Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha parom (271 db)

Hányszor kakil az 5 hetes babátok? Normális, ha pár hete többet kakilt, mint most? Napi 4 nem kevés?

Legjobb válasz: Nem kevés, normális hogy ritkult. Nálunk is úgy volt, hogy újszülötten meg pár hetesen minden pelus kakis volt, 1 hónapos kora körül kezdõdött, hgy kb. csak minden 2-ba volt, most ott tartunk (3 hó)hogy napi 1x kakil.

Nem kevés, normális hogy ritkult. Nálunk is úgy volt, hogy újszülötten meg pár hetesen minden pelus kakis volt, 1 hónapos kora körül kezdõdött, hgy kb. csak minden 2-ba volt, most ott tartunk (3 hó)hogy napi 1x kakil.
Nekem egy hónapos korától heti egyszer kakilt. A védõnõ szerint még ez is normális.

Szerintetek az normális ha pár napig elég fájdalmasan feszül a mellem, aztán pár napra elmúlik szinte teljesen, majd újra visszajön?

Legjobb válasz: Szia, Teljesen normális, a tünetek jönnek-mennek, nem mindig egyformák és az erejük sem. Mire hozzászoksz egyikhez, jön egy másik :))

Szia, Teljesen normális, a tünetek jönnek-mennek, nem mindig egyformák és az erejük sem. Mire hozzászoksz egyikhez, jön egy másik :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ez megnyugtató :)

Normális, ha pár nap múlva 9 hónapos kisfiam már csak napi 2x1 órát alszik? Viszont este nagyon álmos. Most tanult meg felállni, mászni, ülni.

Legjobb válasz: Szia! Persze, normális. Sõt örülj neki, hogy még ennyit is alszik. Az én kisfiam ilyen idõs korában szokott rá arra, hogy jó esetben napi 1x kb 1 órát aludt, késõbb már nem is aludt napközben. :S Most kezd visszaszokni a napközbeni alváshoz, de még nem az igazi... Ált. délután alszik fél-egy órát a maradék idõben tesz-vesz, utánam járkál, pakolászik. Most nyugim van egy kicsit mert most aludt el :)

Szia! Persze, normális. Sõt örülj neki, hogy még ennyit is alszik. Az én kisfiam ilyen idõs korában szokott rá arra, hogy jó esetben napi 1x kb 1 órát aludt, késõbb már nem is aludt napközben. :S Most kezd visszaszokni a napközbeni alváshoz, de még nem az igazi... Ált. délután alszik fél-egy órát a maradék idõben tesz-vesz, utánam járkál, pakolászik. Most nyugim van egy kicsit mert most aludt el :)
Szia! Az én lányom már 8 hósan is csak 2x1 órát aludt egész nap(jó esetben). Este 9-tõl pedig reggel 7-ig húzza a lóbõrt. Neki ennyi elég. Tehát ha a te fiad nem nyûgös napközben, hanem szépen elvan, játszik, akkor neki is ennyi az alvásigénye, tehát semmi gond nincs azzal a napi 2x1 órával.
Enyém ma lett 9 hónapos, õ is ennyit alszik.
Az én lányom 9 hónapos korában szokott át a napi 1x alvásra Örülj neki amíg tartja a napi 2 alvást, mert hamar eljön az idõ, hogy nem igényli acsak az egy alvást:) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!az a baj, hogy úgy veszem észre, nem elég neki.napközben nyügizik, éjjelt nem alussza végig.hajnalok hajnalán már felvan.
Igen normális.Minden jót.
Szia! Normális, hiszen enyhe méhösszehúzódásod is van közben. Csak a görcsölés nem természetes. 37 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

Normális ha pár napja kb.10x kell wc-re mennem. Az éjszakait bele sem számolom. Jelent ez valamit? 36 hetes vagyok

Legjobb válasz: Valoszinüleg befordul a pici feje és készülõdik. Szerintem nincs semmi gond, ez teljesen normális, fõleg a terhesség végén.

Valoszinüleg befordul a pici feje és készülõdik. Szerintem nincs semmi gond, ez teljesen normális, fõleg a terhesség végén.
Igen, azt jelenti, hogy a baba már nagyon nagy , valószínüleg már lejjebb is szállt, és a hugyhólyagodon csücsül.-) Ezért kell többet menned vécére. Ez ilyenkor teljesen normális, ne ilyedj meg! (már amennyiben nincs más panasz, folyás, kellemetlen szag, viszketés, csípõ érzés)
szia, mi is 36 hetesek vagyunk, múlt héten voltam dokinál és rákérdeztem én is, és õ is azt mondta, h ez így lesz, h a baba feje már annyira lent van, meg nagy is, h nyomja a húgyhólyagot, ez teljesen normális sõt, egy-másfél óránként is fogok majd menni, most jó, ha két órát kibírok:) úh ne izgulj, ez ilyen:)
Nekem most a 34. héten van olyan hogy 20-30 percenként járok pisilni.De legalább nem marad rajtad annyi víz.
Az semmi! Én sokszor felállok a Wc-rõl pisilés után ami gyakorlatilag 3 csepp és már ülhetek vissza, mert megint ingerem van, hogy pisilni kell és megint 2 csepp!
Szia! Én is 36 hetes vagyok! Naponta van amikor legalább 50x megyek wc-re. Még besem érek a szobába és mehetek is vissza. Na ha meg autóval megyünk valahova az kész kabaré. Minden km-en wc-t nézek. De lassan csak vége lessz már!! :)
Én ezt 26 hetesen produkálom, nekem is megfordult, ahogy kell a babám. Tök normális, nyomja a hõlyagot!

Bokarándulásnál normális, ha pár nappal később duzzanat lesz a boka felett?

Pár nappal ezelőtt bokarándulásom volt. A duzzanat úgy ahogy szépen kezdett apadni, a fájdalom az első nap elég kemény volt, de utána nagyon sokat javult. Utána már gond nélkül rá tudtam állni. Egy-két vérömleny, illetve egy kisebb duzzanat még mindig van. Kialakult egy elég kemény duzzanat a bokám felett (ahol nincs is baj elvileg) az ínszallagok mentén. Ez trombózis?

Legjobb válasz: Szervült vérömleny is lehet, ami ártalmatlan, de maradandó.

Szervült vérömleny is lehet, ami ártalmatlan, de maradandó.

Az normalis ha pár napot késik a menstruációm?

Mindig valtozó amikor megjon egyszer15.én másszor 28án harmadszor meg 1én jon meg. Ez normalis mert csak 1éve kezdtem el menstruálni?

Legjobb válasz: terhes vagy

terhes vagy
Lehet akár normális is, ha csak pár napot késik.
Elsõ válaszoló butaságot írsz! Én is egy éve menstruálok , és nekem is össze-vissza van. Van amikor 20 napra jön meg , ami még nem baj ! Van amikor 24-25, mióta menstruálok vagy 3x volt 28 napra. Szóval, nyugodj meg. Szerintem normális, fõleg, hogy egy éve menstruálsz. Lehet eltelik 3-4 év is , amíg rendszeres lesz. :-) Addig számíthatsz ilyen össze-visszaságra!
Én is tudom pasi létemre, hogy normális, csak néha el kell ereszteni egy "terhes vagy"-ot a trollkodás szent törvényei szerint.
A kérdező hozzászólása: hát koszi az értelmes válaszokat :)

Szerintetek se normális, ha valakinek a párja megemlíti, hogy bizony fogyni kéne?

Olvasgattam itt a kérdések között, az egyik lány írta, hogy hízott valamennyit, már a párja is megemítette, hogy le kéne fogyjon, erre midnenki oltogatni kezte, hogy ez gáz, meg ha szereti a barátja, akkor szereti 150 kilósan is, meg ilyenek. Szerintetek hogy van ez?

Legjobb válasz: Dehogynem normális! Amikor felszedtem pár kilót (na jó, elég sokat), a párom nekem is mondta, hogy fogynom kellene, sõt azt is, hogy jobban tetszettem neki vékonyan. DE! Ez nem azt jelenti, hogy nem szeret vagy hogy ultimátumot adott volna. Ugyanúgy mellettem marad, de tudom, hogy jobban tetszettem neki, mielõtt meghíztam volna. És ez tök logikus, ha õ szedett volna fel sok kilót, én is azt mondanám, hogy jobban tetszett elõtte. A gáz az, ha olyat mond valaki, hogy "ha nem fogysz le, akkor elhagylak". De amíg nem errõl van szó, addig szerintem teljesen oké, az ember a párjával osztja meg az életét és abba a fogyás kategória is beletartozik.

A kérdező hozzászólása: Igen, tudom
Szia, Szerintem nincs ebben semmi kivetnivaló. nyilván nem azt mondja hogy úúúúúú mekkora dagadt vagy:D A párom is szokta mondogatni hogy mi az a poci?:D DE tudom, így is szeret, emellett teszek is érte , hogy ez változzon és olyan legyek mint amikor megismert:) Én is szoktam neki mondani ha fogyott, mert õ meg éppen elfelejt hízni meg normálisan enni:)
A válasz megírásának idõpontja: ma 11:46 Gondolom, fiú vagy, de ennek van folytatása. Mi a különbség a férj és a szeretõ között? Kb 10 cm...
A nõi lélek kiismerhetetlen. A multkor egy nõ itt azon panaszkodott, hogy miután önként lefogyott ( persze elõtte meg elhízott), a férjével azóta kézenfogva járnak. És hogy milyen randa ember a férj, mert csak mostantól fogja meg a kezét. Szerencsétlen hapsi nem is szólt semmit, nem is írt ide, de a legtöbb hölgyíró, mélyen elitélte. Most meg már lehet mondani, hogy foggyál mááá! Pedig szegény kérdezõ itten éppen a hapsi kérésére hízott meg. Most meg foggyon le?
Szerintem ez akkor a legrosszabb ha mondjuk a férfi sem egy sportos típus. És mégis emlegeti az 5-10kilót. Ha 1-2kilót is felemleget, az meg kifejezetten gáz szerintem.
Dehogynem normális! Amikor felszedtem pár kilót (na jó, elég sokat), a párom nekem is mondta, hogy fogynom kellene, sõt azt is, hogy jobban tetszettem neki vékonyan. DE! Ez nem azt jelenti, hogy nem szeret vagy hogy ultimátumot adott volna. Ugyanúgy mellettem marad, de tudom, hogy jobban tetszettem neki, mielõtt meghíztam volna. És ez tök logikus, ha õ szedett volna fel sok kilót, én is azt mondanám, hogy jobban tetszett elõtte. A gáz az, ha olyat mond valaki, hogy "ha nem fogysz le, akkor elhagylak". De amíg nem errõl van szó, addig szerintem teljesen oké, az ember a párjával osztja meg az életét és abba a fogyás kategória is beletartozik.
Szerintem is teljesen normális. Inkább motiváljon, minthogy egyszerre megundorodjon, nem?
Amikor mar megjegyzi a parod, a tarsad, akkor ott mar valtoztatni kell, es barmennyire is szeret, de igy kiabrandulhat, mivel itt mar nem 2-5 kg-rol van szo, es ismerd el, hogy a 10 kg mar nagy valtozast idezett elo, egy teljesen mas alaku lany lettel, En bizony elkezdenek tenni azert, hogy ettol a plusz sulytol megszabaduljak. Nem annyira sok, hogy nem lehetne ezt leadni, de megkell erte dolgozni es akarat es kitartas szukseges.
Nem baj ha megmondja, de FINOMAN!! mielött tulságosan elhizna. Ne azt mondja h csunya meg fogyjon, hanem h szereti igy is, de mondjuk jobban tetszett 10 kiloval könnyebben neki.Sztem nem gáz, inkább õszinte ami egy kapcsolatban fontos.
Ha igaza van a párjának, akkor igenis említse meg, mert a kóros elhízás életveszélyes, hiába szereti, ha belehal, nem szeretheti tovább. Ugyanakkor ha nincs igaza, az anorexiába is belekergetheti, és az meg a másik véglet. A szeretettel együtt jár, hogy odafigyelek rá, és hogy vigyázok rá, nem hagyom meghalni és nem kergetem a halálba.
Szerintem nem gáz.Én is megemlítem a páromnak hogy ha felszed egy kis pocakot.De!!Amikor tesz érte és látom, hogy kevesebbet eszik akkor viszont megdicsérem.
A kérdező hozzászólása: kicsit sok a tök a mondatomba, pedig nem is szoktam használni, nem tudom most hogy jött :) ) Köszi a válaszokat, jöhetnek még
Utolsó, az ilyen pasit (akirõl írtál) úgy rúgnám p*csán, a lába nem érné a földet...
A kérdező hozzászólása: és mondjuk ha csak úgy 10 kiló felesleg van?( tudom, nem kevés az se, de még nem életveszélyes kategória) MErt nekem is megemlíti a párom, de nem hiszem, hogy ez azt jelenti, hogy nem szeret.
Elõzõ vagyok, lemaradt a lényeg:-) Szóval nem vagyok egy vékony alkat, sose voltam. Lassan 8 éve vagyunk együtt a párommal, ezalatt voltam vékonyabb, meg ducibb is, de jelenleg pont annyi a súlyom, mint amennyivel megismert, így nem hiszem, hogy jogos lenne, ha szóvá tenné, mert nem 50 kg-osan jöttünk össze:-D
A kérdező hozzászólása: Õ jól néz ki, a gáz az, hogy mellette hiztam el, tök sovány voltam, 47 kiló egy évvel ezelõtt. Aztán mindig vitt kajáni és könyörgott, hogy egyek már. Olyan szerelmes voltam, hogy tökre elhagytam magam és csak azt vettem észre, hogy majdnem 60 kilós vagyok :S
Az a gond ezekkel a 10 "kilócskákkal", hogy ha valaki elindul a lejtõn (akár a kóros túlsúly, akár a kóros soványság felé), nehéz megállni. Én anyuval végigcsináltam egy nehéz procedúrát, a kóros túlsúlyból segítettem neki visszajönni, de nagyon sokat szenvedett. Könnyebb 10 "kilócskákat" egyenesbe hozni, mint a kórosból visszatáncolni.
Errõl a kérdésrõl eszembe jutott egy vicc:) . Mi a különbség a feleség és a szeretõ között? 20 kiló.
Szerintem ha 60 kilósan belém szeretett, aztán két év múlva 70 kg vagyok, akkor is ugyanúgy én vagyok. Ha neki a szerelem kizárólag külsõség, akkor az rég rossz. Ha az egészséged érdekében szól, segít és támogat, akkor nincs probléma. De ha ultimátumot ad, ettõl te megijedsz, lelkileg összeomlasz, életmódot váltasz, akkor bár lehet fogyni fogsz, jobban fogsz kinézni, de belül más leszel. Plusz még ehhez hozzájön, ha melléd sem áll, õ ugyanúgy a régi életmódját folytatja, eszik melletted mindent, tunyul, mindeközben elvárja, hogy te tökéletes legyél, akkor az nagyon nincs rendben. A kérdésre tehát a válaszom, hogy normális, ha megfelelõen közli és segítséget nyújt, nem normális, ha õ sem tesz magáért semmit, se érted, csak elvárásai vannak.
Nem kell itt ítélkezni a nõk is ugyanúgy megkövetelik némelyik. Én is voltam 54 kg és kaptam a megjegyzéseket, hogy azért jólenne valamit gyúrni. Nem kell itt álszenteskedni, fiatal emberek vagyunk, akiknek vannak bizonyos szügségleteik is. Nem ez a lényeg, meg a minden, de azért ez IS fontos.

Normális, ha szépnek érzem magát, amikor babát vár? Ezt érezheti rajtam a párom is?

Én teljesen megváltoztam. 21 hetes vagyok

Legjobb válasz: Miért ne lenne normális? Örülj neki és ezt látja rajtad a környezeted és a párod is. Én 17 hetes vagyok és például megpróbálok ruhákat is olyanokat venni, ami szexis, hogy tetszem a páromnak. Kell az az önbizalom terhesen, mert hát ott az a sok csinos, lapos hasú nõ, miniben járó nõ... :)

Miért ne lenne normális? Örülj neki és ezt látja rajtad a környezeted és a párod is. Én 17 hetes vagyok és például megpróbálok ruhákat is olyanokat venni, ami szexis, hogy tetszem a páromnak. Kell az az önbizalom terhesen, mert hát ott az a sok csinos, lapos hasú nõ, miniben járó nõ... :)
Irigyellek, mert én pont az ellenkezõjét érzem. Elõtte szép voltam, vékony, csinos. Most meg dagadtnak érzem magam és a régi ruháim közül egy se jön rám. A szex is megromlott teljesen, mert a kedvelt pozitúrák kényelmetlenné váltak. Szóval én kész csõdtömegnek érzem magam. De szerintem az a normális, ahogy te érzel, remélem a terhességed után is megmarad ez az érzésed és magabiztos leszel. Boldog babavárást 29 hetes kismama
Szia!Nekem is azt mondja apárom minden kismama szép, de persze én is az elõttem szólóval érzek együtt.Én nagyon sokat felszedtem 18kilót , annyira nem látszik , mert arányosan megy a dolog, de már lelkileg nagyon megvisel.Igaz eszek is rendesen meg már ugy vagyok vele ezt a pár hetet áteszem, mert rosszul vagyok ha nem ehetek, de egyszerûen rosszul vagyok magamtól.Akkora a hasam, hogy sokszor a bugyimat is nehéz felvenni nemhogy a nadrágomat.Vizesedek mint egy bálna és undinak érzem magamat.Egy cipõm sem jön fel, mikor esett az esõ sírva fakadtam, hogy nem tudok mit felvenni..nagy nehezen sikerült találnom egy cipõt ami szorítva bár de rámjött...szóval én a helyedben örülnék nagyon és élvezném a háralevõ heteket.Próbálom én is de már inkább nyûgös mint élvezetes.38hetes kismama
Szépnek érez ENGEM???

Normális ha a párom pornót/meztelen csajos képeket néz?

Másfél éve élünk együtt a párommal és szinte a kezdetektől fogva egy-két heti rendszerességgel látom az előzményekben h pornót/meztelen csajos képeket néz, pedig én úgy gondolom h szexuális életünk jó. Ez normális?

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem normális és írom ezt férfiként. Csak sajnos manapság a sok degenerált, erkölcsileg nulla beveszi ezt a kamu dumát, hogy ez teljesen természetes (látható is a hasonló kérdésekre érkezõ válaszokból). Ha valakinek van párja és minden jó köztük, akkor ne pornón élvezkedjen hanem a barátnõjével. Pornó az max akkor jó ha épp egyedülálló vki de akkor is inkább új kapcsolatot próbálna meg kialakítani minél elõbb. Szerintem ha zavar a dolog próbáld vele megbeszélni ezt és megkérni, hogy ne csinálja. Ha szeret akkor ez nem nagy áldozat.

Szerintem egyáltalán nem normális és írom ezt férfiként. Csak sajnos manapság a sok degenerált, erkölcsileg nulla beveszi ezt a kamu dumát, hogy ez teljesen természetes (látható is a hasonló kérdésekre érkezõ válaszokból). Ha valakinek van párja és minden jó köztük, akkor ne pornón élvezkedjen hanem a barátnõjével. Pornó az max akkor jó ha épp egyedülálló vki de akkor is inkább új kapcsolatot próbálna meg kialakítani minél elõbb. Szerintem ha zavar a dolog próbáld vele megbeszélni ezt és megkérni, hogy ne csinálja. Ha szeret akkor ez nem nagy áldozat.
Tény, hogy sokan csinálják de pl. az én barátom nem.Teljesen elég neki engem bámulni.Ha te elfogadod, hogy más nõcskékkel kell osztozkodnod, akkor rendben van, de azért az jusson eszedbe, hogy vannak nõk, akik mellett a párjuk nem vágyik idegen nõkre csorgatni a nyálát és te nem közéjük tartozol. Én biztos nem érném be ilyennel:D 22l
Hát ez felháborító! Egyszerûen nem találok rá szavakat!
Még ha jó a kapcsolatotok akkor is:)
Normális
Úristen. Ez abnormális dolog!!!! Õ egy mutáns kerüld a pár kapcsolatot vele. De ha már dugtál vele akkor már meg vagy fertõzve jelei: cukinak látszó nevet akarsz gaykorin, hülye leszel mind a föld (aki már az volt az hülyébb lesz)
teljesen normális:) az lenne a fura ha nem nézegetne

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!