Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha nehezen, (19 db)

50 felé közeledve normális, ha nehezen következik be az orgazmus?

Legjobb válasz: Persze, hisz idõsödsz. Örülj neki, hogy van orgazmusod, sokan sajnos nem mondhatják el magukról. Amúgy ffi vagy, vagy nõ? (Bocs a tegezésért) :)

Persze, hisz idõsödsz. Örülj neki, hogy van orgazmusod, sokan sajnos nem mondhatják el magukról. Amúgy ffi vagy, vagy nõ? (Bocs a tegezésért) :)
:) 50 felé? Én 36 vagyok és nemhogy nehezen megy, hanem az a ritkaság ha egyáltalán megy. (egyébként semmi szervi bajom nincsen) Speciel én nem értem hogy mi a problémád.
A kérdező hozzászólása: Nõ vagyok, a párom akirõl szó van. Köszi a választ!
Én 54 nö éves vagyok, de minden alkalommal van orgazmusom, és max. 10 perc, mire odajutok.

Normális ha nagyon fájdalmas nyilallások vannak a hasam legeslegalján? Mintha kést vagy valami más hegyes eszközt szurkálnának belém. Olyankor még mozdulni se tudok! Meg kemény a hasam és nagyon nehéznek érzem ez is normális?

10 hetes várandós vagyok első terhességem és nagyon félek hogy baja lesz a kicsinek. Uh még nem voltam itt csak 12 hetesen küldik el az embert.

Legjobb válasz: Ha valóban mozdulni sem bírsz olyankor jó lenne megnézetni,házi orvos beküld azonnali uh-ra,nekem azt mondogatta a védõnõm annó "inkább menjek 100x feleslegesen mint 1x is késõn" Lehet csak a méh növekedése visel meg ennyire én 6-hónaposan véreset hánytam annyira megviselt a hasfájás phipolpent kaptam,házi orvos küldött uh-ra akkor.

Ha valóban mozdulni sem bírsz olyankor jó lenne megnézetni, házi orvos beküld azonnali uh-ra, nekem azt mondogatta a védõnõm annó "inkább menjek 100x feleslegesen mint 1x is késõn" Lehet csak a méh növekedése visel meg ennyire én 6-hónaposan véreset hánytam annyira megviselt a hasfájás phipolpent kaptam, házi orvos küldött uh-ra akkor.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm a választ remélem nincs baj de már jeleztem a védõsömnek is! Szeptember 10.-én kell mennem uh-ra a 12 hetes uh vizsgálatra. Én még nem is hallottam ilyenrõl hogy csak akkor van elsõnek uh vizsgálat. Akár hol olvastam mindenkit elküldtek 6-8 hetesen hogy megnézzék dobog e a kis szíve vagy egyáltalán terhességrõl van szó. De hát ez Kalocsa! Abban biztos vagyok hogy állapotos vagyok mert 3 tesztem is pozitív lett. Még egy kérdésem lenne! Ha baj lenne a babával azt már éreznem kellene igaz? Szóval ha nem élne akkor én már rosszul lennék? Válaszoldat elõre is köszönöm.
Magne B6-ot szedjél, ez segít megszüntetni a feszítõ, szurkáló érzéseket. Ezt kimondottan ajánlják a kismamáknak. Én is azt szedem. Nekem ennyire erõs nem volt, de nekem is bele nyilallt rendesen néha. Minden jót, csodás várandósságot! 12 hetes kismama

Ha pl iszok és olyankor persze jól esi ka cigi elmegy fél doboz vagy több is az normalis ha utana nehezen kapok 1k icsit levegot meg szúr a szívem is? Tudom tudom hulyeség volt de megtörtént

Legjobb válasz: Nem éppen normális, én is ugyanígy vagyok ezzel de soha nem volt ilyen tünetem csak kiszárad a torkom meg a szám jobban mintha csak innék. Csökkentened kellene a dohányzást. Az lehet a baj, h lecsökken nagyon az oxigén szinted. Nincs valamilyen szívproblémád vagy nem tudsz ilyesmirõl?

Nem éppen normális, én is ugyanígy vagyok ezzel de soha nem volt ilyen tünetem csak kiszárad a torkom meg a szám jobban mintha csak innék. Csökkentened kellene a dohányzást. Az lehet a baj, h lecsökken nagyon az oxigén szinted. Nincs valamilyen szívproblémád vagy nem tudsz ilyesmirõl?
A kérdező hozzászólása: nem tudok róla de a biztonság kedvéért msot mwegyek belgyogyaszhoz csináltat ekg-t röntgent melkasrol vérvétel stb. Nem árt biztosra menni
A kérdező hozzászólása: A cigit meg mától letettem. Nincs több kész vége elég volt 4-5 évig én nagy marha, kegy kisebb ház árát elfüstöltem már az tuti
ha számolsz akkkor télleg lehet elfüstöltél már egy házat:D:D gratulálok a leszokáshoz... úgy idegesítenek a cigizõk...

Normalis, ha menstruacio elott annyira gyenge vagyok, hogy megmozdulni is nehezemre esik es nagyon nyomos ok kell arra, hogy barki is mozgasra kenyszeritsen?

Legjobb válasz: Szerintem az, én nem gyenge, de iszony fáradt tudok lenni az elõtte levõ pár napban és egy csomót aludnék.

Szerintem az, én nem gyenge, de iszony fáradt tudok lenni az elõtte levõ pár napban és egy csomót aludnék.

Normális ha az ember nehezen tud fogalmazni, keresi a szavakat, rossz a memóriája nem emlékszik mit tett kb 10 perccel azelőt?

Legjobb válasz: amikor keveset ALSZIK ezt kihagytam ne haragudjatok tehát ez csak akkor van velem amikor keveset alszok és huzamosabb ideig sokáig fenn vagyok korán kelek

A kérdező hozzászólása: amikor keveset ALSZIK ezt kihagytam ne haragudjatok tehát ez csak akkor van velem amikor keveset alszok és huzamosabb ideig sokáig fenn vagyok korán kelek
Ha semmiképp nem tudod megoldani a megfelelõ alvást, ki kéne alakítanod egy kielégítõ étrendet... hidd el, segítene. Jó minõségû szénhidrátokat tartalmazzon, a fehérje sem elhanyagolható, és sok-sok zöldség mellé. Szedhetsz még vitaminokat is. Vannak egyébként igen jó cuccok, keress rá a gniko biloba nevûre. Annak a szedése a memóriára, meg amúgy a mentális egészségre elég jó hatással van. Tapasztalatból mondom, szinte ugyan az a bajom mint neked :D
Szerintem teljesen érthetõ , ha nem alszol, és enm minden megy úgy ahogyan kellene.. a fáradtság , kialvatlanság vonza maga után az ilyen bajokat.. nem tudsz koncentrálni, le lassul az idegrendszer...de probáld megoldani az alvást azért huzamosabb kialvatlanás miatt , akár nagyobb bajod is lehet..:)
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm szépen a válaszokat ma már korán fekszek:D
rendben .., jól teszed:) elõzõ:D

Normális, ha valakinek nehezen, elhúzódva (nem igazán vérezve) jön meg a mensije, miután sárgatest hormont szed?

Számolhatom már a megjelenést els? napnak, csak mert el kellene kezdenem a 3.on a clostit.

Legjobb válasz: Neked is duphastont után kell megjönnie a mesidnek és majd clostit szedni? Nekem már 2-szor kell duphastont szednem. Elsõ alkalommal 5 napig 3*1-t kellett, majd az azt követõ 5. napon meg is jött a mesim igaz az elsõ nap elég akadozó volt, talán a 3. napon volt félig meddig nor,álisnak mondható. Akkor ugyan clostit nem írt a dokim csak most. A gyógyszered elfogyása után hányadik napon jött meg?

Neked is duphastont után kell megjönnie a mesidnek és majd clostit szedni? Nekem már 2-szor kell duphastont szednem. Elsõ alkalommal 5 napig 3*1-t kellett, majd az azt követõ 5. napon meg is jött a mesim igaz az elsõ nap elég akadozó volt, talán a 3. napon volt félig meddig nor, álisnak mondható. Akkor ugyan clostit nem írt a dokim csak most. A gyógyszered elfogyása után hányadik napon jött meg?
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem inszemem volt, ezért a beágyazódás végett kellett duphasotnt szednem, teherbeesés esetén több hónapig, nem esés esetén a negatív tesztig. Nos, sajnos az utóbbi jött be, így 3 hét (inszemtõl kezdve) szedés után abbahagytam. A reggelit nem vettem be és azonnal meg is jött. Elõször kevésbé (mint írtam is), aztán a 2. napon soha nem látott mennyiségben. Most vagyok a 3.on, de nem fogom elkezdeni a clostit (és merional injekciót is kellene a köv. inszem miatt), kicsit sok lenne a hormonokból két egymást követõ hónapban, így most egyet kihagyunk. De szerintem neked a doki jól mondta a dolgokat. Ha valamit kihagytam kérdezz rá nyugodtan.
Én voltam a válaszoló, azt hittem , hogy te is hasonló cipõben jársz mint én. Dokidat kérdezted, hogy normális-e így a mesid? Lehet, hogy tényleg a hormonok nagy mennyisége okozza a mesis gondjaidat. Szerintem mindenképpen beszélj a dokiddal.

Normális az ha első babánál a hasam még nem érzem hogy leszállt volna, ugyanolyan nehezen veszek levegőt. Jelentheti ez azt hogy túlhordom a babát? Tegnap töltöttük a 37. hetet, ma kezdtük a 38. -at

Legjobb válasz: Szia! Szerintem normális. 39. hetes leszek holnaptól, de még mindíg nehezen kapok levegõt, és biztos nem szállt még le a pocim. A dokim szerint se gond, csak én bírom nehezen.

Szia! Szerintem normális. 39. hetes leszek holnaptól, de még mindíg nehezen kapok levegõt, és biztos nem szállt még le a pocim. A dokim szerint se gond, csak én bírom nehezen.

Gyakran érzem, hogy begyorsul a szívverésem, főleg ha elindulok valahova, a levegőt is nehezen veszem.12 hetesen egyszer elájultam az utcán, a dokim szerint előfordul. Most 20 hetes vagyok. Ez normális velejárója a terhességnek? Mit tehetek ellene?

Alapon 110/70 körüli a vérnyomásom, szoktam mérni itthon. A véd?n? 140/90-et mér általában, aztán 10 perc elteltével már alacsonyabb. Lehet, hogy le kellene lassulnom? :) Ha bemegyek egy boltba, nem tudok szépen elnézel?dni, mert muszáj a leveg?re mennem, vagy leülnöm. Táppénzen vagyok, pihenek eleget... El?tte igen aktív életet éltem, két munkahely - stresszes volt...

Legjobb válasz: Nekem is szoktak ilyen panaszaim lenni. Én most vagyok 13 hetes. Sokszor szinte vánszorgok csak az utcán, mert különben kifulladok. Az egész vérkeringés megváltozik terhesség alatt + a vízháztartás, úgyhogy ez normálisnak mondott tünet. Mondjuk nekem a vérnyomásom normális, sõt, idõnként alacsony. Én annyit olvastam róla, hogy ha nagyon durván jelentkezik, akkor orvoshoz kell menni vele. Úgyhogy sajnos ennél többet nem tudok neked mondani, de nyugi, normálisnak normális.

Nekem is szoktak ilyen panaszaim lenni. Én most vagyok 13 hetes. Sokszor szinte vánszorgok csak az utcán, mert különben kifulladok. Az egész vérkeringés megváltozik terhesség alatt + a vízháztartás, úgyhogy ez normálisnak mondott tünet. Mondjuk nekem a vérnyomásom normális, sõt, idõnként alacsony. Én annyit olvastam róla, hogy ha nagyon durván jelentkezik, akkor orvoshoz kell menni vele. Úgyhogy sajnos ennél többet nem tudok neked mondani, de nyugi, normálisnak normális.
Igen normális. Amennyit akarsz/bírsz/bìrtok.
Fiatalon még illendõ lenne bírni hármat könnyedén.
Attól függ. Nem mindegy hogy elosztva reggel, délben és este csináljátok vagy este van egy órátok és abba az egy órába próbáljátok bele sûríteni 3x.
Normális, és gyakorlat teszi a mestert :D
bénaság annyit félni...nem harapunk :) legyél inkább laza..vagy vegyél be nyugtatóót :'D
Na szóval, :) Elõször is az izgulás ez elé rossz dolog, ezt ugy tudod legyõzni, hogy gonodld azt mé ha tudod hogy nem is igaz, de azt ekll gondolnod mindneképpen hogy te menõ avgy király stb.. ezt természetesen nem kell mondani hogy csá menõ vagyok :) bár néha ez is bejön. De ha vanönbizalmad akkor uyg fogzs oda menni egy lányhoz, hogy mitörténhet max elhajt és kész :)
nyugi, csak viselkedj vele normálisan, beszélgess vele, hívd el egy randira. Max azt mondja, hogy bocs de nem. (nem ér rá, nem tudja stb = nem, ilyenkor nem kell tovább firtatni) csak legyél vele jó fej, és ennyi, ha szorult belé egy cseppnyi kis kultúra nem fog hülyét csinálni belõled, nyugi!
én is ilyen voltam és vagyo most is még sajnos aakkor sem volt és azóta sem barátnõm, de ez nem jelenti azt, , hogy neked ne lenne esélyed én sajnos alacsony, vékony és nem is egy hú de szép pasi vagyok amúgy meg el kell hinned fejben, hogy te vagy a legjobb pasi, akiért döglenek a nõk néha sikerül elhinnem és akkor jobban megnéznek a lányok ez komoly! 22/F
A kérdező hozzászólása: Én magas, vékony, de viszonylag jól kinézõ fiú vagyok...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!