Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha létemre nem (33 db)

Az gáz, hogy ha normális Heteró létemre nem utálom Neil P. Harris-t úgy mint a többiek, csak azért mert ő meleg?

Úgy értem,engem [email protected] nem érdekel,hogy ő meleg e vagy sem. Eddig amelyik filmekben láttam röhögtem rajta,és szerintem jó színész,van tehetsége(különben nem jutott volna fel a Walk of Fame re). És engem kicsit se érdekel ,hogy a magánéletében mit csinál,hiszen az az ő dolga. Főleg lányok válaszaira lennék kíváncsi. 18/F

Legjobb válasz: Nem, ez a normális gondolkodás. Én személy szerint nem tudom figyelembe venni azok véleményét, akik csak azért utálnak valakit mert meleg. Örülök, hogy vannak még fiúk, akik nem fújjognak csupán menõzésbõl. Rengeteg meleg híresség van akik fantasztikus tehetségek, vegyünk akárcsak énekeseket, színészeket...

Nem, ez a normális gondolkodás. Én személy szerint nem tudom figyelembe venni azok véleményét, akik csak azért utálnak valakit mert meleg. Örülök, hogy vannak még fiúk, akik nem fújjognak csupán menõzésbõl. Rengeteg meleg híresség van akik fantasztikus tehetségek, vegyünk akárcsak énekeseket, színészeket...
OMG... a pillanat amikor rájövök, hogy a látszat csal...mégsem vagy olyan értelmes mint hittem...
A kérdező hozzászólása: Tudod kedves válaszoló, nem nagyon bírom õket.Egy kivétel van , az Neil.Talán azért mert régen õ tényleg nõcsábász volt, és anno Hetero volt nem homo, mint most... Remélem újra normális(hetero)lesz. De a mostani körülmények között nem látok rá sajnos sok esélyt.
A kérdező hozzászólása: De köszönöm szépen a választ.

Zselés lett az ondóm, ez normális ha sokáig nem ejakuálok?

Két hete nem ejakuáltam ma este pedig nekiláttam egy kis kézinek, de az ondóm sárga, és nagyon sûrû "zselés" volt. Ez normális ennyi idõ után besûrûsödik?

Legjobb válasz: Normális. Mint a vizelet, ez is besurusodik. Neten úgy írják, hogy sárgás árnyalatú. Fehér zsepiben tényleg sárga a hófehér háttér miatt.

Normális. Mint a vizelet, ez is besurusodik. Neten úgy írják, hogy sárgás árnyalatú. Fehér zsepiben tényleg sárga a hófehér háttér miatt.
Teljesen normális, egyébként is lehet a szine sárgás.
A kérdező hozzászólása: És ha sokáig bennünk marad akkor okozhat bajt? Nem szárad belénk?
Nem okoz bajt. Ha sokáig nem maszturbálsz elõfordulhat, hogy éjszakai magömlés során ûrül a "fölösleg" a szervezetedbõl.
A kérdező hozzászólása: Csakmert sportolok, és így 10x aktívabbnak érzem magam. Köszönöm a válaszokat! :)

Normális ha azért nem válaszol egy lány mert gáz lett a szobrom?

Csináltam egy szobrot és egész végig beszélgettünk róla amíg nem mutattam meg neki. Azóta nem válaszol (a facebookon)

Legjobb válasz: Bizony a szobor a kapcsolat kifejezõdését jelenti ha elszúrod a szobrot a románcnak lõttek

Bizony a szobor a kapcsolat kifejezõdését jelenti ha elszúrod a szobrot a románcnak lõttek
Hát lehet hogyha õt ábrázolta az a szobor és te ilyen willendorfi vénusznak ábrázoltad az nem tetszett neki
Ajjaj egy szobor beláthatatlan pusztításokat vihet végbe azt ajánlom hamar semmisítsd meg mert erre komolyan ráfázhatsz , nem egy példát láttam már szobor okozta tragédiákra.
De jót röhögtem :D :D :D Kérdezd meg ugyanezt tõle is. Komolyan... Mert ez elég gáz lenne indoknak :D
mármint amióta olvasgatok itt ma...na mindegy nincs jelentõsége:D (Bocs off)
:DD Köszi ezt a kérdést, most elõször vigyorogtam mióta olvasgatok itt. Ha egy szobor miatt sz*r le akkor ne is foglalkozz vele, nem ér annyit. Kétlem, de a mai világban már semmi sem lep meg.
Nekem is tetszik.
Nekem nagyon tetszik.:) Tuti nem normális az, aki nem áll szóba egy szobor miatt valakivel, hát öcsém, megáll az eszem.
Érdekes...akár még jól is mutathat egy lakásban.Kétlem, hogy emiatt nem keres.:/
Ez hatalmas. :DDD Milyen szobrot csináltál? Amúgy milyen fejet vágott, mikor meglátta?
Esetleg hívd fel. Lehet, hogy csak nincs gépközelben :)
A kérdező hozzászólása: a feszülõ húst és inakat ábrázolja az emberi karon, kicsit olyan mintha szét lennének húzva a csontok és látszódna a kettõ közötti izomtömeg.
Mutasd csak meg azt a szobrot!
A kérdező hozzászólása: http://www.321cheese.com/img_94KmL6gkxygm.png

Normális ha a péniszemen a fitymát nem tudom vissza húzni a makk pereméig? Ez fitymaszûkûlet? Lankadt állapotban teljesen vissza ameddig akarom.

16/f

Legjobb válasz: Az lenne a normális, ha a fitymád lankadtan és mereven is teljesen visszahúzható lenne! Ha ez nem így van, akkor nézesd meg orvossal! Lehet, hogy relatív fitymaszûkület, vagy rövid fitymafék.

Az lenne a normális, ha a fitymád lankadtan és mereven is teljesen visszahúzható lenne! Ha ez nem így van, akkor nézesd meg orvossal! Lehet, hogy relatív fitymaszûkület, vagy rövid fitymafék.
A kérdező hozzászólása: Mind2 feszül Megyek majd orvoshoz
Nem normális. Mereven is vissza kell tudni húzni. Ez a lényege. Inkább most mutasd meg orvosnak, mint hogy beégjél vele..
Azt kellene eldöntened, hogy a fitymád bõre, vagy inkább a fitymaféked (alul a húr szerû bõrdarab) feszül?
A kérdező hozzászólása: Meg a makkon minden esetben rajta marad a fityma Ha vissza huzom merev állapotban, akkor ott marad egy darabig a peremnel de feszül
Rövid féknél lankadtan, teljesen lefelé fordítaná a makkot.
De igen. Az is elõfordulhat.
Rövid féknél ez lankadtan sem menne .
Ez valóban nagyon enyhe szükület, és csak szárazon nem megy. Egy kis sikosító megoldjja ezt még .
El is mentél azóta? Mi volt?

Mennyire normális, ha lány létemre nem tudok foglalkozni egy kisbabával?

Mások úgy eljátszanak velük, meg milyen kis édesek, aranyosak stb. Én kb. hozzájuk szólni nem tudok, nem tudom, mit mondhatnék nekik, hogyan foglalkozzak velük, teljesen hidegen hagynak az efféle dolgok.

Legjobb válasz: Ez normalis! Fel kell oldodni! Kicsit kozelebb kerulni hozzajuk! Csak termeszetesen es kedvesen banni veluk! En srac vagyok de en sem tudom soha mit csinaljak ha egy ismerosom a kisbabajanak "bemutat"! Meg a 6-7 eves gyerekekkel se tudok igazan beszelgetesbe elegyedni mert nem tudom egyaltalan ertik e a valasztekos szohasznalatot vagy azt amirol esetlegesen beszelek nekik!

Ez normalis! Fel kell oldodni! Kicsit kozelebb kerulni hozzajuk! Csak termeszetesen es kedvesen banni veluk! En srac vagyok de en sem tudom soha mit csinaljak ha egy ismerosom a kisbabajanak "bemutat"! Meg a 6-7 eves gyerekekkel se tudok igazan beszelgetesbe elegyedni mert nem tudom egyaltalan ertik e a valasztekos szohasznalatot vagy azt amirol esetlegesen beszelek nekik!
Én se tudok, soha nem is érdekeltek. Sose fogtam meg egyet se, sose szóltam egy nyikkot egyikhez se, nagyon a közelükbe se mentem. Nem is áll ilyesmi a szándékomban. Max akkor gáz ha te sajátot akarsz, de akkor meg meg majd belejössz amikor kell.
Normális. Egyke gyerek vagyok, nincs testvérem, fõleg nem kisebb, egy unokatestvérem van, õ is idõsebb nálam, így sosem volt a rokonságban kisbaba, nem tudtam tapasztalatot szerezni velük kapcsolatban. Most már saját gyerekem van, szóval meg lehet tanulni bánni velük, de amíg nem volt sajátom, addig tartottam tõle, hogy hogy fogok boldogulni vele, mert fogalmam sem volt, hogy kell egy kisbabával bánni.
Nagyon én sem tudok velük sokat kezdeni, pedig már anyakorban vagyok. Igaz, van egy 8 évvel fiatalabb húgom, persze, az más tészta, mikor õ volt pici, mert a testvérem. Sokat nem pesztrálgattam, azt megtette az anyánk. Valahogy olyan setesutának érzem magam velük kapcsolatban, nem tudom, hogy beszéljek hozzájuk, nem is emelgetem, fogdosom más gyerekét. / hülyén hangzik, meg lehet, hogy megköveznek ezért, de az állatokkal jobban elvagyok /. Majd a húgom gyerekével foglalkozom, ha lesz valamikor. Õszintén, valahogy annyira nem vágyom gyerekre, apajelölt sincs a láthatáron sem, meg eleve mozgásszervi gondjaim is vannak. Persze, aztm mondják, az anyai ösztön mindenkiben ott van, a saját gyerekünkkel foglalkozni más...

Normális, ha nő létemre nem megy a kezdeményezés egy pasinál?

Legjobb válasz: Szerintem az a normális, ha egy nõ nem mászik rá a pasira. Természetesen mosolyogni kell tudni, és a közeledést fel kell tudni ismerni és viszonozni.

Szerintem az a normális, ha egy nõ nem mászik rá a pasira. Természetesen mosolyogni kell tudni, és a közeledést fel kell tudni ismerni és viszonozni.
Egyenjogúság van.A nõ is kezdeményezhet és a férfi is , nincs ebben semmi gáz.Hihetetlen hogy a nõk csak az egyenjogúság elõnyinél nagy a szájuk de a hátrányoknál meg hisztiznek.
A kérdező hozzászólása: Ilyen baleset nálam nem fordul elõ:)
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor bezzeg egyenjogúság van, de ha a büszkeségüket kéne feladni, jobban nyávognának, mint 100 nõ egyszerre:P Viccet félretéve:hogyha egy félénk srác is ezzel jön, akkor annak nem félénk nõ való.
Nálad mi számít kezdeményezésnek nõ létedre. Leszólítás vagy csak illegetés billegetés. 2 azért nem egy kategória. Elsõhöz magabiztosság kell, másodikhoz meg helyzetfelismerés :) 23F
A kérdező hozzászólása: Megszólítás, számelkérés:)
szerintem is normális , addig örûlj amíg foglalkozik veled :)
sok gyík gyerek behodol a szülõnek, nekem 14 évesen már volt tv-m :D
este 8-9 ig simán kintlehetsz, muterod szereted fõnökösködni, elvégre enki is vannak fõnökei....
teljesen normális
A kérdező hozzászólása: nem, nem hogy barmit is csinalni akarnek..baratnomnel sose engedte, h ott aludjak, azt se engedi, h nalunk aludjon a legjobb baratnom..
áruld már el nekem, mit akarsz a pasiddal csinálni a szabadidõdben ? és mi célból akarsz esténként kint lenni? hajt a kíváncsiság, komolyan.
Hajaaj, nálam is volt gond, csak faterral.:) Az éjszakai dolgot azért én se támogatnám, de minek tiltja, hogy barátod legyen? :) Na, mindegy, nekem az volt, hogy anyum beszélt apa fejével, tudod, ez a tipikus "ha a te szüleid ezt csinálták volna..." aztán egy év alatt sikerült meggyõzni. Most már jobban enged, igaz, elõtte tízszer megkérdezi másodpercre pontosan, mikor, hova, meddig, mit csinálok, de legalább megvan a bizalom, amivel nem akarok visszaélni. Teszem hozzá-nem züllöttem le, egyszer sem voltam részeg, nem cigizem, és nem is feküdtem le egy sráccal se, mert nem volt elég komoly hozzá a kapcsolat. Ez persze már mellékes dolog, de szerintem minél többet tiltanak, annál rosszabb. Meg kell elõbb-utóbb tanulni önállóan kezelni a dolgokat, és habár nem lenne ezt muszáj 14 évesen kezdeni, nem vészes ez a kor. Csak tényleg azt tartsd be, hogy ne élj vissza a bizalmukkal. Vagy haladhatsz apránként is, hogy olyan dolgokat engedjen meg, ami határesetnek számít. Ha látja, hogy bízhat benned, menni fog a nagyobb dolog is szerintem! Kitartást!:) 17/L
igen az a szülõnek igsza van spec N
Abszolút normális. Az, hogy kiengedjen és megbízzon benned azzal érheted el, hogy öregedsz mondjuk 4 évet.
Normális. Kiskorú vagy, õ tartozik felelõsséggel érted. Ha veled bármi történik, õt veszik elõ. Csak ezt még nehéz megértened, mert a hormonok hajtanak.
Nem tiltanám neki, hogy már legyen pasija, mert így legalább megtanulja, hogy mi mit jelent náluk. Ha pár év múlva igazán beleszeret valakibe, úgy, hogy pillangókat érez röpködni a hasában, ne ide jöjjön kérdezgetni, hogy vajon szerelmes vagyok-e belé, tetszem-e neki. :3 Azonban csak délután és hétvégén engedném õket találkozni pár órára, szó sem lehetne róla, hogy egymásnál alszanak, és azt is elmagyaráznám, hogy a szex még korai, és ne legyen naiv. Ha a tanulás rovására menne, korlátoznám a találkákat. Abban igaza van, hogy este nem lehetsz kint. Nem benned nem bízik, hanem a többi emberben. Velem már annak ellenére is, hogy nem vagyok szép, többször is elõfordult, hogy kaptam szexszel kapcsolatos beszólásokat, a buszon még el is állták elõttem az utat, nagyon megijedtem, de arrébb löktem a csávót. Sokan már-már ijesztõen részletezik, mit tennének a lányokkal...Ez persze fényes nappal történik. Most képzeld el este ezeket a kanos, IQ fighter kamaszfiúkat este, amikor egyedül vagy, vagy 1-2 barátnõddel, õk meg mondjuk hullarészegek. Ha azt mondod, hogy te nem akarsz semmit, szerinted azt mondják, hogy bocsi, nem is zavarunk tovább? Nem! Akkor már nem csak a beszólogatás, fütyülés fog menni, hanem több is. Amit te nem akarsz. Illetve rengeteg mostanában a csaló, rabló, tolvaj. Ha körbeáll 4 nagydarab férfi késsel, és kérik a telefonodat, pénzedet, akkor biztos meg tudod védeni magad? 17/L

Normális, ha lány létemre nem undorodok el ha két lányt látok "szexelni"?

Ha látom TV-ben akkor szivesen nézném s?t még van amikor lázba hoz, de ha belegondolok, h nekem kéne valamelyiket fölváltani akkor attól undorodok. Ez miért van? leszbi lennék? vagy van benne olyasmi hajlam? Amúgy 16 vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Nem vagy ezzel egyedül! :) Velem is hasonló a helyzet. Szeretem nézni, ha két lány kényezteti egymást, ha szépek és igényes a dolog. Olyankor nagyon érzéki tud lenni. Ellentétben a hetero pornóval... Olvastam egy cikket, amiben egy lány így fogalmazta ezt meg: "Rám nagy hatással van, ha két nõ cirógatja egymást, mintha egy férfi és egy nõ teszi ugyanezt. A két nõ egymás általi cirógatása szerintem az igazi bombasztikus vizuális élmény. Ha én szexfilmet készítenek, azt hiszem, csak nõket szerepeltetnék benne, a látvány miatt. Engem jobban izgat vizuálisan egy nõi test, fizikailag pedig egy férfitest." Én is így vagyok vele. Vizuálisan vonz egy nõ test, annak látványa, de szexelni csak pasival tudnék. Nõvel nem. Abban is talán inkább az vonzana, hogy megtehetném, de mégsem teszem, az csak fantázia. Szóval, max. egy enyhe biszex hajlam van bennünk, de azzal semmi baj sincs.

Szia! Nem vagy ezzel egyedül! :) Velem is hasonló a helyzet. Szeretem nézni, ha két lány kényezteti egymást, ha szépek és igényes a dolog. Olyankor nagyon érzéki tud lenni. Ellentétben a hetero pornóval... Olvastam egy cikket, amiben egy lány így fogalmazta ezt meg: "Rám nagy hatással van, ha két nõ cirógatja egymást, mintha egy férfi és egy nõ teszi ugyanezt. A két nõ egymás általi cirógatása szerintem az igazi bombasztikus vizuális élmény. Ha én szexfilmet készítenek, azt hiszem, csak nõket szerepeltetnék benne, a látvány miatt. Engem jobban izgat vizuálisan egy nõi test, fizikailag pedig egy férfitest." Én is így vagyok vele. Vizuálisan vonz egy nõ test, annak látványa, de szexelni csak pasival tudnék. Nõvel nem. Abban is talán inkább az vonzana, hogy megtehetném, de mégsem teszem, az csak fantázia. Szóval, max. egy enyhe biszex hajlam van bennünk, de azzal semmi baj sincs.
Bennem is van ilyen hajlam, sok lányban vagy. Nem vagy leszbikus, talán egy kis biszex hajlam. De sztem semmi gonod nincs vele. Attól, hogy én is gondolotam rá, nekem még egyértelmûen pasi kell.
A kérdező hozzászólása: értem. köszike :) mellesleg sztem a fiúk biztos elnézegetik, ha két lány elvan egymással:D
Hát az én szemszögembõl nem normális! Egy hetero csaj ne izguljon fel 2 egymást nyaló picsára! Én undorítónak találom, nem izgatónak!
Nincs ebben semmi rossz, igen is van olyan, hogy két nõ szexel és az egy lány számára is szép, vagy izgató. Nekem is tetszik, a legtöbb lányban van ilyen hajlam, bennem is, pedig 21 éves vagyok, férjem van és gyerekem. Nem vagyok lezbi, nem feküdnék össze egy csajjal, de nem tartom undorítónak.
Azt mondják, h a nõk azok , akik mindeféle sexfilmet végigtudnak nézni úgy, h tetszik nekik.Ez lehet férfi-nõ, nõ-nõ és férfi-férfi.Állítólag a látváyn miatt tetszik a nõknek, nem azért mert mások.
:D már mért lennél lezbi? XD minek utána elméletben nem lehetne ugyan azt le írni amit már vki le írt + fölösleges is ezért: csak pár comment 1.: vki írta hogy hát ez gusztustalan: mért lenne az? :D 1 csaj tetszik neki :D egmyásm elettá l 2 megnzi? :D a póz más csak :D(jobb esetbe) + ruha hiánya ami külön jó :D 2.: hogy akkor benned van egy enyhe biszex hajlam : tul képp az okosok szerint mnidenki hajlamos arra hogy na akk õ msot be indul az azonos nemü vel való *** . hangsulyozom hogy elvben :D + külömbensem lenne baj :D sõt XD a pnot az I n :D hehe lány aki le ül hajnalban tv-tnézni? :D + 16 + enyhe bi beütés :D hehe PALID ROHADT NAGY MÁKER :D
Minden lanyban van ilyen hajlam, van akiben erosebben, van akiben gyengebben. Kutatasok is bizonyitjak, ezellen nincs mit tenni. Ennyi, attol meg lehetsz ugyanugy hetero.
több csajjal smároltam már, az egyikkel volt egy kis tapi is... fel tudnak izgatni a csajjal való fantáziálgatások meg filmek... DE A BARÁTOM NEM CSERÉLNÉM SEMMIRE ÉS SENKIRE -szerintem ez még normális:-)

Az normális ha sokat gondolok szexre és sokszor kívánom 1 nap lány létemre? (kb annyit mint egy fiú) Csak azért kérdezem mert a környezetemben lévő lányok nem ilyenek és kezdem azt hinni hogy lehet hogy gond van velem. :/ 19. L

Legjobb válasz: Nincs veled gond. A környezetedben lévõk is valszeg kívánják, csak nem verik nagy dobra... Ha meg nem, inkább velük van a gond, mint veled... :) No para!

Nincs veled gond. A környezetedben lévõk is valszeg kívánják, csak nem verik nagy dobra... Ha meg nem, inkább velük van a gond, mint veled... :) No para!
En is ilyen vagyok. Udv a klubban:) 18/L
egyáltalán nem vagy nimfomán, és többiek se! :-) természetes, ha valaki kívánja a szexet, és vérmérséklete szerint van aki egész nap csak szeretkezne/dugna... van aki napszakfüggõ, van aki meg alkalom :-)
Normális. Mi simán megvitatjuk ezt, sõt, pornót is nézünk olykor. Ja, és ettõl nem leszünk k.rvák: 6-an vagyunk, ebbõl 5-en pedig komoly kapcsolatban vagyunk egy, vagy több éve.
Mennyi ninfómán csaj van itt, , csak én nem ismerek ilyeneket, asszem..
Minden no ilyen, csak a hosszu ido alatt kialakult noi tarsadalom normaiba nem fer bele az, hogy ilyenekrol beszeljetek!
én is bírnám többször is xD a többi fiú is = fõnyeremény vagy, de lehet bnõid is ilyenek csak tagadják xD f18
nem vagy egyedül nyugi :D L
Szerintem meg a lányok nagy többsége ilyen, pusztán õk sem beszélnek róla.Nincs veled semmi gond, a párod örülhet, feltéve ha õ meg nem halvérû.
Az, hogy a környezetedben a lányok nem mondják, meg ha felkerül a téma, hevesen ellenzik, nem jelenti azt, hogy nem ugyanúgy kívánják. Csak tagadják meg jól titkolják:D Amúgy igen, normális.
mit nem adnek egy ien csajert 19f

Két hete barnás folyásom volt (nagyon kevés. Csak egy folt). Egy hete késik a menstruációm. Csináltam terhességi tesztet, ami negatív lett. (De nem nyugtatott meg az eredmény. Még mindig aggódok. ) Normális ha egy hétnél többet késik a menstruációm?

A PMS összes tünetét produkáltam már a két hét alatt: ingerlékeny vagyok, megn?tt és feszít a mellem, fehérfolyás, enyhe hasfájás. Csak a vérzés nem jön! :@

Legjobb válasz: Mindenképp keresd fel az orvosodat, mert az egy hetes késés, ha nem is terhességre, de valamire utal. Az már nem nevezhetõ átlag késésnek.

Mindenképp keresd fel az orvosodat, mert az egy hetes késés, ha nem is terhességre, de valamire utal. Az már nem nevezhetõ átlag késésnek.
nyugodj meg, mert meg jobban kesni fog. attol fugg, hany eves vagy? a menstruacio nem egy ora, amit felhuznak, ha lejar, megjon. hat ra a stressz, megfazas, hormonvaltozasok, szex... simogasd a hasad, melyeket lelegezz...1-2nap es megjon...merd a hodet. hirtelen lecsokken ha meg fog jonni
de most latom, barnas folyasod van, jatszanak veled a hormonok...ha a kovetkezo menzesz is ilyen lesz, utana elmehetsz dokihoz..addig felesleges
A kérdező hozzászólása: 22 éves vagyok. azért aggódok mert nekem eddig mindig pontos volt (max. 2 nap csúszás -> fogamzásgátló tabi nélkül) Igyekszem megnyugodni, de nem könnyû mert az ember ilyenkor mindenre gondol. Most már lassan másfél hétnél járok ...
Szia! nekem is hasonló tüneteim vannak! attól eltekintve, hogy az én 2 héttel ezelõtti barnás folyásoom 2 napig tartott, elég intenzíven. ma csináltam tesztet, és egyértelmûen negatívat mutatott (reggeli vizelet, Gabriel teszt)...viszont még mindig nem jött meg, már 5. napja késik...:S
A kérdező hozzászólása: szia! Nekem PONT ma jött meg! Hatalmas kõ esett le a szívemrõl! Épp a második tesztet akartam megcsinálni (hátha tévedett az elõzõ ... ) 1 nap híján két hetet késett. Ez idõ alatt volt elég idõm utána járni a dolgoknak, hogy mi is okozhatta. Ha nem terhes az ember, akkor is elég sok más oka lehet a késésnek. Olvastam olyan sztorit, hogy valakinek túlmûködött a pajzsmirigye és azért késett... Az idõjárás is hatással van rá (pl. az elmúlt idõben egyik nap 35 fok - napsütés ... másnap meg 18 fok és esõ... ) Sõt találtam arra is utlásokat, hogy a sok szextõl is késhet - ha mondjuk a megszokottnál többet szexelsz a pároddal akkor a hormonok miatt elõfordulhat. Nem akarlak riogatni, de sok betegség tünete / jele is lehet az hogy ha késik a menstruáció. Igazából ezt egy nõdoki tudná pontosan megmondani! És nem számít, hogy már nekem is megjött ... el fogok menni nõgyógyászhoz, és elmesélem neki hogy jártam...! Mert lehet, hogy volt valami komolyabb oka ennek az egésznek! Remélem segítettem... én azt mondom, hogy ha egy hétnél többet késik akkor irány a doki. Tudom min mész keresztül! igazából arra figyelj, hogy ne aggodalmaskodj miatta mert ha stresszelsz az csak ront a helyzeten! Igyál sok citromos vizet és nyugizz! =)
Szia! 2 nap híján 2 hét késéssel megjött tegnap, csináltam 3 tesztet, mind negatív lett. jövõ héten felkeresem a nõgyógyászt, mert ez kicsit lesokkolt :) a 17:23-as hosszászóló
A kérdező hozzászólása: Rendben akkor egy cipõben jártunk! ... valami van a levegõben :P :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!