Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha rossz kedvem (4 db)

Ha rossz kedv miatt fáj a szívem, abból lehet később bajom, vagy ez normális?

Ha szomorú vagyok, rossz kedvem van, vagy veszekedtem valakivel, mindig fáj a szívem, mintha valami nyomná össze, és hányingerem van, és sokszor már annyira fáj, félek, nehogy valami komoly bajom legyen bel?le. Kérdés, ezzel kezdjek valamit, vagy majd elmúlik? Olvastam, hogy vannak akiknél a gének miatt fáj..

Legjobb válasz: hát,a stressz az egész szervezetet képes tönkretenni...de a te esetben ez nem áll fent

hát, a stressz az egész szervezetet képes tönkretenni...de a te esetben ez nem áll fent
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy amióta ez elõjött, nem adhatok vért mert "szívritmus zavarom van". Ez mennyire para?
Mindenképp menj kardiológushoz, mert a ritmus zavar okozhat ilyen tüneteket.
Kérdezd meg a barátodat. Az nem számít, hogy mások mit gondolnak errõl.
De valamikor csak odament és úgy alakult, hogy ottalszik. Ha én lennék a barátod és kaptam volna egy sms-t vagy felhívsz, hogy: "feljött xy, nagyon ki van bukva a barátnõje miatt, sokat beszélgettem vele, de nagyon rossz állapotban van, nem merem hazaengedni így. MEgengedtem, hogy itt aludjon, de nem akarom hogy utólag tudd meg. Bárcsak te lennél itt velem. Nagyon hiányzol, holnap találkozunk. Szeretlek, stb...." Így más lenne, de mindegy mert ez már elmúlt. Ha erõs a kapcsolatotok és megbíztok a másikban akkor mondd el neki. Ha nagyon kibukna és nem értené meg akkor lehet jobb ha nem.
Hát, igazából én elküldenélek az anydba. De csak azért mert az exem is "csak" együtt aludt elõször azzal, akivel aztán megcsalt és most együtt vannak...
Hogy fájdalom, de teréz anya típusú barátnõ nekem nem kell, léptem, kösz, peace.
Gondolkodj fordított helyzetben. Te hinnél neki? Elfogadnád? Nekem vannak olyan lány barátaim (ffi vagyok), aki gond nélkül alhatna mellettem, nem akadna ki a barátnõm. És van olyan is, akire kiakadna. Ez attól is függ, hogy mennyire biztos a párod abban, hogy a másik fél nem mászna rád, azaz nem vetélytárs.
#17: ugyanígy jártam. Basznám ki az ilyet, mint macskát szarni.
1.Fordítva te mit tennél hogy, reagálnád le ha a barátod oda állítana hozzád és azt mondaná hogy egy ágyban aludtam x-y csajjal de nem dugtam meg és semmi nem volt csak "vigasztaltam" ? 2. Férfi és Nõ közt nincs barátság ez világos!!! 3. elõbb vagy utóbb úgy is kifog derülni a hazugság mivel a kollégiumban nem egy ember van így tuti h majd a fülébe jut. 4. az sokkal rosszabb ha mástól tudja meg az csak még inkább arra fele löki õt h volt több is azért tartottad titokban. így én azt javaslom h inkább mond el neki. 21/F
"Megvigasztaltad" aztan mentetek aludni, nemertem mi a baj..;D En mindig elalszok vigasztalas utan.
Ha eltitkolod, és késõbb kiderül, már nem fogja elhinni, hogy nem történt semmi köztetek. Azt gondolja majd, hogy azért nem mondtad el, mert lefeküdtél vele. Vagyis, mondd el! Egy elvileg normális kapcsolatban miért kellene hazudozni? Abból csak a baj van. És ne is reménykedj, hogy nem derülne ki...fõleg egy koleszban. 27/N
A kérdező hozzászólása: Elmondtam és most idõt kért.. :(
Hidd el, ez a legjobb... Viszont ha nem dob ki ezek után, újra meg fogod ezt csinálni és egyre gyakoribbak lesznek. Valamiért a lányok olyankor, ha nem éri õket retorzió, elszemtelenednek...
Jól tette, remélem el is zavar!
Azért a bunkóság az bunkóság.
"Nem feküdtem le vele, meg semmi.." Mi az a "..."? Valami mégis volt...
Mi ez a riba...ncdivat, h együtt alszunk, de nincs szex. Aztán csodálkoznak, ha lenézem a nõket...
Ha külön ágyban vagy szobában, akkor nincs gond. Ez azért nem mindegy...
Ha egy ágyban is aludtak akkor szerintem eléggé kiborulnék még akkor is, ha nem történt semmi. Az számomra már intim tevékenységnek számít, fõleg kollégiumban ahol azért nincsenek 6m2-es franciaágyak.
Ez csupáncsak a körülményektõl függ, ezért nincs rá pontos válaszom.
A kérdező hozzászólása: Egy ágyban, igen.. Tudom, hogy nem kellett volna, de most már ez mindegy. Csak azért tartok tõle, hogy elmondjam a barátomnak, mert kiakadna, de nem volt köztünk semmi, tényleg nagyon jó barátok vagyunk és ennyi..
Én nem örülnék neki, de valószínûleg elnézném. De csak azért mert félnék hogy elveszítem és nem lesz többé senkim. Mondjuk ha nem lennék egy lecsúszott bénaság, akkor lehet hogy nagyon nem tetszene ez a dolog...
Miért akarod ezt elmondani a párodnak? Nem történt semmi. Mi értelme lenne elmondanod? Azon kívül, hogy semmi haszna nem lenne, se semmi értelme. Ne mondd el és kész.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szeretem a barátomat és neki is elnéztem sok mindent, ami nekem nagyon rosszul esett, de megint nem akarom neki ezt felhozni, h de én is mennyi mindent elnéztem neked. Azóta változtak a dolgok. Nem tudom el mondjam e neki?!
Szex is volt?Ha nem volt semmilyen testi kapcsolat, nem fogdosott, nem csöcsörészett meg meg stb.akkor nem gond, de azért inkább nem mond el a barátodnak biztos ami biztos.
A kérdező hozzászólása: Nem feküdtem le vele, meg semmi..
Akkor meg semmi gond.Bocsi csak most olvastam a fentieket.
Kérdés, hogyha elmondod az igazat (nálad aludt, veled egy ágyban, nem volt szex) el fogja e hinni neked ez utóbbit? Én az õszinteség híve vagyok, de vannak esetek amikor jobb átgondolni a dolgokat, mert nem mindegy mikor és hogy mondod el. De igazából elõtte kellet volna inkább elmondanod. Nekem ez esne rosszul. Ha megbízom a partneremben valószínûleg túltenném magam rajta mégha nehezen is. Fõleg az esne rosszul, hogy nem elõtte mondta el.
A kérdező hozzászólása: De hogy hogy elõtte? Hát én ezt nem terveztem, hogy most majd együtt alszunk..
Velem is volt ilyen, a csajomnál aludt egy ismerõse... Aztán kérdeztem hogy te a szobádban, õ meg a nappaliban? Mert még akkor is furcsának, zavarónak tartom, de az a kissebb gáz, bár azt mond amit akar, nem voltam ott hogy biztosan tudjam... De benyõgte hogy nem, egy ágyban aludtak, de köztük aludtak a kutyáik... Ha velem van eljegyezve, akkor ne aludjon már más pasikkal. És ez nem a bizalom hiánya volt. Bár azóta is együtt vagyunk némi szünet után, de a bizalmam végleg megingott, és elveszett. Már nem az a kapcsolat ami volt, már nem tervezek esküvõt, már inkább csak szexuális alapokon nyugszik... Õ állítja h szerelmes belém, de akkor nem kellett volna ilyet tennie. Én már nem vagyok szerelmes azóta, amint lesz más, azonnal kirakom.

Normális, ha mérhetetlenül rossz kedvem szokott lenni?

Rettent?en kedvetlen vagyok, a világ fájdalma van rajtam, pedig semmi okom rá! 28 hetes mamó: (

Legjobb válasz: Hát igen!! én már a 40.hétben vagyok és sokan írják hogy szülés elõtt majd jön az anagynyugalom... hát nekem nem minden idõszakban találtam valami okot a depire most épp az a bajom hogy mikor szülök végre! szerintem a hormonok más nem lehet mert nincs igazán okom a depire csak belelovalom magam de próbálom ugy intéznio,h elfoglaljam magam és a lehetõ legkevesebbet legyek egyedül! már csak egy pár hét tervezgess és próbálj a szép oldalára gondolni!:O)

Hát igen!! én már a 40.hétben vagyok és sokan írják hogy szülés elõtt majd jön az anagynyugalom... hát nekem nem minden idõszakban találtam valami okot a depire most épp az a bajom hogy mikor szülök végre! szerintem a hormonok más nem lehet mert nincs igazán okom a depire csak belelovalom magam de próbálom ugy intéznio, h elfoglaljam magam és a lehetõ legkevesebbet legyek egyedül! már csak egy pár hét tervezgess és próbálj a szép oldalára gondolni!:O)
Igen normális.Én állandoan sirtam, csak néztem magam elé, mikor a legjobb dolog történik az emberrel.Egyik ismerösöm is sirdogált ha kellett ha nem.Ez van.


A párommal egyszerűen nem lehet kimozdulni egyfolytában rossz kedvű, unott, utálja az embereket, semmihez nincs kedve rohan még akkor is ha csak sétálgatunk. Ez normális?

Egyszer?en érhetetlen számomra hogy miért nem tudja megfogni a kezemet, vagy átölelni és úgy sétálgatni . Mit gondoltok?

Legjobb válasz: hogy egy életképtelen egyed. Akit a helyedben meggondolnám hogy mennyire is kell nekem. azért majd gondolkozz el ezen néha!

hogy egy életképtelen egyed. Akit a helyedben meggondolnám hogy mennyire is kell nekem. azért majd gondolkozz el ezen néha!
akkor még elég fiatal vagy ahhoz, hogy talán ezt átrágd este és rájöjj, hogy érdemes új vizekre evezned vagy inkább benne maradsz ebben az örvényben ami téged is lehúzhat!
amit írsz, abból ítélve lehet h pszichiáterhez kéne mennie. sõt biztos. ha utálja az embereket, az enyhén paranoiás is lehet, de minimum depis. nem tudni az okát?
Vagy depressziós, és/vagy döglõdik a kapcsolat
valószínûleg a füvet azért szívta mert akkor nem volt ilyen egészen! Nem a fûtõl lett ilyen! Ilyen is volt, csak lehet idõnként segített neki a fû. Döntsd el, szereted e annyira h ezt kibírd, avagy sem.
A kérdező hozzászólása: de ezzel még nekem nem is lenne bajom hogy ilyen annyira, hogy ha legalább egy kicsit probálna jó képet vágni a dolgokhoz, mert van amikor tök normálisan tud "viselkedni" meg jól érzi magát de sajnos többségében rossz kedvû és olyan amit leirtam.És nem értem hogy ha szeret és örül neki hogy velem van akkor mért nem tojik minden másra ?? (szerintem ennek az oka hogy Õ ilyen az lehet hogy nagyon húzamos ideig szivott fûvet)
én is ilyen vagyok csak rajtam segített a jó néhány pszihoterápia.Keress mást, kivárni úgysem fogod bírni hogy megváltozzon, évek kellenek ehhez.
igen vaóban, ezzel önmagában nincs gond, ha ez neked is jó lenne. De ha nem tudod elfogadni, mint már írtam, akkor gondold ás és max lesz egy búcsú..
Én hasonló típusú vagyok, és nincs is ezzel semmi gond sem, legfeljebb nem vagytok egymáshoz valók! Annyira különbözik a habitusotok, hogy vszeg egy másikkal jobb lesz neked. Különben meg a lányok közt is vannak hasonlók mint õ, mert azok sem mind olyanok, mint te, úgyhogy õ is majd megtalálja a társát másban.
Én is ilyen vagyok de ez nem jelenti azt hogy esetleges nem szeret téged, fogadd el hogy ilyen vagy dobd ki.
A kérdező hozzászólása: igen ebben a stádiumban vagyok.köszönöm a válaszodat :)
az a baj h vannak ilyen emberek, és az a másik baj ha képtelenek megváltozni, de hogy a kezedet sem fogja meg. Az ilyennek 80-as paladin való nem egy nõ. már bocs. Elárulnád, h mióta tart a kapcsolat?
A kérdező hozzászólása: nem depis, igazából elég magának való az a helyzet, 1.5 éve vagyunk együtt , de hol ilyen hol olyan fiatalok vagyunk még mind a ketten Õ 21 én pedig 18
depis vagy vitamin hiányos
A kérdező hozzászólása: de pedig a fûtõl lett ilyen részben és nem hiszem hogy egy 12 éves srác azért kezd el szivni mert õ unott, és rossz kedvû, a fû az neki nem azért kellett betépve is ugyan olyan volt mint elõtte ( mármint a hozzáállása az emberekhez) Régebben énis csináltam sok mindent és tudom hogy a marihuána milyen lelki problémákat tud hozni amelett hogy akkor azt hiszed hogy dejó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!