Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha parom nem (99 db)

Hányszor kakil az 5 hetes babátok? Normális, ha pár hete többet kakilt, mint most? Napi 4 nem kevés?

Legjobb válasz: Nem kevés, normális hogy ritkult. Nálunk is úgy volt, hogy újszülötten meg pár hetesen minden pelus kakis volt, 1 hónapos kora körül kezdõdött, hgy kb. csak minden 2-ba volt, most ott tartunk (3 hó)hogy napi 1x kakil.

Nem kevés, normális hogy ritkult. Nálunk is úgy volt, hogy újszülötten meg pár hetesen minden pelus kakis volt, 1 hónapos kora körül kezdõdött, hgy kb. csak minden 2-ba volt, most ott tartunk (3 hó)hogy napi 1x kakil.
Nekem egy hónapos korától heti egyszer kakilt. A védõnõ szerint még ez is normális.

Az normális, ha NÉHA nem érzünk szerelmet a partnerünk iránt, vagy a szerelmet méreg váltja fel mondjuk féltékenységből, de egyébként ha együtt vagyunk a párunkkal megveszünk érte?

Tehát csak néha...mondjuk nem szerelemmel gondolunk rá, hanem mint pl.:barátra. És ha meglátjuk egy lánnyal, akir?l tudjuk, h jóban vannak,de mégis féltékenyek leszünk...

Legjobb válasz: az a kérdés,hogy normális e. Sztem nem. Vagyis számomra nem. De biztos van aki ugy van vele mint te. De nekem a szerelmet méreg nem váltja fel sose. (eddig)

az a kérdés, hogy normális e. Sztem nem. Vagyis számomra nem. De biztos van aki ugy van vele mint te. De nekem a szerelmet méreg nem váltja fel sose. (eddig)
Hát nem tudom, hogy mennyire normális, de nekem is van ilyen érzésem. Volt, hogy rossszul esett, ahogy a párom viselkedett s féltékeny voltam, akkor csillapodott iránta a szerelmem, ellenszenvet éreztem, amolyan se veled se nelkuled erzes. De ettol meg szerelmes vagyok
Nem az a baj, ha ilyenekre gondolsz. Az a kérdés, el tudod e képzelni az életedet nélküle, mással az oldaladon. Ha igen, na ott kezdõdnek a bajok.
A kérdező hozzászólása: nem igazi méreg, csak olyan fura érzés... igazából nagyon szerelmes vok, úgy érzem, ennyire nem szerettem még senkit, csak néha elgondolkodom ilyen dolgokon...

A párom nem akarja, hogy ha összeköltözünk pénzeljem anyámat. Normális?

A teljes fizumat anyámnak szoktam adni, még így sem tudjuk a számlákat kifizetni. Párom azt mondta, ha náluk lakom akkor õ kezeli a pénzt. Mit képzel magáról?

Legjobb válasz: Már ne haragudj, kedves kérdezõ, de az anyád felnõtt ember, volt kb. 40-50 éve arra, hogy felépítsen magának egy normális életet, amelyben el tudja tartani magát. Ha nem jön ki a pénzébõl, akkor vegyen vissza az igényeibõl. A párod nyilvánvalóan szeretne veled hosszú távon tervezni, késõbb lakást és családot, amit nem lehet elérni úgy, ha közben még egy harmadik embert is pénzeltek.

Már ne haragudj, kedves kérdezõ, de az anyád felnõtt ember, volt kb. 40-50 éve arra, hogy felépítsen magának egy normális életet, amelyben el tudja tartani magát. Ha nem jön ki a pénzébõl, akkor vegyen vissza az igényeibõl. A párod nyilvánvalóan szeretne veled hosszú távon tervezni, késõbb lakást és családot, amit nem lehet elérni úgy, ha közben még egy harmadik embert is pénzeltek.
Gratulálok, bár a hét balekja címet másik kérdezõ nyerte nálam, de te is dobogós vagy. Az természetes, hogy ahová költözöl, ott szállsz be a költségekbe, tehát nem a teljes fizetésed kéne anyukádnak adni. Azt mégis hogy képzeled, hogy odaköltözöl valakihez, de a fizetésed máshová viszed? Viszont az se normális, hogy a párod óhajtja a fizetésed kezelni. Mintha az egyetlen dolgozóra mindenki le akarna csapni és élõsködni rajta. Ha te kerested a pénzt, akkor kezeld te, legyél már annyira felnõtt. Persze támogathatod anyukádat amennyi belefér, ahol laksz ott szállj be a költségekbe részarányosan (tehát ne te fizesd a teljeset). De a fizetésed ne add oda senkinek, hogy beossza.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nem tudom megállni, hogy ne adjam oda a fizumat anyámnak, pedig minden hónapban megfogadom.
hát akkor szerintem ez itt tul is van tárgyalva.
Hát én sem engedném, hogy odaadd neki az egész fizetésedet, pontosabban nem is lakhatnál nálam, ha semennyit nem adnál bele a "közösbe". Mégis ki fogja kifizetni a számlákat, kaját venni stb? Anyukád meg felnõtt ember. Nem kötelezõ hitelt felvenni, de ha megtette, már az õ dolga, hogy hogyan fizeti vissza. Ha jól állnátok anyagilag, persze más helyzet, de így... Ha nem bírod megállni, add neki mondjuk a fizetésed 10%-át.
Kérdezõ, jól kidolgozott kamu lenne amúgy, de van egy apró probléma: te valószínûleg 10-14 évesnél nem vagy idõsebb, így nem tudod, hogy ha egy családban senki nem keres pénzt, ott nem tudnak megélni. Szóval ennek a mindenki munkanélküli -dolognak fuss neki még egyszer. Csak vigyázz, nehogy belezavarodj, és a végén azt írd, hogy te is munkanélküliként kapsz fizetést, mert az nem szokás. Egyébként kitört a téli szünet, hogy tele van ma kamu kérdésekkel az oldal?
kedves utolsó, te sem nagyon vagy tisztában a jogszabályokkal és a segélyezési rendszerrel. Ha valaki munkanélküli, de együttmûködik a munkanélküli központtal, akkor kapja az FHT-t (foglalkoztatást helyettesítõ támogatás), ami 22.800ft. Ez kétszer 45E ft, plusz ha feketén dolgoznak... nem mondom, hogy nem kamu a kérdés, de nem az miatt, amit te írtál
Igen, én is 10% körül adnék, ha értelmét látom.
"ha egy családban senki nem keres pénzt, ott nem tudnak megélni" Dehogynem testvírem, dehogynem. Szóval vagy romák, vagy kamu kérdés. Ha kamu, akkor a jobbik fajta, hihetõ sztori egy ostoba fõhõssel. Ha romák vagytok, akkor szerintem költözzetek össze mind, te meg szüld a pulyákat.
Értem, természetes hogy segítesz anyukádnak. De érdemesnek látod hogy egy olyan emberrel költözz össze aki jómaga is munkanélküli és annak ellenére hogy neki nincs pénze még a tiédet akarja kezelni? Õ és az apja hogyan tartják el magukat? Azt írod munkanélküliek. Nem lenne jó ötlet a fizetésedbõl még két munkanélkülit támogatnod mikor az anyukádon is segíthetsz azzal az erõvel.
A kérdező hozzászólása: Írtam, hogy vannak hitelei amit a nyugdíjából fognak. Persze, hogy segítek neki.
Ezt így nem lehet kategorikusan kijelenteni. Meg kell beszélni. Mindenesetre az én pénzemet ne kezelje senki, maximum a törvényes házastársam, velem egyetértésben. Mindamellett ha családotok lesz, vagy közös otthonra gyûjtötök majd vagy bármi, valóban érthetõ, ha a párod nem örül annak, hogy hazaadod a pénzt, ami közös kéne legyen. Anyukád esetleg elgondolkodhatna azon, hogy kisebb lakásba költöttön, gondolom, õ sem akar élete végéig pénzt kérni tõled.
Ha átköltözöl hozzá, akkor ott fogsz fogyasztani. Ahol fogyasztok ott fizetek. Szerintem elég egyszerû szabály. Ha ezen felül marad még kidobnivaló pénzed, akkor azt add anyádnak.
Akkor tartson el vagy mit vársz?
A kérdező hozzászólása: A párom jelenleg munkanélküli, anyámnak pedig van egy csomó hitele.
A megoldás egyszerû: mindenki marad szépen otthon a fenekén. Vagy azt te sem gondoltad komolyan, hogy majd a párod szülei fognak eltartani, ugye?
én nem szeretném, hogy a pénzemet más ossza be. de ennek köze nincs ahhoz, hogy akkor azt várom el, hogy más tartson el. ..ezt a felvetést nem is értem.
A kérdező hozzászólása: Páromnak csak az apja él, de õ sem dolgozik.
A párod munkanélküli és ha hozzáköltözöl akkor õ fogja kezelni a pénzedet??? Amúgy az természetes hogy közös a kassza (tehát te is fizetsz a háztartásba ahol élsz) de ez a kijelentés hogy majd õ kezeli a pénzt... Ez egyáltalán nem az egyenlõségrõl árulkodik. Ti még ne költözzetek össze. Egyrészt miattad mert nem érted hogy a pénzedet arra a háztartásra kell áldoznod ahol élsz másrészt meg a párod érdekes stílusa miatt. Miért nincs anyukádnak pénze?
Egyikõtök se gondolkozik helyesen. Összeköltözés után, ha ti is nehezen éltek meg nem túl célszerû édesanyádat támogatni. De a párodat se értem, hiszen milyen jogon akarja a te pénzedet beosztani!? É még várnék az összeköltözéssel.

11hetes leszek pár nap múlva! Az normális, ha egyik nap van étvágyam, másik nap pedig nincs!? Igaz ritka, de érdekelne! Eddig nem voltam hányingeres, most az is elérkezett, ez miért van? Nem forditva kelett vna lenni?

Legjobb válasz: é most már igaz tul lépek a 11héten,de nálam szinte az 5. hét óta iszonyat hányingerem van,fáj a gyomrom,puffadás,görcsölök stb... és igen,normális,nálam is van,meg volt is ilyen,hogy egyik nap folyton eszek-van étvágyam,másik nap meg szinte semmit-nincs étvágyam.és teljesen rendben van a hányinger is,pár hét mulva elmulik teljesen(ha minden igaz) :) boldog babavárást!

é most már igaz tul lépek a 11héten, de nálam szinte az 5. hét óta iszonyat hányingerem van, fáj a gyomrom, puffadás, görcsölök stb... és igen, normális, nálam is van, meg volt is ilyen, hogy egyik nap folyton eszek-van étvágyam, másik nap meg szinte semmit-nincs étvágyam.és teljesen rendben van a hányinger is, pár hét mulva elmulik teljesen(ha minden igaz) :) boldog babavárást!
Nekem már az eleje óta így van, szinte semmi nem esik jól, és sûrûn volt hányingerem is, most ugyan nincs hányingerem, de kevés kaja esik jól!
11+6 hetes vagyok és nekem is egyik napom ilyen, a másik olyan. Függetlenül bmitõl!
Fiú v lány a párod?
Ez nem nagy dolog..ez teljesen természetes... segít te is párodnak ebben..maszturbálj vele vagy elõtte...talán ez felizgatja és rendbe jön minden....
Szerintem egy párkapcsolatban nem lehetnek titkok, megbeszélhetetlen dolgok.
És ez mért lenne Nemnormális? Csináljátok nyugodtan.
Szerintem nem normális, de a férfiak egy részére jellemzõ ez. Vagy próbáld megbeszélni vele a dolgot, vagy - mivel csak "néha, nagy ritkán" csinálja - próbáld elfogadni.
Ha tegnap maszturbalt, akkor nem volt szex veled... Nem? Orulj neki, hogy otthon maszturbal, ha keves neki a szex, es nem mashova megy. Azt jol erzed, hogy kevesell valamit. Szexelj vele minden nap, valtozatosan.
"Ha ma rákérdezek, akkor az van, hogy kutakodtam utána" Tipikus reakció...
11:02-es: és ha balkezes? :P Amúgy a kérdezõnek annyit, hogy ezzel nincsen semmi gond .. Ameddig nem csinál veszekedést, hogy azért kell maszturbálnia, mert nem kap meg tõled mindent, addig hagyd a fenébe a dolgot. Hagyjuk ezt a tipikus nõi továbbgondolást, hogy mindenben mélyebb dolgot láttok, mint ami az valójában. Nekünk, srácoknak még úgy is kell néha az önkielégítés, hogy párkapcsolatban élünk és minden okés a szexuális életünkkel is. Én is párkapcsolatban élek és mégis szoktam masztizni (11:02-esnek: balkezesként csakis bal kézzel ;P ), mi több párom is. Természet rendje, teljesen elfogadható. ;) 21F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 11:11-es, erre vágytam, egy egyszerû elfogadható magyarázatra, mert nem tudtam, hogy mit kezdjek a helyzettel 11:02-nek üzenem, hogy a baj nem velem van, kicsit gondolkodnod kéne a normális és a nemnormális fogalmán...
Én szoktam neki segíteni. Az automatizáltról áttértünk a manuálisra. Én is terhes vagyok (6. hét), és nekem most nem megy úgy mint régebb (elég sokat görcsölök és félek nehoyg elmenjen). Azon szórakozunk, hogy az én szexuális életem megromlott, az övé nem. :o)))
a párod normális, veled meg godok vannak nem teljesítesz az ágyban (még ha önhibádon kívül is történik) te meg fel vagy háborodva hogy nem a szomszéd Katikát döngeti hanem a jobbkezét igyénye van a szexre és ezért osztod le? elégítsd ki kézzel szájjal stb ha ennyire zavar
Szerintem normális. Én is szoktam és a párom is...Ha nem máshoz megy, hanem magának rendezi le, de emellett veled éli ( az amúgy normális) szexuális életét, akkor semmi kivetnivalót nem látok benne. 20/L
"A kérdező hozzászólása: Imádom a kritikát, minden nap?!hát hogyne, megjegyzem tegnap reggel 8-tól este 10-ig dolgoztam, és nem mellékesen 13 hetes terhes vagyok...hát bocsáss meg, hogy nem nagyon volt energiám semmire" Ilyen kirohanásokkal társalogsz otthon is? képzelem akkor mennyire lehet megbeszélni veled, hogy miért masztizik.
A kérdező hozzászólása: tudod....én sem mindig mindent értek, én próbálok beszélni, õ hallgat.sokáig minden ok, és jön egy ilyen, amikor franc se tudja, hogy mi a helyzet, hogy egyáltalán minden okés-e.elvileg mindent megbeszélünk, de gyakorlatilag ezek szerint mégsem.nem tudom, hogy mire gondoljak...én többször kérdeztem, beszéltünk a szexuális életünkrõl, szó alapján minden oké....de ezek szerint mégsem :(
De miért vannak titkaitok....nem is értem....és miért reagál úgy hogy "Kutakodtál utánam"? gondolom ha kisbabát vártok akkor egy házban laktok....és nem közös minden??? szerintem alapvetõ lenne hogy ezt megbeszéljétek
Miért nem ezzel kezdted, kismama? A férfiak egy része kevésbé tartja kívánatosnak párját, ha az babát vár. Persze nem tudom, nálatok errõl van-e szó.
A kérdező hozzászólása: Imádom a kritikát, minden nap?!hát hogyne, megjegyzem tegnap reggel 8-tól este 10-ig dolgoztam, és nem mellékesen 13 hetes terhes vagyok...hát bocsáss meg, hogy nem nagyon volt energiám semmire
A kérdező hozzászólása: mivelhogy férfiról beszélünk, tipikusnak kell lennie, de amúgy egy rossz szavam nem lehet rá, mindenben maximálisan teljesit, de ez azért bánt...
A kérdező hozzászólása: áááá, nem ilyen egyszerû, ma reggel jöttem rá valamibõl, hogy a tegnap csinálta.Ha ma rákérdezek, akkor az van, hogy kutakodtam utána, és besértõdik, pedig szeretném megbeszélni vele a dolgot
A kérdező hozzászólása: fiú...
Ha legközelebb észre veszed, hogy csinálja, segíts be neki.

Normális, ha nem töltöttük együtt a karácsonyt a párommal?

A párom és én nem lakunk együtt, sőt még egy városban sem. De azért hetente, kéthetente találkozunk. Már 2 éve együtt vagyunk, és a jövőben tervezzük az összeköltözést is. Én egyedül élek, ő a családjával. Szerintetek jogosan esik nekem rosszul, hogy ő a családjával töltötte a karácsonyt és nem velem? Vagy ha nem vagyunk házasok, nem vagyunk egy család, normális, hogy nincs is velem karácsonykor.... ?

Legjobb válasz: Minden családban más a felfogás ilyen dolgokban, sok helyen a szenteste tényleg "szent" és csak a családról szól. Ettõl nem kellene rosszul érezned magad,amíg nem éltek együtt vagy nincs eljegyzés, addig a szülõk sok esetben nem tartanak a család tagjának. Nálunk is ez van, de engem nem zavar. Mi is 2 éve vagyunk együtt, jövõre költözünk össze. Mi külön töltjük a karácsonyt, majd csak 27-én talizunk, mivel rokonról rokonra járunk ilyenkor. Inkább élvezem a szüleimmel, tesóimmal való karácsonyozást amíg lehet. Még épp elégszer lesz közös karácsonyom a párommal :) Az persze más dolog, ha egyedül voltál otthon szenteste és ezt a párod szülei tudták és nem hívtak meg. Az elég tapintatlan dolog. 22/L

Minden családban más a felfogás ilyen dolgokban, sok helyen a szenteste tényleg "szent" és csak a családról szól. Ettõl nem kellene rosszul érezned magad, amíg nem éltek együtt vagy nincs eljegyzés, addig a szülõk sok esetben nem tartanak a család tagjának. Nálunk is ez van, de engem nem zavar. Mi is 2 éve vagyunk együtt, jövõre költözünk össze. Mi külön töltjük a karácsonyt, majd csak 27-én talizunk, mivel rokonról rokonra járunk ilyenkor. Inkább élvezem a szüleimmel, tesóimmal való karácsonyozást amíg lehet. Még épp elégszer lesz közös karácsonyom a párommal :) Az persze más dolog, ha egyedül voltál otthon szenteste és ezt a párod szülei tudták és nem hívtak meg. Az elég tapintatlan dolog. 22/L
Ha nem mutatott még be a családjának, akkor még valahol elfogadható, hogy nem netél vele. De pl.: nálunk már az elsõ karácsonyt is együtt töltöttük ( már össze voltunk költözve), mentünk elõször anyumékhoz, utána az Õ szüleihez. S idén is így van. Tegnap a szüleinél volt, ma már neki dolgoznia kell, de délután átjön anyumékhoz. Attól még, hogy nem vagyunk házasok, egy pár vagyunk, s a szüleivel is jó a viszonyom.
Nekem azért kicsit fura, hogy nem hívott meg magukhoz, hisz két éve együtt vagytok.Különösen ha te nem mentél haza a szüleidhez, családodhoz. Én nem tudnám elviselni, hogy Karácsonykor én a családommal ünnepeljek, a párom pedig otthon egyedül? Nekem ez furi. De azért remélem így Karácsony másnapján találkoztok. Boldog Karácsonyt!
Miért múlt idõben írod? Karácsony ma és holnap van, tegnap még szenteste volt, amit szûk családi körben szokás ünnepelni. Teljesen normális, hogy te a saját családoddal, õ meg az õ családjával töltötte. Nekünk abban az évben volt az elsõ közös szentesténk, amikor összeköltöztünk.
igen/nem/igen
Te hol voltál? Egyedül vagy a saját családoddal? Mi 4 év után házasodtunk össze, addig mindenki a saját szüleivel szentestézett, és 25-én vagy 26-án találkoztunk. Az esküvõ után, amíg nem volt gyerek, elmentünk 24-én mindkét szülõhöz, most meg, hogy már hárman (lassan négyen :) ) vagyunk, külön töltjük a szentestét. Szerintem ez így normális. Még nem vagytok egy család. Persze, ha neked nincs családod, és egyedül voltál tegnap, akkor meghívhatott volna magához, de ha nem ez a helyzet, akkor jogosan járt el, szerintem.
Normális. A karácsony családi ünnep, és te nem tartozol a családhoz. Csak barátnõ vagy, nem feleség. Csupán a párodhoz tartozol.
Szerintem nem normális. Mi már elsõ évben is szentestét együtt töltöttük, pedig nem élünk együtt, azután másnap mentünk a családunkhoz. Ha együtt vagyok valakivel, szeretem, hozzám tartozik, elképzelni sem tudom, hogy a szeretet ünnepén a szentestét ne vele töltsem.
3.válaszadó De undorító egy ember lehetsz, miért kell ilyenekkel sértegetni, hogy"nem tartozol a családjához"?Ez nyilvánvaló neki is, de igaza van a kérdezõnek.
Furcsa, hogy csaladja nem hivott meg.
12-26 00:18 Egy nagy zöld kéz! :) Hogy én miért nem találok magamnak egy ilyen kedves, megértõ asszonyt...
Kedves 19-es, itt a huszas. Ha elfogadsz egy jótanácsot egy negyvenéves nõtõl, 17 év együttéléssel (ebbõl 15 házasság), egy férjjel, három kölyökkel, két kutyával és egy akváriummal... A karácsony a pasik nagy többségének nyíg. Utálják. Utálják, hogy a sportújság nem fér el az adventi koszorútól az asztalon, utálják, hogy sorbaállhatnak élõ pontyért, akit ráadásul õk is fognak kupán vágni és kibelezni. Utálják, hogy cepelhetik haza a fát, faraghatják bele a talpba, kerülgethetik a potyogó tûleveleket és hallgathatják 3 napig a rokonokat. Utálják, hogy agyalni kell már megint az ajándékokon. Nekik ez nem ünnep, hanem szenvedés. Nem készülnek rá, nem érdekli õket. Ebbõl csak a nõk csinálnak felhajtást. Igen, egy pasinak fel kell hívni a figyelmét arra, hogy mit szeretnél karácsonykor. Mert õk - szívük szerint - a naptárból is törölnék, hacsak nincs vallásos elhivatottság a karácsony megünneplésére, és három napos ünnepélyes tévé elõtti sörözéssel ünnepelnék. Higgy nekem!!
19-es vagyok. Az utolsónak üzenem, hogy van valami abban, amit ír. Nekem legnagyobb hibám, hogy nem szólok, ha nem tetszik valami, mert félek, hogy veszekedés lesz belõle. Ebbõl viszont az keletkezik, hogy hónapokig csak fojtom vissza magamba a problémákat, aztán meg egy pillanatban felrobbanok és néznek rám nagy szemekkel, hogy "Ennek eddig semmi baja nem volt, most mi ez a hiszti?" Szóval igen, nagy igazság, hogy mindent meg kell beszélni, viszont ugyanakkor azt is gondolom, hogy ha egy felnõtt ember figyelmét fel kell hívni arra, hogy a karácsonyt az ember együtt szeretné tölteni a párjával, ott már gondok vannak. Ergo ha csak azért van velem a párom ünnepekkor, mert én kibalhéztam magamnak, akkor inkább hagyjuk.
Igaza van a 20as válaszolónak Ha egyedül vagyok, kinyitom a számat hogy drágám, x idõ után együttlakástól függetlenül, de szeretném veled tölteni a karácsonyt, illetve a rokonokkal. Ha párom és az anyukája nem mondja már elõtte egy hónappal hogy 26-án a nagy családi ebéden hol az én helyem (ültetés van, hiába csak 15 fõ), és hogy ha addig nem békülök ki a szüleimmel akkor ott a helyem velük szenteste, akkor kinyitom a szám és megkérdezem hogy velük tölthetem-e. 18-as voltam
*utolsó elõtti
Kedves utolsó! Nem akarlak megsérteni, de a leírtak alapján a párodnak csak huszadrangú személy vagy az életében, magyarul nem igazán érdekli, minek örülnél, mi lenne jó neked, kizárólag magával foglalkozik. Én biztos elgondolkodnék, mit is akarok egy ilyen embertõl hosszú távon.
Ne haragudjatok, de magatoknak csináljátok a cirkuszt. Ha nem vagytok képesek értelmesen megbeszélni egy ilyen kaliberû dolgot (ami, már elnézést, nem túl fajsúlyos), akkor mi a fenére számítotok sokkal komolyabb kérdésekben? Álljatok a sarkatokra. Ha pedig elutasító választ kaptok, akkor vagy elfogadjátok és hazamentek a saját családotokhoz, vagy dobjátok a partnert. Más kérdés, hogy emiatt sosem dobnám a pasit. Mivel az egész karácsony-téma nem izgat...
Akár én is kiírhattam volna a kérdést annyi különbséggel, hogy mi másfél éve vagyunk együtt. A szentestét egyedül töltöttem (egyedül élek), a családom ma jött át hozzám, természetesen velük együtt áthívtam a páromat is. Jött, kedves volt, aranyos, de láttam rajta, hogy csakis a kedvemért tette meg mindezt és ahogyan a családom elment, már ment õ is, mondván? "A nõvéremék várnak." Aztán hozzátette, hogy holnap átjön ugyan, de csak este, mert napközben a nagypapához mennek. Engem csak az zavar, hogy õ láthatóan bele sem gondol, hogy míg õ család-partizik, én egyedül ülök itthon. Ma nagyon kellemetlen helyzet adódott, megjegyeztem, hogy nem szeretnék egyedül lenni holnap, erre õ megszólalt, hogy ez biztos neki szólt. Ezt anyukám azzal tetézte meg, hogy azt mondta neki: "Hát, meg tudom érteni, én sem szeretnék egyedül lenni!" Ezek után odajött hozzám és azt mondta: "Ha gondolod, átjöhetsz te is a papához!" Hát köszönöm, így nem...
Mi fél év után vagyunk hasonlóan, én egyedül lakom, õ még szülõkkel. De nekünk evidens volt hogy mivel saját szüleimhez nem megyek, igy vele és a szüleivel vagyok karácsonykor, eszébe nem jutott volna egyedül hagyni. Igen, fél év után belefértem a szûk családi vacsiba, négyen voltunk igy.Ma hazahozott estére mert dolgom volt, holnap délelõtt megyek vissza hozzájuk.Ha kértem volna, marad velem éjjelre ma, ne legyek egyedül, de dolgoznom kell sajnos.De egy kis minifát feldiszitettük nekem is itthon. Én nem tudnám a párom egyedül hagyni karácsonyra.Pedig mi alig fél éve vagyunk együtt.
Hetente-kéthetente találkoznak, nem élnek együtt. A szenteste a szûk családé, nem a barátoké. Nem fura, ez a természetes. A legjobb barátnõmmel sem találkozom szenteste, pedig azzal is van olyan jó kapcsolatom, mint a pasimmal, még ha más természetû is.:-) Sem õ, sem a családja nem tekinti családtagnak egyelõre, ezt kell elfogadni.
* õ is
Mi sem élünk egy városban, én is a családommal töltöm az ünnepeket és õ, én viszont kedden átmegyek hozzájuk és együtt fogunk szilveszterezni. :) Nekem így is jól telik a karácsony! 19L és 21F, 1 éve együtt
Szenteste a legszûkebb családdal. Ti még nem vagytok egy család. Hogy nem hagyta ott a családját, az természetes. Ha te az õ családjával nagyon jó kapcsolatban vagy, akkor meg kellett volna hívnia. Viszont ha a családtagok többségével csaképp ismeritek egymást, akkor így helyes, hogy nem erõszakolt rá téged a családra. A mai és/vagy holnapi napot azért illik veled töltenie.
Ja, egyedül élsz? Akkor is bízd rá, h meg szeretne-e hívni, v sem. Én meghívnám a párom, de csak ha a "családom" nem ellenezné. Amennyiben igen, akkor az ajándékozást követõen kicsit átmennék hozzá, h ne legyen egyedül.
Normális, tekintve, h tegnap nem volt karácsony, az ma és holnap lesz. Szentestét a családdal szokás tölteni, amíg nem éltek együtt, nem a barátnõvel.
Nem normalis, fõleg ha egyedül élsz.
3-as válaszoló te mekkora tirpák lehetsz az életben is.Mi 10 éve vagyunk együtt a párommal, de nem házasodtunk össze, akkor mi is csak szimplán járunk igaz, nem vagyunk igazi család.Mekkora egy ökör vagy! Tisztelt kérdezõ!nem irigyellek a kapcsolatod miatt, ez a hetente kéthetente találkozunk, nem hangzik túl jól, és szerintem ennyi idõs kapcsolatban, igen már elengedhetetlen, hogy együtt töltsétek a karácsonyt.Hiszen összetartoztok, és ez a szeretet ünnepe, amit azokkal a személyekkel töltünk akiket szeretünk.Nem értem, hogy a párod családja miért nem hívott meg, vagy a párod miért nem veled tölti ezt a fontos estét.hiszen a családjával, él velük az év 365 napján találkozhat, veled meg alkalmanként.Én ezt nem találom normálisnak.

Szerintetek normális dolog az, ha valakit a párja nem védi meg a rokonaival szemben?

Mikor összejöttünk és összeházasodtunk, nem tudtam, hogy ilyen. A férjem apjának van egy felesége, aki a szemembe vigyorog arcátlanul de hangoztatja, hogy ö milyen nagyon öszinte. Aztán a hátam mögött olyan undorító dolgokat terjeszt rólam, amik nem is igazak. Én ezt marhára sérelmezem, hogy a férjem ezek után úgy beszél ezzel a k*rvával mintha a legjobb barátnöje lenne. Mikor meg hallgatja a mocskolódásokat, meg nem szólalna egy percig sem, hogy álljanak le vagy hasonlók. Azt mondja kerüli a konfliktust. Istenem de gyülölöm az ilyen típusú embereket! Ha ezt tudom hozzá sem megyek! Ráadásul az a k*rva itt lakik egy házzal odébb és már az egész lakótelep azt hiszi olyan vagyok, mint amilyennek beállít. Ez normális dolog hogy valakit ennyire nem érdekel mit érez a párja? Rokonokkal szemben nem kell egymást megvédeni? Mert ha ez így van, akkor a büdös életbe többet senkit nem engedek magamhoz...

Legjobb válasz: Teljesen megértelek. Nem tartom igazán jó embernek, ha valaki nem védi meg a másikat(fõleg aki az élete párja), pedig tudja az igazságot. Én nem tudnám eltûrni, ha a páromat valaki alaptalan vádakkal illetné, biztosan megvédeném. Ezt elvárom tõle is. Mondjuk ez nem is elvárás, hanem alap dolog kellene hogy legyen.

Teljesen megértelek. Nem tartom igazán jó embernek, ha valaki nem védi meg a másikat(fõleg aki az élete párja), pedig tudja az igazságot. Én nem tudnám eltûrni, ha a páromat valaki alaptalan vádakkal illetné, biztosan megvédeném. Ezt elvárom tõle is. Mondjuk ez nem is elvárás, hanem alap dolog kellene hogy legyen.
Nyilván nem ismerem a helyzeted, annyit viszont mondhatok hogy ha választani kéne pl tesóm vagy a párom között , alap h tesóm mellé állnék. Nem egy olyan esetet ismerek amiben a kiállhatatlan "menyecske" bekerült egy családba és szétzúzta azt, mert a párja inkább mellé állt akkor is ha nem volt igaza, inkább lett haragba mindenki mással. Persze lehet h te nem ilyen vagy csak gondoltam írok h tud sajnos ilyen is van.

Tegnap a párommal nem védekeztünk, ami nem baj mert babát szeretnénk, de az normális h utánna kicsit beparáztam h úristen egy kis élet fog fejlödni bennem ha teherbe esek?

Legjobb válasz: Gondolom nem mindenki szokott bepanikolni (meg altalaban elso terhesseg elott van ez szerintem), de teljesen normalis, hisz az ember nem tudja milyen anyanak lenni, egy eleten at felelosseggel tartozik majd valakiert, stb. rengeteg felelem van az emberben a bizonytalansag miatt. De ne aggodj, ez tok normalis es nem hiaba talalta ki a termeszet az embereknel a 9honapot, ami alatt az embernek van ideje lelkileg felkeszulni az anyasagra. :D

Gondolom nem mindenki szokott bepanikolni (meg altalaban elso terhesseg elott van ez szerintem), de teljesen normalis, hisz az ember nem tudja milyen anyanak lenni, egy eleten at felelosseggel tartozik majd valakiert, stb. rengeteg felelem van az emberben a bizonytalansag miatt. De ne aggodj, ez tok normalis es nem hiaba talalta ki a termeszet az embereknel a 9honapot, ami alatt az embernek van ideje lelkileg felkeszulni az anyasagra. :D
Az elsõ gyerkõccel én is marhára kétségbe estem mikor terhes lettem, pedig tervezett volt! Én azzal magyarázom így utólag, hogy nem voltam felkészülve rá lelkileg. A második az teljesen más volt, igaz rá nagyon sokat kellett várni, nem úgy mint az elsõvel rögtön sikerült. El fog múlni ne izgulj, ahogy nõ a pocidban a kis élet, fantasztikus érzés!! 3 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: azt még hozzáteszem h 19 éves vagyok a párom 27. nem attól félek h hova lett a fiatalságom mert tudom h Õ mellette akarom leélni az életem és neki szülök gyereket csak megijedtem.
szia én is19 vagyok . az elsõ nemvédekezésnél én is igyéreztem a 2 nál már nem.
A kérdező hozzászólása: 3.válaszolónak:és te már teherbe estél, ha szabad megkérdeznem?
egy bizonyos fokig normális.Ha nem egész nap azt csinálja
Teljesen normális. Ha viszont egész nap azt csinálja, akkor unatkozik, le kell kötni, feladatokat kell neki adni, játszani vele...
mi az hogy pár éves kislány? 2 éves, vagy 12? nem mindegy
A kérdező hozzászólása: Olyan 5 éves korától kezdve..
Szerintem normális.

Normális dolog, ha minket párommal nem érdekel, ha épp vérzek, akor is óvszer nélkül szeretkezünk?

Igen,tudom,sokan mondják majd nem egészséges,de lezuhanyzunk el?tte, egyikünk felfogása sem itéli el,hogy ugyanúgy szeretkezzünk ebben az id?szakban. S?t még örülök is,hogy nem irtózik egy kis vért?l.

Legjobb válasz: Ha ti ezt így szeretitek akkor nincs ezzel probléma szerintem., és ezáltal meg szerintem normális dolog :) Kinek mi... :) De arra figyelj h ha esetleg nem szedsz fogamzásgátlót, h attól még így is teherbe eshetsz. Azért vigyázzatok :)

Ha ti ezt így szeretitek akkor nincs ezzel probléma szerintem., és ezáltal meg szerintem normális dolog :) Kinek mi... :) De arra figyelj h ha esetleg nem szedsz fogamzásgátlót, h attól még így is teherbe eshetsz. Azért vigyázzatok :)
Nem "normális" abban az értelemben, hogy azért nem ez az átlagos, de pl. én is csináltam már soxor, semmi gond nincs vele, ha nektek bejön. Aki szerint ez perverzió, az meg legyen boldog a maga kis világában, én nem fogom bántani érte. ;o)
Ha gyereket akartok...
A kérdező hozzászólása: Szedek gyógyszert, úgyhogy ez sem probléma...
szerintem sincs benne semmi.. én is pasi vagyok és nekem sincs vele bajom, természetes dolog a menstruáció.. és furcsa mert például ha valami sérülésbõl adódóan látok vért akkor rosszul leszek, de ettõl meg nem:)
Én még sosem szexeltem úgy, hogy épp meg volt. De amúgy sokan csinálják, szóval biztosan normális, de azt már olvastam több helyen, hogy javasolt az óvszer mert ilyenkor könnyebben lehet fertõzéseket kapni.
Menstruáció alatt sokkal több esélye van egy jó kis fertözésnek, mindkettötök részéröl!! Használjatok gumit legalább! Tapasztalatból mondom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!