Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha naponta (70 db)

Normális ha naponta kétszer, háromszor vérzik az orrom?

Legjobb válasz: Persze, melyikünknek nem vérzik az orra naponta....

Persze, melyikünknek nem vérzik az orra naponta....
Igen teljesen normalis!!! Az orvost nagy ivben keruld el es ha netan egy nap csak 1x folyna akkor szolj valakinek hogy torje be hogy akkor is legyen meg a napi verveszteseg!
ja bocsi, hogy elfelejtettem a "hogy" ele vesszot tenni! Ti sosse felejtsetek el!!!
A kérdező hozzászólása: mi lehet az oka?
Lehet, hogy magas a vérnyomásod.
A kérdező hozzászólása: elég sósan eszek, lehet attól?
Nyilván nem normális. Az oka meg az olyan triviális dolgoktól kezdve, mint a túl száraz levegõ (nyáron azért nem jellemzõ, inkább télen) a halálos betegségekig bármi lehet. Orvos.

Az normális, ha naponta 6-7-szer megyek WC-re nagy dolgozni?

Ha nincsen semmi bajom, teljesen egészséges vagyok, akkor is napjában 6-7-szer megyek kb wc-re... (Ha hasmenésem van, akkor fél óra-óránként.) Ez normális? Csak mert mások mondják, hogy napi 1-szer, max 2-szer mennek.

Legjobb válasz: Ja, és mindig normális állagú, és elég rendes adag is.

A kérdező hozzászólása: Ja, és mindig normális állagú, és elég rendes adag is.
Nem feltétlenül kel halálfélelmet kelteni szegényben!! Barátom is simán elmegy ennyiszer. Ha olyat eszik, kb 10 perc múlva fut is a wc-re. Orvos is látta, teljesen egészségesek a belei. És nem is vékony :D
Kedves utolsó! Inkább mondjuk úgy, h nem vagytok betegek, de hidd el ez nem éppen "makk egészséges" dolog és valami oka van.
Én is 17 éves vagyok és napi 5x megyek.. Tesóm 19 és õ meg 8-9x és mind2 makk egészségesek vagyunk..
Igen, felszívódási gondok, és dehidrálódhatsz. Meg kéne magad vizsgáltatnod tej és glutén érzékenységre.
Már írta valaki, h nem megfelelõ így a tápanyagok, vitaminok, nyomelemek felszívódása.
A kérdező hozzászólása: Á, de a tej a kedvencem :/ Oké, hogy nem normális, meg nem ennyinek kéne lennie, de most mi baj van belõle, ha ennyiszer megyek wc-re?
A tej NAGYON NEM JÓ!Az emberek zöménél problémákat okoz, van aki nem is gondol rá, h a baja a tej miatt van. Próbáld meg elsõ körben kiiktatni a tejet.Lehet, h rövid idõn belül megszûnik a székelési probléma. Ha 2 héten belül nem érzel változást, menj el orvoshoz!
Nem normális dolog.A székletürítés heti 3 és napi 3 között normális.Igaz egy a nagykönyv szerint, de akkor is a 6-7 túl sok.Mindenképp keress fel orvost, mert ez utalhat pl.bélgyulladásra, és ha túl gyakran mész a wc-re akkor a tápanyagok sem tudnak kellõ mértékben felszívódni.
A kérdező hozzászólása: A mennyiségrõl pedig annyit tudok mondani, hogy "rendes" adag.
A kérdező hozzászólása: 17 éves fiú vagyok. Miket eszek? Sok mindent, ezt így nem tudom megmondani. Mondjuk tejet azt napi fél litert megiszok, az úgy tudom gyorsítja az emésztést. Nem néztek gluténra.
Nem normális. Miket és mennyit eszel? Gluténra néztek már?
Én is kb. 1x megyek. Nálam 3-tól már hasmenés. :) Borzasztóan sok. És vmi más panaszod nincs??
Sok, valamitõl fokozott az emésztésed. Ez lehet akár bélgyulladás, valamilyen érzékenység, de akár pajzsmirigy túlmûködés is. Bár ilyenkor a hasmenés is jellemzõ,
napi 6-7? az rengeteg!!!napi egyszer max kétszer kéne.mennyi a mennyisége és fiú vagy vagy lány? mennyi idõs vagy?
Óh! Nem halálos betegségre gondolok :) De higgyétek el hosszú távon nem egészséges ez, és OKA van. Biztosan sokan le fognak hurrogni, de akkor is: el kéne felejteni (egy idõre legalább) a tejet. Sok minden változhat.

Az normális, ha naponta kétszer kívánom a szexet? L

A pasim szerint sok.... Pedig nekem reggel és este/napközben is jól esik:)

Legjobb válasz: Szerintem nincs vele baj, én is nagyjából ennyiszer igénylem :) 19/F

Szerintem nincs vele baj, én is nagyjából ennyiszer igénylem :) 19/F
Én örülnék neki a helyében. Szerintem teljesen normális.
az lehet hogy normális, de hamar megunjátok egymást..
Furcsa barátod van!! :) 27/F
Én meg napi négyszer kívánom. F
Normális, de keresd meg az igazi párod!
2 nem sok, én még örülnék is neki a pasid helyében :)
Igen.
hát én nem szoktam soha és nincs is senkim és nem is hiányzik és semmikor se, tehát
Ennyi idõsen én is toltam a dolgot napi szinten :) Pedig én lány vagyok :) Mióta van párkapcsolatom, azóta nem. :) De csak ha alkalmi partnereim lennének, akkor valószínûleg nem hagytam volna abba :) Ha úgy érzem, akkor gond nélkül csinálom :)
Igen persze:) ha jólesik többször is csinálhatod szerintem:)
Persze, normális én 14 vagyok, de már 2 éve naponta 3x verem
A kérdező hozzászólása: Értem:)
hát most még a hormonok túltengenek benned:D
A kérdező hozzászólása: De, ez elvileg azért van nem, mert kanos vagyok? És ha már nem leszek szûz akkor nagyon ritkán fogom...??
Igen, és azt hallod tuti, hogy majd késõbb, 20-21 évesen már nem fogsz ennyit.... :D és most el sem tudod képzelni, azt hogy majd késõbb se maszturbálj kevesebbet, pedig így lesz .... :D:D 21/f
Nem, okosabb, ha leszoksz róla.
undorító!Inkább keress barátnõt(olyat akit tényleg szeretsz).

Normális, ha 3 éves kislányomnak csak 2-3 naponta van széklete?

Engem nagyon idegesít,hogy nem tud mindennap kakilni, de láthatóan őneki így normális. Azt olvastam, hogy a székrekedés az, ha 48 óra alatt egyszer megy nagyWC-re, fáj és puffadt a hasa, rossz a közérzete, étvágytalan. Az én kislányom ezzel szemben, jókedvű, jóétvágyú, játékos, normális hasú gyermek, viszont csak 2-3 naponta kakil (teljesen normálisat, tehát nem kemény és nem küszködik vele). Már csak olyanokat eszünk ami rostos, tehát nem kérek tanácsot, hogy mit adjak neki, már azt hiszem mindent próbáltunk és próbálunk is. Engem nagyon idegesít a dolog, vigyem szakorvoshoz? Vagy nála ez a normális?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy normális-e, de az én kislányom is már jó ideje 2 naponta kakil, van amikor 3 naponta, teljesen normálisat, és neki sincs semmi baja. Lehet, hogy lassabb az emésztésük, és ezért. Egyébként meg én sem szoktam minden nap, lehet hogy ilyen fajták vagyunk. Én úgy tudtam, hogy a székrekedés az, amikor visszatartja a székletet, vagy nem tudja kinyomni, mert kemény, ilyet nem hallottam, hogy 48 órán belül.

Nem tudom, hogy normális-e, de az én kislányom is már jó ideje 2 naponta kakil, van amikor 3 naponta, teljesen normálisat, és neki sincs semmi baja. Lehet, hogy lassabb az emésztésük, és ezért. Egyébként meg én sem szoktam minden nap, lehet hogy ilyen fajták vagyunk. Én úgy tudtam, hogy a székrekedés az, amikor visszatartja a székletet, vagy nem tudja kinyomni, mert kemény, ilyet nem hallottam, hogy 48 órán belül.
Szerintem az a normális ha minden nap kakil az ember. De tényleg sokszor hallom hogy csak pár naponta kakilnak a gyerekek, pedig az étkezésükkel elvileg nincs baj. Gyerekorvos mit mond? Én biztos megkérdezném.
adj neki idõnként ennivalót... vagy itass meg vele pár liter uborka levet vagy ha ez sem válikna be , tegyél ki a napra 4 napig egy is tejed, és itasd meg vele .. akkor biztos jönni fog belõle a dolog.
Utolsó hozzászóló: Menj a pics-ába, egyáltalán nem vagy vicces, 4 napos romlott tejet adjon a 3 éves kislányának? Normális vagy? Nem feltétlen jelent gondot ennyi idõsen (sõt késõbb sem), de ennyi idõs korban ez általános jelenség. Ettõl függetlenül a napi 1 széklet elvárható lenne, kérdezd meg a dokit, hogy mi a stájsz, ha nincs baja a gyereknek, akkor lehet próbálkozni különféle dolgokkal. (mint pl rost bevitel növelése)
A kérdező hozzászólása: 4-es válaszoló: köszönöm szépen! Igazad van, én nem is méltattam válaszra, nem megf.satni akarom szegény gyereket. Amúgy mostanában rendben van (kopp-kopp), minden nap és magától.
Adj neki ricinust!

Ha a 4 hetes babának naponta csak 1x van már kakija, az normális? Eddig naponta többször is volt. És az normális, hogy folyton nyújtogatja a nyelvét?

Legjobb válasz: Az én kisfiamnak is egyszer van kaki egy nap, pedig eszik rendesen. Ritka, ha többször van. Állítólag normális, mert felhasználja a kaját a szervezete. Na, a nyelvnyújtogatás...normális bizony. Meg tudnám enni olyan aranyos, mikor rájön és csak nyújtja, nyújtja... :D Kommunikációs forma. Mi elértük azt, hogy ha olyan kedve van és kinyújtom rá a nyelvem simán visszanyújtja! Imádom! :D Úgyhogy nyugi, rendben vagytok!

Az én kisfiamnak is egyszer van kaki egy nap, pedig eszik rendesen. Ritka, ha többször van. Állítólag normális, mert felhasználja a kaját a szervezete. Na, a nyelvnyújtogatás...normális bizony. Meg tudnám enni olyan aranyos, mikor rájön és csak nyújtja, nyújtja... :D Kommunikációs forma. Mi elértük azt, hogy ha olyan kedve van és kinyújtom rá a nyelvem simán visszanyújtja! Imádom! :D Úgyhogy nyugi, rendben vagytok!
Az én kisfiamnak egy ideig csak minden harmadik nap volt kakija. Aztán mostmár helyre jött. Napi 3-szor is van. Most 8 hónapos.

Normális ha egy 2 hónapos anyatejes babának naponta csak kétszer van széklete, de akkor bőségesen?

Legjobb válasz: Persze, ez is normális, meg az is, ha akár minden szoptatás után/közben van. Ha nem nyûgös, nem fáj a pocija, akkor neki így normális. Az enyémnek ilyen idõsen 3-4 naponta volt csak, de akkor fürdetni kellett utána :))

Persze, ez is normális, meg az is, ha akár minden szoptatás után/közben van. Ha nem nyûgös, nem fáj a pocija, akkor neki így normális. Az enyémnek ilyen idõsen 3-4 naponta volt csak, de akkor fürdetni kellett utána :) )
Teljesen normális. Ha esetleg kimarad egy nap még akkor is normális.
Igaz mi 4 hónaposak vagyunk, de általában heti egy kaki van. Legutóbb 10 napot kellett rá vérni. A doktornõ azt mondta, ne parázzak, a babó jól hasznosítja a tecit, nincs salak.
Napi kettõ?Hozzánk képest még sok is. Nálunk mikor 3 napig nem volt kaki a védõnõ azt mondta az is normális ha egy hétig sincs, így feldolgoz a baba mindent a tejbõl.Hát nem tudom...
A kérdező hozzászólása: Ha mindig így lett volna, akkor nem izgulnék, de nálunk nemrégiben még szinte minden pelus kakis volt, az utóbbi napokban ritkult meg ennyire. De akkor nem aggódom! Köszi a válaszokat!

Naponta mennyi széklet a normális? Ha minden reggel folyós, vagy krémszerű székletem van az gond?

Legjobb válasz: Naponta egy a normális, de nem mindenkinél van így, van akinek kétnaponta... DE az nem normáis, hogy minden reggel ilyen: Neked egy nap hány székleted van?

Naponta egy a normális, de nem mindenkinél van így, van akinek kétnaponta... DE az nem normáis, hogy minden reggel ilyen: Neked egy nap hány székleted van?
Gond bizony. Ez nem normális. Nem szeretnék tippelgetni, mert sokminden okozhatja. Ki kellene vizsgáltatni, fõleg, ha hosszabb ideje fennáll a probléma.
NORMÁLIS SZÉKELÉS: 1. székelés gyakorisága: naponta 3x-i és heti 3x-i között 2. széklet mennyisége: 200 g / 24 óra 3. széklet víztartalma: kb 75 % 4. konzisztenciája: jól formált pépes HASMENÉS: MEGHATÁROZÁSA: Gyakori, nagy folyadéktartalmú, nem formált széklet ürítése. KRITÉRIUMAI: 1. székelés gyakorisága: > napi 3x 2. a széklet mennyisége: nagyobb mint 200 g/nap 3. a széklet víztartalma: Ê 90-95 %
A kérdező hozzászólása: Naponta minimum 3, reggel rögtön ébredés után, aztán van hogy megint. Érzem én is hogy ez nem jó. Háziorvoshoz kéne mennem? Mitõl lehet? Köszönöm .
lehet epeprobléma, vagy a bélflóra problémája.
lehet attól is, ha sok gyümölcsöt vagy zöldséget illetve túl sok rostos cuccot eszel.

Az normális szerintetek, ha naponta vagy 2-naponta 1x/2x de van olyan is h naponta akár 6x is maszturbálok?

Egyébként lány vagyok

Legjobb válasz: hát jó nagy punci szag lehet a szobádban...

hát jó nagy punci szag lehet a szobádban...
nekem tetszik.. :) biztos, hogy normális, nem kóros.. örülnék, ha a barátnõm is ezt tenné..
Nincs ebben semmi különös. Majdnem mindenki maszturbál, csak mennyiség terén vannak eltérések.Meg persze ez intim dolog.Nem szokás nagydobra verni! 26F
Egészségedre! :) Csak arra figyelj, hogy mindig tiszta kézzel nyúlj a puncidhoz! :)
HADD CSINÁLJA, ADDIG SINCS VELE GOND! cSAK KAPCSOLD BE A LÉGFRISSÍTÕT!
Azért a napi hat az kicsit sok, nem? Tanulni mikor szoktál?
A kérdező hozzászólása: azt csak elõtte szoktam, de azt is nagyritkán és akkor megjön hozzá a kedvem
Pornót is nézel? közben? ;) am sztem nem gond! :D
és hogy csinálod amúgy?
A kérdező hozzászólása: 15 :)
Szerintem sincs semmi baj ezzel, ha szereted csinálni és vágysz rá akkor Just Do It.Amugy hány éves vagy?
szerintem eggyáltalán nem... vanak olyan emberek akik nagyon szeretik ezt csinálni többek között én is totál normális ez!:D
szerintem normális, én is 15 vagyok lassan 16, de azért egy nap 6? hogy van erre idõd? meg energiád? és a szüleid nincsenek otthon? meg én egy nap 1x szoktam nagyonritkán 2 de van olyan hogy 1 hétig nem, szal magyarul összevissza, ahogy kedvem tartja, vagy a körülmények megengedik nekem ezt :D de amúgy egy napba hogy fér 6? vagy akár csak 4? mármint nem kéne azért egy kis szünet? pláne mert ha nem vársz utána az nem túl jó érzés. meg miután megvolt már nem is vágysz a dologra aznap, vagyis én így vagyok ezzel.

Az normális, ha a menstruációm 38 naponta jön meg? Mindig rendszeres, néha fordul csak elõ, hogy 1-2 nap eltérés van aközött, hogy mikor kellene megjönnie, és hogy mikor jön meg.

14/L

Legjobb válasz: Kicsit hosszú, ha késõbb nemi életet élsz már, és rákszûrésre mész, kérdezz rá a nõdokira, hogy szerinte normális-e. De ha rendszeres, és semmi furcsaságot nem észlelsz magadon, akkor csak ilyen a szervezeted. :)

Kicsit hosszú, ha késõbb nemi életet élsz már, és rákszûrésre mész, kérdezz rá a nõdokira, hogy szerinte normális-e. De ha rendszeres, és semmi furcsaságot nem észlelsz magadon, akkor csak ilyen a szervezeted. :)
Egyébként lehet, hogy késõbb még változni fog. Nekem is az elsõ pár évben inkább 32-35 naponta jött meg, most meg 26-28 naponta.
Nincs ezzel semmi baj, nekem is hasonló volt, aztán 18 körül lerövidült 29-31 napra.
Még nem állt be a ciklusod. A lányomnak 33. napra jön meg. 4-5 napot szokott csúszni neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!