Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha pasim (207 db)

Orális szex közben normális ha a pasi péniszéből folyik vmi? Ez természetes?

Orális szex közben normális ha a pasi péniszéb?l folyik vmi? Ez természetes? Esetleg az hogy élvez, vagy mi lehet? Mert el?z? pasijaimnál ilyen nem volt. Mi lehet ez? Le kell törölnöm el?tte..Köszönöm a választ!

Legjobb válasz: ha átlátszó akkor azaz elõváladék. minden pasinak van olyan, arra szolgál kb mint a csajoknál a nedvesség izgalom hatására. az elõzõ pasid valszeg nem izgult fel annyira hamar, mint a mostani. az én pasimnak is már akkoris van elõváladéka amikor még lesem toltam a boxerét :D hamar felizgul, csak ennyi. ezen ne problémázz, ez csak jó.

ha átlátszó akkor azaz elõváladék. minden pasinak van olyan, arra szolgál kb mint a csajoknál a nedvesség izgalom hatására. az elõzõ pasid valszeg nem izgult fel annyira hamar, mint a mostani. az én pasimnak is már akkoris van elõváladéka amikor még lesem toltam a boxerét :D hamar felizgul, csak ennyi. ezen ne problémázz, ez csak jó.
Elõváladék: szexuális izgalom hatására keletkezik, folyékony, vízszerû anyag, esetleg már spermiumot is tartalmazhat:) 19L
Néhány csepp vízszerû folyadék. A hüvely nedvesítésére szolgál. Ártalmatlan, ha errõl van szó. Akinél nem volt ilyen, az nem volt kellõ mértékben felizgulva. Van ilyen is, van olyan is.
A kérdező hozzászólása: De elõzõ pasimnak miért volt tök tiszta a pénisze??
Mer az fürdött néha
Érdekes, az én páromnak is szokott lenni, de nem mindig, pedig nagyon élvezi, hogy orálisan és manuálisan izgatom egyszerre. Van, amikor van, van amikor nincs, pedig egyformán csinálom, és õ is nagyon élvezi mindig. Akkor hogy van ez? Amúgy én örülök neki, hogy van, mert látom hogy nagyon élvezi! :-D
elõzõnek: az oké h egyformán csinálod, de gondolom ez nálad is ígyvan h nem mindig ugyanabban az idõben izgulsz fel, úgyértem h van h több kell, van h kevesebb. érted? a pasiknál is ígyvanez. ha éppen nemolyan passzban van akkor valszeg sokkal többet kell izgatni h olyan igazán felizguljon. tesem ugyanúgy, és ugyanannyi perc alatt izgulsz fel minden egyes szexnél. na hát a pasik sem. lehet h az elõváladék akkor jön neki, amikor már éppen benned jár.
Kedves 12. 54-es: igazad van, de én szoktam neki csak kezemmel és számmal kényeztetni a szerszámát, és nem mindig van neki elõváladék. Tudom, mert látom. Van hogy egész végig nincs, és van, hogy a közepe-vége felé megjelenik. Ezért mondom, hogy érdekes. Lehet, nem csak az izgalomtól függ ez, hanem vmi mástól is. Na mindegy. Köszi! :-D

26 éves pasi vagyok, az normális, ha a 20 éves nõkhöz jobban vonzódok?

Legjobb válasz: Azt hinné az ember, hogy egy 26 éves pasinak több esze van annál, hogy ekkora ökörségeket kérdezzen. Persze tévedni emberi dolog. Igen, normális...

Azt hinné az ember, hogy egy 26 éves pasinak több esze van annál, hogy ekkora ökörségeket kérdezzen. Persze tévedni emberi dolog. Igen, normális...
Jah
nyugi, én 20éves nõket szeretem, mert 20éves vagyok...te meg egy lúzer, hogy ilyet kérdezel
Persze, normális :)

Az normális, ha néha arra gondolok, hogy más pasi helyesebb, jobb testű, mint az én pasim? 18/L

vonz a barátom szexuálisan meg minden, de a teste sosem tetszett, csak elfogadtam. az arca helyes, és mivel azt látom többször, ezért ez volt, ami külsőleg megfogott benne.:)

Legjobb válasz: nem igazán normális...

nem igazán normális...
szerintem normális és igaz is hiszen lehet jobbat találni, látni mindig :) és megértem h bejön egy jobb test én undorodnék magamtól ha újra vékony lennék :D
2-es Csak szólok hogy a lányok is szoktak. Egyébként kérdezõ ha nem tetszik utalhatsz rá hogy sportoljon többet stb.
Nem normális szerintem. Mert ez azt jelenti, hogy mégsem fogadtad el a pasid testét. Mert ha elfogadod, akkor nem gondolkozol más helyes pasik jó testén.:)
ha ismernél akkor megérteném, na de így :D
A kérdező hozzászólása: második: minden fiú néz pornót barátnõtõl függetlenül, legalábbis akkor, ha nem élnek együtt...
szerintem fair, ha nekem szólt a kérdés. :) 1.vok
Szerintem nem az.
3. vagyok 17/f
igen normális..:) tudod mindent a szemnek semmit a kéznek! amíg nem hagyod el emiatt addig nincs baj!
nos akkor az szerinted fer ha egy pasinak van barátnõje mégis pornót néz?
Szerintem egy kapcsolat, vagy egy szerelem nem feltétlen attól szerelem, meg jó, hogy az én pasimat látom a legeslegjobbnak (még akkor is, ha pl nem az), hanem attól, hogy tisztában vagyok a hibáival (külsõleg és belsõleg is), mégsem érdekel, mert õ a szerelmem. Szóval, épp ezért nem, nem tartom gáznak, ha elismered, hogy xy-nak jobb bicepsze van, mint a pasidnak, vagy ilyesmi.

Mindenhol azt lehet olvasni, hogy egy pasi bárhol bármikor szexelne ha olyan a partner. Normális ha a barátomnak bőven elég egy héten egy menet?

Legjobb válasz: Ugyanúgy normális, mint ahogy a lányoknál normális, hogy elég nekik kevesebb. Sajnos az igények sokszor eltérõek. Személy szerint nem tartom túl jónak ezt, mert én is bárhol, bármilyen körülmények között megtenném, viszont a barátnõm nem. De sok fordított esetrõl hallottam már.

Ugyanúgy normális, mint ahogy a lányoknál normális, hogy elég nekik kevesebb. Sajnos az igények sokszor eltérõek. Személy szerint nem tartom túl jónak ezt, mert én is bárhol, bármilyen körülmények között megtenném, viszont a barátnõm nem. De sok fordított esetrõl hallottam már.
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek! A hozzászólások megnyugtattak kicsit. És nem nem szóllak le utolsó, mert nagyon is jó egymáshoz bújni, és az a legjobb mikor mindkét félnek ugyanolyanok az igényeik, És ez egy nagyon jó tipp volt, kipróbálom majd, és próbálom a középutat betartani:)
Nálunk van, hogy havi 1alkalom van mert mind a ketten sokat dolgozunk meg még itthon is házimunka szóval örülünk ha összebujva elalszunk stb...de nincs gond ezzel nálunk legalábbis..és tudom most jönnek a hülye hozzászólások de levagytok szarva
Nálunk is "fordított felállás" van. Én legszívesebben mindig szeretkeznék, ha van rá alkalom, mert folyton kívánom a barátomat - ebben az a fura, hogy több, mint 3 éve vagyunk együtt, de egyre kívánósabb vagyok. Neki viszont nincs kedve pl 2 nap egymás után, azt mondja, úgy nem vágyik annyira a szeretkezésre, mint ha kimarad 1 nap, és úgy nincs annyira kedve szeretkezni, ha nem vágyik rá minden porcikájával... Masztizni is emiatt nem szokott, mert attól is kisebb "étvágya" lesz, ha közben magának csinálja, mikor nem lehetünk együtt. És természetesen nála is rengetegszer van, hogy fáradt, és inkább csak hozzám bújna. Alapvetõen elfogadtam a helyzetet, legalább nem kell tõle félnem, hogy én nem bírom csillapítani az "étvágyát", én biztos, hogy megcsalni nem fogom, mert más nem érdekel rajta kívül, csak Rá indulok be, de Rá nagyon... Azért néha sírtam már miatta, mikor mondjuk egy héten 2 nap egymás után lett volna alkalom szeretkezni, és legközelebb csak 1 héttel késõbb, és én nagyon vágytam volna rá, és készültem, neki meg semmi kedve nem volt... Régebben én is amiatt paráztam, hogy biztos nem kíván eléggé, de aztán mikor éjjel rám mászik álmában, akkor rájövök, hogy tényleg csak fáradt volt ébren cselekedni. :D Mára elfogadtam, hogy Õ ilyen, kevesebbszer van kedve hozzá, de azért az esetek 80%-ban fel tudom kelteni az érdeklõdését olyankor is, mikor nincs annyira kedve. Ha viszont egyáltalán nincs kedve, akkor csinálhatok bármit, nem fogja akarni, ha meg nem akarja, akkor felállni úgyse fog neki. Úgyhogy kedves kérdezõ, nem vagy egyedül :) szerintem az a lényeg, hogy megtaláljátok az arany középutat :) Esetleg még egy trükköt tudnék javasolni, ami nekem be szokott jönni, mikor én nagyon-nagyon kívánom a szeretkezést, Õ meg egyáltalán nem: egyszer megkértem rá, hogy elégítsen ki Õ, ha neki nincs kedve, mert én nagyon vágynék rá- az orgazmusom után úgy állt neki, mint a cövek, és be is dugta azonnal :D A másik mód meg az, hogy elkezdesz masztizni mellette az ágyban- a barátom 2 percig bírta, hogy ne szálljon be segíteni, és a vége megint ugyanaz, mint az elõzõ esetben ;) 20/L
Nekem is a barátom bárhol akarja...sõt belenyúlkál a bugyimba egy tök nyilvános helyen is..és én azért nemvágyok rá..ez csak a kettõnk dolga..nemtartozik senkire:) )
Nekem is volt pár ilyen barátnõm, hogy alig volt ilyen téren igénye és ez nem tett túl jót az önbecsülésemnek . Nem ezért szakítottunk , de sokszor eszembe jutott, hogy jó lenne minden nap szeretkezni, bár nem hiszem, hogy van olyan nõ aki ennyiszer kívánja :) Így is volt, hogy csak az én kedvemért csináltuk és amikor ezt megtudtam, akkor eléggé rosszul éreztem magam. Lehet, hogy jobb is a heti kettõ, de õszintén, mint a heti 10 de úgy, hogy csak az egyik fél akarja.
A kérdező hozzászólása: Mi beszélgettünk errõl sokat, és elmondtam hogy mit szeretnék, vagyis hogy mi zavar, õ is elmondta hogy miért van. Õ a munka miatt fáradt és így nem nagyon van ereje, így is örül hogyha hozzám bújhat pihenés képen. Így te se gondolj rögtön a legrosszabbra, beszéljetek sokat! Sok minden segít:)
Az én barátom is ilyen. Mi is csak hétvégente csináljuk és akkor is egyszer. És neki elég...de én igényelném még többször. Többször egy hétvége alatt vagy többször egymás után is akár. Gondolkoztam már rajta, hogy mást csajt dug hétköznaponként, és így rám már nem marad ereje...ki tudja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Végül is a heti egyet úgy értem, hogy hétvégén egymás után 2 orgazmusa van és ennyi a hétre. És én furcsállom, félek, hogy bennem van a hiba.
érdekes eddig nekem is javarészt olyan barátom volt aki nem volt nagy étvágyú, de én az vagyok. itt pedig sokszor olvasom, hogy a fiúk panaszkodnak emiatt a barátnõjükre. az az ideális ha két hasonló igény találkozik és akkor minden jó. válaszolva a kérdésre kicsit furcsállom azért a heti egyet, de vannak ilyenek is.
Mindenkinek mások az igényei, bár szerintem is egy fiatalember esetében kicsit kevéske a heti egy. De ettõl ez még nem abnormális.
Egyet értek azzal, hogy sokkal jobb úgy kevesebbszer, ha mind két fél akarja -tapasztalatból tudom. Sajnos az én barátnõmnek is jelentõsen csökkentek az igényei, pedig még alig több, mint egy éve vagyunk együtt. Viszont mióta fenn áll ez a helyzet, azóta amikor rá jövök, hogy tulképp én "eröltettem" ki a dolgot, akkor én sem élvezem, és erõteljesen lekonyulok... Sokkal jobb az a kb háromból egy alkalom amikor õ igényli -kb a többit be is kellene szüntetni, mert csak durca a vége.

Szerintetek egy másfél éves kapcsolatban, 30-hoz közeli párnál milyen gyakran normális, ha a pasi eljár hétvégenként sörözni a haverokkal?

Legjobb válasz: Szerintem ez normális. Nem is annyira korhoz kötött. Az, hogy ha minden hétvégén leissza magát a sárga földig és egész hétvégén nincs otthon, az nem normális. De az, hogy munkatársakkal, haverokkal beül egy kocsmába beszélgetni szombatonként 1-2 órára, azzal nincs probléma 30-40-50 évesen sem. (Szerintem) 23/L

Én is örülnék, ha a páromnak lenne ilyen társasága.Mi fiatal pár vagyunk, második babánkat várjuk, õ nagyon sokat dolgozik.Szeretném, ha nélkülem is ki tudna kapcsolódni, nem csak mindíg a munka meg a gyerekek lennének neki.Heti egy-két alkalom simán belefér, és te is elmehetsz vele.Vagy addíg törõdj csak magaddal, hajfestés, gyantázás......Várhatod a fürdõkádban is.Biztos örülne, ezt szerintem nem úgy kell felfogni, hogy nem akar veled lenni, és magadra hagy, csak szüksége van arr a is, hogy jókat nevessen, és beszélgessen másokkal.
Szerintem ez normális. Nem is annyira korhoz kötött. Az, hogy ha minden hétvégén leissza magát a sárga földig és egész hétvégén nincs otthon, az nem normális. De az, hogy munkatársakkal, haverokkal beül egy kocsmába beszélgetni szombatonként 1-2 órára, azzal nincs probléma 30-40-50 évesen sem. (Szerintem) 23/L
Megírom neked a legellentmondásosabb választ! Teljesen természetesnek gondolom, hogy idõnként egy pasi elmegy sörözni a haverokkal. Pláne, ha ez nem késõ éjszakába nyúló iszogatás. Ám, ha én vagyok ebben a helyzetben, én is beleesek abba a hibába, hogy elkezdek durcázni emiatt. Aztán amikor elkezdünk beszélgetni a dologról, rájövök az okokra. Mégpedig, hogy én miért nem megyek? Én is megtehetném. Válasz: nem megyek, mert lusta vagyok stb. persze ha én otthon vagyok, akkor õ se menjen sehova. Igen, nálunk ez inkább az én önzõségem. Belátom a hibámat és már nevetünk is a hisztin mindketten.
Bocsánat, de szerintem normális. Ma még egy harmincéves ember fiatalnak számít, nem szeretne otthon ülni. Egy héten hét este van. Ebbõl kettõt a haverokkal tölt - nem is olyan rossz. Én is simán elbarátnõzöm ennyit, bár az én párom kevesebbet jár el sörözni. De nem bánnám, ha menne többször. Hiszen marad még esetetekben öt közös este. Abszolút elég. Na mindegy, a lényege, hogy szerintem normális.
Szerintem normális! Te is menj el a barátnõiddel, ahelyett, hogy otthon idegesíted magad miatta! Próbáld jól érezni magad! Ha egyszer majd gyereked lesz, nem fogod tudni megtenni, de most még használd ki a lehetõségeket!
Örülj neki, hogy van társasága, bár az én férjemnek lenne.Olyan magába forduló, zárkózott, és szerintem pont azért mert kellene neki a hasonló korú, és gondolkodású emberek társasága. Én is szívesen beszélgetek anyukákkal az ovi-suli elõtt.Szeretném, ha nekem is lenne olyan társaságom akivel hetente 1x egy estére kikapcsolódnék.Amíg dolgoztam volt, beültünk egy sütire valahova a munkatársakkal, és szidtuk a fõnököket, nevetgéltünk, leeresztettük a gõzt.Ez nem megy a családi élet rovására, sõt!Most nincs rá lehetõségem és hiányzik... Neked nem hiányzik? De persze ha leissza ilyenkor magát a sárga földig, és úgy kell hazahúzni az nem normális...akkor inkább nézzen más kikapcsolódási forma után, de a társaság az kell..
Sajnos eléggé gyakori:( Ha zsarolod az nem segít. Vagy menj vele, vagy szervezz te is külön programot, vagy beszélj neki õszintén arról, hogy ez neked nem tetszik, vagy hagyd ott...
Max. havi két-három alkalom még belefér.
én nem tûrném el, anyám is úgy ment hozzá "apámhoz", hogy csak pár sör a haverokkal hétvégén...mire iskolás lettem már két fizetést ivott el, el is váltak... szerencsére párom az ellentét, a sör a hûtõben megromlott tavaly nyártól, annyira nem iszik (max nyaralásnál 1-1 koktél) alanyi jogon jár a heti 2 sörözés a haverokkal...jah, az ilyen pasitól ne vár majd hogy egyenlõ félnek tekintsen, meg õ is végezzen házimunkát, meg gyereketneveljen... 23/N
Továbbra is az a véleményem, hogy jár neki a nem éjszakába nyúló sörözés, de ez az én véleményem. Figyi különbözõek vagyunk, ha mindez téged zavar és mellette elnyom, szakítással fenyegetõzik, nem vagy igazándiból boldog, akkor akár ilyen mások számára apró-cseprõ dolog is lehet ok a szakításra. Nem vagy köteles semmit elviselni. Sokan mondtuk, hogy jár neki ennyi, és lehetnél vele megértõbb. De ez csak egy boldog kapcsolatra igaz, és boldog kapcsolatban gondolkodás nélkül jön a megértés. nem kell rágódni rajta.
Miért ne mehetne el? Heti egyszer pár üveg sör? És itt megint nem kell sarkítani, nem lerészegedésrõl beszélünk, hanem pár üveg sörrõl! Valahogy nem tudom megérteni a nõket, akik tiltják a párjukat a külön programoktól. Nekem ez olyan, mintha nem lenne önálló életük, nem tudnak mit kezdeni magukkal, ha nincs otthon a pasi! Nem szeretnék ennyire függeni a páromtól. Ha együtt élünk, látjuk egymást minden nap, több estét együtt is töltünk, miért ne férne bele, hogy egy vagy két estét nem töltünk együtt! Nem kell szerintem ekkora szimbiózisban élni! A tiltás meg az engedést szót meg nem is ismerjük! Remélem soha nem is fogjuk használni egyiket sem!
Annak aki szakítással fenyegetõzik ha a másik nem hódol be, annak azt kell mondani, hogy OK. Vagy megszoksz vagy megszöksz. Ha nem akarsz szakítani akkor ne panaszkodj.Ha boldogtalan vagy és változást szeretnél akkor viszont vállad be a szakítás lehetõségét is! Boldogtalan vagyok és szenvedek, de legalább együtt vagyunk! Most ez a hozzáállásod! És ha még javasolhatok valamit, semmi esetre se szülj a elkövetkezõ idõkbe!!Légyszi, ne!
Ha valaki szakítással zsarol, az mintha azt mutatná, hogy neki a szakítás nem is fájna annyira...(?) A természetes privát szféra és a teljes elkülönülés közötti különbséget úgy értettem, hogy kapcsolaton belül. Bizonyos szintig természetes, hogy egymás nélkül is csináltok dolgokat. Ha viszont csak egymás nélkül töltitek az idõtöket, miközben hivatalosan egy pár vagytok, egy címen laktok, akkor ez csak egymás mellett élés, semmi több. Ezt a két dolgot kell tudni elkülöníteni egymástól, hogy nálatok mi van. "Utolsó" voltam.
A kérdező hozzászólása: Kedves "Utolsó"! Nálunk a következõképp mûködik: nem együtt élünk, õ a szüleivel lakik, mert nem hajlandó hozzám költözni (különbözõ kifogásokat talál rá). Nagyjából minden este nálam alszik, kivéve, amikor sörözés van. A többi napon "majd jön, ha végzett az edzéssel, aztán hazament, és vacsorázott", vagy "odaugrok haverozás elõtt, aztán ha végzek, majd megyek".
en csak annyit fuznek hozza h neked nem tetszik az 1 ora amit a parod, ferjed el tud tolteni egyedulmert neked nincs mas dolgod h mellette ulj es csesztesd (lehet h ezert jar el egyedul h szabaduljon fel es boldog legyen) tedd magadot az o helyebe te is igy csinalnal ha a parod igy viselkedne helyetted valtoztass magadon
Olyan nehezen adod a kiegészítõ infókat amik megváltoztatják a dolgok állását. Szóval nem is éltek együtt, csak akkor megy hozzád ha be tud sûríteni az elfoglaltságai közé?Összeköltözni nem akar, miért is akarna?Anyuék otthon gondját viseli, két helyen nézi meg mi van vacsorára, te is elviseled, hogy csak "azért" jár hozzád.Gondja egy szál se!! És bizony már külön élve is gondjaitok vannak.A jövõben mik a terveid vele??Tudod neked is ketyeg a biológiai órád, döntsd el mire számíthatsz tõle a jövõben!Ha neked ez nem megfelelõ, akkor a viszont látásra!! És ne gyere nekem azzal, hogy de szeret engem!Aki szeret a veled akar lenni, és tervezi a közös jövõt, és ennek megfelelõen cselekszik!
Kell neked ez a pasi, most õszintén? Mert nála jobbat is kaphatnál. Elég érdekesen áll a dolgokhoz. Önzõ! És most nem csak a sörözgetésre gondolok.
Hm, nálunk a munkán kívül minden program közös, nem is tudnánk máskép elképzelni, így is olyan rövid az élet, így is napi 9 órát vagyunk egymástól távol, a munka miatt. nincs igényünk külön programokra, mert együtt nagyon jól szórakozunk, néha kettesben, néha a gyerekekkel együtt. 39L
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, tudod, az a gond, hogy ha ilyet kezdek feszegetni, hogy tartsunk szünetet, akkor megsértõdik, még neki áll feljebb, és inkább szakítással fenyegetõzik, mondván, hogy nem mûködõképes a kapcsolatom. Gyakorlatilag neki az a lényeg, hogy mindenbõl õ kerüljön ki gyõztesen, engem meg teljesen elnyom. Persze õ is mondja, hogy menjek ide-oda, de a barátnõim már családban élnek, náluk más az értékrend, ill. igényem sem nagyon van bulizásra. Hozzáteszem, ha elmegyek valahova (délután, barátnõzni, nem pedig este sörözni), akkor szinte mindig telefonál, hogy mikor végzek).
Ha meg hiába mondod, akkor valóban csak attól függ a kapcsolat hogy mikor unod meg végre.. Lehet, hogy már most is kár rá vesztegetni az idõdet... Kezd el célozgatni neki, arról, hogy "tartani kellene egy kis szünetet" a kapcsolatunkban. Mostantól fogva vedd félvállról, hogy hova megy mit csinál, csinálj te is magadnak programot.Semmi értelme otthon ülnöd, hazavárnod, és a kapcsolatért aggódnod. És majd az idõ eldönti, hogy mi lesz a vége.. Tudod van olyan kapcsolat amit nem tud a két fél mûködtetni még akkor sem, ha MINDKETTEN nagyon akarják...
Én 28 éves vagyok. Soha nem iszom sört. Van egy 25 éves élettársam. Szeretem õt, nincs megtiltva neki, h akkor találkozzon a barátnõivel, barátaival, amikor csak szeretne, vagy ideje van rá. Ennek ellenére õ is inkább otthon van a gyerekkel. Én nem vagyok mindig velük, heti 1-2 estét a barátaimmal, heti 1-2 estét a 18 éves barátnõmmel töltök. Az utóbbiról a párom természetesen nem tud. Szóval azt gondolom, hogy lehetne rosszabb is a helyzeted.
A kérdező hozzászólása: Hiába mondom, hogy nekem nem esik jól, heti egyszer (plusz egy hétköznapi üdítõzésre) "muszáj" elmennie, mert szerinte ez neki alanyi jogon jár az átdolgozott hétköznapokért cserébe. :(
Nekem 3 éves kapcsolatom van, 1 éve házasok vagyunk. Hetente 3-szor hódolok a hobbimnak. A párom bíztat, hogy csináljam, és neki is van saját programja, saját élete. Attól, hogy valakinek a társa vagy, nem lesz a tulajdonod. Keress magadnak te is valami értelmes elfoglaltságot, barátnõzz, menj moziba. Ha vannak külön élményeitek is, az csak javítja a kapcsolatot. Ha duzzogsz és "nem esik jól", lehet, hogy rossz érzést kelt a barátodban, az is lehet, hogy ideig-óráig mûködik, de senki nem szeret állandó lelkiismer-furdalással élni, sem úgy, hogy korlátozzák (az együttélés nem errõl szól!!!). Úgyhogy nem hinném, hogy a párodban van a bibi. (Ha s*gg részegre issza magát minden alkalommal, akkor viszont menekülj, míg nem késõ.)
Egy pár legtöbbet egymással van, ez természetes. Ám az is természetes, hogy az egy pár az két külön ember, akiknek a másik nélkül is van életük. Ez nem korlátozódik a munkahelyre. Lehetnek külön szórakozásaik, külön társaságuk, ettõl még nem lesznek kevésbé pár. Persze lehetnek közösek is, hiszen valami közös biztosan van bennük, ha egy pár lettek. Ez egy érzékeny egyensúlyi helyzet. Én semmi kivetnivalót nem látok abban, ha akár a férfi, akár a nõ eljárnak a másik nélkül is társaságba. Nincsenek összenõve, nem társfüggõk. A szememben ez ennyit jelent. Külön jó, ha a nõ nõtársaságban érzi jól magát a férfi pedig férfiak között. Ez így teljesen egészséges. Ami nem teljesen jó, az az alkohol. Ennek a mértéke, gyakorisága, a tõle való függõség határozza meg nekem, hogy végsõ soron tetszik-e ez a viselkedés vagy sem? Ha ez olyan mértékben rendszeres, hogy az illetõ nem tud nélküle élni, boldogtalan, rá van szorulva, akkor nem tetszik. Ha a társaságban esténként lecsúszik 1-2 pohár, az szerintem nem gond. Focizhatnának is, bár a szomszédom pont nem rég sérült le, a foci veszélyes sport. Az ejtõernyõzésrõl nem is beszélve. (A férfiaknak, mióta nem vadásznak mamutokra másképp kell beszerezni a tesztoszteron és adrenalin adagjukat. Amelyik semmilyen úton nem szerzi be, az eltunyul.) :) Tehát társaság igen, alkoholizmus nem.
A kérdező hozzászólása: A sörözés mellett heti 3 alkalommal jár edzeni. Szintén privát program...
az osszes ferfi neveben bocsanatot kerek h legalabb 1 orat tudunk nelkuletek szorakozni s ti neketek nokul nem tetszik
Miért van olyan érzésem, hogy férfi a moderátor? Nézzétek csak meg mire adott 100 %-ot!
A kérdező hozzászólása: Úgy látszik, a pasiknak mindent szabad, a nõ meg tûrjön, várjon, hátha jobb lesz!
Ja, azt elõször nem írtad, hogy plusz még 3x edz is.. Így már más a leányzó fekvése, heti 5 alkalom valóban soknak tûnik... Nosza beszélj vele..mond el a gondolataidat...de ne alkudj meg szó nélkül, ha valami nem tetszik a kapcsolatban.Az idõ meg majd eldönti, hogy ez merre felé viszi a kapcsolatot...
A kérdező hozzászólása: Hiába mondom el, hogy mi nem tetszik, mindig vannak ellenérvei. Megsértõdik, ha valami nem úgy alakul, ahogy az neki tetszik, vagy ahogy eltervezte. Lassan már a "kuss a nevem" szitu áll fenn nálunk, mert ha bármit is mondok, akkor kiakad.
Havonta egyszer-kétszer belefér! De amúgy én is valószínûleg mennék vele, ha bírnám a haverjait:)

Az normális, ha a pasi kinyalja a nőt, miközben menstruál?

Legjobb válasz: Ha õ normálisnak tartja akkor tök normális. A szex alapszabály, hogy mindent lehet amit mindkét fél akar. Az én páromat sem zavarja semmiben a menses és tampon is van a világon :)))

Ha õ normálisnak tartja akkor tök normális. A szex alapszabály, hogy mindent lehet amit mindkét fél akar. Az én páromat sem zavarja semmiben a menses és tampon is van a világon :) ))
A pasi szive joga eldönteni, hogy mi esik neki jól. Engem nem zavar, ha õt nem. Ha tartós kapcsolatban élsz, a fertõzéstõl sem kell félned, és menses alatt érzékenyebbek is a nõk. A tampon valóban megakadályozhatja a vér kifolyását, ettõl már nem is olyan fura a gondolat. De ha titeket nem zavar, akkor nyugodtan:-)
Láttam már olyan társkeresõ profilt, hogy csak szex, csak orális, csak akkor ha megvan a nõnek... Egyébként lehet úgy is hogy a pasi nem találkozik semmivel egy plusz maddzagon kívül, akkormeg?
A szexben minden megengedett ami mindkét félnek jol esik. De mikozben menstruálsz sokkal hamarabb elkaphatsz fertozéseket. Ezért kell vigyázni, a szex terén ovatosnak lenni, mert ez tényleg nem vicc. Ja, és ha a pasi hajlando ezt megtenni még akkor is mikozben menstruálsz, hát nagyon be lehet rád gerjedve!:)
Az én pasimat sem tartja vissza, ha menstruálok. Úgyis tampont használok, rendesen tisztántartom magam olyankor is, úgyhogy... szerintem normális:-)
Mivel nem ugyanott menstruál a nõ, mint ahol nyalni kell, elvben ezzel nincs gond. Azért én nem tenném.
szentem normális. ha igazán szeretünk valakit semmi se gusztustalan vele kapcsolatban de lehet hogy a pasi vámpír:) )
Gusztustalan dolog.De normális
Fúj gyerekek azért ez durva!tényleg undorító!Hiába szeret valaki valakit mindennel együtt ezért vannak határok akkor is!
elég undoritó
nem értem, miért undorító... én lány vagyok de akkor is hajlandó lennék leszopni a szerelmem ha vérezne a micsodája:D
Szerintem teljesen normalis. En pl. sokkal jobban begerjedek a baratnomre, ha eppen megvan neki. Sokkal izgatobb olyankor az illata, ize odalent.
elegge undorito lehet, a szag miatt, meg lehet hogy egy hartyadarabka is szadba kerulhet, aztan meg soha tobbe nem akarnal puncit latni. de mindneki maga donti el, ha maximalisan higenikus a no, akkor mehet
Az a pasi vámpírXD

Normális, ha a csajokra jobban felizgulok, mint a pasikra? 17L

Voltam már pasival is, de nekem a csajok 'szimpatikusabbak' majdnem minden szempontból.

Legjobb válasz: valójában nem normális, de a mai világban lehet mostmár mégis csak ez a normális..

valójában nem normális, de a mai világban lehet mostmár mégis csak ez a normális..
Szerintem normális.Én is ugyan így vagyok vele. Jobban szeretem az olyan videokat is ahol lét csaj van mint egy pasi és egy csaj.Azok izgatnak. Viszont utcán nem nézek meg nõket meg semmi ilyesmi.Ezért nem hinném hogy leszbikus lennék. 18/L
Igen ez már normális :D minden 3. kérdés olyan amibõl az derül ki hogy a kérdezõ bi , vagy meleg , úgyhogy igen ez már normális.
szerintem normális. én is így vagyok vele, mondjuk én nem tudnám elképzelni hogy egy nõbe szerelmes legyek, tehát csak fiúval vagyok képes kapcsolatot kialakítani, érzelmeket táplálni. 21L
szerintem normális én is így vagyok vele 21f
Miért jó az, ha vmi normális?
Probáld ki csajjal is:D

Normális ha van egy lány (én) akinek 13 évesen csak 3 pasija volt és az se a közelmultban?

hozzáteszem nem vok pláza cica nem is akarok az lenni de az azért rosz érzés h a hülye kis vihogo divat majmok "gyakrabban váltanak pasit mint alsonemüt" persze nem szó szerint de akor is majd nem hetente de engem észre sem vesznek a fiuk viszont akit csak távolabrol ismerek (fiuk) azt mondják h jól nézek ki de szerintem nem nézek ki jól

Legjobb válasz: Már bocsi! de 13 évesen mit akarsz??? itt nem az a kérdés hogy a helyzet normális-e, hanem hogy te vagy-e normális! Sokaknak 13 évesen még egyetlen kapcsolata sem volt, eszükbe sem jutna ilyeneken rágódni!

Hát nekem most 18évesen van az elsõ barátom, párom (bocsi, nekem a pasi kifejezés nem jön be , sem a csaj - az olyan érzéketlen-de ez csak saját vélemény) inkább párom, barátom, társam. És nem érzem úgy, h bármirõl is lemaradtam volna. És mint már elõttem is említették, nem a mennyiség, a minõség számít!
Már bocsi! de 13 évesen mit akarsz??? itt nem az a kérdés hogy a helyzet normális-e, hanem hogy te vagy-e normális! Sokaknak 13 évesen még egyetlen kapcsolata sem volt, eszükbe sem jutna ilyeneken rágódni!
Most miért kell így leszólni? Három pasi és mi olyan nagyon gáz ebben? Nem jött össze nekik megesik hogy egy kapcsolat nem az igazival jön létre és vége szakad... Én most 18 vagyok és nekem is volt egy srác akivel 14 évesen randizgattam de nem jött össze. 17 évesen pedig elõször volt barátom de akkor sem a nyerõ emberrel mert nem volt túl hosszú a kapcsolat. A legtöbb lány aki ilyen korban van mint õ már azért aggódik hogy ciki-e hogy még szûz. Na az a gáz és ez az egész világ... Szerintem se hallgass másokra ne hagyd hogy elhitessék veled hogy x-et meg y-nt máshogy kellene meg ez meg az menõ mert az a divat azt kell tenni... Tedd úgy ahogy neked jó^^
Ne hagyd magadat befolyásolni! Csak azért, mert ilyen nyomás érkezik más lányoktól, nem kötelezõ neked még hogy barátod legyen! Igaz, hogy kezdhet érdekelni, de 13 évesen még nem kellene amúgy sem, hogy váltogassa a fiúkat! Légy türelmes, és maradj meg ilyen normális, kedves lánynak. Hidd el, úgy rendes srácot, és kapcsolatot fogsz találni majd a késõbbiekben. Ne siettesd, ne ugorj bele kapcsolatokba csak azért, mert másnak van. A divatmajom cicákat csak használják, persze õk is másokat. Egyáltalán nem vonzó olyan lányokat látni a Ti korotokban, akik csak le akarják utánozni a felnõttek világát. Elég nagy gond az, hogy ezt látjátok tõlünk, hogy így kell viselkedni. De nem az a normális ám, amit filmekben, sorozatokban, reality show-kban láttok. Ezzel mind csak hamis felszínes képed adnak, elnyomnak minden emberi, morális értéket. Elnyomják azt a lényeget, hogy mitõl értékes egy nõ, egy férfi, és hagyják, hogy a felszínes kinézet, és viselkedés legyen a követendõ példa! A barát meg jönni fog majd, válassz okosan és rendes srácot, akit nem az érdekel, hogy milyen mini szoknya van rajtad, és mekkora mûkörme van egy lánynak, hanem az, hogy milyen szíve van, hogy beszél és bánik másokkal. Ezek az igazán fontos dolgok, nem a majmoskodás. Ne dõlj be, maradj ilyen amilyen vagy, sokkal boldogabb felnõtt leszel az életben. :o)
hát igen a "modern" világ
13 évesen csak 3 pasi? Én 19 vagyok, és nekem nem volt még 3 pasim, de bátran kijelentem teljesen normális vagyok. Nem a közelmúltban? Hát akkor hány évesen volt pasid? Ez most csak kamukérdés, ugye?
Te is hülye vihogó divatmajom vagy. Szerintem elõször egy nyelvtankönyvvel randizz. De nem érzed szánalmasnak, hogy 13 évesen ez a legnagyobb gondod? Ennyire viszketsz, vagy mi?
13 évesen 3 pasi? Hát nem semmi, nagyon ribancosnak látszol ez alapján.
ezt a kérdést fülig érõ szájjal olvastam végig:D mekorra problémád van, hogy 13(!) évesen CSAK 3pasid volt...17 vagyok és én most tartok a 3. kapcsolatomnál, de ahogy a jövöm nézem nem is szeretnék 4-et:D De tudod mit, ha ráérek madj elkezdelek sajnálni...13 éves létedre még nem a pasizással kéne foglakoznod, fõleg, hogy ugyis volt már 3:D. De amugy is, és öhhm..."rosz érzés h a hülye kis vihogo divat majmok "gyakrabban váltanak pasit mint alsonemüt" " ->na erre igazán nem mondok semmit, de megjegyzem, hogy igy lassan 18évesen te is közéjük tartozol.
Az elsõ pár hozzászóláshoz azért reagálva : nem a kérdezõ tehet róla, hogy ilyen kérdés egyáltalán felmerül benne. Ez a nyomás, ez a morál amit felnõttektõl látnak. Inkább segíteni kell nekik, mint megszólni.
16.51-esnek pedig: Ha idegbeteg vagy, minek válaszolsz? "ennyire viszketsz vagy mi?" szép dolog egy 13 évesnek ilyet írni. ennyi eszed van. megyek is innen, fel sem húzom magam. 21(L)
16.38-as szerintem nézz utána szótárban, mi az a ribanc, mielõtt ilyen butaságot írsz. Ebben a korban sokaknál a járás kimerül a kézenfogás meg a csókolózás fogalmával. 16.42-essel teljesen egyetértek, nem kell siettetni semmit! Kérdezõnek: Teljesen normális vagy, ne aggódj, nem kell kapkodni, se másokat utánozni. 21(L)
A kérdező hozzászólása: 16:38 as nak üzenem ne mond h ribancosnak látszok amig nem ismersz mellesleg én vok az egyik legviszafogotabb lány az oszt.ban
az a baj drága hogy gy is érzem hogy ennyi idõsen sok dologról fogalmad sinsc... az emberi értékekrõl...hogy ezeket nem számoljuk meg átlagoljuk hogy ettõl eddig hány volt... ez legalább annyira irracionális mintha vakon szeretnél valakit ennyi idõsen (legalábbis azt állítanád) lehetetlen Még annyi mindent kell tapasztalnod, meg a plázacicás leírás is, érzõdik hogy az elsõ negativumként felfogott nõideáll számodra a plázacica, ami ugyanakkor mégis megragadt benned valami vonzó szempontból is talán mert õk nagyobb feltûnést keltenek, de nem is tartozott a trágyhoz, mindenesetre nekem hihetsz mert hazai pálya a pszichológia...a szépség meg relativ szerintem, mindig is lesz olyan akinek nagyon tetszeni fogsz, valakinek eszébe sem jutna, az állandó önelégedetlenség is teljesen normális, fõleg egy fejlõdõ nõ életében de nem szabad túlzásokba esni... egészséges önkritika a késõbbiekben erõsiti a jellemed
A kérdező hozzászólása: köszi a NORMÁLIS válaszokat
"hozzáteszem nem vok pláza cica nem is akarok az lenni" Huh... még jó. 13 évesen nem is leszel plázacica, mert még gyerek vagy, de ha már eddig volt 3 pasid, mennyit fogsz begyûjteni 30 éves korodra???
Szia! Ejha, elég meglepõ ez a kérdés. Úgy látom, nálatok az alap dolog az, hogy minden kislánynak már ilyenkor barátja legyen (én sem szeretem a 'pasi' szót). Errõl te nem tehetsz, mivel ilyen környezetben élsz, de azért valljuk be, elég furcsa, hogy már 13 éves ennyi sok barátod volt. Most jössz a kritikus korszakba, ilyenkor nekem is ilyen dolgok jártak a fejembe, bár csak kevéssel vagyok tõled idõsebb, de az, hogy te már azzon panaszkodsz, hogy csak 3 pasid volt, az...az... Elõször azt hittem, hogy azt kérded, hogy nem vagy-e túl érett, hogy 13 évesen már 3 fiúd volt. Igaz, én csak 15 vagyok, de én még kislánynak érzem magamat ilyen dolgokhoz, és még nem vágyok fiúra. Na jó, perszehogy nekem is vannak néha vágyaim, de ha jobban belegondolok, akkor észreveszem, hogy még túl korai. Javslom, hogy ne próbálj olyan lenni, mint a többi, csak azért, hogy ne lógj ki a sorból. Itt a fórumban, meg máshol is megtudtam, hogy a fiúknak jobban bejönnek az egyedi lányok. Ja és teljesen fölösleges a: vok, szupcs, ceje, pux, cija, stb. szók használata. Ez szól a többi agoodó ksi tininek!
Ááá! Hülye vagy? Ez nagyon ciki! Húzz bele, mert lemaradsz! Nah jó! Ez hülyeség! 13 évesen 3 pasi nekem elég meglepõ! Totál normális vagy! Sõt, talán túl korán kezdted!
Én fiu vagyok de ha megkérdezem egy csajtól hány pasija volt akkor legyen minnél kevesebb. Miértis? Mert ha mondjuk egy 20 éves azt mondja hogy volt mondjuk 6 az nálam sok. Azt jelenti, hogy nem tud, vagy nem lehet mellette hosszabb távon megmaradni. Persze vannak kivételek, de szerintem ez a jellemzõ. És itt nem az egyéjszakás kalandokra gondolok, hanem a kapcsolatokra. Válaszolva a kérdésedre: nem kell a többiek után menned. Szerintem 13 évesen sok a 3 "pasi" - nevezzük inkább kisfiuknak. Foglalkozz inkább az ilyen kislányos cukiságokkal mint a pasikkal, ráérsz majd bõven 15 éves korod körül pasizni.
Én 23 éves vagyok, és csak 3 "pasim" volt, azért az idézõjel, mert számomra mind többet jelentett, mint egy "pasit". Most is van párom, ha így nézzük, õ a 4.
Szia! Nekem 13 évesen kapa fogaim voltak, szemüveget hordtam. 15 éves koromtól 18-ig fogszabályzót hordtam. Nagyon nem voltam valami vonzó látvány. Nekem 18 évesen volt elõször barátom. Jártam vele, mert jó volt, hogy valaki udvarolgat nekem. De idõ közben rájöttem, hogy nem vagyok belé szerelmes, és négy hónap után szakítottam vele. S néhány hónap múlva megismertem valakit, kapásból beleszerelmesedtem. Együtt vagyunk két éve. És nagyon szeretjük egymást. Lemaradtam volna valmairõl? NEM! És te sem vagy lemaradva semmirõl. Nem a mennyiség a lényeg. Inkább a minõség. Az érzelmek.
nekem az elsõ pasim 18 évesen volt! most 21 és a 3. kapcsolatomban vagyok! nem a mennyiség hanem a minõség számít!
Ehh...

Normális, ha buszkeseget erzek, hogy felall a pasinak vagy csak en vagyok ilyen beteg?

Meg nem fekudtem le egy fiuval sem, de amikor a baratommal vagyok, es csokolozunk, valamiert mindig erdekel az, hogy felall e neki es ha igen akkor mennyire, mintha verseny lenne, es azt akarom, hogy erezze , hogy megbolondul de a vegen nem kap meg.

Legjobb válasz: Normális, persze. A nõk imádnak egy kicsit játszadozni, és persze ezt egy normális férfi élvezi is. Van hogy társaságban húzom egy kicsit a páromat, titokban jól megfogdosom, a fülébe súgom, hogy nagyon kívánom.....Ilyenkor már alig várja, hogy otthon legyünk és akkor végre "széttéphet". Szerintem se csináld azt, hogy végül nem kap meg, abban semmi jó sincs? Azzal, hogy húzod, de is hangulatot kapsz...akkor meg hogy bírsz nemet mondani? Petranova

Normális, persze. A nõk imádnak egy kicsit játszadozni, és persze ezt egy normális férfi élvezi is. Van hogy társaságban húzom egy kicsit a páromat, titokban jól megfogdosom, a fülébe súgom, hogy nagyon kívánom.....Ilyenkor már alig várja, hogy otthon legyünk és akkor végre "széttéphet". Szerintem se csináld azt, hogy végül nem kap meg, abban semmi jó sincs? Azzal, hogy húzod, de is hangulatot kapsz...akkor meg hogy bírsz nemet mondani? Petranova
Normálisnak normális. Csak kaphatna is valami kis kényeztetést. Mert hidd el, csak ugy hülyíteni... hááát nem éppen tesz jót egy kapcsolatnak. Én is szoktam kicsit játszadozni vele, amikor olyan helyen vagyunk ahol nemlehet. Vagy lehet, csak játszok vele egy kicsit. De utánna megkapjuk a kellõ élvezetet, ami nagyon szupi. Ha nemakarod elveszteni a szüzességed, de már fogdosod, hogy merev e akor akár orálisan kaphaj valami kis finomat..:)
Szerintem a nõi hiúságunknak ez nagyon jó adag vitamin. :) Én akkor vagyok magamra nagyon büszke, mikor a férjemnek már attól is feláll, hogy csak simogat és közben tervbe veszi gondolatban az együttlétet. Jó egy kicsit idegelni õket, de azért van különbség, hogy az én férjem pl tudja, hogy utána úgyis megkap. Kicsit vigyázz a barátoddal, nehogy megelégelje, ha sokszor kielégületlen marad. Mindenesetre legyél magadra büszke, biztos szeret és jól nézel ki, ha így reagál rád. Csak így tovább!
Ja meg mellesleg a pasikat nagyon idegesíti ha egy lány ilyen, ha sokszor játszod el ezt vele akkor megfogja unni és kifog dobni. 3haveromnak volt ilyen bnõje, mindegyik dobta a csaját, mert a csaj szopatta az agyát. Gyerekes viselkedés. Hány éves vagy?
Ez nem baj, csak az ilyen lányt hívják szûzkurvának.
Én is ilyen vagyok!:D Bár én már nem vagyok szûz, sokaszor "húzom" a pasimat azzal h felizgatom aztán mikor már nem bir magával, akkor azt mondom h majd késõbb...jó látni h ilyenkor milyen vágy ég benne...:) Nem tudom, én is élvezem ha felizgul rám...és néha ez elég is...persze õ olyenkor ki van akadva h mért kellett ezt csinálnom vele ha nem kap +!
normális, de szegény!!!!!képzeld magad a helyébe!!te mit szolnál hozzá?!
Fiú vagyok. Hát egy kicsit idegesítö. A barátnöm csinálta velem. 2-szer de volt rá akkor oka. De mostanában nem mert utána télleg nem tudja mondani hogy most ne. És megkapja a magáét ha már "felhúzott". Néhány elmegy de ne sokszor energizer22
lehet hogy a nok ezt elvezik, es parszor elmegy, de azt ne felejtsek el, hogy egy ferfit ha felizgatnak, es aztan nemkap semmit, az k*rvaszar. kerdeztem mar lanyokat, azt nyilatkoztak, hogy nekik ez nem egy nagy dolog, ha kicsit jatszadoznak veluk, de vegulis nemlesz semmi. ezt nehezen tudom felfogni, minden esetre erre a ferfiak sokkal erzekenyebbek.

Csajok, ha azt mondjátok ismerkedő pasinak "van barátom", az azt jelenti női nyelven hogy "húzz el" és az a normális ha ért a jelekből és elmegy, vagy az a normális férfias h egy férfi küzd a nőért nem ijed meg a másik férfitól és udvarol tovább?

Meg mit mond egyáltalán egy csaj ha van barátja, de jobban tetszik neki a próbálkozó. Olyankor nem mondja, hanem elhallgatja hogy van barátja, és simán összejön a másik csávóval?

Legjobb válasz: Azt jelenti, kopj le. Az meg, hogy megpróbálnál elszedni a barátomtól, kicsit se férfias, hanem suttyóság. Ha meg nincs barátom de azt mondom van, az szintén nem azt jelenti, hogy azt szeretném, hogy tovább próbálkozz...

Igen, azt jelenti, hogy ne próbálkozz tovább. És igen, valószínûleg ha akarna tõled valamit letagadná, vagy ha azt is mondaná hogy van barátja, "szabadkozna" is miatta (nem mûködik a kapcsolata stb.) De ha összejönnél egy olyan lánnyal, aki foglalt, készülj fel rá, hogy a lány simán megteszi ugyanazt veled, mint azzal a pasival akitõl elszedted (egy kapcsolatot tisztességesen le kell zárni, mielõtt belevágsz egy újba)
Azt jelenti, kopj le. Az meg, hogy megpróbálnál elszedni a barátomtól, kicsit se férfias, hanem suttyóság. Ha meg nincs barátom de azt mondom van, az szintén nem azt jelenti, hogy azt szeretném, hogy tovább próbálkozz...
A kérdező hozzászólása: És az hogy egy lánynak "barátja van" azt miért fontos egyáltalán? Hisz csak akkor, ha férjed van van alapja annak, (az eskü, vagy a gyerek, ) hogy nem lehet más pasikkal randizni. Ha csak barátod van akkor lehet, hisz egyáltalán nem 100% hogy õ lesz a férjed.
Van barátom = van barátom. Tehát nem akarok ismerkedni, nem akarok hódítást, ha nem érzem jól magam a barátommal, akkor szakítok és UTÁNA nyitott vagyok új ismerkedésre, de amíg van barátom, addig nem kavarok mással. Ha azt érzékelem, hogy a pasi csak barátkozni akar, és nem nyomul, akkor szívesen barátkozom (már ha amúgy szimpatikus), de ez nem jelenti azt, hogy udvaroltatni akarok magamnak, sõt! Ha nyomulni kezd, akkor inkább a barátkozásnak is véget vetek. Tök mindegy, hogy mennyire tetszik, vagy nem.
Aki ezt mondja neked kedves kérdezõ, azt hagyni kell a francba, egyrészt, mert lehet, hogy tényleg van barátja, másrészt ha nincs, akkor egy gerinctelen, hazug liba, aki annyira sem tisztel téged, hogy õszintén megmondja: "Ne haragudj, de nem vagy az esetem!" Habár sajnos manapság a nõk többsége puhatestû, a gerinc mindenesetre nagyon hiánycikk.
Ha van barátom huzzon el, ne udvaroljon
Húzzon csak el szépen.
Ha én lennék az a nõ, akkor egyértelmûen azt jelenti, hogy stop, nincs tovább. Ha meg makacskodsz, azt zaklatásként élném meg. Úgy, hogy inkább keress mást!
A kérdező hozzászólása: Válaszoljatok mindkét dologra rendesen.
Egy okosabb nõ azért egy kicsit távolságtartóbb és megeshet, hogy igen, nem valós az, hogy pasija van. Egy kicsit még ismerkedj vele, nézd meg, hogy biztos megéri-e a nõért egy kicsit küzdened, s fõleg azt, hogy valóban van-e pasija. Azért vannak jelek arra egy idõ után, hogy tényleg van-e pasija vagy nincs.
Egyszerûen azt jelenti, hogy kopj le. Ennyi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!