Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha hetesen alig (27 db)

33 hetes vagyok egy igencsak aktív, izgő-mozgó pocaklakóval. Ma mégis alig-alig érzem, hogy megmoccanna (remélem, amit éreztem, az nem csak a képzeletem játéka)!Normális, ha be van ma lassulva a babám?

Állítólag ma kett?s fronthatás van, ezt érzi ? is?

Legjobb válasz: szia! Én 22 hetes vagyok, de már 3 hete nekem is nagyon aktív a bébim. Ma még én sem nagyon éreztem, biztos érzik õk is a változást. Nyugodj meg,biztos nincs baj,ha már ketten érezzük így.

szia! Én 22 hetes vagyok, de már 3 hete nekem is nagyon aktív a bébim. Ma még én sem nagyon éreztem, biztos érzik õk is a változást. Nyugodj meg, biztos nincs baj, ha már ketten érezzük így.
Szia! De jó, hogy kérdezted! Egésznap ezen izgultam, hogy miért nem mocorog amikor már két hete érzem és mindennap nagyon aktív, ma meg mintha nem is mozdult volna meg....Ezek szerint a front lehet, van akinél aktívabb van akinél lustább:-)))Ne izguljunk szerintem:-)
35. hetes mami vagyok, nálunk is ez a helyzet, reggel még kirúgta az oldalam, azóta meg csak egy két kis mocorgás
Most, hogy így mondod, az enyém is alig mozgott ma, talán egyszer-kétszer csak. Jól is teszi, szívem szerint én is aludnék egész nap ilyen rossz idõben :) Ne aggódj!! MInden jót, 28 hetes kismami
Szia! 26 hetes vagyok, ma még csak egyszer éreztem a kiscsibémet, de engem is a frász kerülget ilyenkor, hiszen eddig olyan kis aktív volt.... Ne aggódjunk szerintem, nincs semmi baj, biztos ez a fura idõjárás okozza az inaktivítás. Boldog BABAvárást!
Kettõs front ide-oda, az én pocaklakóm le sem áll egész nap:) ) 24 hetes kismama
Szia! Nekem is elég aktív a kisbabám, de tegnap óta alig mozog. Én is megijedtem, de ha másnak is így van, akkor picit megnyugodtam. 23 hetes kismami
Nálunk is aktívoskodik ma a bébikém!
Szia! Egy ideig én is próbáltam összefüggést keresni a frontok, és a mocorgás között. Mára (14 hét tapasztalata)azt kell hogy mondjam a mi esetünkben ez nem jön be. Vannak napok, és fõleg éjszakák, mikor "szétrúgja" nyuszikám a pocakom, és van olyan is, mikor a falat kaparom az aggódástól olyan kis lusta. A lényeg, hogy egy pici jelet legalább adjon! Ha nagyon aggódom, akkor kicsit "provokálni" szoktam õt. Biztos neked is van olyan testhelyzet ami miatt aktívabb a szokásosnál! 32 hetes pocakos
Szia! Lehet, hogy mi vagyunk rosszul összerakva, de az én Csöppségem ma mozog többet az átlagosnál. Eddig csak felkelés után mocorgott meg lefekvés elõtt, ma meg reggel óta folyamatosan. :)

22 hetes terhes vagyok. A kisfiunk januar elsejen mozdult meg eloszor. De sokszor elofordul h nem erzem ot. Az normalis ha vannak olyan napok, hogy szinte alig erzem?

Elso terhessegem, ugyhogy nem tudom mi a normalis. Olvastam errol, de jobb szeretnem meghallgatni tapasztalt anyucik velemenyet is.

Legjobb válasz: igen normàlis,èn 19 hetes vagyok ès nekem is elsö babàm ès van,hogy alig èrzem egy nap.

igen normàlis, èn 19 hetes vagyok ès nekem is elsö babàm ès van, hogy alig èrzem egy nap.
Èn ùgy tudom hogy 23-24 hèttõl kell napinszinten èrezni...de pl anyukàm mindig azt mondja ha most születnèk a fràsz kerülgetnè, èn nem rúgtammeg soha 2 naponta megsimogattam hogy megvagyok mèg ès ennyi...akkoriban uh sem volt.
Szerintem normális, bár nekem a doki azt mondta, hogy 22 hetesen már legalább napi 1x érezni kell. Ettõl függetlenül volt úgy, h elmentem a védõnõhöz , h nézzen szívhangot, mert egyszerûen semmit sem éreztem, kiderült, h vszínûleg a gerincét feszíti a hasamnak és hátrafelé rugdos, mert a szívhang rendben volt teljesen.
A kérdező hozzászólása: Most mar mintha naprol napra kicsit tobbszor, erosebben rugna... Nem tudom... De pont tegnap vettem eszre, h ha valami fincsit eszem, annak nagyon tud orulni. Biztos apja fajta, o is olyan boldog ha eszik. Foleg ha valamelyik kedvencet keszitem... :-D kedden vagy csutortokon megyek dokihoz. Remelem minden rendben! Koszi a valaszokat!

23 hetesen normális ha fájdogál a hasam alja?

Ha lehajolok, vagy sokáig ülök és nyomom a hasamat akkor is fáj, vagy olyan kellemetlen érzés. Amikor tudok pihenni, fekv? helyzetben akkor ez megsz?nik.

Legjobb válasz: Teljesen normális ne aggódj!Nekem is szokott,gondolj bele csak van ott egy közel fél kilós kis emberke:-))))Én a csizmámat alig tudom felhúzni,annyira nyomja a hasam,és bizony akkor meg is fájdul,vagy akár egy hosszabb séta után.23+5hetes kismami

Teljesen normális ne aggódj!Nekem is szokott, gondolj bele csak van ott egy közel fél kilós kis emberke:-))))Én a csizmámat alig tudom felhúzni, annyira nyomja a hasam, és bizony akkor meg is fájdul, vagy akár egy hosszabb séta után.23+5hetes kismami
Szia, normális, igen. Én holnap kezdem a 20. hetet, s nekem is ugyanilyen tünetem van. Kérdeztem orvostól, azt mondta, nyúlnak a méhszalagok. És javasolta a Magne B6 szedését továbbra is.
Igen.
Szerintem normális. :) Örülök, hogy nem vagyok egyedül! :)

37 hetes leszek pénteken. Normális ha úgy érzem hogy alul kiszakad mindenem? Tehát a hüvelyem rettentően fáj ha járok, ha ülök, ha fekszek.

Egész éjszaka nem alszom mert ha fordulok még jobban fáj. Tegnap óta ennyire durva. Ez azt jelenti hogy hoy ez már így marad a végéig vagy azt hogy közel a szülés?

Legjobb válasz: Szia! Én tegnap óta érzem ugyanezt plusz még annyi hogy nagyon feszül a hasam alja!Pénteken töltöm a 38. hetet és tegnap nekem is azt mondták hogy ezek bizony jósló fájások.A védõnõ szerint jó lenne ha még egy hetet kibírnék de az nst szerint pedig minden tökéletes.Lehet meg sem lesz a kiírt idõ pontra.Hát majd a kisfiam eldönti mikor szeretne kibújni :-) Kitartás! Már nem sok van hátra és a kezünkben tarthatjuk a kisbabánkat! Könnyû szülést kívánok!

Szia! Én tegnap óta érzem ugyanezt plusz még annyi hogy nagyon feszül a hasam alja!Pénteken töltöm a 38. hetet és tegnap nekem is azt mondták hogy ezek bizony jósló fájások.A védõnõ szerint jó lenne ha még egy hetet kibírnék de az nst szerint pedig minden tökéletes.Lehet meg sem lesz a kiírt idõ pontra.Hát majd a kisfiam eldönti mikor szeretne kibújni :-) Kitartás! Már nem sok van hátra és a kezünkben tarthatjuk a kisbabánkat! Könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Talán segítek valakinek aki ugyanígy járt. Az orvos azt mondta nayon lent van a babóm és valószínû 2 héten belül már a karomban tarthatom a babámat.

20 hetes terhesen normális ha alig mozog a baba? Napi 1szer max 2szer de épp hogy

2. terhességem ilyenkor az els?vel már tök sokat éreztem a mocorgást, bár most mells?fali a lepény lehet ez miatt? és haráéntban fekszik a pici.

Legjobb válasz: Ahhoz képest, hogy nekem 5 hónaposan mozdult meg elõször, szerintem jó, ha csak 1x vagy 2x érzed. Még nem olyan nagy, hogy minden mozdulatával jelezzen neked. Nyugodj meg, lesz ez még virgoncabb is. 14 hetes kis mama

Ahhoz képest, hogy nekem 5 hónaposan mozdult meg elõször, szerintem jó, ha csak 1x vagy 2x érzed. Még nem olyan nagy, hogy minden mozdulatával jelezzen neked. Nyugodj meg, lesz ez még virgoncabb is. 14 hetes kis mama
nekem is mellsõfali a feltapadásom, és nekem is hónapokig alig mozgott, éppen csak hogy reggel meg este, már alig vártam az estét hogy lefeküdjem és érezzem hogy van, de akkor is éppen hogy csak oda kapirgált hogy itt vagyok.nem tudom mitõl lehet ez, de nekem is így volt, és egészen addig amíg meg nem fordult a 37 héten, mert egészen addig faros volt
Én a 22. hetet kezdtem, de még nem érzem a mozgását :( Nekem is mellsõ fali a lepény. Szerintem ne aggódj, minden baba és minden terhesség más és más. Lehet már csak napok kérdése és sokkal erõteljesebben fogod érezni.
21 hetesen éreztem elõször, keveset, de minden nap mozgott, megõrjitettem a környzetemet azzal, hogy ma még nem mozgott...nyugi, mi már 29 hetesek vagyunk, és van hogy csak reggel érzem, és estig nyugiban van.
24 hetesen kezdtem néha érezni, ami napi max.2-t jelent.A 21.héttõl a 24.hétig egyáltalán nem éreztem sose, el is mentem dokihoz, aki megnyugtatott, hogy minden rendben van.Talán a 30.héttõl érzem rendesebben, de most a 36.héten sem érzek rúgásokat, meg ilyesmi, csak apróbb megmoccanásokat.Hát az én babám ilyen, majd ha megszületik bepótolja a ficánkolásokat:) Szóval ne aggódj, nem kevés ez a mozgás, de ez is mindenkinek más.

Normális ha 16 hetesen még alig látszik a pocakom és egyszer nagyobb mint máskor? Hogyan lehet eldönteni hogy már megmozdult vagy csak én képzelem be?

Legjobb válasz: Az hogy estefelé nagyobbnak érzed a hasad tök normális, a széklet, a bélgáz mennyisége erõsen befolyásolja. Az elején a mozgás is ritkán egyértelmû, nekem volt hogy belülrõl 'hasbarúgott' a fiam, majd 1 hétig semmi......

Az hogy estefelé nagyobbnak érzed a hasad tök normális, a széklet, a bélgáz mennyisége erõsen befolyásolja. Az elején a mozgás is ritkán egyértelmû, nekem volt hogy belülrõl 'hasbarúgott' a fiam, majd 1 hétig semmi......
A gázok miatt látod egyszer nagyobbnak másszor kisebbnek. Minden pocak, terhesség más, meg fog nõn ne izgulj.Én csak örülni tudok, hogy 23 hetes vagyok és még csak most nem tudom felvenni a régi gatyáimat.
Szia!Örülj neki, az a szerencsés ha nem nõ hatalmasra a pocakod, amúgy ez alkat függõ is. Nekem két pici gyerekem van, mindkét terhességemnél kicsi hassal mentem szülni és még fürdõruhában sem mondaná meg senki, hogy valaha is voltam terhes, olyan szép maradt a bõröm:) ) Én örültem a kicsi hasamnak, kb. 24-25 hetes terhesen kellett csak picivel nagyobb ruhát vennem, addig tudtam hordani a régi nadrágjaimat is.Így a bõröm sem nyúlt ki, sehol egy repedés, a kórházból már teljesen lapos hassal jöttem ki, a régi farmeromban:) )Örülj a pici hasadnak!!!
A méret a puffadás miatt változhat. Az elsõ terhességemnél még 20 hetesen is alig látszott valami, most meg már a 12. hétig is alig tudtam eltitkolni. Persze azért, mert a hasam már nem olyan rugalmas, mint anno...
Fõleg az elején (legalábbis nekem eddig) estefelé nagyobb a poci, mint mondjuk reggel. Ez a haspuffadás miatt van. Nem tudom nekem az segitett e egy kicsit, hogy többször ettem kevesebbet, vagy csak úgy alakult, de már jobb. Nekem totál lapos hasam volt, most a 11. hétben vagyunk az elsõ picurkámmal, de már látszik ha passzos felsõt veszek fel. A mozgások beképzelése és valósága terén viszont még nem tudok válasszal szolgálni. Jó babavárást mindenkinek és egészséget!

Normális ha 30 hetesen fáj a hasam? És étvágyam is alig van.

Legjobb válasz: A gyomrod vagy a hasad fáj? Egyébként azt mondják, hog terhesség alatt minden normális, csak a vérzés nem.

A gyomrod vagy a hasad fáj? Egyébként azt mondják, hog terhesség alatt minden normális, csak a vérzés nem.
A kérdező hozzászólása: szia!a hasam fáj.köszi a választ!

33 hetesen normális ha nyom a baba feje? Csak pár napja érzem ennyire intenzíven, néha alig bírok lépni.

Legjobb válasz: Teljesen normális,ne aggódj. Boldog babavárást! 35 hees kismami

Teljesen normális, ne aggódj. Boldog babavárást! 35 hees kismami
Persze. Sõ t ha ez megnyugtat, lesz még kényelmetlenebb és "rosszabb" is! :) ))) Legalábbis úgy emlékszem, az utolsó hónap rettentõ hosszú volt! Most a "nagy"19 hónapos, a kicsivel 8hetes vagyok! Boldog babavárást!

Normális, ha 7 hetesen alig van étvágyam?

Eddig sem voltam valami nagyétk?, de az utóbbi pár napban nem nagyon kívánom az ételeket (a savanyút kivéve)Pedig betartom a napi rendszeres étkezéseket.

Legjobb válasz: Persze hogy normális. Van aki lefogy pár kilót az elsõ hónapokban.

Persze hogy normális. Van aki lefogy pár kilót az elsõ hónapokban.
Nekem sem volt étvágyam az elején.Ez is az egyik terhességi tünetem volt, mert amúgy sokat szoktam enni. Grat a babóhoz!
Szia, nekem is ugyan ez volt.A folsav segít egy kicsit.mert növeli az étvágyat is, de én is fogytam kb a 9dik hétig, utánna jobb volt, most a 13hét elején megint jön vissza az étvágytalanság és a hányinger.Úgyhogy ne aggódj, de attól függetlenül egyél ha nem is annyit amennyit szoktál, de muszály a tápanyag, hogy le ne gyengülj.Gratulálok, egy 13hetes kismama

4-5 hetes terhességnél normális ha úgy érzem mintha felfáztam volna? Görcsölget, fáj a derekam, szúrkál a hasam alja (néha petefészeknél is), állandóan pisilnem kell. Időnként nyilalgat a hüvelyemnél.

Legjobb válasz: Szia! Hát a görcsök, derék fájás okésak, a pisilés is szerintem, de has alji szurkálás és nyílalás a hüvelybe nem tudom, hogy terhességi jelek e pontosan. Most akkor te már tudod, hogy terhes vagy és azért kérdezed, hogy ez probléma e? Vagy csak gondolod, hogy terhes vagy? Egyébként ha terhes vagy akkor a vérzés, barnázás jelent ebben az idõszakban problémát.

Szia! Hát a görcsök, derék fájás okésak, a pisilés is szerintem, de has alji szurkálás és nyílalás a hüvelybe nem tudom, hogy terhességi jelek e pontosan. Most akkor te már tudod, hogy terhes vagy és azért kérdezed, hogy ez probléma e? Vagy csak gondolod, hogy terhes vagy? Egyébként ha terhes vagy akkor a vérzés, barnázás jelent ebben az idõszakban problémát.
Ugyanennyi idõs vagyok, és ugyanezeket érzem! Elvileg normális :)
"Tökéletes". Jó pocakosodást kismama!
Szedsz magneziumot kedves kerdezo? Nekem sokat javitott a gorcsolgetesen. En kb 7 hetes vagyok. Nekem napi 3x1 magnerotot írt fel a doki. Boldog babavarast!
Én is ezt éreztem, bár bennem fel sem merült a terhesség gondolata. Simán hólyaghurutra gyanakodtam, ittam is a medveszõlõlevél teát veszettül, de szerencsére egy gyönyörû szép kisfiú lett belõle :) . Viszont rendesen megundorodtam szegény medveszõlõlevéltõl, azóta sem bírom a szagát sem :) . Rendesen szúrt, görcsölt a hasam, petefészkem, mindenem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Ha látott doki és mondtad is neki, hogy ezek a panaszaid, akkor szerintem nem kell aggódni. Majd kiderül baba lesz e belõle vagy inkább más. Sajnos csak a türelem marad számodra. :D De drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Bocsánat az elírásért, telefonról írok. Az orvosnak is mondtam ezeket, de semmi kórosat nem látott. Lehet nem elég alaposan vizsgált, vagy csanem tudom. Lehet normálisak a tünetek csak én nem. :)
A kérdező hozzászólása: Hüvelyi nyilalgatások az elsõnél is voltak. Uh-n nem láttak még nem látott az orvos semmit, azt mondta korai terhesség lehet. Vérzés, folyás, semmi sincs. Max ilyen víz szerû vmi.
Hát szerintem nem normális. Éppenséggel akár normális is lehetne, de ha nagyon fáj az azért már nem normális. Egy kis hasi fájdalom, ami simán elviselhetõ az belefér, de ha ennyire fáj akkor szerintem érdemes a dokit majd meglátogatnod hétfõn, biztos ami biztos. Lehet, hogy terhes is vagy és közben fel is fáztál, jobb ha kezelik. Nekem elsõ babával volt erõs hasfájásom napokig, erõs mensi görcsök aztán el is ment. A másodikkal semmi fájdalmam nem volt egy két itt szúr ott fáj leszámítva, de ezek ilyen kis kellemetlenségek voltak nem erõsek.
A kérdező hozzászólása: Akkor is normális, ha szinte állandóan fájdogálok? Néha már úgy érzem gyógyszer nélkül nem bírom tovább. Elsõ terhességemnél nem volt ilyen, csak késõbb éreztem kis gombócot odalenn.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tapasztalatokat, tanácsokat! Este már bevettem egy magnéziumot, gondoltam kipróbálom, és jobb lett. Elsõ terhességemnél majdnem csak középidõben kellett elkezdeni szednem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!