Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha napig tart a menstruációm, (7 db)

Normális ha 3 napig tart a menstruáció?

Legjobb válasz: Igen . nekem 5 napig tart..ha belegondolsz csak 2 nappal több:D

Igen . nekem 5 napig tart..ha belegondolsz csak 2 nappal több:D
igen. Azt mondják ez a legideálisabb.
Igen normális, és én nagyon irigylem õket.
A kérdező hozzászólása: Én is irigylem barátnõm, 6-7 napig szokott tartani nekem:/ Olyan görcseim vannak, hogy eszméletlen:/ Nekem is Õ mondta, hogy normális a 3 nap, és neki addig szokott tartani, én meg komolyan nem hittem el, hogy normális, nekem ennek a duplája: D De akkor igen, és marhára szerencsés.
Én is irigylem a 3 naposakat. Mit nem adnék érte! Jah amúgy igen, teljesen normális. 3-7 nap közt. A 8 határeset, 9-nél kell dokihoz fordulni. Ha valakinek csak 1-2 nap akkor szintén.
A kérdező hozzászólása: Volt már nekem 8-9 is, mindig attól függõen mennyit tesizek. Ha már kezd elmúlni, és tesi jön és újra megerõltetem magam, mert elég kemény tesink van, akkor újra vissza jön. =/:) Szerencsére egy ideje csak 6 napos:) .
Normális, én is irigylem az ilyen embereket. :D Nekem 6-7 napig szokott tartani. 16/L
A kérdező hozzászólása: nekem is
tini koromban nekem is 6-7 nap volt. fogamzásgátló mellett 5 nap, aztán utána 4 nap, viszont hosszabbak a ciklusaim egy hormon betegség miatt, de amióta ez javult azóta 3 nap. Ebbõl amikor rendesen jön egy nappal és egy éjszaka a követklezö nap már kevesebb a 3.napon kis folt esetleg 4. napon kis maszatolás. Úgy tudom a hosszabb ciklus ami 5 napnál tovább tart azt okozhatja a szervezet elsavasodása is. Ismerek olyankat akiknek életmód váltás után rövidült a ciklus is.

Normális, hogy ha 6-7 napig tart a menstruációm? 13L

Csütörtökön jött meg,és még ma is volt egy kevés.

Legjobb válasz: nekem is nagyon sokáig tart és sok van. mondtam az orvosnak már 3szor elküldött vérvételre hogy nem vagyok-e ettõl vérszegény. de nem vagyok neked is azt tudom ajánlani hogy kérj egy vérvételi papírt és ott megvizsgálnak. de majd idõvel állítólag múlni fog azideje. 16/L

A kérdező hozzászólása: Hát igen, ez is jó benne!:)
nekem is nagyon sokáig tart és sok van. mondtam az orvosnak már 3szor elküldött vérvételre hogy nem vagyok-e ettõl vérszegény. de nem vagyok neked is azt tudom ajánlani hogy kérj egy vérvételi papírt és ott megvizsgálnak. de majd idõvel állítólag múlni fog azideje. 16/L
Nekem is 6-7 nap, a kezdetektõl....28/L
Szerintem az mese habbal, h majd le fog rövidülni!Én 22éves vagyok, és 12 éves korom óta menstruálok...Már az eleje óta 6-7napig tart.Amúgy meg nem kell félned, csak kevés nõ menzesze tart 1-2-3napig!:) Fel a fejjel!:) Orsi
nekem egyszer 10 napig is megvolt..szóval szerintem ez normális... amúgy nekem is olyan 6-7 napig van meg. szóval szerintem nem kell aggódni.:) 13/L
A menstruációban az a jó, hogy majd lehet gyereked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Ezek szerint van valami jó is a menstruációban:) Nekem is kell egyébként vasat szednem, de már elég régóta.
Nekem is sokáig 6-7-8 napig tertott de most már csak 5-6 :) az a pár nap is számít:)
elsõ voltam. nekem mindig is 6-7 nap volt. az elsõ pár évben nem fájt a hasam (vagy nem emlékszem). akkor a 2-3. nap volt a legerõsebb. most 37 vagyok, és az utóbbi 8-10 évben lerövidült 5-6 napra, de volt már 1-2-szer, hogy 4-5 napig tartott... most már csak az elsõ nap utáni éjszaka veszett erõs, harmadik napon már teljesen elviselhetõ a mennyiség. egyébként én is vérszegény vagyok, állandóan kell vasat szednem. viszont a hasfájás inkább erõsödött az évekkel, és az elmúlt pár évben a mellem is szokott fájni. a menstruációt megelõzõ székrekedés is erõsebb lett. szóval, érdekesek ezek a dolgok :) egy nem változott: menstruáció elõtt és az elsõ 3 napban bármit csinálhatok a hajammal, nem áll be. A 4. napon viszont valami csoda!!! Ragyog, dús, száll a szélben, reklámozni lehetne vele. 5. napra aztán összeroggyan az egész. Azért a 4. napért várom minden hónapban, hogy megjöjjön ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Én is már egy éve menstruálok, és eddig mindig négy napig tartott, azért is volt furcsa, de most már megnyugodtam, hogy nincs baj:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Rendben, kérek.Nekem is ez a baj, hogy nagyon sok, és sokáig van:S
igen, csak a tankönyvek írják, hogy 3 nap. nagyon sok nõnek 5-7 nap.

Normális, ha 3 napig tart a menstruációm, és az is csak gyenge volt?

(most jött meg harmadszor)

Legjobb válasz: Szia! Teljesen normális, pláne ha még nemrég kezdtél el menstruálni. Az elején, sõt még 2-3 év múlva is volt ilyen. Nincs semmi gond, nyugi.

Szia! Teljesen normális, pláne ha még nemrég kezdtél el menstruálni. Az elején, sõt még 2-3 év múlva is volt ilyen. Nincs semmi gond, nyugi.
Teljesen normális, elõfordulhat hogy néha ki is marad vagy két hétre jön meg, ilyenkor ez elõfordul, de késõbb sem rossz, ha csak 3 napig tart :) Meg aki fogamzásgátlót szed annak is lehet ilyen, persze nálad ez csak késõbb lesz aktuális.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)
Természetesem nekem volt olyan h januárban 7 napig tartott februárban 3 napig szóval én is jártam már ebben a cipõben?
igen az.
igen az elején teljesen normális. 3-4 hónap utén olyan pontos lesz minden mint az óramû.
Én is Yasminelle-t szedek, viszont nekem meg sokkal kevesebb van, mit szokott lenni, és 4 napig tart. De szerintem az is normális, ha a gyógyszertõl tovább tart. Ez kinél hogy mûködik.
Barátnõm is ilyent szed és õ azt mondja igen.Én is ezt szedem már több mint 2hete , és nem akar elmúlni.1, 5hete csak a vége van, de nem múlik el.És olyan hangulatingadózásaim vannak, hogy csak nézek nagyokat...Szóval én azért visszamegyek a dokimhoz, hiába mondják azthogy az elsõ hónapokban normális...

Normális ha 10 napig tart a menstruációm fogamzásgátló mellett?

ez az els? fogitabim...és a megszokott 5-6 helyett már 10. napja tart. (symiciat szedek)

Legjobb válasz: Az elsõ levélnél teljesen normális, a szervezetnek hozzá kell szokni a tablettával bevitt plusz hormonhoz, és elõfordul, hogy erre vérzéssel reagál. Gondot csak akkor jelent ha három levél beszedése után sem múlik el.

Az elsõ levélnél teljesen normális, a szervezetnek hozzá kell szokni a tablettával bevitt plusz hormonhoz, és elõfordul, hogy erre vérzéssel reagál. Gondot csak akkor jelent ha három levél beszedése után sem múlik el.
Szerintem érdemes lenne beszélned a nõgyógyászoddal. Lehet nem megfelelõ számodra ez a fogamzásgátló. Nekem a 3. jött be csak. Amit te szedsz mondjuk nem ismerem, de szerintem a 10 nap az sok. Lehet nem baj, és normális elsõnél (lehet elõfordulhat az ilyen) de! beszélj vele és megmondja mi a helyzet:)
Ha az elsõ adag akkor ok de amúgy nem is kéne menstruálnod.
én mondjuk nem ezt a fajtát szedem, de én a 4.napon vettem be, mert az orvosom azt mondta így majd kevésbé fordul elõ pecsételõ vérzés stb... lehet neked sem az elsõ napon kellett volna elkezedeni, mert így hallottam emberkéket akiknek így vagy 1 hónapig "megvolt"... :S nekem teljesen jól mûködik így, nem vérzek feleslegesen, csak amikor kell :)

Az normális, ha 1 napig tart a menstruáció?

Legjobb válasz: nem. vagy terhes vagy, vagy valami más gond van, csinálj egy tesztet, ha negatív akkoris orvos, és ha pozitív akkoris :) soksikert

nem. vagy terhes vagy, vagy valami más gond van, csinálj egy tesztet, ha negatív akkoris orvos, és ha pozitív akkoris :) soksikert
szerintem is. tesztelj!

Normális ha a menstruációm 6-7 napig tart?

Mindenhol azt hallom, hogy 2-5 nap az átlagos, ideális. Valami baj lehet velem?

Legjobb válasz: Igen normális, 3-5 a legjobb a 2 azért már rövid. Egyébként ha tini vagy ez még változhat! Nekém tiniként egy hét volt aztán 20- as éveim elején fogamzásgátlo mellett 5 nap volt, most felnött fejjel gyógyszer nélkül 3 nap, de ez a ritkább! A legtöbb nönek 5-7 nap körüli.

Igen normális, 3-5 a legjobb a 2 azért már rövid. Egyébként ha tini vagy ez még változhat! Nekém tiniként egy hét volt aztán 20- as éveim elején fogamzásgátlo mellett 5 nap volt, most felnött fejjel gyógyszer nélkül 3 nap, de ez a ritkább! A legtöbb nönek 5-7 nap körüli.
A teljes menstruáció 6-8 napig tart. Az erõs vérzéses résznél a normális a 2-4 nap, legalábbis nálam így szokott lenni és másoknál is akiket megkérdeztem. Az 5-8. napig viszont már csak enyhe vérzés van, sõt az utolsó 1-2 napban már csak ilyen barnás alvadt vér van. Tudod az a barnás színû. De igazából még utána is lehet egy kis enyhe barnás színû folyásod 1-2 napig, ha nem tudott teljesen kifolyni, mondjuk tampon miatt... Nem vagyok orvos, de nekem ezek a tapasztalataim, és másoknak is nagyjából, akiket megkérdeztem. A lényeg, hogy teljesen normális, ha 6-7 napig tart. :)
Dehogy, ez bõven normális. Nekem is mindig 7 napig tart.
Nekem is 7-8 napig tart. Nincs ezzel semmi baj.
Teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!