Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha létemre (101 db)

Normális ha lány létemre egy pornóban jobban felizgat ha egy lány elélvez, mintha egy férfi?

Általában nem nézek amúgy pornót, mert nem vált ki belőlem semmilyen hatást. Engem az izgat, ha itt van velem egy pasi, nem pedig egy videón látom dugni. Maximum 1-2 videó van, ami fel tud izgatni, mégpedig amikor egy csajnak "megaorgazmusa" van, ilyen spriccelős. Na az felizgat, de pl. ha egy pasinak van, az nem. Ez miért van? Normális? Nem vagyok én leszbi...

Legjobb válasz: Normális... Gondolj bele, lehet hogy azért izgat fel az hogy a lány elélvez mert tudod hogy neked is lehetne ilyen élményed hoogy "megaorgazmusod" van és ez izgat fel.. :D De teljesen normális

Normális... Gondolj bele, lehet hogy azért izgat fel az hogy a lány elélvez mert tudod hogy neked is lehetne ilyen élményed hoogy "megaorgazmusod" van és ez izgat fel.. :D De teljesen normális
A nõknek a pornóban igen ritkán van. Kivéve ha amatõröket nézel.
Ahogy egy fiú a fiú orgazmusát tudja átélni...

Az normális, ha 18 éves létemre egy 45 éves férfihez vonzódom?

Nincs apakomplexusom és az összes eddigi barátom is velem egykorú vagy max 4 évvel id?sebb volt. De vele nagyon jól megértjük egymást és mát többször is utalt rá hogy nem bánná, ha nem csak barátok lennénk. Nem egy pocakos bácsira kell gondolni, nagyon jól néz ki a korhoz képest és emberileg is normális. Lécci csak normális válaszokat.

Legjobb válasz: Normális az az, ha szeretitek egymást! Nem más fogja neked megmondani. Neki nem volt gyereke(van aki szerint ez sem normális), így nem volt kellemetlen, hogy esetleg a gyereke idõsebb, mint én. :) A mai felnõttek máshogy látják, a legrosszabb egy rosz házasság! Itt nem arról van szó, hogy nem vállalna fel, vagy családot rombolnál szét, nem?

Normális az az, ha szeretitek egymást! Nem más fogja neked megmondani. Neki nem volt gyereke(van aki szerint ez sem normális), így nem volt kellemetlen, hogy esetleg a gyereke idõsebb, mint én. :) A mai felnõttek máshogy látják, a legrosszabb egy rosz házasság! Itt nem arról van szó, hogy nem vállalna fel, vagy családot rombolnál szét, nem?
rossz, kettõ sz! , tudom... :)
Hogy vonzódsz, az normális, de hogy kapcsolatba mennél vele komolyba anélkül, hogy jobban megimsernéd, nem normális.
nem... szüleid se örülnének neki
nem normális.Inkább nem kommentálom:)
20:51 vagyok De azért arra készülj fel, hogy az elején nehéz lesz, amikor kiderül.Én is voltam akkor minden, pénzéhes qrva, családszéttépõ rib****(nem gond, hogy már akkor hónapok óta külön élt a feleségétõl...) meg még sorolhatnám, szóval nagyon nehéz volt. De egy idõ után hozzánk szoktak.
A mai vilàgban minden normàlis màr. Csak majd késöbb ne sajnàljad, amit tettél.
Hááát...én 20 éves vagyok és a párom 35 éves, Õ sem pocakos, sportol minden nap, szóval mûködni mûködhet, mert mi másfél éve együtt vagyunk.
Ugyanez volt, de majd 30 volt a korkülönbség! Én 18 õ 47! Igazából 35-ösnek nézett ki. 5 évig tartott. Kor nem számít! Sok sikert! De azért voltak hátrányai is. Néha gyerekesnek tartott, az õ társasága is idõsebb volt, idõ kellett míg megszoktak. Végül eltávolodtunk, mert valójában kihasznált amellett, hogy szeretett! Ugyanezek egy 25 éves fiúval is elõfordulhat, nem? Tiltott dolgok amúgy is jobbak. :)
Szerintem érdekes neki, hogy milyen állatok vannak itt! Mármint természetesen magamra mondom. Mi a fosnak írnék neked privátot? Érzésekrõl beszéltünk, de vannak érzéketlenek, akik dicsekszenek azzal, hogy náluk ez kizárt. Erre biztos nem kíváncsi a kérdezõ! Én ide nem írok többet. Szerintem próbálja ki és kész!
Mért érdekelne? Azért tûnnék el, mert nem nézném amit csinál. szerethet egy nálam is fiatalabb lányt, de nem vagyok hajlandó ezt nézni. És milyen jó, hogy ilyen eset nálunk szóba sem jöhetne. :) Ha meg csak engem akarsz kitárgyalni, meg megmondani, hogy milyen vagyok, holott nem is ismersz, akkor légyszi privátba írj, mert 1rész megmondtam, hogy le lehet rólam szállni, (amit te nem tettél meg) hisz, nem rólam van szó, másrészt meg a kérdezõt sem ez érdekli szerintem.
Dehogynem érdekelne, hogy mit tesz, különben nem mennél tûnnél el az életébõl! Õ nem a párod. Apából egy van. Életed végéig apád maradna akkor is!
Hát, nagyon nem! Ha én kilépek valaki életébõl, azt végleg teszem, saját dontés miatt. Elmennék a párommal jó messzire, és nem foglalkoznék velük. Nem várnék el semmilyen bocsánatkérést. Mért kérnének bocsánatot? Nem! Nem ismersz engem, így nem igazán tudom leírni neked, hogy mit tennék, mit éreznék. Ha egyszer valaki nem érdekel, nem érdekel az sem, hogy mit tesz, és épp ezért nem várnék el tõle semmit.
Nincs baj ezzel, csak annyi a gond, hogy erre nem tellene a toleranciádból.
Az a gond, hogy akkor is tudnál róla, legfeljebb fájna mindenkinek. Meg persze reménykednél abban, hogyha összevesznek és ezt is talán a lány fejéhez vágja majd! És majd bocsánatot kérne, hogy milyen hülye volt, te meg milyen bölcs. Erre gondolsz?
De nem dühbõl lépnék ki az életükbõl, hanem mert ez nálam már nem fér bele. Ha nem látom, azt csinál, amit akar.
Hát, próbáltalak nem megítélni, de tényleg egy állat vagy... A kérdezõt nem ítéled el, mert hát nem ismered, de valakit, akit szintén nem ismersz, már simán mondassz róla(m) mindenfélét, meg hogy milyen érzéseim lehetnek...
Errõl beszéltem. :D
Én meg örülök, hogy most boldog vagy! Szép napot!
A mai világban már nem egy nagy szám ez a korkülönbség. Azt korai kijelentened, hogy nem akarsz gyereket, a legtöbb hasonló korú lány ezt hangoztatja, aztán pár év múlva megváltozik ez az érzés és elõbb-utóbb eluralkodik rajtad a gyermek irátni vágy. De akkor se aggódj azon, meg ne is számolgass, hogy ez a pasid hány éves lesz X év múlva, mert valószinüleg nem õ lesz életed párja. Élvezd a mát és ne gondolj a holnapra. Legalább tapasztalatot gyûjtesz, "felnõttebb" leszel mellette, én is inkább azt vallom hogy egy fiatal lányhoz jóval idõsebb, meggondoltabb, egzisztenciával rendelkezõ férfi való :) 22/L
Rettenetesen gusztustalan! Semmi jövõképetek nincsen, maximum az, hogy cseréled majd alatta a pelenkát. Mi értelme jövõkép nélkül belevágni egy kapcsolatba? Egyértelmûen csak kihasználni fog, akármilyen jó fej, meg régóta ismered. Elvesztegeted a fiatal éveidet, ráadásul arra, hogy megalázd, megbélyegezd magad egy életre? A fiatal fiúk között is van normális, rettenetesen kevés, de inkább ott keresgélj! 24/F (én például valóban rendes embernek tartom magam, rettenetesen sokat megtennék egy Lányért, amit nagyon sok férfi nem, de mégsem kellettem sokáig nektek, pedig ronda sem vagyok... de akkor ezek szerint ez az oka, hogy a 30 évvel idõsebb pasikkal randiztok...) :) ))
Gyere vele össze szülj neki gyereket és mikor a gyerekkel mentek szülõire majd kérdezik: Anyu és nagypapi is eljött?
Ne foglalkozz csak az érzéseiddel. 18 éves vagy, tehát felnõtt ember, azt választasz, akit akarsz. Sok köze senkinek sincs hozzá. Aki megszól, meg megjegyzéseket tesz, annak ennyi öröme van, hogy másokról alkot véleményt, mert a saját világa elég lapos. Én inkább õket sajnálom.
én 16 vagyok és barátom 28 tudom ez "csak" 12 év de szerintem normális ha te egy nálad jóval idõsebb pasihoz vonzódsz Figyelj eddig a mostanin kívül egy barátom volt (velem egy idõs) és õ a szakításunk napján megmondta nekem, hogy õ még fiatal és nem veszi komolyan a kapcsolatunkat és már 2 lánnyal megcsalt és õ még fiatal szóval ne várjak tõle semmit (tényleg ezt mondta talán kicsit kedvesebben) na mind1 a mostani pasimmal 2 hete járok és már többet volt velem mint a régi (úgy imádom) eltértem a tárgytól A Válasz: még szép, hogy normális
bocsi az utolsó voltam kétszer írtam a fiatalt és õ is 2-SZER kihangsúlyozta :( na mindegy
Figyelj, ezt a felfogást is örökölhettem. Apám soha nem jönne össze egy 18 évessel. Szóval családban marad ez a felfogás, nyugi. :) Nem ítéltem el õket, a kérdezõt és azt a 45 éves férfit, mert nem ismerem õket. Viszont apámról meglehet a véleményem, mert jól ismerem.
Legyél te az okosabb. Nyilván te is szereted az apádat, attól független, hogy ilyet tennél dacból és dühbõl!
Az egy dolog, hogy most jól nézki meg minden, de milesz mondjuk 10 é múlva, te esetleg családot akarnál, õ meg már 55 lenne, szinte nagypapakorú...
Nem hiszem hogy normális.
A kérdező hozzászólása: egy lánya van, nálam 3 évvel idõsebb, tehát 21 éves, de a feleségétõl már 6 éve elvált.
A kérdező hozzászólása: nem tervezek gyerekeket. tudom most erre mindenki azt mondja hogy majd meggondolom magam, de tényleg nem szeretnék gyereket.
akkor baj nem lehet ne foglalkozz másokkal:)
Hát, figyelj! Én 20 éves vagyok. Ha ez a szám 1-gyel nõne, és akkor egy nálam 3 évvel fiatalabb lányka kikezdene apámmal, (aki most 48 éves), és persze ha nem lenne ott anyám, meg a 2 tesóm, akkor is kitessékelném a francba a csajt, és ezt még szépen írtam le. Nem normális ez! Lassan már nem lesz képes a szexre sem, te meg pont abban a korban vagy, hogy kb. most leszel jó benne. 20 év múlva meg középkorú leszel, aztán az apuci korú férjed sírjánál fogsz álldogálni... Lassan már ráncok lesznek az arcán, a haja meg már lehet hogy õszül. Biztos ezt akarod?
Utolsó, abban az esetben is ezt tennéd, ha apukádnak évek óta senkije nem lenne? Undorító, hogy mennyire nem hagyja a család néha élni az embert! Te nem szeretedheted ezek szerint az apádat. Nem család szétszedésrõl van szó!
Ja, azt nem mondom, hogy nem kell észnél lenni, de van házassági szerzõdés is. Inkább apád használná ki így a lányt, nem fordítva!
ma 15:32 Nagyon is szeretem az apámat! De hogy egy tizenévessel járjon, azt nem hagynám, fõleg, hogy számításba vettem azt is, hogy nem lenne anyám. Gondolj csak bele: egy nálam 3 évvel fiatalabb lányka lenne a pótanyám... De, ha nagyon vele akarna lenni, hagynám, viszont nem tekintenék rá többé úgy, mint az apámra.
Éléggé baj, ha 20 évesen pótanyára lenne szükséged. Ha ez lenne a boldogsága, miért nem engednéd? Falusi lány vagy, vagy paleo kori, vagy mi? Most nem bántásból! Egész biztos õ sem mostahagyerekének tartana. 70 évesen is lehet aktív bõven egy férfi(szexuálisan és mindenhogy). Vannak igényes 45 évesek, és vannak lábgombás, böfögõsek is. Ha õk jól érzik magukat és nincs kihasználás, miért ne? Miattad? Szerelmes nem lehetsz az apádba!
Egyrészt, nem rólam van szó!!! Másrészt, van anyám, de errõl csakis akkor lenne szó, ha nem lenne!!! Van egy párom, akit nagyon szeretek, lassan a házzasságnál járunk, és nem én vagyok apám-korúakba szerelmes. Nem tudom, lehet hogy városon az szokás, hogy akár 27 év korkülönbség is okés? (Csak hogy falusinak nézel... Mellesleg nem értem mért kell a falusiakat lenézni, meg ilyeneket írni...) Azért nem engedném, mert ez nem normális! (Mellesleg írtam, hogy ha annyira akarná, felõlem tegye, de akkor engem felejtsen el, mint a lányát) Nem tartom normálisnak az ilyen kapcsolatot. De mégegyszer mondom, le lehet rólam szállni, mert mi egy normális családban élünk. Anya-apa-két testvérem-én, és apám sem örülne neki, ha egy vele egyidõs férfihoz vonzódnék. De ha a KÉRDEZÕ ezt akarja, tegye, nem az én bajom.
Ilyen esetekben szokott megbüntetni a sors. Valaki jön, akirõl kiderül, hogy sokkal idõsebb(szerelem vak), aztán mások miatt jönnek a gondok, mert nem normális. S-art nem normális, legfeljebb nem általános. Nem városi-fausi kérdést akarok csinálni ebbõl, de városban kevésbé pletykálnak, ítélkeznek. Valójában neked nem ártana vele, legfeljebb te ártanál neki, de ezt te úgysem értenéd meg! Majd valahogy (legfeljebb máshogy) megleckéztet majd az élet úgyis. Nem én foglak megváltoztatni!
Kívánok neked is hasonló jókat az élettõl! :)
De nem igaz hogy nem bírsz olvasni: Hagynám õket, és szépen kilépnék az életébõl, mert én nem tudnám ezt elviselni. Ennyi. Nem hiszem hogy emiatt a felfogásom miatt büntetést/leckét érdemelnék az élettõl. És hogy jött ide a pletykálás? Nem értem ezt a logikádat. Mint mondtam, én egy normális családban nõttem fel, épeszû gondolkodásmódokkal. Ha apám nem örülne egy hasonló felállásnak, én örüljek neki? Hát hogyne. Mert én vagyok a hülye. A kérdezõ feltett egy kérdést. Szerintem, nem normális. Nem rólam van szó, hanem az õ életérõl, tehát ha nem is normális, vagy én nem látom annak, attól még nyugodtan összejöhet vele. Csak a kérdésre válaszoltam, te meg rám küldenéd az élet leckéit, mert nem úgy gondolkodok, mint te? Hát, ezért is kívánom neked azt, amit írtál nekem!
Te csacsi én nem átkoztalak, hanem óvlak, szeretebõl. Itt írva, nem úgy jön ki. Mindig amikor ítélkeztem(mert ez az, hogyha ez nem normális), mindig valahogy belekeveredtem. Pl. mondtam: De hülye, hogy egy év alatt nem tudja a jogosítványt letenni. Jenentem második éve tart, most fogom befejezni. Hú, hogy lehet így elhízni. Jelentem én is híztam 25kg, majd kínkeservesen lefogytam. Hú hogyan hagyhatja magát így kihasználni, ez mazoista. Nos engem is kihasználtak.. Érted? Van egy ember, aki érez valamit és mások ítélkeznek, hogy mi a normális, vagy miért hülye.
A kérdező hozzászólása: 1, 5 éve ismerem és napi szinten több órát találkozok vele
Már a fültágítás sem normális...
Az elsõ normálisn válaszolt... Nem normális. Legalább tinta van a betétben?-.-
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat kérek. -.-"
Szerintem biztos nem jó. Én javaslom, hogy menj vele orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: nincs fertõtlenítettem mindent
Szerintem normális. Én majd most kezdem a tágítást, de azt olvastam mindenhol, hogy begyullad, gennyes, stb. úgyhogy szerintem ne ess kétségbe, várd meg míg meggyógyul és mehet a következõ méret ;) 18/L

Normális ha a péniszemen a fitymát nem tudom vissza húzni a makk pereméig? Ez fitymaszûkûlet? Lankadt állapotban teljesen vissza ameddig akarom.

16/f

Legjobb válasz: Az lenne a normális, ha a fitymád lankadtan és mereven is teljesen visszahúzható lenne! Ha ez nem így van, akkor nézesd meg orvossal! Lehet, hogy relatív fitymaszûkület, vagy rövid fitymafék.

Az lenne a normális, ha a fitymád lankadtan és mereven is teljesen visszahúzható lenne! Ha ez nem így van, akkor nézesd meg orvossal! Lehet, hogy relatív fitymaszûkület, vagy rövid fitymafék.
A kérdező hozzászólása: Mind2 feszül Megyek majd orvoshoz
Nem normális. Mereven is vissza kell tudni húzni. Ez a lényege. Inkább most mutasd meg orvosnak, mint hogy beégjél vele..
Azt kellene eldöntened, hogy a fitymád bõre, vagy inkább a fitymaféked (alul a húr szerû bõrdarab) feszül?
A kérdező hozzászólása: Meg a makkon minden esetben rajta marad a fityma Ha vissza huzom merev állapotban, akkor ott marad egy darabig a peremnel de feszül
Rövid féknél lankadtan, teljesen lefelé fordítaná a makkot.
De igen. Az is elõfordulhat.
Rövid féknél ez lankadtan sem menne .
Ez valóban nagyon enyhe szükület, és csak szárazon nem megy. Egy kis sikosító megoldjja ezt még .
El is mentél azóta? Mi volt?

Mennyire normális, ha lány létemre nem tudok foglalkozni egy kisbabával?

Mások úgy eljátszanak velük, meg milyen kis édesek, aranyosak stb. Én kb. hozzájuk szólni nem tudok, nem tudom, mit mondhatnék nekik, hogyan foglalkozzak velük, teljesen hidegen hagynak az efféle dolgok.

Legjobb válasz: Ez normalis! Fel kell oldodni! Kicsit kozelebb kerulni hozzajuk! Csak termeszetesen es kedvesen banni veluk! En srac vagyok de en sem tudom soha mit csinaljak ha egy ismerosom a kisbabajanak "bemutat"! Meg a 6-7 eves gyerekekkel se tudok igazan beszelgetesbe elegyedni mert nem tudom egyaltalan ertik e a valasztekos szohasznalatot vagy azt amirol esetlegesen beszelek nekik!

Ez normalis! Fel kell oldodni! Kicsit kozelebb kerulni hozzajuk! Csak termeszetesen es kedvesen banni veluk! En srac vagyok de en sem tudom soha mit csinaljak ha egy ismerosom a kisbabajanak "bemutat"! Meg a 6-7 eves gyerekekkel se tudok igazan beszelgetesbe elegyedni mert nem tudom egyaltalan ertik e a valasztekos szohasznalatot vagy azt amirol esetlegesen beszelek nekik!
Én se tudok, soha nem is érdekeltek. Sose fogtam meg egyet se, sose szóltam egy nyikkot egyikhez se, nagyon a közelükbe se mentem. Nem is áll ilyesmi a szándékomban. Max akkor gáz ha te sajátot akarsz, de akkor meg meg majd belejössz amikor kell.
Normális. Egyke gyerek vagyok, nincs testvérem, fõleg nem kisebb, egy unokatestvérem van, õ is idõsebb nálam, így sosem volt a rokonságban kisbaba, nem tudtam tapasztalatot szerezni velük kapcsolatban. Most már saját gyerekem van, szóval meg lehet tanulni bánni velük, de amíg nem volt sajátom, addig tartottam tõle, hogy hogy fogok boldogulni vele, mert fogalmam sem volt, hogy kell egy kisbabával bánni.
Nagyon én sem tudok velük sokat kezdeni, pedig már anyakorban vagyok. Igaz, van egy 8 évvel fiatalabb húgom, persze, az más tészta, mikor õ volt pici, mert a testvérem. Sokat nem pesztrálgattam, azt megtette az anyánk. Valahogy olyan setesutának érzem magam velük kapcsolatban, nem tudom, hogy beszéljek hozzájuk, nem is emelgetem, fogdosom más gyerekét. / hülyén hangzik, meg lehet, hogy megköveznek ezért, de az állatokkal jobban elvagyok /. Majd a húgom gyerekével foglalkozom, ha lesz valamikor. Õszintén, valahogy annyira nem vágyom gyerekre, apajelölt sincs a láthatáron sem, meg eleve mozgásszervi gondjaim is vannak. Persze, aztm mondják, az anyai ösztön mindenkiben ott van, a saját gyerekünkkel foglalkozni más...

Normális ha fiú létemre szeretem ha aranyosnak tartanak?

Kinézetre alapból nagyon fiatalos, ártatlan, gyerekes külsőm van és ezzel tökéletesen elégedett vagyok. Sosem vágytam arra kigyúrt, kétméteres, szőrös, izompacsirta legyek, én ilyenek szeretem magam amilyen most vagyok. Rokonok, ismerőseim és a barátaim gyakran emlegetik hogy milyen kis aranyos vagyok. A lány ismerőseim és barátaim is inkább úgy tekintenek rám mint egy ölelni való "helyes kisöcsre". Tehát a kérdésem lényege. Ez szerintetek égő?

Legjobb válasz: Normális ha szereted ha aranyosnak tartanak. Amit leírtál nem égõ. Nem vagyunk egyformák, mindenki olyan amilyen. Te ilyen vagy és az, hogy szereted így magad, csak azt igazolja, hogy jó úton jársz.

Normális ha szereted ha aranyosnak tartanak. Amit leírtál nem égõ. Nem vagyunk egyformák, mindenki olyan amilyen. Te ilyen vagy és az, hogy szereted így magad, csak azt igazolja, hogy jó úton jársz.
Szerintem meg ma pont, hogy nem a kigyúrtság a menõ, hanem a véznaság+csõgatya. :) Sok ilyet látni, nagyon kegyetlen.
Inkább az ellenkezõ nemre, gyerekekre mondják, hogy aranyos. Nem baj, ha aranyosnak nézel ki, de inkább légy a viselkedésedben férfias. Nem tudom hány éves vagy, de ez biztosan ki fog alakulni.
Már látom hogy a kérdezõ is a véznaság+csõgatya kategóriába tartozik. Tuti hogy egy darab lapátot se fogott még életében, és a tenyere is olyan mint egy babapopsi, és 30 évesen is olyan lesz. Nem baj mert a jövõ nemzedéke ilyen. ... és ilyen lesz, ilyen elcseszett szánalom. Nem értem mit esznek ezeken a metroszexuális félresikeredett kölykökön a csajszik. De valszeg soha nem is fogom megérteni, mert én soha nem fogok oda tartozni. Pusztán azért mert nem akarok. Szóval maradj örökre a kis aranyos ...
Ajaj a hatosnak fáj hogy sosem volt sikeres a lányoknál :D Valaki verje már ki neki mert ide hallom hogy bõg :D 17/F (csõgatyás köcsög és fogtam már a kezemben lapátot te szrfau:D)
Attól függ, hány éves vagy?
Teljesen helyben van a dolog, hacsak nem vagy ratyi, érted.
Nem gáz, nem égõ. Teljesen okés. :)
Nem, de ne merülj el egy szerepben. Arra kell törekedni, felnõve felelõsségteljes, értelmes férfi legyél - a kinézet ennek megfelelõen magától alakul. Most divat a brutális, izomagy tetovált, tuskó kinézet, ám sokak szerint hánytató, egyáltalán nem vonzó.
Szerintem nem égõ. Az a lényeg, hogy önmagadat add és érezd jól magad a bõrödben, ha valami zavar akkor azon változtass de ne azért mert, valakinek ez nem jön be csak ha téged zavar. Amúgy, ahogy már elõttem is írták, majd ha felnõtt leszel akkor azért figyelj arra, hogy felelõsségteljesen, megfontoltan kell élni, de ha most még gyerekes vagy az nem baj. Biztosan kinövöd, csak azalatt ne csinálj olyan a saját "gyerekességedbõl" amit megbánnál.
Szerintem ez igy teljesen ok. :)

Az normális, ha nő létemre szőrős a combom?

Legjobb válasz: Normális, de nem mindegy, mennyire erõs a szõr. Ha nagyon, akkor lehet hormonális gond.

Normális, de nem mindegy, mennyire erõs a szõr. Ha nagyon, akkor lehet hormonális gond.
Az is lehet, hogy genetikailag ilyen vagy.
A kérdező hozzászólása: Az nem hiszem, hogy genetikailag mivel az összes nõi családtagom szinte szõrmentes. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen :'(
2. vagyok. A szõrösséget férfi rokontól is örökölhetted.
A kérdező hozzászólása: És akkor a gyógyszer sem segíthet?

Normális, ha nő létemre nem megy a kezdeményezés egy pasinál?

Legjobb válasz: Szerintem az a normális, ha egy nõ nem mászik rá a pasira. Természetesen mosolyogni kell tudni, és a közeledést fel kell tudni ismerni és viszonozni.

Szerintem az a normális, ha egy nõ nem mászik rá a pasira. Természetesen mosolyogni kell tudni, és a közeledést fel kell tudni ismerni és viszonozni.
Egyenjogúság van.A nõ is kezdeményezhet és a férfi is , nincs ebben semmi gáz.Hihetetlen hogy a nõk csak az egyenjogúság elõnyinél nagy a szájuk de a hátrányoknál meg hisztiznek.
A kérdező hozzászólása: Ilyen baleset nálam nem fordul elõ:)
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor bezzeg egyenjogúság van, de ha a büszkeségüket kéne feladni, jobban nyávognának, mint 100 nõ egyszerre:P Viccet félretéve:hogyha egy félénk srác is ezzel jön, akkor annak nem félénk nõ való.
Nálad mi számít kezdeményezésnek nõ létedre. Leszólítás vagy csak illegetés billegetés. 2 azért nem egy kategória. Elsõhöz magabiztosság kell, másodikhoz meg helyzetfelismerés :) 23F
A kérdező hozzászólása: Megszólítás, számelkérés:)

Negy napja kesik a menzeszem, ma csinaltam Clearblue terhessegi tesztet harmat is es pozitiv lett! Az normalis ha meg nincsen semmilyen terhessegi tunetem? Meg a cicim sem faj. Ez mar bisztos hogy babas vagyok?

Nembaj ha delutan csinaltam a terhessegi teszteket?A +- az pozitiv?

Legjobb válasz: Igen a + az + fõleg ha három! Nem mindenkinek vannak tünetei ,az teljesen normális. Nagyon úgy tünik hogy babás vagy! Gratulálok!! h.

Igen a + az + fõleg ha három! Nem mindenkinek vannak tünetei , az teljesen normális. Nagyon úgy tünik hogy babás vagy! Gratulálok!! h.
Elég valószínu, gratulálok! A tesztet a legbiztosabb reggel csinálni, mivel akkor a legmagasabb a HCG-szint, de valamelyikekre rá van írva, hogy egésznaposak. Amúgyis, 3 + teszt, és négy nap késésés, azért már elég valószínu. A tunetek pedig általánosak, lehetnek, de nem feltétlen, illetve johetnek késobb is, szoval emiatt ne izgulj! En a fáradékonyságon kívul bizony hónapokig semmit sem éreztem. :)
aki terhes az terhes a délutáni vizeletbõl is :) :) GRATULÁLOK!nekem is így volt, semmi tünetem nem volt csak néha fájt a fejem. meg a mellem kicsit érzékeny volt de semmi más. Örülj neki. 4 hónapos kisfiú anyukája

Normális, ha nő létemre csupán párom egy ölelésétől is túlzott (zavaró mennyiségű) nedvesedést tapasztalok magamon?

Legjobb válasz: Szia.Nagyon aranyos vagy,de emiatt ne izgulj.Teljesen normális,ha a szerelmed érintése ezt váltja ki belõled.Még a természet is azt akarja,hogy élvezni tudd a vele való együttlétet:):)/Gondolj csak bele,ha kevés nedvességgel rendelkeznél talán még hátráltatna is a szexben./

Szia.Nagyon aranyos vagy, de emiatt ne izgulj.Teljesen normális, ha a szerelmed érintése ezt váltja ki belõled.Még a természet is azt akarja, hogy élvezni tudd a vele való együttlétet:) :) /Gondolj csak bele, ha kevés nedvességgel rendelkeznél talán még hátráltatna is a szexben./
Hát, lehet hogy nem mindig kellemes, de inkább még örülhetnél is neki. Nagyon sok nõnek az a gondja, hogy nem tud kellõen nedves lenni, és fájdalmas neki a szex. Ráadásul ez azt jelenti, hogy nagyon szereted az illetõt, és bizony nagyon is kívánod. Nincs ezzel semmi baj. Albert
WÁÓ az iggeeen :D jócsaj vagy sztem ez aranyos és nagyon jó dolog a párod boldog lehet h ilyen barátnõjevan^^
Én is így vagyok. Szerintem teljesen normális. Ha csak rágondolok a gyengéd érintésére, akkor is benedvesedek. Ez van..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!