Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha hogy (1632 db)

23 éves lány vagyok. Elvileg aranyerem van, két hete vérzik, de úgy hogy csöpög a vér ha wczek. Csak akkor. Normális ez? Normális egyáltalán hogy így vérzik?

Az orvos megnézte, írt fel krémet, kúpot érfalerősítőt. Két napja, és még mindig semmit se hat.

Legjobb válasz: Megpróbálta a konzervatív kezelési módot. Ha nem hat, akkor mûteni kell. Persze, hogy nem normális, az sem ha egy kicsit vérzik. 10-14 napot szoktak várni.

Megpróbálta a konzervatív kezelési módot. Ha nem hat, akkor mûteni kell. Persze, hogy nem normális, az sem ha egy kicsit vérzik. 10-14 napot szoktak várni.
A kérdező hozzászólása: Mármint hogy aranyérhez képest normális-e.Csak már tényleg kétségbe vagyok esve, eddig mindig gyorsan elmúlt és nem vérzett így.
Nem tudom mit értesz az alatt, hogy csöpög, de ha egy aranyérbõl csöpög a vér az már elég masszív vérzést jelent. Valószínûleg a gyógyszer nem lesz elég, de ezt majd az orvosod dönti el.
A kérdező hozzászólása: Hát azt hogy székelés után rendes vértócsa van...
Keress egy rendes proktológust.
Szia! Apukámnak is ilyen volt, gyûrûzni kellett neki. Szerintem mindenképp menj vissza dokihoz mert csak rosszabb lesz.

Normális, ha néha bevillannak ilyen hülye gondolatok, hogy mi lesz, ha fiamat elüti egy autó, vagy belefullad a vízbe?

Másfél éves. Alapvetően nagyon jó anyukának tartom magam, de ezek a beteg gondolatok.... Vagy ez a természetes aggódás?

Legjobb válasz: Férjem szerint én nem vagyok már normális. Esténként szoktam elgondolkodni, hogy honnan kéne tudnunk, minden rendben-e, úgyhogy 2-3-szor még benézek hozzá, mielõtt lefekszünk. Meg az is eszembe szokott jutni, hogy ha történne vele valami, nem tudnék élni nélküle. Nem tudom, normális-e.

Férjem szerint én nem vagyok már normális. Esténként szoktam elgondolkodni, hogy honnan kéne tudnunk, minden rendben-e, úgyhogy 2-3-szor még benézek hozzá, mielõtt lefekszünk. Meg az is eszembe szokott jutni, hogy ha történne vele valami, nem tudnék élni nélküle. Nem tudom, normális-e.
Én is mindig aggódok és hülye gondolataim vannak.Mostanában attól rettegek mi van ha kiderül, hogy szívbeteg vagy leukémiás...nem tudom normális e ennyire aggódni és hülyeségektõl félni, de az biztos ha ez nem normális akkor nagyon sok ilyen beteges anyuka van.
Már írtam nekem is vannak ilyen gondolataim. Az jutott eszembe, hogy olyan érzésetek volt e már, amikor csak egy pillanatra az ember nem látja a gyerekét és azt hiszi itt a vég, elveszett ? Nekem ilyen is van ma reggel is pont mögöttem állt a kisfiam, ahogy fordultam épp úgy lépett, véletlen egybõl rámjött a para. Nem is tudom ahol tényleg eltûnik a gyerek egyáltalán hogy bírják ki épésszel.
Ez teljesen normális az én lányom 7 éves és nekem is vannak ilyen jellegû "gondolataim" szerintem ez azért van mert mindent bemutatnak a hiradóban, mneg az újságok is tele vannak rossz hirekkel...és aztán kezdek én is beparázni hogy csak velünk ne történjenek ilyen dolgok!Egyszerõen csak féltem a gyerekem és ha történne vele valami én beleõrülnék!!!!
Hm..Ezek szerint nem én vagyok az egyetlen, aki ugyanígy érez, mint Ti. 3 nappal ezelõtt rémálmom is volt. Éjjel 2 után kicsivel arra riadtam fel, hogy nagyon rosszat álmodtam a kisfiammal. :( A karjaimban halt meg. :(( Nagyon sírtam, kiabáltam álmomban, majd fel is "ébredtem". Férjem alig bírt megvígasztalni, annyira sírtam. Zokogtam. Nagyon megviselt. A híradó(k)ban szoktam látni nagyon szomorú eseményeket gyerekekrõl, és nagyon együtt tudok érezni a szülõkkel. :( Belegondolok, hogy basszus, ha az én kisfiammal történne valami...tuti nem élném túl! Nem tudnék úgy élni, hogy Õ már nincs! Júúúj....Ez szörnyû. :( Szóval igen, nekem is szoktak ilyen hülye gondolataim lenni, betegség, baleset, bármirõl. Ez az erõs kötõdés, ami kettõnk között van, az elválaszthatatlan! Ez már biztos! Valószínû ezért vannak ilyen gondolataink...De merem remélni, hogy ezek egyszer el fognak múlni..Vagy mégsem?
nekem is vannak ilyen gondolataim... meg bele szoktam gondolni, h mi lesz ha bántani fogják az iskolatársai... csúfolni v ilyesmi. És már most teljesen felbosszantom magam és nagyon fáj! Szerintem minden anyának megfordulnak ilyesmik a fejében párszor! Akinek meg nem az v hazudik v nem szereti a gyerekét! Persze, szoktak még hülye álmok is lenni, úgyhogy nem vagy egyedül! Tuti nem! :)
Szerintem ez normális. Nekem is vannak ilyen gondolataim. Én egyik nap még be is könnyeztem, mikor a kislánykánkat felraktam a sulibuszra és integettünk mikor elindultak, és beugrott, hogy most így látom utoljára mosolyogva integetve. Sok ilyen van. Elhessegetem a gondolatokat, rászólok magamra ilyenkor, hogy kizökkenjek.
dettó ugyanaz vagyok mint a 6.válaszoló+este többször is megnézem h lélegzik e még.
Úr Isten! Én meg azt hittem csak nekem vannak ilyen gondolataim, nem is beszéltem errõl, vagy nem mertem. Igen, sokszor vannak ilyen rémísztõ gondolataim, és elég részletesen gondolok bele, de már annyira hogy már többször bedobogósodott a szivem is, összerándult a gyomrom. Gondoltam valami mentális-pszichés bajom lehet, és gyorsan elhessegetem a gondolatokat, de vissza-visszatérnek...... de látom nem vagyok egyedül....:) Fiam 2, 5 éves. Volt hogy amikor a maminál hétvégezett, képest voltam fél 11-kor este felhívni a mamit, mert olyan rettenetes érzések jöttek rám, hogy valami baj, hogy valami megérzés......
Nekem 10 hónapos a lányom, s egyre többször jut eszembe, hogy beleõrülnék, ha nem lenne többé velem , ha történne vele valami... mondjuk szerintem ebbe belejátszik az is, hogy távoli ismeretségi körömben 13 hónaposan halt meg egy kislány minden elõzmény nélkül :( - épp tegnap akartam kiírni kérdést, hogy másnak is vannak-e ilyen gondolatai, de ezek szerint nem vagyok egyedül.
Szerintem ez normális féltés, mikor megszületett a lányom szinte betege voltam a hasonló gondolatoknak, és a férjem elmondta, hogy õ is. Most két éves elmúlt, javult a helyzet. Így szerintem jobban el tudod hárítani a baleseteket, mert az is eszedbe jut ami másnak nem jutna, de tudom, mennyire megviseli az embert az ilyesmi. Mindenesetre nem kóros.
Nekem is néha bevillannak hasonlók. Már én is gondolkodtam, hogy ez normális-e. Pl. ma eszembe jutott, hogy az ablakkal kell csinálni valamit, mert már mindenhova felmászik, és mi van ha kiesik. Szerintem ez anyukafüggõ. Több barátnõmet kérdeztem errõl és a többségnek voltak hasonló gondolatai. Talán ez az egyszerû féltés, amire anyám mondta anno, hogy amíg nem vagy anya nem tudhatod. :-)
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó, igen, ilyen is volt már nekem. Amióta elindult és simán eltûnik pl. a kertben egy pillanatra.... hát majd meg áll a szívem, amikor nem látom. Majd mosolyogva elõlép egy bokor mögül. Ezek szerint nem vagyok egyedül, köszönöm Nektek a válaszokat és ha valaki rájön, hogyan kell elhessegetni ezeket a gondolatokat, írja meg, mindannyiunknak szüksége lenne rá!!!
Az normális! Akkor lenne baj, ha száraz lennél, mint a Szahara.
Igen, örülj neki hogy olyan srácot találtál aki ezt elõhozza belõled.
En meg olyat is tudok, hogy telefonon beszelek vele es teljesen nedves leszek alul, es nem kell hogy sexualis toltesu legyen a beszelgetes, eleg ha hallhatom a hangjat, mert nagyon odavagyok erte. Elofordul olyan is, hogy neki lesz merevedese telefonbeszelgetes kozben mert mar a hangomra felall neki :) Ha ket ember vonzodik egymashoz, ez a jelenseg teljesen normalis!!!
Ez csak azt jelenti, hogy kívánod már nagyon a f .szt.
Egészséges erotika!:) ))) Nyam, nyam!:)

Az normális, ha az hiányzik, hogy hiányozzon valaki?

Legjobb válasz: Szerintem normális. Nekem ez olyan esetben jelenik meg hogy szakítottam a barátommal és nem volt rá semmilyen okom, de nem mertem a szemébe nézni és ezért nem tudtam magam adni. Szóval hiányzott az hogy õ ne legyen ott hogy magam tudjam adni. Bocsi hogy ilyen hosszan írom le, de az a lényeg hogy nem hülyeség hanem teljesen normális. :)

Szerintem normális. Nekem ez olyan esetben jelenik meg hogy szakítottam a barátommal és nem volt rá semmilyen okom, de nem mertem a szemébe nézni és ezért nem tudtam magam adni. Szóval hiányzott az hogy õ ne legyen ott hogy magam tudjam adni. Bocsi hogy ilyen hosszan írom le, de az a lényeg hogy nem hülyeség hanem teljesen normális. :)
Talán arra gondolsz, hogy valakitõl el kell válnod, talán hosszabb idõre, és jól megvagy nélküle, nem hiányzik. Hát.. mondhatnánk, hogy érzéketlen ember az ilyen, nincs szív benne, egykedvû, fafejû. Másrészt viszont igazából nem baj ez. Nem vagy "társfüggõ". Szabad ember vagy. Nem függ a boldogságod senki másnak a lététõl, közelségétõl, és nem kullancskodol senkin. A függetlenség érzése boldoggá tesz. Örülj neki.

Nem vagyok normális, ha huszonéves férfiként nem vágyok arra hogy több nővel legyen kapcsolatom?

Igaz még sajnos nem volt senkim, de barátaim szerint tök hülye vagyok hogy nem akarok több n?t is "kipróbálni" az életben. Lehet hogy javíthatatlan romantikus vagyok, de mindig arra vágytam, hogy egyszer lesz egy n? aki majd egyszer a párom lesz, kés?bb a feleségem és a gyermekeim anyja.

Legjobb válasz: "A hülyékbõl rögvest normálisak lesznek, ahogy õk kerülnek többségbe." Ettõl függetlenül azért van egy abszolút skálája a normálisnak, ami kb ez. De hogy manapság ki van többségben, azt nem tudom, de tulajdonképpen tökmindegy. Ha neked így jó, akkor élj így, a tömeget le kell szarni. Én is ezt teszem.

"A hülyékbõl rögvest normálisak lesznek, ahogy õk kerülnek többségbe." Ettõl függetlenül azért van egy abszolút skálája a normálisnak, ami kb ez. De hogy manapság ki van többségben, azt nem tudom, de tulajdonképpen tökmindegy. Ha neked így jó, akkor élj így, a tömeget le kell szarni. Én is ezt teszem.
Istenem léteznek még ilyen férfiak, de jó!!!!! :D Becsüljétek meg magatokat srácok, de most komolyan :) 22 / l
Lehet, akkor én is hülye vagyok, de én is hasonlóan gondolkodom. Hosszabb távra tervezek és mindenképpen komoly kapcsolat... 21/F
Latom nem esett le, amit irtam. Ezek az emberek nem azert vagynak egy kapcsolatra, mert valoban ezt akarjak, hanem mert tobbet nem is tudnanak alkotni.
Jézusom, látszik, hogy 48%nak fogalma sincs arról, hogy mi az a Szerelem. Brad pit meg ezek a mit tudom én kik akiket ideálnak gondolnak szerintem visszataszítóak. A gyk-s hülye p*csát meg kikérem magamnak! Szerintem sokkal többet ér egy életre való Igaz Szerelem, mint sok felszínes jaj de szeretlek románc. Utálom már, hogy nem bírok egy ilyen férfit találni, mint amilyen a kérdezõ! 20/l
A kérdező hozzászólása: Fuckmeimfamous: Tévedsz, találkoztam már olyan nõvel aki benne lett volna, de szerencsére tudok nem a farkammal is gondolkodni, így a nem megfelelõ intelligencia és szimpátia miatt inkább finoman passzoltam a dolgot. Kedves 84%-os írhatok privit, kivéve ha nem az a Veszprém megyei lány vagy aki nem szeretne távkapcsolatot :)
De kis cuki vagy!:) Meg, h talalkozott mar olyan novel XD Gondolom nem lehetett olyan nagy szam no, mert akkor osszejottel volna vele, szal ne legyel magadra olyan buszke, h nem allt ra fel! Egyebkent nem arrol beszelek, h megkeres hebe-hoba egy-ket csunyasag, hanem igazan fullos nok. De jatszd csak tovabb az eszed...:) Latom lovesed nincs arrol az erzesrol, amirol beszelek.
22:02, hûha, lassan felismertek már a válaszaimból! :D
A kérdező hozzászólása: Fuckmeimfamous, nem akarok sem vitába szállni veled sem minõsíteni, csak annyit kívánok neked hogy légy boldog az igazán fullos nõkkel! Remélem egyszer én is az leszek egy kevésbé fullos, de normális és odaadóval. 85%-os, te meg költözz Pestre! :D
Fuckmeimfamous ha olyan nagy császárkirálybrutál lennél, akkor nem itt vernéd a nyálad:)
Én lányként ugyanígy gondoltam, majd beleõrültem, amikor szakítottunk, pedig szerelmes sem voltam, és nem is jártunk sokáig. Én sem vágyok arra, hogy sok kapcsolatom legyen, de már nem ragaszkodom hozzá olyan görcsösen, ahogy eddig. Velem is szakíthatnak - eddig nem gondoltam rá. "Ahogy alakul." Legyen ez a mottó - attól még az elvek, hogy nem leszünk sokakkal, megmaradnak, ha így akarjuk. 19/L
Az a gond, hogy nagyon kevés az olyan lány, aki ezt normális felfogásnak gondolja. Örülök, hogy vannak még ilyenek, csak kevés van belõletek:( 21/F
Ha rám gondoltál "gyk-s pi.csa" alatt kedves 00:01-es kérdezõ, 48% hasznos hozzászólással, akkor sajnálom de tévedsz. És hidd el ha nem is egy "Brad Pitt" az illetõ (mert sejtettem hogy nem BP szaladgál köztünk) akkor is vonzó számomra, mint nõnek, ez a hozzáállás. Ennyi. 22/l
Brad Pitt? David Beckham? Jézusom. Fúj. Nekem inkább a különcök, vagy a tök átlagos pasik jönnek be. De persze, ez nem törvényszerû. Ha meglátok benne valamit, akkor nálam nyert. Legyen az egy mosoly, egy szempár... bármi. Szóval kedves utolsó, nehogy azt hidd, hogy ezek álompasik, akiket leírtál. SÕÕÕT! Christiano Ronaldo sem tetszik... hú és Johnny Depp sem! Orlando Bloom sem. Csalódás, mi? :) Neked meg kérdezõ csak annyit tudok mondani, hogy gratulálok a felfogásodhoz! Bárcsak minden fiú/pasi ilyen lenne! :) Én örülnék neked.
Itt kezdodik a baj. A sok gyk-s pi.csa azt hiszi, h ezeket a kerdeseket Brad Pitt meg David Beckham teszi fel, holott altalaban kevesbe elonyos kulseju, onbizalomhianyos sracok. Merem allitani, h ha lenne onbizalmad annyira nem ragaszkodnal ehhez a forever dologhoz. Meg ha rad engednek egy Megan Foxot nemet mondanal neki...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, elgondolkodtatóak. Igazából nincsenek különleges igényeim és vágyaim egy kapcsolatra vonatkozólag. Csak számomra alapnak gondolt dolgok mint pl. az õszinteség és a hûség. Megbecsülöm magam és ragaszkodom az elveimhez, de sokra nem megyek velük mert nem vagyok egy férfiideál.
Az a legjobb, h meg nod se volt, de te mar eldontotted, h egy eletre ossze akarod magad kotni az elsovel. Persze az elejen meg jo buli lesz, de egy ido utan uncsi lesz, ez csak a filmekben van, h meg 20 ev utan is akkora buli. Soha nem lesz olyan mint az elejen. Szal szerintem hulye vagy, h egy nore pazarlod az eleted, meg mi van, ha majd egy ev utan kuderul, h megse o az igazi? En se azt mondom, h kefelj ossze-vissza, de azert ennyire ne vedd komolyan.
Nem vagy hülye. Én meg ilyen férfira vágyom. 20/l
Végülis annyi elõnye lehet annak ha csak egy nõt fogsz ismerni, hogy nem lesz összehasonlítási alapod, se jobb, se rosszabb. De ugyanekkor ez a hátránya is. Nekem viszonylag sok kapcsolatom volt eddig, hosszabb-rövidebb egyaránt. Mondjuk a világ minden kincséért sem mondanék le az élményekrõl és a tapasztalatokról amikhez hozzájutottam. :)
sajnos aki nem halad a korral az kevésbé lesz boldog.. nem mondom h feküdj le mindegyik csajjal aki az utadba kerül, de ha túl tökéletes és aprólékos álmaid vannak, akkor könnyen érhet csalódás és bántódás. persze találhatsz magadnak hasonlnó gondolkodású barátnõt is, aki épp kielégíti az álmaidat, de szerintem akkor egy igen kis részt tapasztalsz meg a világból. de ha te úgy lennél boldog, akkor ne adj fel semmit. :)
Jajaja, persze-persze.... Teny, h nem szep dolog munkaidoben telorol netezni, de ez van.

Mindenhol azt lehet olvasni, hogy egy pasi bárhol bármikor szexelne ha olyan a partner. Normális ha a barátomnak bőven elég egy héten egy menet?

Legjobb válasz: Ugyanúgy normális, mint ahogy a lányoknál normális, hogy elég nekik kevesebb. Sajnos az igények sokszor eltérõek. Személy szerint nem tartom túl jónak ezt, mert én is bárhol, bármilyen körülmények között megtenném, viszont a barátnõm nem. De sok fordított esetrõl hallottam már.

Ugyanúgy normális, mint ahogy a lányoknál normális, hogy elég nekik kevesebb. Sajnos az igények sokszor eltérõek. Személy szerint nem tartom túl jónak ezt, mert én is bárhol, bármilyen körülmények között megtenném, viszont a barátnõm nem. De sok fordított esetrõl hallottam már.
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek! A hozzászólások megnyugtattak kicsit. És nem nem szóllak le utolsó, mert nagyon is jó egymáshoz bújni, és az a legjobb mikor mindkét félnek ugyanolyanok az igényeik, És ez egy nagyon jó tipp volt, kipróbálom majd, és próbálom a középutat betartani:)
Nálunk van, hogy havi 1alkalom van mert mind a ketten sokat dolgozunk meg még itthon is házimunka szóval örülünk ha összebujva elalszunk stb...de nincs gond ezzel nálunk legalábbis..és tudom most jönnek a hülye hozzászólások de levagytok szarva
Nálunk is "fordított felállás" van. Én legszívesebben mindig szeretkeznék, ha van rá alkalom, mert folyton kívánom a barátomat - ebben az a fura, hogy több, mint 3 éve vagyunk együtt, de egyre kívánósabb vagyok. Neki viszont nincs kedve pl 2 nap egymás után, azt mondja, úgy nem vágyik annyira a szeretkezésre, mint ha kimarad 1 nap, és úgy nincs annyira kedve szeretkezni, ha nem vágyik rá minden porcikájával... Masztizni is emiatt nem szokott, mert attól is kisebb "étvágya" lesz, ha közben magának csinálja, mikor nem lehetünk együtt. És természetesen nála is rengetegszer van, hogy fáradt, és inkább csak hozzám bújna. Alapvetõen elfogadtam a helyzetet, legalább nem kell tõle félnem, hogy én nem bírom csillapítani az "étvágyát", én biztos, hogy megcsalni nem fogom, mert más nem érdekel rajta kívül, csak Rá indulok be, de Rá nagyon... Azért néha sírtam már miatta, mikor mondjuk egy héten 2 nap egymás után lett volna alkalom szeretkezni, és legközelebb csak 1 héttel késõbb, és én nagyon vágytam volna rá, és készültem, neki meg semmi kedve nem volt... Régebben én is amiatt paráztam, hogy biztos nem kíván eléggé, de aztán mikor éjjel rám mászik álmában, akkor rájövök, hogy tényleg csak fáradt volt ébren cselekedni. :D Mára elfogadtam, hogy Õ ilyen, kevesebbszer van kedve hozzá, de azért az esetek 80%-ban fel tudom kelteni az érdeklõdését olyankor is, mikor nincs annyira kedve. Ha viszont egyáltalán nincs kedve, akkor csinálhatok bármit, nem fogja akarni, ha meg nem akarja, akkor felállni úgyse fog neki. Úgyhogy kedves kérdezõ, nem vagy egyedül :) szerintem az a lényeg, hogy megtaláljátok az arany középutat :) Esetleg még egy trükköt tudnék javasolni, ami nekem be szokott jönni, mikor én nagyon-nagyon kívánom a szeretkezést, Õ meg egyáltalán nem: egyszer megkértem rá, hogy elégítsen ki Õ, ha neki nincs kedve, mert én nagyon vágynék rá- az orgazmusom után úgy állt neki, mint a cövek, és be is dugta azonnal :D A másik mód meg az, hogy elkezdesz masztizni mellette az ágyban- a barátom 2 percig bírta, hogy ne szálljon be segíteni, és a vége megint ugyanaz, mint az elõzõ esetben ;) 20/L
Nekem is a barátom bárhol akarja...sõt belenyúlkál a bugyimba egy tök nyilvános helyen is..és én azért nemvágyok rá..ez csak a kettõnk dolga..nemtartozik senkire:) )
Nekem is volt pár ilyen barátnõm, hogy alig volt ilyen téren igénye és ez nem tett túl jót az önbecsülésemnek . Nem ezért szakítottunk , de sokszor eszembe jutott, hogy jó lenne minden nap szeretkezni, bár nem hiszem, hogy van olyan nõ aki ennyiszer kívánja :) Így is volt, hogy csak az én kedvemért csináltuk és amikor ezt megtudtam, akkor eléggé rosszul éreztem magam. Lehet, hogy jobb is a heti kettõ, de õszintén, mint a heti 10 de úgy, hogy csak az egyik fél akarja.
A kérdező hozzászólása: Mi beszélgettünk errõl sokat, és elmondtam hogy mit szeretnék, vagyis hogy mi zavar, õ is elmondta hogy miért van. Õ a munka miatt fáradt és így nem nagyon van ereje, így is örül hogyha hozzám bújhat pihenés képen. Így te se gondolj rögtön a legrosszabbra, beszéljetek sokat! Sok minden segít:)
Az én barátom is ilyen. Mi is csak hétvégente csináljuk és akkor is egyszer. És neki elég...de én igényelném még többször. Többször egy hétvége alatt vagy többször egymás után is akár. Gondolkoztam már rajta, hogy mást csajt dug hétköznaponként, és így rám már nem marad ereje...ki tudja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Végül is a heti egyet úgy értem, hogy hétvégén egymás után 2 orgazmusa van és ennyi a hétre. És én furcsállom, félek, hogy bennem van a hiba.
érdekes eddig nekem is javarészt olyan barátom volt aki nem volt nagy étvágyú, de én az vagyok. itt pedig sokszor olvasom, hogy a fiúk panaszkodnak emiatt a barátnõjükre. az az ideális ha két hasonló igény találkozik és akkor minden jó. válaszolva a kérdésre kicsit furcsállom azért a heti egyet, de vannak ilyenek is.
Mindenkinek mások az igényei, bár szerintem is egy fiatalember esetében kicsit kevéske a heti egy. De ettõl ez még nem abnormális.
Egyet értek azzal, hogy sokkal jobb úgy kevesebbszer, ha mind két fél akarja -tapasztalatból tudom. Sajnos az én barátnõmnek is jelentõsen csökkentek az igényei, pedig még alig több, mint egy éve vagyunk együtt. Viszont mióta fenn áll ez a helyzet, azóta amikor rá jövök, hogy tulképp én "eröltettem" ki a dolgot, akkor én sem élvezem, és erõteljesen lekonyulok... Sokkal jobb az a kb háromból egy alkalom amikor õ igényli -kb a többit be is kellene szüntetni, mert csak durca a vége.

Normális ha minden hónapban kb.2 hétig vagy még tovább van a menstruációm? Igaz hogy a mennyisége nem túl sok. Legtöbbször elég a tisztasági betét.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Ha már több, mint egy éve menstruálsz, akkor ez nem normális. Jó lenne, ha elmennél vele nõgyógyászhoz. Kivizsgál, mert ez nem tûnik normálisnak, akkor sem, ha nem sok a mennyisége.

Hány éves vagy? Ha már több, mint egy éve menstruálsz, akkor ez nem normális. Jó lenne, ha elmennél vele nõgyógyászhoz. Kivizsgál, mert ez nem tûnik normálisnak, akkor sem, ha nem sok a mennyisége.
Az elsõ válaszoló vagyok. Elõre leszögezem, hogy nem vagyok orvos, nincsen egészségügyis végzettségem. Ha már legalább 3 hónapja befejezted a fogamzásgátló szedését, szerintem nem normális, és én megnézetném magam egy másik nõgyógyásszal. Jobb félni, mint megijedni. És ezekben a témákban az ember sosem lehet elég óvatos. Ha késõbb nehezen jönne össze a baba, biztos azon rágódnál, hogy mi van, ha ez a gond. Szóval szerintem menj el másik dokihoz. Ha õ sem talál semmit, és azt mondja, hogy nem gond, akkor viszont meg tudsz nyugodni.
Fogamzásgátló elõtt volt ilyen (vagy hasonló) probléma? Nekem volt, és én pont erre kaptam bogyeszt. És tényleg én is ajánlom, hogy keress egy másik dokit is. Ilyennel nem szabad játszani.
A kérdező hozzászólása: 31 éves vagyok. Amig szedtem a fogamzásgátlót rendszeresen megjött 1 hétig. 28 napos ciklus volt. Most is 28 napos kb. de nem 1 hétig vérzek hanem 2-ig. Nagyon kicsi a mennyisége. Elvileg a nõgyógyász azt mondta hogy ez nem baj. De engem aggaszt a dolog, mivel babát szeretnénk majd, és nem szeretném hogy ez gondot okozzon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megvárom a köv. mensit, és ha az is ilyen sokáig tart elmegyek egy másik dokihoz és kideritem az okát. Bár reménykedek titkon hoogy már nem is fog megjönni....:-)

Normális, ha buszkeseget erzek, hogy felall a pasinak vagy csak en vagyok ilyen beteg?

Meg nem fekudtem le egy fiuval sem, de amikor a baratommal vagyok, es csokolozunk, valamiert mindig erdekel az, hogy felall e neki es ha igen akkor mennyire, mintha verseny lenne, es azt akarom, hogy erezze , hogy megbolondul de a vegen nem kap meg.

Legjobb válasz: Normális, persze. A nõk imádnak egy kicsit játszadozni, és persze ezt egy normális férfi élvezi is. Van hogy társaságban húzom egy kicsit a páromat, titokban jól megfogdosom, a fülébe súgom, hogy nagyon kívánom.....Ilyenkor már alig várja, hogy otthon legyünk és akkor végre "széttéphet". Szerintem se csináld azt, hogy végül nem kap meg, abban semmi jó sincs? Azzal, hogy húzod, de is hangulatot kapsz...akkor meg hogy bírsz nemet mondani? Petranova

Normális, persze. A nõk imádnak egy kicsit játszadozni, és persze ezt egy normális férfi élvezi is. Van hogy társaságban húzom egy kicsit a páromat, titokban jól megfogdosom, a fülébe súgom, hogy nagyon kívánom.....Ilyenkor már alig várja, hogy otthon legyünk és akkor végre "széttéphet". Szerintem se csináld azt, hogy végül nem kap meg, abban semmi jó sincs? Azzal, hogy húzod, de is hangulatot kapsz...akkor meg hogy bírsz nemet mondani? Petranova
Normálisnak normális. Csak kaphatna is valami kis kényeztetést. Mert hidd el, csak ugy hülyíteni... hááát nem éppen tesz jót egy kapcsolatnak. Én is szoktam kicsit játszadozni vele, amikor olyan helyen vagyunk ahol nemlehet. Vagy lehet, csak játszok vele egy kicsit. De utánna megkapjuk a kellõ élvezetet, ami nagyon szupi. Ha nemakarod elveszteni a szüzességed, de már fogdosod, hogy merev e akor akár orálisan kaphaj valami kis finomat..:)
Szerintem a nõi hiúságunknak ez nagyon jó adag vitamin. :) Én akkor vagyok magamra nagyon büszke, mikor a férjemnek már attól is feláll, hogy csak simogat és közben tervbe veszi gondolatban az együttlétet. Jó egy kicsit idegelni õket, de azért van különbség, hogy az én férjem pl tudja, hogy utána úgyis megkap. Kicsit vigyázz a barátoddal, nehogy megelégelje, ha sokszor kielégületlen marad. Mindenesetre legyél magadra büszke, biztos szeret és jól nézel ki, ha így reagál rád. Csak így tovább!
Ja meg mellesleg a pasikat nagyon idegesíti ha egy lány ilyen, ha sokszor játszod el ezt vele akkor megfogja unni és kifog dobni. 3haveromnak volt ilyen bnõje, mindegyik dobta a csaját, mert a csaj szopatta az agyát. Gyerekes viselkedés. Hány éves vagy?
Ez nem baj, csak az ilyen lányt hívják szûzkurvának.
Én is ilyen vagyok!:D Bár én már nem vagyok szûz, sokaszor "húzom" a pasimat azzal h felizgatom aztán mikor már nem bir magával, akkor azt mondom h majd késõbb...jó látni h ilyenkor milyen vágy ég benne...:) Nem tudom, én is élvezem ha felizgul rám...és néha ez elég is...persze õ olyenkor ki van akadva h mért kellett ezt csinálnom vele ha nem kap +!
normális, de szegény!!!!!képzeld magad a helyébe!!te mit szolnál hozzá?!
Fiú vagyok. Hát egy kicsit idegesítö. A barátnöm csinálta velem. 2-szer de volt rá akkor oka. De mostanában nem mert utána télleg nem tudja mondani hogy most ne. És megkapja a magáét ha már "felhúzott". Néhány elmegy de ne sokszor energizer22
lehet hogy a nok ezt elvezik, es parszor elmegy, de azt ne felejtsek el, hogy egy ferfit ha felizgatnak, es aztan nemkap semmit, az k*rvaszar. kerdeztem mar lanyokat, azt nyilatkoztak, hogy nekik ez nem egy nagy dolog, ha kicsit jatszadoznak veluk, de vegulis nemlesz semmi. ezt nehezen tudom felfogni, minden esetre erre a ferfiak sokkal erzekenyebbek.

Az normális, hogy ahogy egyre kevesebb a hely a babának, már nem érzem annyira sűrűn a rúgásokat, hanem inkább kinyomja magát, hol a jobb hol a bal oldalamon? Vagyis a 30hét környékétől normális ha kevesebbet mozog a baba?

Legjobb válasz: Normális, úgy, ahogy írod, mert kevesebb neki a hely. Én is megijedtem egy kicsit, hogy nem mozog annyit, de minden rendben volt. Gratulálok a babához! :) 39hkm.

Normális, úgy, ahogy írod, mert kevesebb neki a hely. Én is megijedtem egy kicsit, hogy nem mozog annyit, de minden rendben volt. Gratulálok a babához! :) 39hkm.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is megijedtem kicsit hogy nem érzem és látom annyit lubickolni, de nekem amúgy is kisebb a méhem. Akkor ezek szerint most már ezek "kinyomások" lesznek inkább, mint az rugdosások? Neked meg könnyû szülést kívánok!
Szia. Nekem is a napokban tûnt fel épp ez, hogy nem annyit mozog már a baba. Inkább a kinyomások, has eldeformálódása jellemzõ, meg a hullámok ahogy vándorol ide-oda. Ez lesz már végig.. Szültem kettõt és mindig így volt(most így belegondolva..). 31hkm.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Ezt olvasva kezdek megnyugodni. Azért még várok kommenteket, tapasztalatokat.
SZia! Én 30 hetes vagyok, és 2-3 napja én is ugyanezeket tapasztalom, mint Te, és nincs semmi gond. A hely szûkebb lesz, a Picink meg nõdögél, de ez is nagyon élvezetes idõszak, úgy gondolom. Vicces formákat ölt a hasam, ahogy össze-vissza nyomja magát:) Szép babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Azóta már megszületett a kisfiam és két hónapos. :) Neked is boldog babavárást!
Gratulálok, jó egészséget!(utolsó voltam)
igen normális
alapból rugalmas ha megtelik vérrel, akkor viszoont kemény, és a mérete is megnõ
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Akkor érthetõ hogy azért is van az amikor pl. erekció van felhúzódik a hasfalhoz, és kemény lesz mint a kõ. köszönöm üdv.
izgalom hatására ugyanúgy megtelik vérrel mint a farkad, ilyenkor a mérete is nagyobb lesz
Buta válaszadók, nem a herék telnek meg vérrel !! A herék keménysége mástól van .Ha valamit nem tudtok, ne vezzesétek félre a másik embert.Olvassatok már egy kis biológiát !! Istenem , Istenem ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!