Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha rajtam a (42 db)

Normális ha ráraktam a macskára a Biospotixet tegnap este, és ma este még láttam rajta bolhát?

Legjobb válasz: Hát nem mert elszaladt XD... De volt egy amit kiszedtem belõle és csak kapálózott, de a másik szalad. Félek, hogy nem hatott. Túl sok bolha lett volna rajta, két tubussal kellett volna ráraknom, vagy csak több az az idõ amíg hat?

A kérdező hozzászólása: Hát nem mert elszaladt XD... De volt egy amit kiszedtem belõle és csak kapálózott, de a másik szalad. Félek, hogy nem hatott. Túl sok bolha lett volna rajta, két tubussal kellett volna ráraknom, vagy csak több az az idõ amíg hat?
az nem lehet, hogy az a bolha, amit lattal rajta, mar nem elt..?
A folyadekot közvetlenül a bõrre a nyaktól a farok részig kell ratenni a macskara. Az optimális védelemért négyhetente ajanlott a hasznalata.
A kérdező hozzászólása: Én csak a nyakára raktam, mert rögtön elkezdett nyalakodni utána és lenyalta volna. :S Eddig még nem használtam bolhairtót mivel most került hozzám, bolhásan.

Nos 18 éves lány vagyok és pár napja történt az első együttlét a barátommal. Első együttlét után normális ha ég a gyomrom, valamint puffadok is? (de ez eddig csak ma történt) Védekeztünk óvszerrel, mikor nem volt rajta óvszer akkor meg nem ment el.

Legjobb válasz: Hát figyi, ha terhes lennél, azt még nem érzékelnéd, az tuti. Viszont attól, hogy nem megy el benned, még lehetsz terhes, ha gumi nélkül csináljátok, úgyhogy erre azért legközelebb figyelj majd!

Hát figyi, ha terhes lennél, azt még nem érzékelnéd, az tuti. Viszont attól, hogy nem megy el benned, még lehetsz terhes, ha gumi nélkül csináljátok, úgyhogy erre azért legközelebb figyelj majd!
Ez gyakori betegség azonban pszichés alapú amikor valaki beképzeli magának , hogy terhes. Nem vagy terhes csak azt akarod magaddal minden áron elhitetni ;) puszi 18//F
A kérdező hozzászólása: de akkor mindent betudhatok ennek?:D huh de parásnak gondolhatsz , pedig nem szoktam ilyen lenni, csak gyereket még nem most szeretnék, mert az nem csak velem lenne kicseszés hanem a gyerköccel is.
hát igen tipikus nõi tulajdonság, de igaz jobb félni mint megijedni, viszont errõl a gyomorégésrõl sok nõ nem tud vagy is nem kötik össze hogy attól van:D sajnos barátnõm gyomra is elég érzékeny így minden nap gyomorégéssel puffadással küzd:/
A kérdező hozzászólása: uh azért ezt nem lenne jó megszokni bár mondjuk a szerelem kínokkal jár :D barátnõdnek meg jobbulást:) hát amúgy én nem is gondoltam hogy ettõl lehet, mert már többször történt ilyen szájjal, de még sosem kezdett el égni tõle a gyomrom és hasonlóak.
A kérdező hozzászólása: de amúgy puffadás alatt hasit értek, tehát egésznap büfiznem kell.és már nem tudom hogy sírjak vagy nevesek kínomban.
amúgy van megoldás hogy ne legyen mindig ez ha pl teherbe esel akkor 9 hónapra elmúlik:D de kedves tõled megmondom neki hogy jobbulást kívántál, hát nála se lenne ez ha nem lenne olyan mohó:D utolsó cseppig mindent de hát nem bánom én..:D
A kérdező hozzászólása: van hát használjuk is :D úgyhogy remélem hogy ilyenrõl nincs szó tényleg h 9 hónap aztán jhaj egy kis meglepetés.:D és csak válladék lenyelésérõl van szó. hah elmúlt, nem kell büfiznem, és ezt most vettem észre, el se hiszed hogy most ez mennyire jó hogy végre nem kell nyelnem folyamatosan.:D csak a gyomrom ég még mindig. amúgy természetes hogy jobbulást kívánok:D át is tudom most érezni a helyzetét:) :D amúgy nagyon rendes tõled hogy válaszoltál.:)
A kérdező hozzászólása: amúgy ti erre hogy jöttetek rá hogy attól van?
A kérdező hozzászólása: jólvanna:$ tudod nõ vagyok, és nem a legegyértelmûbb jut elöszõr az eszembe hanem a pánik :D
Miért nem ezzel kezdted hogy tegnap történt szájjal való kielégítés? akkor már egyértelmû hogy mitõl van a gyomorégés meg a puffadás...:D
A kérdező hozzászólása: értem.:/ köszönöm a válaszod.:) tényleg hasznos:) de még egy kérdés.hogyha tegnap történt kielégítés szájjal, akkor nagyobb rá az esély hogy amiatt fáj a gyomrom, illetve ég? :D
persze lehetnek ilyen tünetek, és még sok más is, valószínû hogy elõváladék került a szádba ami lefolyt a nyelõcsöveden az észrevételed nélkül és meg is csinálta a bajt :/
A kérdező hozzászólása: attól is lehetnek ilyen tünetek mert a számban volt?
A kérdező hozzászólása: nem nyeltem le, bár történt ott egysmás, de mikor elment volna akkor nem volt a számban.
Az lenne a kérdés, hogy lenyelted e, mert ha igen az kiválthat gyomorsavat, nagy mennyiség esetén puffadást is.
A kérdező hozzászólása: hát pénteken történt :) :/ rendben, hát figyeltünk, használtunk is, csak volt mikor nem, meg én majd fogamzásgátlót is fogok szedni, csak még nem kezdhettem el. köszi hogy válaszolsz:)
A kérdező hozzászólása: de akkor ez csak pszihés igaz? mert más jelek nem jelentkeztek:D
A kérdező hozzászólása: köszi, hogy írtál, rendes tõled, már teljesen kétségbe voltam esve.:) puszi
hát amúgy attól is függ hogy mit fogyaszt elõtte a barátod.. hát mi mondjuk kitapasztaltuk elég aktívak vagyunk..:D lehet valami olyat evett ami kikészítette a gyomrod.. etess vele sok ananászt az jót fog tenni neked, és nem csak gyomorégésed nem lesz de az õ 'váladékát' is megédesíti.. barátnõm imádja ha ananászt eszek:D

Ez normális ha mindig a barátom alszik rajtam? Nem fordítva kéne?

nembaj csak kicsit furcsa..

Legjobb válasz: mintha kicsit fogyatékos lenne...:) Basszus egy kapcsolatról van szó, nyisd ki a pici szád és mond el neki h te 85 kg vagy én meg 56, és neked nagyon nem jó. Mond el neki !! édes istenem...

mintha kicsit fogyatékos lenne...:) Basszus egy kapcsolatról van szó, nyisd ki a pici szád és mond el neki h te 85 kg vagy én meg 56, és neked nagyon nem jó. Mond el neki !! édes istenem...
akkor meg ha rád fekszik rugd félre ébreszd fel...gyengeelméjû a gyerek
Este kajálj be valami hagymás kaját és ne moss fogat... Majd lehelj az arcába, ha nem segít egy kis böfi is segíthet :D
Na most legalább átérezhetitek, hogy mi miért utáljuk ezt. Jól aludni így képtelenség. 33f
olyan nincs hogy nem fogja fel! Mond el neki még 1x határozottan, aztán ha nem érti meg, akkor ha legközelebb megint rád fekszik akkor [email protected] odébb...nehogymár... komolyan mondom h fogyatékos ha ezt nem fogja fel
Hogy nem zsibbadsz el alatta? A 48 kilós csajom is elnyomja a vérkeringésemet egy idõ után, a barátod meg kétszer olyan nehéz... tényleg kíváncsi vagyok a trükkre :D
A kérdező hozzászólása: hát úgy ahogy a csajok a pasik mellkasára fekszenek, úgy fekszik rám õ is
Rajtad alszik? Hát nem azért, de ha 20 kg-s lenne, akkor sem rajtad kéne aludnia. Rád fekszik, vagy mi a fene? Lökd le, nem vagy te málhás szamár.
A kérdező hozzászólása: mondtam de nem érti meg..
Oldalt fekve egymáshoz simulva jobb elaludni. Akkor senki sem ébreszti fel a párját. A gyerekeim is a hasamon szerettek elaludni, de már leszoktattam róla õket. - 2 fiút, egy lányt - Tetszik nem tetszik, ez van.
Ha tényleg így történt az eset amint leírtad, akkor terhes nem lehetsz. Csodák azért nincsenek.
kb. 10 nap ami még szerintem belefér.én utána szoktam tesztet csinálni bár ez csak ritkán fordult elõ, hogy nem volt pontos.
mindenképp várj még pár napot, valószínû, hogy azért késik, mert izgulsz miatta:)
Ha nem volt behatolás, nem lehetsz terhes. Amúgy még az is normális ha egyszer-egyszer kimarad egy egész menstruáció, de ha annyira ideges vagy miatta, akkor tesztelj egy kb 4 nap múlva ha még nem jött meg. Akkor majd lenyugodhatsz.

Melyik a normális? Ha a férfi nemi szerven a bőr rajta van a makkon vagy ha egy kicsit kivan a makk?

Legjobb válasz: Szerintem mindkettõ normális, nekem is kint van kicsit, amikor gyerek voltam akkor volt rajta teljesen a bõr.

Szerintem mindkettõ normális, nekem is kint van kicsit, amikor gyerek voltam akkor volt rajta teljesen a bõr.
Mindkettõ normális, de ha egy kicsit kivan az jobban az.Attól függ mennyire van ráhúzva, vagy felhúzva:D
Mind a kettõ normális, a lényeg, hogy könnyen hátracsússzon, és szeretkezésnél ne legyen kellemetlen, ez elsõ sorban a hosszú fitymára értendõ. Nekem teljesen befedi a bõr a makkor, és nincs vele gond.

Normális, ha szépnek érzem magát, amikor babát vár? Ezt érezheti rajtam a párom is?

Én teljesen megváltoztam. 21 hetes vagyok

Legjobb válasz: Miért ne lenne normális? Örülj neki és ezt látja rajtad a környezeted és a párod is. Én 17 hetes vagyok és például megpróbálok ruhákat is olyanokat venni, ami szexis, hogy tetszem a páromnak. Kell az az önbizalom terhesen, mert hát ott az a sok csinos, lapos hasú nõ, miniben járó nõ... :)

Miért ne lenne normális? Örülj neki és ezt látja rajtad a környezeted és a párod is. Én 17 hetes vagyok és például megpróbálok ruhákat is olyanokat venni, ami szexis, hogy tetszem a páromnak. Kell az az önbizalom terhesen, mert hát ott az a sok csinos, lapos hasú nõ, miniben járó nõ... :)
Irigyellek, mert én pont az ellenkezõjét érzem. Elõtte szép voltam, vékony, csinos. Most meg dagadtnak érzem magam és a régi ruháim közül egy se jön rám. A szex is megromlott teljesen, mert a kedvelt pozitúrák kényelmetlenné váltak. Szóval én kész csõdtömegnek érzem magam. De szerintem az a normális, ahogy te érzel, remélem a terhességed után is megmarad ez az érzésed és magabiztos leszel. Boldog babavárást 29 hetes kismama
Szia!Nekem is azt mondja apárom minden kismama szép, de persze én is az elõttem szólóval érzek együtt.Én nagyon sokat felszedtem 18kilót , annyira nem látszik , mert arányosan megy a dolog, de már lelkileg nagyon megvisel.Igaz eszek is rendesen meg már ugy vagyok vele ezt a pár hetet áteszem, mert rosszul vagyok ha nem ehetek, de egyszerûen rosszul vagyok magamtól.Akkora a hasam, hogy sokszor a bugyimat is nehéz felvenni nemhogy a nadrágomat.Vizesedek mint egy bálna és undinak érzem magamat.Egy cipõm sem jön fel, mikor esett az esõ sírva fakadtam, hogy nem tudok mit felvenni..nagy nehezen sikerült találnom egy cipõt ami szorítva bár de rámjött...szóval én a helyedben örülnék nagyon és élvezném a háralevõ heteket.Próbálom én is de már inkább nyûgös mint élvezetes.38hetes kismama
Szépnek érez ENGEM???

18 éves pasi vagyok és mikor a bnőm kielégit engem akkor az normális ha sokkal jobban szeretem úgy ha közben van rajta pl egy apró kis bugyi? Van mikor a szexet is. Mert mégjobban izgat úgy az egész.

Csak ilyenkor az átlagnál is nagyobb lessz az orgazmusom és messzebbre is sikerül...

Legjobb válasz: miért ne lenne normális? sõt azért hívják sexy fehérnemûnek...:D

miért ne lenne normális? sõt azért hívják sexy fehérnemûnek...:D
szerintem normális :D
sztem is normális...sõõt még izgi is:D
A kérdező hozzászólása: Hát igen ez egy eléggé plusz izgató dolog számomra...
Nem tudom, engem azért zavarna, ha a parom nem teljesen mezteleül akarna, de hát ez az én véleményem
A kérdező hozzászólása: Csak a kielégitésnél szokott úgy lenni õ általában... Szexnél meg változó de van h akkor is. Sztem ez egy kis plusz ami mégjobban feldobja a dolgot és érdekesebbé teszi:) Mert ott van h "nem teljesen"és igy izgibb:)
A kérdező hozzászólása: De attól irhattok hogy ki mit gondol ezekrõl...
Ha egyébként hátramegy, akkor semmi gond vele.
Ha zavar vágd le a felesleges bõrt, jó lesz bõrmuffnak nekem.
Teljesen normális, igen.
Micsoda?? Nem, nem normális! Erekciókor a fitymát vissza kell tudni húzni teljesen, egyébként nem tudsz majd normális nemi életet élni. Menj el a legközelebbi Urológia szakrendelésre, nem kell beutaló. Megmutatod, és megmondják, hogy kell-e valamit tenni. Az erekciót nem kell a rendelésen produkálni, ha túl nagy a fitymád, akkor az látszik alapállapotban is.
Az, hogy *magától* nem megy hátra az bizony teljesen normális.
Próbáld ki hogy nem cseszteted egész nap, meg fogsz lepõdni.
Az okostelefonoknak van egy rossz tulajdonságuk: sok nagy energiaétvágyú eszköz - SoC (proci, GPU), nagyméretû képernyõ, vezetéknélküli modulok... - van bennük. Azaz, ha használod (fõleg játékra, ahol proci+GPU+képernyõ is üzemel), akkor hamar le tudod meríteni. Röviden megválaszolva a kérdésed: abszolút normális.
Teljesen normális. De álljunk csak meg... Napközi? Ergo Te még általánosba jársz?!
"De álljunk csak meg... Napközi? Ergo Te még általánosba jársz?!" 18 éves korig ez is normális. :)
A kérdező hozzászólása: Mondjuk foleg asphalt 8 azok es egy olyan jatek gondolom gyorsabban meriti. Pedig legkisebb fenyerore van allitva. de akkor nem gondolkodok majd azon hogy rossz az aksi
Természetes, hogy meríti. Fõleg, hogy az Asphalt 8 amúgy is elég erõforrás igényes játék. Karácsonyra Nexus 7-et kértem, remélem, megkapom! :D
Ha szabad kérdeznem hány éves vagy ?
A kérdező hozzászólása: Most teszteltem. 2 ora 45 perc alatt lemerult 10% ra. Ugy hogy jatszok asphaltot. Meg mas ilyen jobb jatekokat wifivel. Ez normalis hogy igy lemerult. Vagy nem?

Nektek mennyire viseli meg a ciciteket a szoptatás? Az normális, ha lila foltok vannak rajta, mert egy-két hajszálér elpattan benne? Első babás vagyok!

Legjobb válasz: Nekem ilyen nem volt, de lehet normális, orvost, védõnõt is érdemes megkérdezni.

Nekem ilyen nem volt, de lehet normális, orvost, védõnõt is érdemes megkérdezni.
A hajszálér elpattanása normális. Lilás akkor volt nekem csak, ha ráharaptak, de az már nagyobb korban volt, amikor fogaik is voltak. Mennyi idõs a babád?
Szerintem normális, talán nekem is volt ilyen.
A kérdező hozzászólása: Három kis foltom van, de csak az egyiken, viszont az én babám még csak 4 hónapos!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!