Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha mozog a baba, mintha (2 db)

Normális, ha úgy mozog a baba, mintha reszketne?

Egymásután következ? gyors mozgások, nem tudom elképzelni ilyenkor milye mozoghat, vagy mit csinálhat. Közbe megijedek, hogy ez normális? 31 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Én 38 hetes vagyok és az én babám is mozog így néha. Kíváncsi lennék hogy ilyenkor mit csinál... Szerintem biztos nem baj, én csak nevetek rajta, te se aggódj, az sokkal rosszabb neki. Ha kijött megkérdezed tõle hogy ez mi volt:D vagy kérdezd meg az orvosodat vagy a védõnõt ha nagyon aggódsz, de szerintem nincs jelentõssége.

Szia! Én 38 hetes vagyok és az én babám is mozog így néha. Kíváncsi lennék hogy ilyenkor mit csinál... Szerintem biztos nem baj, én csak nevetek rajta, te se aggódj, az sokkal rosszabb neki. Ha kijött megkérdezed tõle hogy ez mi volt:D vagy kérdezd meg az orvosodat vagy a védõnõt ha nagyon aggódsz, de szerintem nincs jelentõssége.
A kérdező hozzászólása: Nagyon megijedtem ennyire erõs még nem volt:(
szioka!teljesen normális amiket leirtál hisz készülõdik a szervezeted a szülésre!addig amég nem elviselhetetlenek a görcsök vagy nem vérzel ne aggodj!de azért vigyázz magatokra!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, most kicsit megnyugodtam, így késõ este ráadásul, nem nagyon tudtam mit csinálni
Csak semmi pánik!Ilyen még sokszor elõfordul a szülésig.Nekem is voltak és vannak néha görcsölések és néha már azt hiszem ez a vég... Én amúgy is derék fájós vagyok és kb 30-31 hét körül jelentkezett nálam borzasztó erõs derék fájás, ami 2 hét múlva megszûnt, most már csak néha sajog.Ne aggódj, ezek teljesen normális dolgok. 37+3 hkm
Szia! Én 30 hetes vagyok a 3. babánkkal. Tegnap este én is azt hittem, hogy ki akar ugrani a hasamból. Ijesztõen nagyokat és furán mozdult. Ma reggel mikor felébredtem és megláttam a havazást , az nekem megmagyarázott mindent. Szerintem megérzik ezeket az idõ változásokat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, megnyugodtam már beszéltem a védõnõmmel is, õ is megnyugtatott, azt mondta ilyenkor vegyek be magnéziumot és kálciumot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!