Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha hetesen nincs még hányingerem (2 db)

Normális, ha 8 hetesen nincs még hányingerem?

egyèb tuneteim sincsenek, csak estènkèntfàjni szokott a derekam, ès hasam baloldalàn, a petefèszek korul.

Legjobb válasz: az alhasi fájdalom teljesen normális.Nem e´rtem miért kell azért aggódni,mert nincsen terhességi tünet.nem mindenkinél jelentkeznek.Pl.nekem abszolult semi bajom nem volt.A fájdalom azért van,mert tágul a méh,és nyúlnak a tartó szalagok.Mint azt már sokszor leírtuk. 39hetes kismama.

az alhasi fájdalom teljesen normális.Nem e´rtem miért kell azért aggódni, mert nincsen terhességi tünet.nem mindenkinél jelentkeznek.Pl.nekem abszolult semi bajom nem volt.A fájdalom azért van, mert tágul a méh, és nyúlnak a tartó szalagok.Mint azt már sokszor leírtuk. 39hetes kismama.
Teljesen normális.Nem mindenkinek vannak tünetei. Panaszmentes terhességrõl is hallani. Csatlakozom az elõttem szólóhoz, csak a méhed tágul.
Egyetértek az elõtem szólókkal!!!!
Hát azért még ne örülj, mert csak az elején vagy és a mostani állapotod változhat. Nekem sem volt semmi bajom szinte az elsõ trimeszter végéig, aztán jöttek a hányingerek, hányások és utána sem mondhatom, hogy hû de jó lett minden. Hányinger még mindig van, pedig már a vége fele tartok, de még van azért hátra pár hónap. Már nem tudok aludni sem, zsibbadok, stb. Amilyen "rózsásnak" ígérkezett, pont annyira kellemetlenné válik/vált a végére.

Hany hetesen kezd el noni a pocak? Normalis az ha nincs meg mindig hanyingerem? A 7-dik hetben vagyok?

Legjobb válasz: Örülj neki, ha nincs hányingered! Nekem az elsõ gyerekemmel volt, másfél hónapig hánytam reggeltõl estig. A második babámnál csak émelyegtem, nem volt hányás. A hányinger, hányás nem feltétlen velejárója a terhességnek. A pocak növekedése is egyéni, alkati kérdés. 2 gyerek anyukája

Örülj neki, ha nincs hányingered! Nekem az elsõ gyerekemmel volt, másfél hónapig hánytam reggeltõl estig. A második babámnál csak émelyegtem, nem volt hányás. A hányinger, hányás nem feltétlen velejárója a terhességnek. A pocak növekedése is egyéni, alkati kérdés. 2 gyerek anyukája
Szia! 49 kilóval kezdtem a trigemini (3mas ikres) terhességem, 14 hetesen kezdett nõni a hasam. Spontán terhesség volt, és sosem hánytam. Aztán 53 kilóval kezdtem a második terhességem, azalatt végig hánytam, de akkor meg 17 hetesen látszódott a pocim. Tehát normális, ember és terhesség válogatja.
Gondolg azt, hogy szerencsés vagy, hogy nincs hányingered. Én most vagyok 12 hetes, és most kezd elmúlni. Eddig szörnyû volt, alig tudtam dolgozni, fõleg, hogy a munkahelyemen nem tudják, ezért nem mondhattam. Egyébként még nekem semmi nem látszik, és a ruháim se szorítanak.
Szia! Ha nincs hányingered, az teljesen normális. A népi babonák szerint (meg amennyit adni lehet rájuk), talán egy százalékkal több az esélye, hogy kisfiad lesz. - De ezt nem kell készpénznek venni... Az, hogy mikor kezd el nõni a pocakod, teljesen a Te alkatodtól függ. Nekem is ugyanilyen kérdéseim voltak hét hetesen... Aztán 18 hetes voltam, amikor összeházasodtunk a párommal, és senki nem látta rajtam, hogy én lassan félidõs terhes vagyok, mert olyan darázsderekam volt... Aztán eltelt 13 hét, és mostanra mindenki azt kérdezgeti, hogy ikreket várok-e, mert olyan nagy a pocakom (62-rõl 112 cm). Boldog babavárást! Vigyázz Magatokra! 31 hetes pocakos
Nálam sem volt rosszulét, hányás, semmi.(Lány lesz.) Én a 9. héttõlkezdve puffadtam, majd a 13. héten már abszolut nem bírtam begombolni a nadrágaimat, most pegid 19 hetesen már egy tenyérnyi kellene hogy össze érjen rajtam a nadrág. 10 kilót szedtem fel eddig, azt mind hasra, s úszógumit növesztettem :D Rendesen meglátszik már hogy terhes vagyok.
Szia. Nekem egyáltalán nem volt még hányingerem, most már talán nem is lesz. A pocakom a 16-ik héten kezdett nõlni, de aki nem ismert az nem vette észre. Igazán a 21-ik héttõl látszik. Boldog babavárást! 32 hetes kismama.
Szia, Nekem egyáltalán nem voltak rosszulléteim. Idõnként enyhe émelygést éreztem, ilyenkor ettem néhány falatot, nálam bevált. Sokszor keveset. Látszódni kb. a 17. héten kezdett, de akkor se lehetett még megmondani, hogy babás vagyok, vagy csak híztam egy kicsit. Alapból vékony testalkatú vagyok, most se nagy a hasam, 32. hét, 97 cm, pedig a babát már két kilóra saccolják. Hátsófali tapadású, ez is befolyásolja, hogy mennyire látszik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!