Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha rajtam (58 db)

Melyik a normális? Ha a férfi nemi szerven a bőr rajta van a makkon vagy ha egy kicsit kivan a makk?

Legjobb válasz: Szerintem mindkettõ normális, nekem is kint van kicsit, amikor gyerek voltam akkor volt rajta teljesen a bõr.

Szerintem mindkettõ normális, nekem is kint van kicsit, amikor gyerek voltam akkor volt rajta teljesen a bõr.
Mindkettõ normális, de ha egy kicsit kivan az jobban az.Attól függ mennyire van ráhúzva, vagy felhúzva:D
Mind a kettõ normális, a lényeg, hogy könnyen hátracsússzon, és szeretkezésnél ne legyen kellemetlen, ez elsõ sorban a hosszú fitymára értendõ. Nekem teljesen befedi a bõr a makkor, és nincs vele gond.

Normális, ha szépnek érzem magát, amikor babát vár? Ezt érezheti rajtam a párom is?

Én teljesen megváltoztam. 21 hetes vagyok

Legjobb válasz: Miért ne lenne normális? Örülj neki és ezt látja rajtad a környezeted és a párod is. Én 17 hetes vagyok és például megpróbálok ruhákat is olyanokat venni, ami szexis, hogy tetszem a páromnak. Kell az az önbizalom terhesen, mert hát ott az a sok csinos, lapos hasú nõ, miniben járó nõ... :)

Miért ne lenne normális? Örülj neki és ezt látja rajtad a környezeted és a párod is. Én 17 hetes vagyok és például megpróbálok ruhákat is olyanokat venni, ami szexis, hogy tetszem a páromnak. Kell az az önbizalom terhesen, mert hát ott az a sok csinos, lapos hasú nõ, miniben járó nõ... :)
Irigyellek, mert én pont az ellenkezõjét érzem. Elõtte szép voltam, vékony, csinos. Most meg dagadtnak érzem magam és a régi ruháim közül egy se jön rám. A szex is megromlott teljesen, mert a kedvelt pozitúrák kényelmetlenné váltak. Szóval én kész csõdtömegnek érzem magam. De szerintem az a normális, ahogy te érzel, remélem a terhességed után is megmarad ez az érzésed és magabiztos leszel. Boldog babavárást 29 hetes kismama
Szia!Nekem is azt mondja apárom minden kismama szép, de persze én is az elõttem szólóval érzek együtt.Én nagyon sokat felszedtem 18kilót , annyira nem látszik , mert arányosan megy a dolog, de már lelkileg nagyon megvisel.Igaz eszek is rendesen meg már ugy vagyok vele ezt a pár hetet áteszem, mert rosszul vagyok ha nem ehetek, de egyszerûen rosszul vagyok magamtól.Akkora a hasam, hogy sokszor a bugyimat is nehéz felvenni nemhogy a nadrágomat.Vizesedek mint egy bálna és undinak érzem magamat.Egy cipõm sem jön fel, mikor esett az esõ sírva fakadtam, hogy nem tudok mit felvenni..nagy nehezen sikerült találnom egy cipõt ami szorítva bár de rámjött...szóval én a helyedben örülnék nagyon és élvezném a háralevõ heteket.Próbálom én is de már inkább nyûgös mint élvezetes.38hetes kismama
Szépnek érez ENGEM???

Normális ha oda vagyok az olyan szép női lábakért, kiváltképpen akkor ha magassarkú van rajtuk?

Legjobb válasz: Igen, normális... Szerinted miért léteznek magassarkú cipõk és miért hordják õket a nõk, gondolod olyan kényelmesek? Nem, azért mert a férfiaknak tetszik...

Igen, normális... Szerinted miért léteznek magassarkú cipõk és miért hordják õket a nõk, gondolod olyan kényelmesek? Nem, azért mert a férfiaknak tetszik...
Miért ne lenne az? :)
Az volna fura, ha az tetszene, ha emésztõgödörásó-gumicsizma lenne rajtuk.

Szeretnám megkérdezni, hogy szerintetek az normális, ha 12 leszek, egézségesen vékony, és már nagyobb a mellem mint a kortársaimnak. Pedig nincsnek rajtam plusz kilók. Ja igen, és mikor lehetne melltertót venni?

Legjobb válasz: Normális, szerencsére az emberek nem egyformák. Te kicsit korábban kezdtél el fejlõdni. A melltartó a mellméretedtõl függ, nem a korodtól. Ha úgy érzed, hogy lenne mit belepakolni, akkor vegyél vagy nézzél anyukáddal.

Normális, szerencsére az emberek nem egyformák. Te kicsit korábban kezdtél el fejlõdni. A melltartó a mellméretedtõl függ, nem a korodtól. Ha úgy érzed, hogy lenne mit belepakolni, akkor vegyél vagy nézzél anyukáddal.
hát amint nõ a melled vegyél. A kosártól már illik melltartót viselni. És vannak olyan lányok akik elõbb nõiesednek. A mi osztályunkban is volt egy lány aki 13 éves korára már komplett nõ lett. Szép izmos test és kerek mellek. Irigykedtem is rá, hogy "berzeg õ milyen szép". De hát ez van. A biológia sokaknál eltérõ.
Ez normális. A lányoknak nem egy idõben kezd nõni jobban a mellük, minthogy minden más fejlõdés is emberenként eltérõ. Melltartót én mindenképpen javaslok, mert a fiúk késõbb érnek, mint a lányok, és ha kiszúrják a melled bimbóját, akkor nagyon gázul tudnak viselkedni. Könnyen kerülhet ezért egy lány kellemetlen helyzetbe.
A kérdező hozzászólása: Kszönöm, minden kedves "tanácsadónak a jó tanácsot, várom a továbbiakban is a tippeket ;)
Igen, normális! Nekem is van ilyen osztálytársam! Szerintem már hordhatsz melltartót, olyan ruhához ami megköveteli. Én is 12 évesen kezdtem el hordani, bár az én mellem nem túl nagy, és csak néha néha, egy egy ruhához, ha kellett(a mai napig utálom a melltartót, általában ha muszáj lenne, inkább topot veszek fel) 14/L

18 éves pasi vagyok és mikor a bnőm kielégit engem akkor az normális ha sokkal jobban szeretem úgy ha közben van rajta pl egy apró kis bugyi? Van mikor a szexet is. Mert mégjobban izgat úgy az egész.

Csak ilyenkor az átlagnál is nagyobb lessz az orgazmusom és messzebbre is sikerül...

Legjobb válasz: miért ne lenne normális? sõt azért hívják sexy fehérnemûnek...:D

miért ne lenne normális? sõt azért hívják sexy fehérnemûnek...:D
szerintem normális :D
sztem is normális...sõõt még izgi is:D
A kérdező hozzászólása: Hát igen ez egy eléggé plusz izgató dolog számomra...
Nem tudom, engem azért zavarna, ha a parom nem teljesen mezteleül akarna, de hát ez az én véleményem
A kérdező hozzászólása: Csak a kielégitésnél szokott úgy lenni õ általában... Szexnél meg változó de van h akkor is. Sztem ez egy kis plusz ami mégjobban feldobja a dolgot és érdekesebbé teszi:) Mert ott van h "nem teljesen"és igy izgibb:)
A kérdező hozzászólása: De attól irhattok hogy ki mit gondol ezekrõl...

Az normális ha egy 20 éves fiú mobiljáról teljesen letiltják a netet vagyis még ingyen facebookozni sem tud rajta?

Legjobb válasz: Szörnyû.Én 26 évesen se facebookuzok a telefonomról... Minek? Nem lehet rajta.Arra ott a számitógép,s a net.

Szörnyû.Én 26 évesen se facebookuzok a telefonomról... Minek? Nem lehet rajta.Arra ott a számitógép, s a net.
Ha valamilyen számlatartozásról van szó akkor elég egyértelmû, hogy felfüggesztik teljesen az adott szolgáltatást. Szóval normális. A szolgáltatót nem érdekli, hogy hány éves vagy és azt se, hogy szükséged van-e az adott szolgáltatásra. Ha szükséged van fizesd ki.
Ha a 20 éves nem maga fizeti a számlát, akkor el kell viselni. Bár elég gáz, hogy így korlátoz egy szülõ.
Nem normális. Kecskétõl megvonni a káposztát??? :-)
A kérdező hozzászólása: A szülei tiltották le de itt most nem a böngészôrôl van szó hanem az ingyen facebookról
Érthetõ, hogy a szülõk nem akarnak hatalmas számlákat kapni. Ha a lurkó maga fizeti a számláját, a mobilnetet akkor aktiválhatja, amikor csak akarja. Viszont ha apuci, anyuci fizeti, akkor el kell viselni a korlátozást. Én világ életemben feltöltõkártyás voltam. Szüleim azt mondták, annyit telefonálok meg netezek amennyit töltök az egyenlegemre.

Normális ha ráraktam a macskára a Biospotixet tegnap este, és ma este még láttam rajta bolhát?

Legjobb válasz: Hát nem mert elszaladt XD... De volt egy amit kiszedtem belõle és csak kapálózott, de a másik szalad. Félek, hogy nem hatott. Túl sok bolha lett volna rajta, két tubussal kellett volna ráraknom, vagy csak több az az idõ amíg hat?

A kérdező hozzászólása: Hát nem mert elszaladt XD... De volt egy amit kiszedtem belõle és csak kapálózott, de a másik szalad. Félek, hogy nem hatott. Túl sok bolha lett volna rajta, két tubussal kellett volna ráraknom, vagy csak több az az idõ amíg hat?
az nem lehet, hogy az a bolha, amit lattal rajta, mar nem elt..?
A folyadekot közvetlenül a bõrre a nyaktól a farok részig kell ratenni a macskara. Az optimális védelemért négyhetente ajanlott a hasznalata.
A kérdező hozzászólása: Én csak a nyakára raktam, mert rögtön elkezdett nyalakodni utána és lenyalta volna. :S Eddig még nem használtam bolhairtót mivel most került hozzám, bolhásan.
Próbáld ki hogy nem cseszteted egész nap, meg fogsz lepõdni.
Az okostelefonoknak van egy rossz tulajdonságuk: sok nagy energiaétvágyú eszköz - SoC (proci, GPU), nagyméretû képernyõ, vezetéknélküli modulok... - van bennük. Azaz, ha használod (fõleg játékra, ahol proci+GPU+képernyõ is üzemel), akkor hamar le tudod meríteni. Röviden megválaszolva a kérdésed: abszolút normális.
Teljesen normális. De álljunk csak meg... Napközi? Ergo Te még általánosba jársz?!
"De álljunk csak meg... Napközi? Ergo Te még általánosba jársz?!" 18 éves korig ez is normális. :)
A kérdező hozzászólása: Mondjuk foleg asphalt 8 azok es egy olyan jatek gondolom gyorsabban meriti. Pedig legkisebb fenyerore van allitva. de akkor nem gondolkodok majd azon hogy rossz az aksi
Természetes, hogy meríti. Fõleg, hogy az Asphalt 8 amúgy is elég erõforrás igényes játék. Karácsonyra Nexus 7-et kértem, remélem, megkapom! :D
Ha szabad kérdeznem hány éves vagy ?
A kérdező hozzászólása: Most teszteltem. 2 ora 45 perc alatt lemerult 10% ra. Ugy hogy jatszok asphaltot. Meg mas ilyen jobb jatekokat wifivel. Ez normalis hogy igy lemerult. Vagy nem?

Nektek mennyire viseli meg a ciciteket a szoptatás? Az normális, ha lila foltok vannak rajta, mert egy-két hajszálér elpattan benne? Első babás vagyok!

Legjobb válasz: Nekem ilyen nem volt, de lehet normális, orvost, védõnõt is érdemes megkérdezni.

Nekem ilyen nem volt, de lehet normális, orvost, védõnõt is érdemes megkérdezni.
A hajszálér elpattanása normális. Lilás akkor volt nekem csak, ha ráharaptak, de az már nagyobb korban volt, amikor fogaik is voltak. Mennyi idõs a babád?
Szerintem normális, talán nekem is volt ilyen.
A kérdező hozzászólása: Három kis foltom van, de csak az egyiken, viszont az én babám még csak 4 hónapos!
és közben magadon kívül kire figyelsz még? nyilván senkire
Elsõ válaszoló, iszonyat bunkó vagy. Feltett egy lényegre törõ kérdést, amiben arra tért ki, és azt nevezte meg, amivel problémája van. Csak azért, mert nem írta le kisregényben az elõjátékot és a mellékes körítést amivel az együttlétük jár, még nem jelenti azt, hogy nem érdekelné vagy ne lenne tekintettel a lány kielégülésére. Nem tud elélvezni lassú tempó mellett. Ezzel van baja, így csak errõl ír. Pusztán azért, mert neked primitív ugathatnékod van, még nem kéne belekötni. Kérdezõ, nem mindenki élvez el azonos tempó mellett, tehát ne aggódj emiatt, kizárólag ennyi még semmilyen egészségügyi problémát nem jelent.
sok tényezõtõl függ ez, de végeredményben normális, igen. mert pl egy új nõ megdugásakor, kb 5 perc után nekem kõkeményen kontrollálnom kell magam nehogy ellõjek, úgy fel vagyok ajzva. míg ha egy régit dugok, akkor van az amit írsz, hogy feltételekhez kell kötnöm a dolgot, mert különben soha nem lesz vége. de persze érzelmi töltöttség, hangulat és a partner hozzáértésének függvénye is ez.
Hát a helyedben lassan csinálnám addig amíg a csajod elélvez majd utána gyorsan hogy visítson és közben te is elélvezel :)
Egészség ügyi problémád valóban nincs, valamint osztom a véleméényét az elsõ kommentelõnek ha jobban elmerülnél a dolgokban menne lassan is de dugj többet majd rájösz >

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!