Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha napig tart (21 db)

Már 12 napja megvan igaz, hogy már gyengült de még nem múlt el, máskor max. 6 napig tart, ez normális ha 14.5 vagyok? (már 3éve megjött)

Legjobb válasz: ha 12 napja tart a menstruációd, az nem normális. elõször fordulj anyukádhoz, utána pedig feltétlenül fordulj nõgyógyász szakorvoshoz, mert ez azt jelentheti (persze más oka is lehet), hogy már nemcsak a méhfalad vált le, hanem a benne található érhálózat a leváláskor olyan mértékben sérült, hogy nem gyógyul vissza a vérzõ ér. ennek bármi lehet az oka, nem vagyok orvos, ezért mondom hogy fordulj vele szakképzett emberhez

ha 12 napja tart a menstruációd, az nem normális. elõször fordulj anyukádhoz, utána pedig feltétlenül fordulj nõgyógyász szakorvoshoz, mert ez azt jelentheti (persze más oka is lehet), hogy már nemcsak a méhfalad vált le, hanem a benne található érhálózat a leváláskor olyan mértékben sérült, hogy nem gyógyul vissza a vérzõ ér. ennek bármi lehet az oka, nem vagyok orvos, ezért mondom hogy fordulj vele szakképzett emberhez
A kérdező hozzászólása: az befolyásolhatja h 1 hónapja hormontartalmú inekciót kapam?(10 db-ot)

Normális ha 3 napig tart a menstruáció?

Legjobb válasz: Igen . nekem 5 napig tart..ha belegondolsz csak 2 nappal több:D

Igen . nekem 5 napig tart..ha belegondolsz csak 2 nappal több:D
igen. Azt mondják ez a legideálisabb.
Igen normális, és én nagyon irigylem õket.
A kérdező hozzászólása: Én is irigylem barátnõm, 6-7 napig szokott tartani nekem:/ Olyan görcseim vannak, hogy eszméletlen:/ Nekem is Õ mondta, hogy normális a 3 nap, és neki addig szokott tartani, én meg komolyan nem hittem el, hogy normális, nekem ennek a duplája: D De akkor igen, és marhára szerencsés.
Én is irigylem a 3 naposakat. Mit nem adnék érte! Jah amúgy igen, teljesen normális. 3-7 nap közt. A 8 határeset, 9-nél kell dokihoz fordulni. Ha valakinek csak 1-2 nap akkor szintén.
A kérdező hozzászólása: Volt már nekem 8-9 is, mindig attól függõen mennyit tesizek. Ha már kezd elmúlni, és tesi jön és újra megerõltetem magam, mert elég kemény tesink van, akkor újra vissza jön. =/:) Szerencsére egy ideje csak 6 napos:) .
Normális, én is irigylem az ilyen embereket. :D Nekem 6-7 napig szokott tartani. 16/L
A kérdező hozzászólása: nekem is
tini koromban nekem is 6-7 nap volt. fogamzásgátló mellett 5 nap, aztán utána 4 nap, viszont hosszabbak a ciklusaim egy hormon betegség miatt, de amióta ez javult azóta 3 nap. Ebbõl amikor rendesen jön egy nappal és egy éjszaka a követklezö nap már kevesebb a 3.napon kis folt esetleg 4. napon kis maszatolás. Úgy tudom a hosszabb ciklus ami 5 napnál tovább tart azt okozhatja a szervezet elsavasodása is. Ismerek olyankat akiknek életmód váltás után rövidült a ciklus is.

Normális ha a menstruációm 6-7 napig tart?

Mindenhol azt hallom, hogy 2-5 nap az átlagos, ideális. Valami baj lehet velem?

Legjobb válasz: Igen normális, 3-5 a legjobb a 2 azért már rövid. Egyébként ha tini vagy ez még változhat! Nekém tiniként egy hét volt aztán 20- as éveim elején fogamzásgátlo mellett 5 nap volt, most felnött fejjel gyógyszer nélkül 3 nap, de ez a ritkább! A legtöbb nönek 5-7 nap körüli.

Igen normális, 3-5 a legjobb a 2 azért már rövid. Egyébként ha tini vagy ez még változhat! Nekém tiniként egy hét volt aztán 20- as éveim elején fogamzásgátlo mellett 5 nap volt, most felnött fejjel gyógyszer nélkül 3 nap, de ez a ritkább! A legtöbb nönek 5-7 nap körüli.
A teljes menstruáció 6-8 napig tart. Az erõs vérzéses résznél a normális a 2-4 nap, legalábbis nálam így szokott lenni és másoknál is akiket megkérdeztem. Az 5-8. napig viszont már csak enyhe vérzés van, sõt az utolsó 1-2 napban már csak ilyen barnás alvadt vér van. Tudod az a barnás színû. De igazából még utána is lehet egy kis enyhe barnás színû folyásod 1-2 napig, ha nem tudott teljesen kifolyni, mondjuk tampon miatt... Nem vagyok orvos, de nekem ezek a tapasztalataim, és másoknak is nagyjából, akiket megkérdeztem. A lényeg, hogy teljesen normális, ha 6-7 napig tart. :)
Dehogy, ez bõven normális. Nekem is mindig 7 napig tart.
Nekem is 7-8 napig tart. Nincs ezzel semmi baj.
Teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:)

Az normális, ha a vérzésem már a második napra barna színű lesz és amúgy is csak 3 napig tart az egész?

Legjobb válasz: Ha mindig 3 napos, akkor normális. A legjobb barátnõmnek is 3-4 napos. Mázlisták.:) Én meg szenvedek egy 7ig tõle.

Ha mindig 3 napos, akkor normális. A legjobb barátnõmnek is 3-4 napos. Mázlisták.:) Én meg szenvedek egy 7ig tõle.
nekem is éppen így van vérzésem és ez teljesen normális...inkább örülj h nem kell szenvedned tõle:)
A kérdező hozzászólása: Örülök hidd el, mert régen nekem is több nap volt. Csak furcsállom, mert legutóbb már az elsõ nap is alig volt piros, rögtön a barnás befejezõ szín jött..

Normális, ha 11 napja tart a menzeszem?

Nem is igazán menzesz, mert csak éppen hogy jön egy kis vérzés. Nagyon zavaró. Mikor fog már elmúlni?

Legjobb válasz: Mióta menstruálsz? Gyakran elõfordul az ilyen? Hány napig volt erõs a vérzés? Milyenek szoktak lenni a vérzéseid? Ha ez az elsõ ilyen, akkor szerintem ne parázz, fõleg, hogy alig csordogál. Szerintem pár nap és elmúlik. Két hét után azért én a helyedben felkeresnék egy nõgyógyászt, a biztonság kedvéért.

Mióta menstruálsz? Gyakran elõfordul az ilyen? Hány napig volt erõs a vérzés? Milyenek szoktak lenni a vérzéseid? Ha ez az elsõ ilyen, akkor szerintem ne parázz, fõleg, hogy alig csordogál. Szerintem pár nap és elmúlik. Két hét után azért én a helyedben felkeresnék egy nõgyógyászt, a biztonság kedvéért.
Most már jobb lenne orvoshoz menni.
Igen normális, ilyen barnás, vagy kis vér jön csak ekkor.Ha pár éve jött meg a mensid akkor van bizony hogy sok csajnak akár az elsõ években 10-14 napig is eltart a mensije, velem is így volt és az utolsó napokban alíg van valami, ekkor elég lesz ha tisztasági betétet használsz csak.Nekem pár évig eltarott mire a 12-14 napból(nekem eddig tartott és 11 évesen jött meg)olyan 14 éves koromra csökkent csak 9-10 napra, majd utána 2 évre rá megint 2 nappal csökkent, de mindig rendesen megjött a mensim.nem tudni sajna hogy mikor fognak a napok rövidülni.

Az normális, ha 2-3 napig tart a vérzésem? Kinek meddig tart gyógyszer mellett?

Gyógyszert szedek, Lindynette 20at, most kezdtem újra. Az utolsó mensesem 4 napig tartott, de elég kevés volt az is. Most megjött, de nagyon kevés van, csak picit foltozza meg a tampont, a hasam fáj, mint máskor.

Legjobb válasz: A fogamzásgátló szedése mellett jelentkezõ vérzés nem "igazi" menstruáció hanem úgynevezett megvonásos vérzés. Ez jellegében és mennyiségében is lényegesen eltérhet a korábban megszokottól.

A fogamzásgátló szedése mellett jelentkezõ vérzés nem "igazi" menstruáció hanem úgynevezett megvonásos vérzés. Ez jellegében és mennyiségében is lényegesen eltérhet a korábban megszokottól.
Nekem mindig négy vagy három napig tart. Nem szedek semmit, viszont sok vizet iszom.
Nekem Cilest mellett általában 3 nap, de van hogy még az ötödik gyógyszermentes napon is vérzek.
igen, ebben is elég eltérõek vagyunk, van akinek pár napig tart, alíg vérzik, nem görcsöl, míg valakinek 10 napig is eltart és görcsöl is.

Normális, hogy ha 6-7 napig tart a menstruációm? 13L

Csütörtökön jött meg,és még ma is volt egy kevés.

Legjobb válasz: nekem is nagyon sokáig tart és sok van. mondtam az orvosnak már 3szor elküldött vérvételre hogy nem vagyok-e ettõl vérszegény. de nem vagyok neked is azt tudom ajánlani hogy kérj egy vérvételi papírt és ott megvizsgálnak. de majd idõvel állítólag múlni fog azideje. 16/L

A kérdező hozzászólása: Hát igen, ez is jó benne!:)
nekem is nagyon sokáig tart és sok van. mondtam az orvosnak már 3szor elküldött vérvételre hogy nem vagyok-e ettõl vérszegény. de nem vagyok neked is azt tudom ajánlani hogy kérj egy vérvételi papírt és ott megvizsgálnak. de majd idõvel állítólag múlni fog azideje. 16/L
Nekem is 6-7 nap, a kezdetektõl....28/L
Szerintem az mese habbal, h majd le fog rövidülni!Én 22éves vagyok, és 12 éves korom óta menstruálok...Már az eleje óta 6-7napig tart.Amúgy meg nem kell félned, csak kevés nõ menzesze tart 1-2-3napig!:) Fel a fejjel!:) Orsi
nekem egyszer 10 napig is megvolt..szóval szerintem ez normális... amúgy nekem is olyan 6-7 napig van meg. szóval szerintem nem kell aggódni.:) 13/L
A menstruációban az a jó, hogy majd lehet gyereked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Ezek szerint van valami jó is a menstruációban:) Nekem is kell egyébként vasat szednem, de már elég régóta.
Nekem is sokáig 6-7-8 napig tertott de most már csak 5-6 :) az a pár nap is számít:)
elsõ voltam. nekem mindig is 6-7 nap volt. az elsõ pár évben nem fájt a hasam (vagy nem emlékszem). akkor a 2-3. nap volt a legerõsebb. most 37 vagyok, és az utóbbi 8-10 évben lerövidült 5-6 napra, de volt már 1-2-szer, hogy 4-5 napig tartott... most már csak az elsõ nap utáni éjszaka veszett erõs, harmadik napon már teljesen elviselhetõ a mennyiség. egyébként én is vérszegény vagyok, állandóan kell vasat szednem. viszont a hasfájás inkább erõsödött az évekkel, és az elmúlt pár évben a mellem is szokott fájni. a menstruációt megelõzõ székrekedés is erõsebb lett. szóval, érdekesek ezek a dolgok :) egy nem változott: menstruáció elõtt és az elsõ 3 napban bármit csinálhatok a hajammal, nem áll be. A 4. napon viszont valami csoda!!! Ragyog, dús, száll a szélben, reklámozni lehetne vele. 5. napra aztán összeroggyan az egész. Azért a 4. napért várom minden hónapban, hogy megjöjjön ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Én is már egy éve menstruálok, és eddig mindig négy napig tartott, azért is volt furcsa, de most már megnyugodtam, hogy nincs baj:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Rendben, kérek.Nekem is ez a baj, hogy nagyon sok, és sokáig van:S
igen, csak a tankönyvek írják, hogy 3 nap. nagyon sok nõnek 5-7 nap.

Normális, ha spontán vetélés után esetén a vérzés már 11 napja tart?

Legjobb válasz: Elvileg mûtéti befejezés után úgy tudom, hogy normális. De szerintem, ha nem volt mûtét, akkor is. Viszont én mindenképpen elmennék dokihoz azért (vagy legalább telefonon megkérdezném). Sajnálom!

Elvileg mûtéti befejezés után úgy tudom, hogy normális. De szerintem, ha nem volt mûtét, akkor is. Viszont én mindenképpen elmennék dokihoz azért (vagy legalább telefonon megkérdezném). Sajnálom!
A kérdező hozzászólása: A történet csak annyi, h késett, csináltam 25ös tesztet, negatív, aznap délután olyan erõs görcseim voltak, mint aki szülni megy, de nem volt vérzés. Másnap barnázással indult, majd erõsödött és most a 11. napon vagyok, még mindig piros véres-vizes valami van. Tegnap voltam orvosnál, aki mgvizsgált, nincs baj. Volt uh is. Ma viszont megtaláltam azt a tesztet és ott a 2 csík. Tudom, idõn túl nem értékeelhetõ. Mondjuk nekem volt már 2 ilyen veetélésem, amikor ilyen halvány volt a csík, a doki látta, de mégis elment a baba. Ebbõl gondolom.
Nekem azt mondta az orvos, ha tovább tart a vérzés mint 7 nap, menjek vissza és megmût!
Nekem a héten volt spontán vetélésem. A doki azt mondta, hogy a vérzésnek nem szabad 7 napnál tovább tartania, ha igen, hívjam fel õt...
Én is îgy voltam késett elötte két negativ teszt marha erõs görcs ami érdekes volt hogy a jobb petefészkem is és rengeteg vér 3 napon vagyok de erõs darabos a vérzés. Mi is próbàlkozunk a babàval de én egy kis felfàzàsnak gondoltam a görcsös erös darabos késõ vérzést. Akkor lehet hogy még sem ? Elõfordulhat egy korai vetélés is?
4-es vagyok: nekem az elsõ tesztem halvány pozitív volt, rá pár napra egyértelmûen pozitív. Másnap pedig elvetéltem...
Volt mûtéti befejezés? Mindenképpen menj orvoshoz!

Normális ha 10 napig tart a menstruációm fogamzásgátló mellett?

ez az els? fogitabim...és a megszokott 5-6 helyett már 10. napja tart. (symiciat szedek)

Legjobb válasz: Az elsõ levélnél teljesen normális, a szervezetnek hozzá kell szokni a tablettával bevitt plusz hormonhoz, és elõfordul, hogy erre vérzéssel reagál. Gondot csak akkor jelent ha három levél beszedése után sem múlik el.

Az elsõ levélnél teljesen normális, a szervezetnek hozzá kell szokni a tablettával bevitt plusz hormonhoz, és elõfordul, hogy erre vérzéssel reagál. Gondot csak akkor jelent ha három levél beszedése után sem múlik el.
Szerintem érdemes lenne beszélned a nõgyógyászoddal. Lehet nem megfelelõ számodra ez a fogamzásgátló. Nekem a 3. jött be csak. Amit te szedsz mondjuk nem ismerem, de szerintem a 10 nap az sok. Lehet nem baj, és normális elsõnél (lehet elõfordulhat az ilyen) de! beszélj vele és megmondja mi a helyzet:)
Ha az elsõ adag akkor ok de amúgy nem is kéne menstruálnod.
én mondjuk nem ezt a fajtát szedem, de én a 4.napon vettem be, mert az orvosom azt mondta így majd kevésbé fordul elõ pecsételõ vérzés stb... lehet neked sem az elsõ napon kellett volna elkezedeni, mert így hallottam emberkéket akiknek így vagy 1 hónapig "megvolt"... :S nekem teljesen jól mûködik így, nem vérzek feleslegesen, csak amikor kell :)

Normális, ha 3 napig tart a menstruációm, és az is csak gyenge volt?

(most jött meg harmadszor)

Legjobb válasz: Szia! Teljesen normális, pláne ha még nemrég kezdtél el menstruálni. Az elején, sõt még 2-3 év múlva is volt ilyen. Nincs semmi gond, nyugi.

Szia! Teljesen normális, pláne ha még nemrég kezdtél el menstruálni. Az elején, sõt még 2-3 év múlva is volt ilyen. Nincs semmi gond, nyugi.
Teljesen normális, elõfordulhat hogy néha ki is marad vagy két hétre jön meg, ilyenkor ez elõfordul, de késõbb sem rossz, ha csak 3 napig tart :) Meg aki fogamzásgátlót szed annak is lehet ilyen, persze nálad ez csak késõbb lesz aktuális.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)
Természetesem nekem volt olyan h januárban 7 napig tartott februárban 3 napig szóval én is jártam már ebben a cipõben?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!