Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha pasim tartja a kapcsolatot (2 db)

Normális ha egy pasi tartja a kapcsolatot a volt csajával?

Az elején az volt, hogy a barátom egész családja meg a volt csaja elmentek egy koncertre, ahol a csaj puszit is adott neki az arcára.Ezen kívül elmentek ketten kocsikázni, a barátom sms-t is írt már neki. (ebben csak megkérdezte jól van-e, mit csinál stb). Három éve együtt vagyunk, de csak fél éve szakította meg vele a kapcsolatot mert látta, hogy idegileg kikészültem emiatt. És az a baj, hogy most sem tudom elfelejteni. Minden este a csajjal álmodok. Azzal még nem lett volna semmi bajom, hogy ha csak beszélgetnek, de milyen már hogy a csaj puszilgatja ?t, a barátom meg smseket ír?? Ti mit tennétek? 21/L

Legjobb válasz: Hmmmm... 3 éve vagytok együtt, de csak fél éve szakította meg a kapcsolatot? Ez azért durva. Miért tûrted eddig? Miért nem mondtad meg, hogy neked ez tönkreteszi az idegeidet, nem tudsz így bízni kettõtök kapcsolatában? Ha igazán szeret, ezt már rég kérés nélkül is megteszi. De most sem késõ: mondd meg neki most, hogy mit okozott ez benned. Én a helyedben még szünetet is kérnék, hogy elgondolkozzon. Ha téged akar, gyökeresen változtasson magán.

Hmmmm... 3 éve vagytok együtt, de csak fél éve szakította meg a kapcsolatot? Ez azért durva. Miért tûrted eddig? Miért nem mondtad meg, hogy neked ez tönkreteszi az idegeidet, nem tudsz így bízni kettõtök kapcsolatában? Ha igazán szeret, ezt már rég kérés nélkül is megteszi. De most sem késõ: mondd meg neki most, hogy mit okozott ez benned. Én a helyedben még szünetet is kérnék, hogy elgondolkozzon. Ha téged akar, gyökeresen változtasson magán.
Egytértek az elõttem szólóval! a mi kapcsolatunkba sem fér bele a régi dolgok! én minden fiú ismerõsömmel megszakitottam a kapcsolatomat se telefon, se talákozás semmi! õ szintén nem tesz ilyeneket! nálunk még olyat sem mondunk, hogy " de jól néz ki ez pasi/csaj a tv-ben", ha igy is gondoljuk, nem tesszük szóvá! pedig ez elég kis semmiség! nemhogy sms-ek, együtt koncertezés stb... egy pár együtt menjen szórakozni vagy sehogy! jah, és mi férj és feleség vagyunk 3 éve! de nálunk ez igy jó! ne csábitsuk az ördögöt!
2-ik vagyok. Figyelj, ha szeret, nem tesz veled ilyet. (se koncert, se kapcsolattartás, se semmi) Ezt talán te is így érzed, nem? Mondd meg neki, hogy mit okozott már benned! Ha így él és viselkedik, el fog veszíteni! Érdekes a család asszisztálása is a dologhoz... Ne tûrd.
Le a kalappal a türelmedért, hogy eddig tûrted ezt a dolgot.Nagyon szeretheted õt.Viszont nem kell megalkudni senki mellett sem!Ha minden éjjel a csajjal álmodsz akkor vagy iszonyatosan féltékeny vagy, vagy a nõi megérzésed üvölt, hogy gáz van.Szerintem ülj le a pároddal és beszélj vele.Kérdezd meg tõle , hogy nem találkozott e mostanság az exével.Próbálj meg rájönni , miért vagy ennyire nyugtalan .Kérd meg , hogy legyen hozzád õszinte, mert te rosszakat álmodsz, és szeretnéd ha ennek mindörökre vége legyen.
ott [email protected] volna ki, ha helyettem a volt csaját viszi koncertre a szülõkkel, puszit már szingliként adta volna neki... nekem ez nem fér bele, tetszik nem tetszik, én elvárom, hogy ha az én párom, ne keresse az exét, ne találkozgasson vele, ne irogassanak egymásnak, egy levegõt se szivjanak én ilyen vagyok, párom ezt elfogadta (bár õ is elvárja ugyanezt), nekünk igy jó én ezt nem türném el 22/L (24/F 3éve együtt)
Egyetértek az elõzõ hozzászólóval. Nagyon önzõ vagy, de még inkább kisebbségi komplexusod van. Nem bízol a barátodban, magadban, és még a kapcsolatotok szilárdságában se! Neked kéne elsõsorban a hozzáállásodon változtatni és BIZALMAT adni magatoknak és a párodnak. Feltételezem szeret és megbecsül, ha így van akkor meg miért bujkál benned a zöld kis szörny? :)
Szerintem nem a sráccal van csaj, hanem veled. Nem igaz, hogy tudod, hogy szeret, mert ha tudnád, akkor nem foglalkoznál ilyen baromságokkal. Állati nagy kisebbrendûségi komplexusod lehet, ha nem hiszed el magadról, hogy képes vagy megtartani a pasidat. És ezen az sem segít, ha megszakítja a kapcsolatot, mint ahogy meg is tette, mégis ezen pörögsz. Csodálom a pasi türelmét. Én nem várnám el a páromtól, hogy megszakítsa a kapcsolatot az ismerõseivel és a barátaival. Nem a tulajdonom. Tiszteletben tartom, hogy elõttem is volt élete. Szerintem nagyon önzõ vagy. Jó, ha tudod, hogy bármit teszel, ha menni akar, megy. Ha maradni akar, akkor meg marad. De én nem sokáig maradnék egy olyan ember mellett, aki azt várja tõlem, hogy ne találkozzam a barátaimmal (igen, exszel is lehet barátkozni, nálam is van példa rá, meg az ellenkezõjére is, attól függ, milyen volt a kapcsolat és az elválás - de soha nem jutna eszembe ismét összejönni vele, barátnak viszont nagyon értékes), és aki nem bízik bennem. Mellesleg a páromnak is van lánybarátja. Puszit is adnak egymás arcára. Mi történik? Semmi. Egy házasság elõtt álló lány
Én is tartom a kapcsolatot néhány exemmel, baráti szinten, sõt ha hónapokig nem találkozunk, puszit is kapnak. Sõt, meg is kérdezem akár sms-ben hogy hogy van. Emiatt kár idegileg kikészülni, akkor ott te nem vagy rendben. Viszont a másik dolog fogós kérdés: minden este a csajjal álmodik. Ezt hogy kell érteni? Tényleg minden este? Nem tudja elfelejteni? Hát ez ultragáz. Nyíltan kérdezz rá, mondja, meg õszintén, hogy túltette e magát rajta vagy nem. Ezután mérlegelj és dönts.
A kérdező hozzászólása: A koncertre hívott engem is, csak nem mentem. Tudom, hogy szeret, de ez akkoris kikészít.
"nekem ez nem fér bele, tetszik nem tetszik, én elvárom, hogy ha az én párom, ne keresse az exét, ne találkozgasson vele, ne irogassanak egymásnak, egy levegõt se szivjanak " teljesen egyetértek veled!mintha magamat olvastam volna!
Nekem van egy régi barátom, két évig voltunk együtt, de azóta szinte napi kapcsolatban vagyunk, sõt sok üzleti közös dolgunk is van. Mindig adunk puszit egymásnak, olyan mintha a bátyám lenne. egyikünk sem érez ennél többet a másik iránt, ezért is lett vége a szerelmi kapcsolatunknak. Azóta van élettársa, nekem meg több kapcsolatom is volt azóta. Sem az élettársa, akit egyébként nagyon kedvelek, sem az én pasijaim nem nyafogtak és hisztiztek emiatt, hiszen nincs titkolni valónk. bárki bármikor megnézheti a levelezésünket vagy lehallgathatna. Egyébként a helyzet az, hogy nem az exre kéne féltékenynek lenned, hanem akkor már minden másnemûre aki a környezetében található, akár a buszon akár a munkahelyen. :) És igaza van az egyik elõttem szólónak, te nem tudod hogy szeret, mert ha tudnád, akkor nem hisztiznél ilyesmiken, hogy adott egy puszit, meg írt smst :) ez nagyon vicces :)
A kérdező hozzászólása: Az igaz, hogy nagyon erõs kisebbségi komplexusom van, de nem tudok mit tenni ellene.

Normális, ha a pasim tartja a kapcsolatot az exbarátnőjével?

21 éves lány vagyok. 3 hónapja vagyok együtt a párommal, nagyon szeretjük egymást. Mostanában voltak kisebb gondok, de megoldottuk. Felmerült az is, hogy összeköltözünk, de én most elbizonytalanodtam. Amúgyis nagy kockázattal járna ez a részemr?l, hogy odaköltözzek hozzá, viszont láttam a telójába, hogy felhívta az exbarátn?jét, amikor a kapcsolatunk elején azt mondta, hogy neki is az a tapasztalata, hogy nem jó tartani az exekkel a kapcsolatot. S?t akkor állítólag még zaklatta is ?t, de kidobta, mert engem szeret... De most nem is mondta, hogy hirtelen olyan jóba lettek, hogy ? is hívogatja a csajt:S Ez egy kicsit aggaszt. Tettem róla említést neki, ? meg rögtön a bizalom-kérdést hozta el?... De ezek után, hogy bízzak benne, és hogy ne gondoljak arra, hogy esetleg még érez iránta valamit, vagy épp felelevenítik a múltat???

Legjobb válasz: Neked kell tudnod mennyire bízol meg benne és mennyire van alapja ennek a bizalomnak. Mindenesetre sokan szeretnek a bizalom dologgal jönni, de a bizalmat nem ingyen osztogatják, mint a termékmintákat. Azt idõvel lehet csak kiérdemelni, és ha elveszítjük akkor mégnehezebb újból felépíteni. Ha rákérdeztél a dologra, hogy miért tartják a kapcsolatot amikor nem is mondta(csak te jöttél rá), és nem adott konkrét választ csak a bizalomdumával jött az elég gyanús. Legalábbis nekem az lenne.

Neked kell tudnod mennyire bízol meg benne és mennyire van alapja ennek a bizalomnak. Mindenesetre sokan szeretnek a bizalom dologgal jönni, de a bizalmat nem ingyen osztogatják, mint a termékmintákat. Azt idõvel lehet csak kiérdemelni, és ha elveszítjük akkor mégnehezebb újból felépíteni. Ha rákérdeztél a dologra, hogy miért tartják a kapcsolatot amikor nem is mondta(csak te jöttél rá), és nem adott konkrét választ csak a bizalomdumával jött az elég gyanús. Legalábbis nekem az lenne.
Nekem külföldi a barátom, náluk az a szokás, hogy az exekkel teljesen megszakítják a kapcsolatot, tehát mégcsak nem is köszönnek ha látják egymást. Ez a másik véglet. Annyiból jó, hogy nincs féltékenykedés, meg összehasonlítgatás, hogy vajon szebb-e a régi nálam. A rossz benne viszont az, hogy nem tudok semmit kiszedni belõle, hány barátnõje volt, kivel-mennyi ideig, ilyesmi. Semmit sem tudok az elõéletérõl. A kérdésedre: Nem lehet hogy nem is eltitkolta hanem elfelejtette elmondani? Vagy esetleg nem elfelejtette, hanem annyira nem érdekli, hogy említésre sem tartja érdemesnek? Amúgy elmondta miért hívta fel? Ha össze akar veled költözni nem hinném, hogy rosszban sántikálna.
Az utóbbi kommenttel abszolút nem értek egyet. A bizalom elvesztése kb. ott kezdõdne, ha átkutatnád. Én ezért ki is dobnálak... Én pasiként mindig barátként tudok gondolni az exeimre és keresem is a társaságukat. Persze ehhez olyan ex is kell, aki betartja a megszabott távolságot és kizárólag mint barátok találkoztok, megbeszélitek, hogy kivel mi a helyzet. Nem kell hetente találkozni, de negyedévente egy-egy beszélgetésben szerintem nincs semmi. A féltékenység egy buta tulajdonság, az önbizalom hiányával függ össze. Ha meg akar csalni, ezt anélkül is meg fogja tenni, hogy átkutatod õt. Ha rájön, akkor számolj azzal, hogy meg fog romlani a viszonyotok és soha nem lesz bensõséges kapcsolat. Egy csajnak éreznie kell, hogy a pasi szereti-e. Ennek sok jele van. egyik az odaadás és a tisztelet. Attól még tsiztelhet, ha a régi barátnõivel tartja a kapcsolatot. Persze figyelj oda, de nem kell fantáziálni... Python
Az én párom, mikor megismerkedtünk, szintén tartotta a kapcsolatot a volt barátnõjével, ami nekem duplán rosszul esett, hiszen egyrészt nem értettem, hogy mit akar még attól a csajtól, másrészt amikor megismerkedtünk, én éppen egy nagyon csúnya szakításon voltam túl, ahol kiderült, hogy a barátom megcsalt, miközben elõttem játszotta a hívõ keresztényt, aki bûnnek tartja a szexet... Tudtam, hogy a páromat is nagyon megviselte, mikor a lány 10 hónap után kiadta az útját, mert élete elsõ nagy szerelme volt. Viszont bennem volt még a tüske az elõzõ kapcsolatomból, így hatalmas patáliákat csaptam, mikor kiderült, hogy a hátam mögött leveleznek, hívogatják egymást, sõt: találkozgatnak is! A párom, aki akkor nem tudott velem értelmesen elbeszélgetni (az agyamra köd szállt, nem tudtam ép ésszel gondolkodni), erre kitalálta, hogy ezentúl megmutatja az összes levelet, elmehetek az összes találkozóra, és ezt megmondta az exének is, aki persze totál kiakadt... Ez a történet már két éve tart: én olvasgatom a leveleket (amik igencsak megritkultak, fél évente egy - a legutóbbi arról szólt, hogy a lány hamarosan férjhez megy az új barátjához, nagyon boldogok :P), már nem találkozgatnak, nem hívogatják egymást, hiszen mindketten felfogták, hogy tovább kell lépni. Én pedig azóta megismertem a páromat, és már nem is vagyok féltékeny (pedig a munkája folytán rengeteg csinos lánnyal találkozik). A te helyedben én is megmondanám a barátomnak, hogy ok, találkozzatok, beszélgessetek, de úgy, hogy tudok róla, és ott lehetek. Ellenkezõ esetben egyszerûen elhagyom. :P
Attól hogy felhívja néhányszor az exét még nem kell azt gondolni rögtön hogy bármi is lenne köztük. Én is tartom a kapcsolatot az exemmel, smsezünk, telefonálunk, még bulizni is elmegyünk néha együtt, a barátnõje nem tudja ezt, talán pont ezért mert rögtön féltékenykedne (talán a te pasid is pont ezért nem mondta el hogy felhívta), pedig nincs oka féltékenynek lenni, mert mi már csak barátok vagyunk. Bízz meg a barátodban, ha téged szeret nem fog megcsalni.
Én biztos nem hagynám hogy az ex csajával beszélgetgessen, nem tudom neki hogy esne ha te is telefonálgatnál a volt hapsiddal.Ez nem bizalom kérdése, ezzel megaláz.Ha szereti az ember a másikat, akkor általában féltékeny.Nálad ez teljesen rendben van, de õ is lehetne rád tekintettel, hogy mégiscsak egy nõrõl van szó aki ráadásul az ex.Tedd te is féltékennyé, hogy tudja milyen az amikor a fagyi vissza nyal.Ez nem normális amit a párod csinál.Még lángolnia kellene a szerelemnek, mivel nem régóta vagytok együtt.Mikor szakított az exével?Szerintem nyisd ki a szemed, nehogy újra összejárjon a csajjal megint, mert nagyon úgy néz ki.Ne hagyd magad, és nem szégyen átnézni a zsebeit vagy a telefonját, van rá okod.A helyedben én lehet felkeresném vagy felhívnám az exét és elbeszélgetnék vele...
A kérdező hozzászólása: Utólag sikerült megbeszélnem vele... Azt mondta, hogy azért hívta, mert problémái voltak a csajnak és visszahívta csak. Az mondjuk lehet, hogy azért nem mondta, mert említésre se volt méltó... Meg aztán tényleg, akkor miért szeretné, hogy odaköltözzek hozzá... és igaz, hogy korai (szerintem), de azt is mondta, hogy mostanában sokat gondol a házasságra:) Csak az aggaszt, hogy ha tényleg nincs semmi, akkor miért nem tudott normálisan válaszolni nekem egybõl arra a kérdésemre, hogy miért hívta vagy most mi van velük, mert én úgy tudtam, hogy szóba se akar állni vele?! Ezért egy kicsit megsértõdött, hogy nem bízok benne, de szerintem ez még nem azt jelenti, csak tisztába szerettem volna lenni azzal, hogy most beszélnek vagy utálják egymást.
Szerintem egy alkalomtól nem kell annyira kiakadni, de azért tartsd nyitva a szemed. Velem is elõfordult már a két év alatt, mióta a barátommal vagyok, ha volt vmi ügye az exével. Kb. egyszer-kétszer. Ha nem sûrûsödnek ezek a hívások meg esetleg találkák, akkor semmi gond. Szerintem ne kutass a telefonjában, mert azt én is rohadtul utáltam, mikor a barátom végignézte a telefonomat gyanus számok után kutatva. És nagyon rosszul is esett...
szia! saját példámat tudom leírni: mi együtt voltunk jó sokágig a barátommal, szakítottunk, jött a mostani barátom, és mégis néha dumálunk az exszel. De nem úgy beszélgetünk, hogy én hívom õt, hanem ha véletlenül öszsefutunk. Az én szemszögömbõl: szerintem nem baj ha nincs rosszban a volt barátnõjével a barátod, de az már kicsit túlzás hogy õ keresi, meg leterkózza a hívásokat... én a Te helyedben nem várnék addig amíg öszsejönnek a hátad mögött.3 hónap még nem túl sok idõm, hogy fájdalommentesen váljatok el egymástól!
A kérdező hozzászólása: Azért is esik ez nekem rosszul, mert õ nekem azt mondta, hogy arról a csajról hallani se akarja és zaklatta is õt, lerázta... most meg hívogatja.. Úgyhogy nem értem.. Nem tudom igazából, hogy csak akkor hívhatta-e vagy többször is, de egyszer biztos. Nekem nem lenne semmi bajom, ha legalább ezt elmondaná, hogy mint barát tartják a kapcsolatot, de semmi több... de õ ezt is eltitkolta elõlem:(
Na?Lekopott már a csaj?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!