikor mocorog, akkor az nem sok! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!