Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha hetesen nincs még (6 db)

Normális, ha 8 hetesen nincs még hányingerem?

egyèb tuneteim sincsenek, csak estènkèntfàjni szokott a derekam, ès hasam baloldalàn, a petefèszek korul.

Legjobb válasz: az alhasi fájdalom teljesen normális.Nem e´rtem miért kell azért aggódni,mert nincsen terhességi tünet.nem mindenkinél jelentkeznek.Pl.nekem abszolult semi bajom nem volt.A fájdalom azért van,mert tágul a méh,és nyúlnak a tartó szalagok.Mint azt már sokszor leírtuk. 39hetes kismama.

az alhasi fájdalom teljesen normális.Nem e´rtem miért kell azért aggódni, mert nincsen terhességi tünet.nem mindenkinél jelentkeznek.Pl.nekem abszolult semi bajom nem volt.A fájdalom azért van, mert tágul a méh, és nyúlnak a tartó szalagok.Mint azt már sokszor leírtuk. 39hetes kismama.
Teljesen normális.Nem mindenkinek vannak tünetei. Panaszmentes terhességrõl is hallani. Csatlakozom az elõttem szólóhoz, csak a méhed tágul.
Egyetértek az elõtem szólókkal!!!!
Hát azért még ne örülj, mert csak az elején vagy és a mostani állapotod változhat. Nekem sem volt semmi bajom szinte az elsõ trimeszter végéig, aztán jöttek a hányingerek, hányások és utána sem mondhatom, hogy hû de jó lett minden. Hányinger még mindig van, pedig már a vége fele tartok, de még van azért hátra pár hónap. Már nem tudok aludni sem, zsibbadok, stb. Amilyen "rózsásnak" ígérkezett, pont annyira kellemetlenné válik/vált a végére.

Normális érzés, hogy 11. hetes terhesen, még várakozva a 12. heti Uh-ra, ami nagyn nehéz, lassan telik az idő, olyan érzésem van, hogy mi van, ha oda kerülök és kiderül nem is vagyok terhes, meg nincs ott semmi?

1-2héten belül mehetünk végre Uh-ra, az els?re.., külföldön vagyunk épp, és itt csak akkor néznek meg el?ször...és annyira aggódok, hogy tényleg minden rendben legyen, meg ott legyen a pici, és dobogjon a kis szive!2 teszt poz.volt,meg van változás..de szerencsére nem vagyok rosszul, nem émelygek, csak a mellim fájnak, n?ttek, meg a pocim is kezd kicsit dudorodni..de annyira aggódok, hogy valóban minden OK-e ?

Legjobb válasz: Szia. Teljesen normális. Én is féltem minden uh elõtt, amíg meg nem éreztem a mozgást. Kiidegeltem mindenkit a környezetemben, azután az uh megnyugtatott, de csak a következõig. Amióta érzem mocorogni, azóta persze már nem aggódom. Te is így leszel, ne aggódj ott a baba, és már most mozog, ver a szíve, hamarosan megláthatod az uh-on. Minden jót! 28 hetes kismama.

Szia. Teljesen normális. Én is féltem minden uh elõtt, amíg meg nem éreztem a mozgást. Kiidegeltem mindenkit a környezetemben, azután az uh megnyugtatott, de csak a következõig. Amióta érzem mocorogni, azóta persze már nem aggódom. Te is így leszel, ne aggódj ott a baba, és már most mozog, ver a szíve, hamarosan megláthatod az uh-on. Minden jót! 28 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a megnyugtatást, remélem így lesz és minden rendben lesz !Eleve, hogy elsõ terhesség, is aggódik az ember, meg, hogy külföldön van, nem otthon, ahol már 100-szor megnézték volna az embernek minden leletét, stb..meg vizsgélgatnák..bár itt úgy van, ha nem vagy rosszul, nem görcsölsz, akkor minden ok, ráéreünk a 12.héten megnézni mindent !:) De azért én nyugpdtabb lettem volna, ha amikor kiderült terhes vagyok (mint pl.otthon már azért a 8-10 hét körül megnéztek volna biztosan, hogy jó helyen van-e, hány embrió, van-e szívhang, stb.. )No mindegy most már csak meg lesz a 12.heti UH !:)
Ugyanaezeket az érzésket éreztem én is majdnem minden UH elõtt. Ez természetes reakció, és elég fura, hogy még egyetlen UH-d sem volt. Õrület, milyen felületesek! Persze, ha nincsenek fájdalmaid, vérzésed, akkor bitosan minden rendben van. Ne aggódj!
Én 12. hetes terhes vagyok, a 6. héten erõsítette meg az orvos.Nagyon boldogok vagyunk, de én is aggódtam az UH elött...az elején nagyon parázik mindenki, nem érzed a baba mozgását, nem tudod mi történik odabent. De minden rendben lesz!
Igen.
Igen
Én mensi szerint 6+5 hetesen voltam, és még csak petezsák volt, illetve benne látni vélt a doki egy 2-3 mm-s valamit. Engem 2, 5 hét múlvára rendelt vissza, de megérte várni, mert akkor már tök babaformájú volt! :-)
Nálam sem volt szivhang 6 hetesen.És nekem is csak 3, 5mm volt az embrió.Néhány napja voltam orvosnál (8hét 3 naposan) és volt szivhang illetve 18 mm volt már.Úgyhogy ne aggódj.
utolsó te nem voltál ebben a helyzetben, nem halálra ijesztettem csak elmondtam nálam mi volt...és ha most nincs szívhangja szerinted hogy fog fejlõdni, nõni ??????
ha 6 hetesen még nincs szívhang nincs semmi gond miért kell halálra ijeszteni????? 7.héttõl szokott lenni általában és nagyon függ a fogantatástól is...nyugodj meg majd 2 hét múlva kiderül de elõre kár izgulni...8 hetesen ha tényleg nincsen szívhang akkor már baj van...ilyenkor naponta 1mm-t nõ a kicsi ki lehet számolni mekkora lesz addigra...nekem 8 hetesen volt 14mm és normális kisbabám van...sõõõt már 32 hetesen akkora h 34 hetesnek felel meg...
tudod, hogy mikor sikerült összehozni a babát? rendszeres a menstruációd? mert lehet, hogy azért ilyen picike, mert nem menzi után 2 héttel sikerült létrejönnie, hanem késõbb. nekem 6 hetesen 5, 5 mm-es volt szívhanggal, de mi tudjuk, hogy 14-16. ciklusnapok egyikén sikerült. ha tiétek mondjuk 1 héttel késõbb, akkor semmi okod izgulni! amúgy se izgulj, mert az a legrosszabb, amit tehetsz. gondolj arra, hogy ott van veled, és szépen fejlõdik. beszélj hozzá, hogy várjátok nagyon, és örültök neki! én ezt tettem, és minden rendben! pedig én is izgultam rendesen, mert elõzõ babánk elment most vagyok 7 hetes.
az jó lenne hogy ha 3 mm-s lenne, de már ilyen kicsinek is kell lennie szívhangnak vagy pulzálást látni kell!!!!!!ezt a dokim mondta nekem annó mert nekem ugyan ez volt, 6 hetesen 3mm és szívhang nélküli....8 hetesen mûtöttek mert akkor sem volt szívhangja és nem is fejlõdött..... remélem csak rossz volt az uh mert ha nem akkor sajnálom de most nem lesz baba :S
Nekem 6 hetesen még csak petezsák volt, szóval teljesen jó :)
Ugyanebben a helyzetben vagyok én is. Az embryo 6 hetes, 4 mm-es, nincs szívhang. Az orvos szerint elhalt, de adjunk neki még 1 hetet. Nagyon bízom benne, hogy rendbe lesz. Jó lenne ezzel kapcsolatban pozitív tapasztalatokat olvasni.

Hany hetesen kezd el noni a pocak? Normalis az ha nincs meg mindig hanyingerem? A 7-dik hetben vagyok?

Legjobb válasz: Örülj neki, ha nincs hányingered! Nekem az elsõ gyerekemmel volt, másfél hónapig hánytam reggeltõl estig. A második babámnál csak émelyegtem, nem volt hányás. A hányinger, hányás nem feltétlen velejárója a terhességnek. A pocak növekedése is egyéni, alkati kérdés. 2 gyerek anyukája

Örülj neki, ha nincs hányingered! Nekem az elsõ gyerekemmel volt, másfél hónapig hánytam reggeltõl estig. A második babámnál csak émelyegtem, nem volt hányás. A hányinger, hányás nem feltétlen velejárója a terhességnek. A pocak növekedése is egyéni, alkati kérdés. 2 gyerek anyukája
Szia! 49 kilóval kezdtem a trigemini (3mas ikres) terhességem, 14 hetesen kezdett nõni a hasam. Spontán terhesség volt, és sosem hánytam. Aztán 53 kilóval kezdtem a második terhességem, azalatt végig hánytam, de akkor meg 17 hetesen látszódott a pocim. Tehát normális, ember és terhesség válogatja.
Gondolg azt, hogy szerencsés vagy, hogy nincs hányingered. Én most vagyok 12 hetes, és most kezd elmúlni. Eddig szörnyû volt, alig tudtam dolgozni, fõleg, hogy a munkahelyemen nem tudják, ezért nem mondhattam. Egyébként még nekem semmi nem látszik, és a ruháim se szorítanak.
Szia! Ha nincs hányingered, az teljesen normális. A népi babonák szerint (meg amennyit adni lehet rájuk), talán egy százalékkal több az esélye, hogy kisfiad lesz. - De ezt nem kell készpénznek venni... Az, hogy mikor kezd el nõni a pocakod, teljesen a Te alkatodtól függ. Nekem is ugyanilyen kérdéseim voltak hét hetesen... Aztán 18 hetes voltam, amikor összeházasodtunk a párommal, és senki nem látta rajtam, hogy én lassan félidõs terhes vagyok, mert olyan darázsderekam volt... Aztán eltelt 13 hét, és mostanra mindenki azt kérdezgeti, hogy ikreket várok-e, mert olyan nagy a pocakom (62-rõl 112 cm). Boldog babavárást! Vigyázz Magatokra! 31 hetes pocakos
Nálam sem volt rosszulét, hányás, semmi.(Lány lesz.) Én a 9. héttõlkezdve puffadtam, majd a 13. héten már abszolut nem bírtam begombolni a nadrágaimat, most pegid 19 hetesen már egy tenyérnyi kellene hogy össze érjen rajtam a nadrág. 10 kilót szedtem fel eddig, azt mind hasra, s úszógumit növesztettem :D Rendesen meglátszik már hogy terhes vagyok.
Szia. Nekem egyáltalán nem volt még hányingerem, most már talán nem is lesz. A pocakom a 16-ik héten kezdett nõlni, de aki nem ismert az nem vette észre. Igazán a 21-ik héttõl látszik. Boldog babavárást! 32 hetes kismama.
Szia, Nekem egyáltalán nem voltak rosszulléteim. Idõnként enyhe émelygést éreztem, ilyenkor ettem néhány falatot, nálam bevált. Sokszor keveset. Látszódni kb. a 17. héten kezdett, de akkor se lehetett még megmondani, hogy babás vagyok, vagy csak híztam egy kicsit. Alapból vékony testalkatú vagyok, most se nagy a hasam, 32. hét, 97 cm, pedig a babát már két kilóra saccolják. Hátsófali tapadású, ez is befolyásolja, hogy mennyire látszik.

22 hetesen ha a jobb oldalamon fekszem, pár perc múlva olyan mintha elájulnék? Ez normális, nincs még túl korán hozzá?

Legjobb válasz: A bal oldalon fekvés biztosítja a legjobb vérkeringést.Háton aludni nem szabad,mert a baba veszélybe kerülhet.

A bal oldalon fekvés biztosítja a legjobb vérkeringést.Háton aludni nem szabad, mert a baba veszélybe kerülhet.
A jobb oldalon én sem tudtam feküdni. Van egy ér a jobb oldalunkon, amit a baba elnyomhat.
Biztos elnyom valamilyen eret a babád. Általában a hátonfekvést nem szokták javasolni, én a terhesség vége felé, csak háton tudtam feküdni és semmi bajom nem volt. Ha az oldalom próbáltam feküdni, a babám addig rugdosott, amíg vissza nem fordultam. Neked kell kitapasztalni. Boldog babavárást!
Holnap leszek 32 hetes, nagyon ritkán tudok a jobb oldalamon aludni. Hiába nem javasolják a háton alvást, többnyire csak úgy jó. Pedig azelõtt sosem tudtam hanyatt fekve aludni.
amilyen fekvés kényelmes neked és a babába

20 hetes kismama vagyok, tegnap óta fáj ott lent, meg a kismedencénél. Nem tudom ez normális e, volt e másnak is így? Elég kellemetlen érzés. Nincs dokim, de ha nem javul mindenképp megyek vizsgálatra!

Legjobb válasz: Én 15 hetes vagyok, folyamatosan fáj a medencém. Elmentem dokihoz és azt mondta, persze, hogy fáj, hiszen a medencecsontnak is tágulnia kell terhesség alatt. Ezt érezheted fenn a derekadnál vagy lenn a csípõdnél is. Remélem segítettem :-)

Én 15 hetes vagyok, folyamatosan fáj a medencém. Elmentem dokihoz és azt mondta, persze, hogy fáj, hiszen a medencecsontnak is tágulnia kell terhesség alatt. Ezt érezheted fenn a derekadnál vagy lenn a csípõdnél is. Remélem segítettem :-)
A kérdező hozzászólása: akkor ne haragudj, azt hittem megint valami fiatal anyuka, akinek ez a legnagyobb baja! tényleg bocsi! ne aggódj, hátha te szerencsés leszel! :)
Kedves Kérdezõ, nem rád értettem, hanem azokra, akik genetikailag olyan alkatúak, hogy teljesen kiszélesednek. Sajnos én is ilyen alkat vagyok. Látnád a nõi felmenõimet, értenéd, hogy miért aggódok, de "nem így állok a terhességhez".
A kérdező hozzászólása: miért lennél az??? nem értem akik így állnak a terhességhez.... nekem második baba, elsõ babámmal sose fájt sehol, ezért tettem fel a kérdést! de én sem voltam se széles se tehén.csak odafigyelés kérdése! most 54kilóról kezdtem ezt a terhességet, tök vékonyan!
Az a szörnyû, hogy ilyenkor szélesedik a csípõ, és szülés után nem fog visszamenni, hanem kitellik zsírral. Mégcsak a 7. hétben járok, de már rettegek attól, hogy nagyseg*û kistehén leszek. :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm hogy írtál te is! nekem azért fura, mert második baba és elsõvel abszulut semmi ilyet nem éreztem. de védõnõvel is beszéltem, õ is ezt mondta tágulnak a medencecsontok, meg ugy minden és ezzel jár :) meg is nyugodtam.
Utolsó vagyok, most 23 hetes.
Nekem is ugyan ez volt a 19.-20. héten és egyre többször van kisebb-nagyobb szurkálás, nyilalás itt-ott azóta is. Teljesen normális, de persze én is aggódtam emiatt. Az én dokim is mondta, hogy ezek természetes dolgok, dolgozik a természet. :)
A kérdező hozzászólása: köszi, igen segítettél, megnyugtató azért hogy másnak is van így :)
Reméljük a legjobbakat!! :) Boldog babavárást!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!