Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha hogy szeretem-e a (5 db)

Normális, ha félek, hogy szeretem-e a páromat vagy csak annyi az egész hogy mániákusan keresi az ember a bizonyosságot?

Legjobb válasz: Nem is tudom...en az elejen erzelem nelkul kezdtem el jarni egy sraccal aki mikor megismert( es bejottem neki) mar megkerdezett hogy nem akarok-e jarni vele(eppenhogy meg belefert azok korebe akiknek eselyuk volt)...nem hittem hogy barmi lesz belole, sot biztos voltam benne hogy csak jatszani akar velem, de a vegen nem igy lett. Sokat gondoltam ra miert vagyok vele ha nem er semmit,nem hiszem hogy szeretem vagy hogy valaha is beleszeretek, viszont ma mar egy napot sem birunk ki egymas nelkul(egyutt vagyunk 5 honapja, majdnem minden nap talalkoztunk). Persze hogy keressuk a bizonyossagot mindanyian mert nem akarunk csalodni ahogyan en is kerestem az elejen, de mindenbol lehet valami, es ha megse akkor csak tanul az ember! =)

Nem is tudom...en az elejen erzelem nelkul kezdtem el jarni egy sraccal aki mikor megismert( es bejottem neki) mar megkerdezett hogy nem akarok-e jarni vele(eppenhogy meg belefert azok korebe akiknek eselyuk volt)...nem hittem hogy barmi lesz belole, sot biztos voltam benne hogy csak jatszani akar velem, de a vegen nem igy lett. Sokat gondoltam ra miert vagyok vele ha nem er semmit, nem hiszem hogy szeretem vagy hogy valaha is beleszeretek, viszont ma mar egy napot sem birunk ki egymas nelkul(egyutt vagyunk 5 honapja, majdnem minden nap talalkoztunk). Persze hogy keressuk a bizonyossagot mindanyian mert nem akarunk csalodni ahogyan en is kerestem az elejen, de mindenbol lehet valami, es ha megse akkor csak tanul az ember! =)
A kérdező hozzászólása: hát igen. ez az, amibõl én nehezen másztam ki. nálunk nagy szerelemmel kezdõdött, de fél év után jött az, hogy: te jó isten, ez ilyen jó. na nem, meneküljünk!!! futás, mert a végén még olyan jó lesz, hogy nagyon fáj majd, ha vége lesz!!!!!! és így aztán jött, hogy hisztérikuisan kerestem a kapcsolat rossz (általában elképzelt) tulajdonságait, aztán szépen rájöttem hogy nincs is semmi baj, cska a lángolás múlt el:) de ez talán nem is baj.:) most már csak azért vagyok picit mérges, mert képes voltam ezen izélni 10 hónapig. :D
Lehetséges, hogy beleuntál a kapcsolatba. Szereted a párod, semmmi pénzért nem akarnád elveszíteni, csak egyszerûen nem történik veletek semmmi új. Ez is lehet. Ebben az esetben találj ki új programokat, bármit amit eddig nem gyakran csináltatok. Nem kötelezõ nagyszabású programnak lennie, lényeg az, hogy újdonság legyen :)
Szerintem is, rázd fel picit a kapcsolatotokat! :) És ne félj, "Minden csak addig tart, amíg igazán jó." Ezt jegyezd meg, mert van benne igazság. Én az elõzõ kapcsolatomban hittem azt, hogy õ az igazi (pedig ehhez képest sztem elég fiatal vagyok, kevesebb mint 20, jóval kevesebb), de már rájöttem, hogy nem baj, ha nem ez az örök. Tényleg azért van ennyi kapcsolatunk, h megtanuljuk rendesen a dolgokat. Tapasztalatot szerezzünk, és ezalatt is boldogok legyünk. Jobban megismerjük magunkat is. Szerintem, ne agyalj ennyit ilyen dolgokon, élvezd az életet! És a szerelmet is :)
A kérdező hozzászólása: már nem agyalok, csak régen, halálra. :) de most költöztünk össze, és most tök jó :) ja és én is kevesebb vagyok 20nál. :)

Normális ha a barátom folyamatosan kérdezgeti hogy szeretem e?

3 hónapja járunk együtt és körülbelül 3-4 hete kezdte el mondogatni, kérdezgetni tőlem hogy szeretem e? És ha igen mi az amiért szeretni tudom? Máskor azt mondja hogy nem is szeretem és sose szerettem amikor ez nem igaz. Elhord mindennek, aztán másnap újra minden vidámság. Folyamatosan duzzog, sértődik, semmi se jó neki. Ha rossz napja van akkor úgy beszél velem mint egy kutyával, mindent megenged magának, ha viszont jó állandóan szexelni akar.

Legjobb válasz: Próbáld meg jobban kimutatni a szeretetedet, mást nem tehetsz szerintem.

Próbáld meg jobban kimutatni a szeretetedet, mást nem tehetsz szerintem.
A) Csalódott már egy lányban elõtted. B) Önértékelési zavara van.
a leírtak alapján az egész ember abnormális. te meg elég komoly mazochista vagy ha ez bejön.
Dehogy normális. Nagyon sokat árt az illúziónak, amikor a tökéletesnek tûnõ fiú elkezd így viselkedni. Szörnyen kiábrándító, ráadásul ha érzi, hogy bizonytalan vagy a gyerekes viselkedése miatt, akkor még jobban rákapcsol, többet kérdezi hogy szereted-e és többet hisztizik, hogy te nem is szereted. Helyre kellene billenteni valahogy az önértékelését, de anélkül, hogy megsértenéd, ami nem könnyû, mert mindent magára fog venni, bármi olyat mondanál, hogy hogy ne viselkedjen jön a hiszti, hogy már nem szereted, ezért akarsz változtatni rajta.
Szerintem azt hiszi hogy megcsalod vagy talán nem mutatod ki annyira hogy mennyire szereted ha egy kicsit jobban kimutatnád akkor lehet érezné hogy törõdsz vele és nem kérdezgetné!
i gyilkos.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom én nagyon kiprobálnám *-*
Ezt hívják BDSM-nek, csak ott általában a kötözés is hozzájárul. Mikor van egy Úrnõd, te pedig a subja vagy :)
Kutya, feküdj! :) )
A kérdező hozzászólása: Hát ja :S én a nöket (úrnõket) alatvalólyuk szeretnék lenni :)
Teljesen érthetö. Csak van akinél ez eljut a tudatáig, van akinek nem és ágaskodik benne a "férfibüszkeség".
A kérdező hozzászólása: Ja ja nálamis ez van szoval magyarul : lányoknak szeretek a csicskályuk lenni:S
A kérdező hozzászólása: ?
Ezzel én is így vagyok. Én sem értem ez mért alakult ki nálam. Plussz én a fájdalmat is szeretem, ha a szolgálat mellet megütnek vagy megbüntetnek, vagy megaláznak.
Nekem már volt részem hasonló dolgokban :D


Normális e az, ha a barátnőm 4 orgazmus és 30 perc után kérlel, hogy élvezzek el? Egyébként lányok ti mennyi ideig szeretitek és átlag hány orgazmusotok van egy aktus alatt? 28/F

Legjobb válasz: Szerintem is elég fél óra de boldog lennék,ha közben nekem is négy orgazmusom lenne... ha te több idõt igényelsz,akkor beszéljétek meg.Tényleg: Nem AKARSZ vagy nem TUDSZ elmenni elõbb?

4 orgazmus, 30 perc alatt? Én is szeretném *.* Nálunk jó, ha egy van, és akkor már boldog vagyok...
Szerintem is elég fél óra de boldog lennék, ha közben nekem is négy orgazmusom lenne... ha te több idõt igényelsz, akkor beszéljétek meg.Tényleg: Nem AKARSZ vagy nem TUDSZ elmenni elõbb?
gondolom szeretné, h neked is "jó" legyen, és nem akar önzõ lenni, h csak õ
Nem tudom annyi orgazmus után már én is örülük ha vége van, de elhiszem, hogy ez nem a legjob...
4 orgazmus!Jaj de irigylem...:P Nálunk fél órás egy menet és egy orgazmusom van.31/L
16 évesen??? Kétlem...
4 orgazmus basszus a mázlista ksi csaj:D!!nekem mé soha nem volt pedig voltam már sráccal nem is egyszer persze csak petting de akk is:(!15/L am egyetértek a legelsö komentel!
Én 10 perc alatt élvezek el 4-szer, de meg szoktam várni amig a párom is elélvez, utána meg kérlelem hogy had szívjak el egy cigit mert nem birom... Na es ez normalis?:) 16/L
nálunk az van, hogy kb 6-7szer elmegyek 15-17 perc alatt , aztán lassúzunk , kicsit lenyugszunk , aztán (gyakorlatnak hála) a végén egyszerre megyünk el . de van, hogy "játszadozik" velem, és kitolja az orgazmusomat, vagy megcsinálja azt , hogy minnél több :P és akkor meg visszavágok neki , húzom, húzom és a végén durr :P de volt, pl h annyira fáradt voltam, hogy mondtam neki, ho
A kérdező hozzászólása: Mi sem a lassú sexet csináljuk (amit magunk között csak NYUGDÍJAS sexnek nevezünk), igen fél óra az elég aktív mozgást jelent így, de mi még bírjuk szusszal s ebben csak a menet van benne:)
Én sose kérném :D Õ is mindig visszatartja.. Múltkor 2 órán keresztül csináltuk elmentem kb 20x. Hihetetlen jó tud lenni :P
Csak a saját példámmal tudok elõállni, de lehet, hogy a te barátnõd is hasonlóképpen van ezzel a dologgal. Imádom a barátomat, 5 év után is hulla szerelmesek vagyunk, viszont én nem nagyon szeretem a hosszú, gyertyafényes(...) szexet. Igénylem a sok ölelést, és azt, hogy szex közben a lehetõ legtöbb bõrfelületünk érintkezzen (tehát ne d.gás legyen), de nekem egy 10-15 perces, nagyon intenzív aktus bõven elég. Szerencsére a párom is ilyen beállítottságú, így megtaláltuk az összhangot :) Hogy hányszor élvezek el, az attól függ, hogy mennyi ideje nem szexeltünk- szóval elõfordul a 2 orgazmus is. Az gyakoribb, hogy egy 10 perces szex után még simogatjuk egymást, és ismét megjön a kedvünk... :) Fél óra? Szerintem mi nem is bírnánk addig szusszal :)
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ barátnõje vagyok.:) A Párom persze h. eltudna menni elõbb is, de azt szeretné, hogy minél több orgazmusom legyen és nekem legyen a legjobb a világon!
*hogy nyugodtan menjen el :)

Szeretnék érdeklődni magyar vizsa tartóktól, hogy normális e ha a 2 és fél hónapos kiskutyám még nagyon eszetlen és minden felborít és megrág:D?

Azért érdekel a dolog, mert gondolom még pici ahhoz, h nevelni tudjam, de nem szeretném ha rossz szokásokkal elrontanám S: szeretnék tanácsot kérni, hogy mit tegyek.

Legjobb válasz: Nekem, mint laikusnak Olcsó János feelinget adna.

Nekem, mint laikusnak Olcsó János feelinget adna.
Miért ne lehetne sétáltatni egy 10 hetes kutyát? Addigra pont megvan a harmadik oltása, mi akkor már mentünk kutyaoviba is. Ez egy vizsla könyörgöm. Nem heti három séta kell neki, hanem napi egy nagy, és nem, nem fog megkomolyodni, majd talán 8-10 éves korában. Ezért vizsla. A vizsla nem egy kerti dísz, hanem egy kísérõ kutya, egy társállat.
Ja, ha te a falusi elit tagja vagy, akkor minden okod megvan rá, hogy lenézzél minden városban élõ faszparasztot, akinek van valami értelmes elképzelése a kutyatartásról. De mindegy: sétáltatni a kutyát naponta 1x akkor is kell, ha van kert, a sétának hosszúnak és tartalmasnak kell lennie. 2, 5 hónapos korában a tanítás már bõven elkezdhetõ, haladjatok fokozatosan, cuccokat sokáig fog megrágcsálni, de megfelelõ nevelés és gondozás esetén idõvel le fog róla szokni.
A kutyád kicsi, fiatal kölyök még. Az udvaron magában , bizony sok.sok olyant megtehet, amit te nem igazán díjaznál. Viszont, ha magában kint van, akkor õ még nem tudja, jó, vagy rossz, amit elkövet. A jót és a rosszat neked kell megmutatni neki. Azzal nem sokat érsz el, hogy rászólsz akár 100 x is. Amikor nem tetszõ dolgot csinál, nem csak rászólni kell, hanem fizikailag is jelezni, nem tetszik, amit csinál. Az udvart "kutyabiztossá" kell tenni, amíg kölyök. Csak olyasmit hagyni elérhetõvé, amivel játszhat.A nevelés pedig hónapokig tart. Egy 1 éves gyereknek is hiába mondod, hogy nem, újra és újra próbálkozik. Egy vizsla amúgy nem fogja magában lefárasztani önmagát az udvaron. Valóban, amíg kicsi, igyekezni kell minél többet vele lenni, mozgatni, és sétálni vinni. A séták alkalmával idegileg is lefárad a kiskutya.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Imádom az óvódásokat, akik még a caps lock funkcióját sem ismerik, de iszonyat nagy arcuk van, ha valami válasz nem az õ dicséretüket zengi.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves Kérdésfelvetõ! Fogod magad pl. a mai naptól kezdve és amikor garázdálkodik a kutya akkor határozott NEM!-el és folyton és mindig és több százszor ha kell ezt teszed. Közben amikor csak teheted -ezt azért naponta kellene legelább egyszer megtenned - játszol vele. Tanítod az alap dolgokra: pl. ül, fekszik, marad. Ha jól csinálja akkor jutalmazd meg apró finomsággal és soha ne tartson a tanulás 10-15 percnél tovább egy huzamban. Aztán csinálod a dolgod, utána megint egy 10-20 perces játék jöhet. A lényeg, hogy következetes legyél és minden nap játszd el vele a tanultakat minimum egyszer de inkább ahányszor csak teheted. Így rögzül, másfelöl lehetõséget ad a további dolgok megtanulására, mert az csak akkor fog menni, ha az alapkövetelmények rutinszerûen mennek. A másik dolog, hogy vizslával kissé macerásabb az élet, mert õk aztán nagyon ugri-bugrik, tehát mig egy nyugodtabb egyeddel talán kevesebb foglalkozással el lehet érni sikert, egy vizslával hosszadalmasabb de minél izgágább egy kutya annál több mindent tud megtanulni ezt vésd a fejedbe:) Hidd el hogy belefér minden egy napba simán. Annál nagyobbat fogsz nézni hogy milyen gyorsan tanul. Én 39 évesen 8 óra meló és plusz vállalkozás mellett neveltem/nevelek egy terriert......ha ez mond neked valamit ez a fajta sem éppen a nyugalom szobra:) Az elõttem szóló válaszolók többsége - lehet, hogy nyersnek tünnek - de a legjobb tanácsokat adják itt a gyík-on:)
"CSAK AZ ÉRDEKELT VOLNA, H EZ A KELEKÓTYASÁG AZ IDÕVEL ELMÚLIK E." Természetesen soha nem múlik el, mivel egy vizsláról van szó. Õk lélekben örök gyerekek maradnak, ez olyan imádnivaló bennük. Ettõl függetlenül a rágásról le lehet és le is kell tiltani a kezdetektõl.
oltásokkal hogy áll?
szerintem teljesen normális. az en olasz vizslam 11 eves es ugyanezt csinalja :D a nevelessel kapcsolatban szerintem var meg egy kicsit, rendbe kell h jojjon, ahogy nõ, ugy meg fog komolyodni. sok sikert ;)
A kérdező hozzászólása: :) hát napi minimum 3 órát is eltöltök vele :) ennyit számít mikor 1 db hozzászólásból leírják az embert :) nem hogy kérdezne, az ilyen taj paraszt városi bugris, mint amilyen te vagy :) biztos neked 15 kutyád van :) remélem boldogan élsz velük, ennyit rólad
Nem, nincs 30 óránk, de ha már felelõsséget vállaltunk valakiért, akkor az a minimum, hogy rászánjuk azt a napi MINIMUM 2 órát (egy felnõtt kutya esetében), amit igényel. Most mondhatnám, hogy az írásodon, meg úgy az egész hozzáállásodon látszik, hogy begyöpösödött buta mucsai paraszt vagy, de nagyon sok kedves, intelligens vidéki ismerõsöm van, akiket nem akarnék ezzel megsérteni, a te fajtádat amúgy sem tudom, hol tenyésztik (bár igazán abbahagyhatnák már, elég kutya szív így is).
A kérdező hozzászólása: NA GONDOLHATTAM VOLNA, H ITT NEM LEHET ÉRTELMES EMBEREKKEL TÁRSALOGNI. :) NYILVÁN NEKTEK 24 ÓRÁBÓL 30 ÓRÁTOK VAN KUTYÁZGATNI :) BIZTOS VÁROSI MAJMOK VAGYTOK :) AZOK ÉRNEK RÁ ENNYIRE .) KÖSSZ A SEMMIT :)
Bocs, nem ide akartam, nem is értem, h került ide, nem is ennél a kérdésnél voltam.
Milyen legyen egy ekkora kölyök? Ráadásul nem is neveled. Amint kinyílik a szemük, már lehet nevelni. Nem kutyaiskolában lábnál követést, hanem a megfelelõ szabályokat megtanítani. Pl. hogy ne borítson fel és rágjon meg mindent.
Nevelni mindig lehet (attól függ, mire), de még nagyon-nagyon kölyök. Még a "fogával ismerkedik", és rettentõ kelekótya.
A kérdező hozzászólása: semmi gáz :) kedves második válasz adó, ha nem tudsz normális választ küldeni, akkor nem érdekel...nem erre voltam kiváncsi..nem is pazarlok rád egy percet sem... téged se neveltek rendesen az is biztos.... a rendes válaszokat viszont elõre köszönöm, ugyan is azért írtam ezt a kérdést, h segítséget kérjek, nem bírálatot olyantól, akinek nagy a szája...
Amig picik addig szetragjak az egesz vilagot. Meg az autoguminak is neki esnek !! :) Sokat nem tudsz tenni, tegyel fel nem elerheto helyre minden ertekesebb dolgot, es varjal turelmesen amig "megkomolyodik " a kutyusz. Sokat jatsszal vele ha van ra idod.
Ne vicceljünk már, a kiskutyámat két és fél hónapos korában még simán lazán le tudtam fárasztani annyira, hogy otthon csak aludni legyen kedve, szépen meg is tanulta, hogy itthon maximum akkro van õrültkés, ha én kezdem, és a nem szót is szépen értette. Hogyne lehetne nevelni? Amikor jól viselkedik dícséred, úgy alakítod az életvitelt, meg a környezetet, hogy a lehetõ legtöbbet tudd dícsérni, és így feleslegesen büntetni sem kell.
Van a tanítás, és van a nevelés. Tanítani lehet nekik trükköket, bombakeresést akármit. Ehhez valóban fiatal még, de nevelni lehet, sõt kell is az elsõ naptól kezdve. Elsõ és legfontosabb a tiltás, nagyjából utána jön minden más. De a határokat ezzel állítod fel. Gratulálok annak aki azt mondta, hogy várd meg míg megkomolyodik. Vagy nem nevelt még fel kutyát, vagy van egy neveletlen, elviselhetetlen kutyája. Nem úgy mûködik a dolog, hogy mondjuk 1 éves korában hirtelen már felnõtt lesz és egybõl úgy megy láb mellett mint a parancsolat. Egyébként a vizsláknak hatalmas mozgásigényük van, rengeteg foglalkozást igényelnek, de nyilván ezzel tisztában vagy mert mielõtt fajtát választottál volna már tövirõl hegyére elolvastál mindent velük kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: kÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT, IGEN ELOLVASTAM, NAGY Z UDVARUNK IS, NEM FÉLEK TÕLE, HOGY NEM KAP ELÉG TERET, PÓRÁZRA HAMAR MEGSZOKTATTAM, SÉTÁLNI VISZEM LEGALÁBB 2-3 SZOR EGYHÉTEN. CSAK HIÁBA TUDJA MÁR, H MIT JELENT A NEM, NEM HAJLANDÓ ELFOGADNI ÉS KÜSZKÖDIK :) NAGYON SZERET ENGEM ÉS HALLGAT RÁM, CSAK AZ AZ IGAZSÁG, H MEGIJEDTEM, MIKOR VAGY 20 SZOR SZÓLTAM RÁ, H NEM ÉS AZÉRT IS CSINÁLTA. NAPKÖZBEN DOLGOZOM, ÍGY 4 ÓRA UTÁN TUDOK VELE FOGLALKOZNI ÉS ATTÓL FÉLEK, H NAP KÖZBEN HÜLYESÉGEKET CSINÁL, AMIT MAJD NEM TUDOK ELFDELEJTETTNI VELE. BIZTOS H KICSI MÉG ÉS AZÉRT CSINÁLJA, CSAK AZ ÉRDEKELT VOLNA, H EZ A KELEKÓTYASÁG AZ IDÕVEL ELMÚLIK E.
Egyrészt Akiteki válasza hibátlan volt, másrészt egy tíz hetes babát nem sétáltatunk, maximum kertbe visszük ki szobatisztaság miatt (hiszen NYILVÁN nem kint él), ha nem jár be másik kutya, vagy macska. Egy VIZSLÁNAK heti 2-3 séta körülbelül a szarnak a pofon kategória, ennek esetleg kutyavásárlás ELÕTT kellett volna utánanézni, akkor most tudnád, hogy napi szinten kell sétáltatnod, mellette agyban is fárasztani, mellette megfelelõen szocializálni és gyakran összehozni más kutyákkal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igyekszem helyesen cselekedni :) oltások közül az elsõt és az elsõ kombit megkapta, 3 hét mulva kell vissza vinnem a következõre :) szeretem nagyon, mégha ez nem derült is ki.... foglalkozom sokat vele és már nagyon sok mindent tud :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!