Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha hetesen a babám (56 db)

Normális, ha 18 hetesen a babám feje lefelé van? Ez folyamatosan változik még ilyenkor, ugye?

Legjobb válasz: Nekem 20 hetesen volt lennt a fejecskéje. Az orvos azt mondta, hogy megfordulhat hiszen még elfér, de miért tenné.? Azóta is lefelé van, most 34 hetes, már nem is fog változni. Örülj neki, így nagyobb az esélye a hüvelyi szülésnek.

Nekem 20 hetesen volt lennt a fejecskéje. Az orvos azt mondta, hogy megfordulhat hiszen még elfér, de miért tenné.? Azóta is lefelé van, most 34 hetes, már nem is fog változni. Örülj neki, így nagyobb az esélye a hüvelyi szülésnek.
Nekem-minõ manó véletlen- minden uhon fejjel lefele volt, meg is lepõdtem:-) De ilyenkor persze, még forog, én érzem is. Normál esetben 32 hét körül kell beállnia fejvégü fekvésbe. 5-én megyek megint uhra, kiváncsi leszek, most hogy fekszik:-)) Amúgy teljesen normális, ilyenkor még akárhogy fekhet, mert mint a propeller forog..:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, csajok, akkor nem aggódok.Csak tudnám mit csinál a fejecskéjével a hólyagomnál?:-)
Szia! Mi tegnap voltunk 4d ultrahangon, az én babám feje is lefelé van, de az orvos azt mondta, hogy emiatt ne aggódjunk.:-) 18 hetes kismama

6 hetes babának normális ha zöld a széklete? Pici darabkák is vannak benne? Tápszeres Humana 1-et eszünk!

Legjobb válasz: teljesen normális, ne aggódj! A pici darabkák emésztetlen kajamaradékok és azért zöld, mert teleette magát. A dokinktól kérdeztük mi is, szintén tápszeres volt, szintén Humana, csak az LC-Pufás.

teljesen normális, ne aggódj! A pici darabkák emésztetlen kajamaradékok és azért zöld, mert teleette magát. A dokinktól kérdeztük mi is, szintén tápszeres volt, szintén Humana, csak az LC-Pufás.
A kérdező hozzászólása: a miénk is az a tápszer

Normális, ha a BCG oltás helye szőlőszem nagyságúra dagadt és élénk vörös színű? 5 hetes a babám.

Legjobb válasz: Igen, 10 mm-t általában meg nem haladó átmérõjû, vörös, kékesvörös csomó képzõdik az injekció helyén, amely maximális nagyságát 4-6 héttel az oltás után éri el. A csomó centruma gyakran beolvad és kiürül, majd pörkösödik vagy felszínes gennyezõ fekély képzõdik, amely lassan feltisztul és legkésõbb 4 hónappal az oltás után kis fehér heggel gyógyul.

Igen, 10 mm-t általában meg nem haladó átmérõjû, vörös, kékesvörös csomó képzõdik az injekció helyén, amely maximális nagyságát 4-6 héttel az oltás után éri el. A csomó centruma gyakran beolvad és kiürül, majd pörkösödik vagy felszínes gennyezõ fekély képzõdik, amely lassan feltisztul és legkésõbb 4 hónappal az oltás után kis fehér heggel gyógyul.
Hamarosan kifakad.A kisfiamnak is igen heves(nagy) volt az oltás reakciója, mondta a védõnõ hogy jól sikerült ez a széria vakcina (a bátyja 2008-as neki alig, kellett is próba oltás)mert majd minden babának ilyen nagy a hege.Azért nézze meg a védõnéni, de szerintem csak errõl van szó.Vasald a kis ruhákat ami hozzáérhet mindenképp.Egy 2, 5 éves és egy 6 hónapos kisfiúk anyukája
Meg 2-szer gyûlik meg, nálunk nézte a védõnõ, már nem emlékszem mennyi idõ után.
A kérdező hozzászólása: es mikor elvesztetted, fajt a hasad, vagy semmit sem erzetel, csak vereztel?
Semmit nem éreztem, csak az ultrahang mutatta ki, hogy már nem él a magzat - kisujjam körménél is kisebb barna foltok voltak a wc papíron, csak ennyi. A második babánál hetekig feküdtem, de nem használt. A harmadik babánál is rögtön elkezdtem barnázni, aztán nagyon sürgõsen fölkerestem egy maszek rendelõt, ahol végre komolyan vettek. Még aznap hormonszintet néztek, aztán este már el is kezdtem földugdosni magamnak a progeszteronbogyókat.
Menj el a dokihoz!Minél hamarabb. Jobb félni mint megijedni. Nekem is volt egy kevés barnázásom az ötödik héten. Kaptam rá gyógyszert és feküdnöm kellett majdnem végig az elsõ trimeszterben. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, mert lehet a vetélés elsõ jele is! Nehogy késõ legyen!
Szia! Nekem is volt barnázásom 5 hetesen. Kaptam rá MagneB6-ot kb. 5 napig tartott. Nekem azt mondta 2 doki is, hogy amig nem görcsölök nincs baj. Ne idegeskedj, mert az sokkal ártalmasabb. Minden rendben lesz. Hála az égnek a barnázás nagy %-ban ártalmatlan. Boldog babavárást:) 18hkm
Na, voltál dokinál? Mit mondott?

9 hetes terhes vagyok, és két vetélés után elég ideges vagyok a mostani terhességemmel. Mi van akkor, ha a melle két napja nem feszül, nem fáj, és elkezdett lógni, és a hasam alja szúrkál. Ez normális? Nincs semmi baja a babának?

Legjobb válasz: A legtöbb nõnél nem is jelentkezik tünet.Ez természetes.Akad akiknél korán elmúlnak a tünetek és akad olyan akinél mindvégig megmaradnak.A babának nincs baja ettõl.Az hogy kicsit lógnak a melleid lehet a hormonoktól.Fog az még úgy duzzadni,hogy mindjárt kidurran érzésed lesz,ez sem jele annak,hogy bármi baja lenne a babádnak.A hasszurka teljesen normális.A méhszalagok húzódnak,feszülnek és ettõl van ez az érzés.Én a mai napig szenvedek az alhasi szurkálástól.29 hetes km vagyok.Minden jót nektek!

A legtöbb nõnél nem is jelentkezik tünet.Ez természetes.Akad akiknél korán elmúlnak a tünetek és akad olyan akinél mindvégig megmaradnak.A babának nincs baja ettõl.Az hogy kicsit lógnak a melleid lehet a hormonoktól.Fog az még úgy duzzadni, hogy mindjárt kidurran érzésed lesz, ez sem jele annak, hogy bármi baja lenne a babádnak.A hasszurka teljesen normális.A méhszalagok húzódnak, feszülnek és ettõl van ez az érzés.Én a mai napig szenvedek az alhasi szurkálástól.29 hetes km vagyok.Minden jót nektek!
Hasi szurka a terhesség elsõ harmadában elég gyakori, nekem is volt, az pedig, hogy nem feszül a melled egy dolog, lehet, hogy 1-2-3 nap elteltével újra fog, de az sem baj, hogyha nem, hiszen mindenkinek más a szervezete és a hormonháztartása.Ez a két dolog tehát önmagában nem jelent semmit, viszont ha bármilyen pecsételõ barnázás, vérzés, rózsaszínes váladék elõfordul, vagy elkezdesz görcsölni, ne késlekedj azonnal fordulj orvoshoz és õ ír neked valami terhességmegtartó vitamint/pl.ustrogestan/.Nekem is így volt.Nyugodj meg!Üdv:26 hetes
szia, elõször is gratula a babához! Másodszor, szerintem az idegeskedés nem jó annak a babának. Nem törvényszerû, hogy állandóan egyforma terhességi tüneteid legyenek nap-mint nap. A tested változik alakul. Próbálj meg pozitívan arra gondolni, hogy hát persze hogy nincs semmi baja! Tudom, hogy az elõzményeket tekintve ez nem lehet könnyû, de az idegeskedés és a szorongás a legrosszabb! Drukkolok Neked!
Próbálj meg nem nagyon idegeskedni (bár ebben a helyzetben lehet hogy ez kivitelezhetetlen) Nekem az elsõ pár hét alatt megnõtt a mellem, s azóta ugyanakkora. 15 hetes vagyok. Emiatt ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Utrogestant most is szedek, de olyan parás vagyok, hogy mi lehet e vele, él e még, mert az orvos azt mondtam, hogy veszélyeztetett terhes vagyok, és bármikor elvetélhetek, az elsõ 12 hétben, és csak akkor múlik el a veszélyeztetettségem, ha letelik a 12 hét!
Nekem is volt már vetélésem, így át tudom érezni, mennyire aggódhatsz! A terhességi tünetek nem minden nap jelentkeznek egyformán. Mikor kell visszamenned a legközelebbi uh-ra? Ha egy héten belül, akkor próbálj addig nem idegeskedni és kibírni. Ha csak hetek múlva kell menned, akkor én elmennék egy magán uh-ra, akár a dokimtól kikönyörögném megnyugtatásként és meg is fogja érteni. Akár egy 4D-re, ha a dokid nem hajlik mégsem rá, hogy megnézze minden rendben van-e. Fontos, hogy ne idegeskedj, mert akkor a méhed is görcsben van, szedj magnéziumot, az segít ellazulni, oldja a stresszt is. Próbálj ne arra gondolni, hogy Õt is elveszítheted. Menj el mihamarabb egy uh-ra!
Szia! Tegnapi 15.36-os vagyok. Hogy vagy?
Szia! Én egyszer voltam úgy, hogy elkezdett fájni a mellem és hirtelen már nem éreztem. El is vetéltem. Persze nem tudom, hogy ez így törvényszerû-e másnál is..
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is elmúlt a mell feszülésem, szinte egyik napról a másikra.Rá pár napra el is vetéltem.Ez múlt héten történt.Utrogestant szedtem.De nem törvényszerû, hogy nálad is ez fog történni.

5 hetes babának normális ha egyszer zöld egyszer pedigsárgs a kakija? Anyatejet és tápszert is kap.

Legjobb válasz: Az enyetej után zöld? Elvileg ha gyorsan emésztik, akkor zöld. Szerintem egy 5 hetes babánál ez még normális.

Az enyetej után zöld? Elvileg ha gyorsan emésztik, akkor zöld. Szerintem egy 5 hetes babánál ez még normális.
Normális, attól is lehet, hogy csak az elõtejet szívja ki.NA meg a tápszertõl úgytudom zöld, nem bizti mi csak anyatejesek voltunk.
Igen a tápszertõl szürkészöld lesz a kakija, de nem mindig, attól függ mi8lyen arányban kapja a tejet/tápszert. Legalábbis nálunk így volt.
Nálunk is így volt, sõt az állaga is változó.

A babám 10-hetes lesz kedden és már 2-hete átalusza az éjszakát, normális ez? Ha éhes lenne felkellne úgye?

Este 20:30-körül alszik el és 07:00-fele ébred fel.

Legjobb válasz: Szia. Az én kislányom 11 hetes és egy hete alussza át õ is az éjszakát, pont így ahogy te írtad. Persze, hogy normális, ne izgulj. Felkelne ha éhes lenne. Jó babázást.

Szia. Az én kislányom 11 hetes és egy hete alussza át õ is az éjszakát, pont így ahogy te írtad. Persze, hogy normális, ne izgulj. Felkelne ha éhes lenne. Jó babázást.
Óh, de jó lenne, ha nekem is ilyen problémám lenne. :) Szerintem örülj, hogy ilyen sokat alszik a babád. Nincs ezzel semmi baj. Azt jelenti, hogy nappal eleget eszik és így éjjel is szépen, nyugisan alszik. Jó pihenést mindkettõtöknek!
Szió! Az én lányom is 8 hetes kora óta alussza át az éjszakákat, és õ is 10-11 órát alszik. Reggel kipihenten ébred, és nem reszket az éhségtõl. Szerintem mivel egész nap eleget eszik, ezért nem kel éjszaka. Biztos, hogy nálatok is ez a helyzet. Ne aggódj, inkább örülj neki, hogy ilyen ügyes babád van, és hagy téged aludni!!! Persze azért azt meg kell jegyezni, hogy egy ügyes baba, egy ügyes anyuka eredménye! :) )))) Boldog babázást!!!
Minden rendben van.Persze, jelezne, ha éhes.Az én lánykám is 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát.
Irigyellek!:) Az én babám 9 hós és éjszaka még mindig 2-3 alkalommal felébred enni vagy inni.
Az én kislányom öt hetes kora óta átalussza az éjszakát pedig már fél éves és még a foga is kibújt és még így is. Úgyhogy nyugi minden ok. Neked is kisangyalkád van:)
Teljesen normális, örülj neki! elõször én is elgondolkodtam, vajon nem baj-e, hogy túl mélyen alszik, de megnyugtattak felébredne, ha éhes lenne!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. Neked is jó babázász.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a gyors választ. További jó éjszakát és babázást.

2 hetes babám egész nap sír (na) ha nem a kezemben cumival a szájában lenne folyamatosan. Ez normális? Volt valakinek ilyen babája? Meddig tart ez?

Legjobb válasz: Ismerosok babai mind ilyenek voltak. Valoszinu faj a pocija. Esetleg megprpbalhatsz adni neki ilyen szelhajto cuccokat mint coelif v vmi mast, esetleg komenymagos teat. 3-4 honapos korukra automatikusan kinovik. Nekem egy 4 hetesem van, raadasul tapos baba, szerencsere nem sir, de sokat vonaglik. Rossz nezni. En mar alig varom, hogy ezen tul legyen!

Ismerosok babai mind ilyenek voltak. Valoszinu faj a pocija. Esetleg megprpbalhatsz adni neki ilyen szelhajto cuccokat mint coelif v vmi mast, esetleg komenymagos teat. 3-4 honapos korukra automatikusan kinovik. Nekem egy 4 hetesem van, raadasul tapos baba, szerencsere nem sir, de sokat vonaglik. Rossz nezni. En mar alig varom, hogy ezen tul legyen!
Nekem mindkét gyerkem ilyen, a lányomnál úgy 3-4 hónapos koráig tartott - hasfájás volt az oka, õ szopizott, de cumit is adtam neki, mert fuldoklott az ömlõ tejemtõl, amikor csak komfortszopizott volna. A fiam most 3 hónapos, nála még nem múlik, szopik õis, de cumit nem fogadott el, így kb én vagyok a cumija, aludni max 20 perceket, napi 2-3 alkalommal vagy a hátamon... Tudom ajánlani a hordozókendõt, nekem mindketten prímákat aludtak benne, függõlegesen tart és átölel, így olyan, mintha fognád és az emésztést is serkenti, na meg nem szakad le a karod
Csatlakozom az elsõhöz. Ha tudod szoptatni, akkor hagyd a ciciden amennyit tudod. Én sem vagyok az az "õsanya" típus, én is sokat szenvedtem az elsõ pár hétben, pedig így utólag azt mondom egyáltalán nem "extra sírós" a babám. Eleinte fájt is nagyon a szoptatás, szóval szenvedtem eléggé, de mégis ez az egy tanácsom van, neki is megnyugvást jelent és neked is kicsit nyugi van amíg üldögélsz szoptatsz és csönd van. :) Az elsõ 6-8 hét nekem nagyon rossz volt, pedig tényleg "jó" babám van, mégis rettenetesen szenvedtem... mostanság is nehéz (12 hetes), de mérföldekkel jobb, nyugi! :)
4-es vagyok... hû 3szor írtam le a szenvedtem szót... nnna azért ennyire nem rossz az anyaság!!... :D:D Kitartás és jó babázást, hamarosan imádni fogod a rossz percekkel együtt is! :)
A kérdező hozzászólása: Szoptatom is, de nem lehet egész nap a mellemen mert van egy 1, 5 éves tesója és egyébként is túl sok a tejem ahogy az egyik válaszoló is írta, egy idõ után fuldoklik már tõle, a tej meg csak ömlik és ömlik a szájába õ pedig bukik egyfolytában és gondolom ettõl (is) fáj a hasa. Próbáltam elõfejni is, de nem tudom úgy eltalálni a leszívást hogy csak annyi maradjon hogy ne egye túl magát. Nem tud komfortcicizni a cicimen, nem lazul el rajta. Tudom hogy ez sokaknak hihetetlen de tényleg így van. Az egész napos sírást pedig nem hallgathatjuk ezért jobbára kendõben cumival a szájában rajtam van így van 2 kezem is. Vagy csak szimplán a kezemben tartom de akkor is kell a cumi. Csak ritkán és csak néhány percig van el nélküle. Ez akkor tényleg normális?
Tök normális. Ha van kendõd, az a legjobb, így tudsz minden mást is csinálni, pl. a naggyal foglalkozni. Éjjel hol van? Alszik? Szegénynek nem lehet egyszerû most, de hidd el, nem marad így örökké. Az én kislányom is sokat volt eleinte kendõben, 6 hónapos korában viszont már alig használtuk.
Teljesen normális folyamat ez, hiszen még a sok tejcukrot nem tudja megemészteni a kis emésztõrendszere. Nálunk 4 hónapos koráig tartott, uh még van vissza nektek bõven. Érdemes lenne pl laktáz enzimet kipróbálnotok, hátha segít neki, és neked is.

Normális, ha négy hetes babámnak állandóan jár a keze-lába?

Legjobb válasz: Miért ne lenne normális? Örülj neki, hogy ilyen kis aktív a babád.

Miért ne lenne normális? Örülj neki, hogy ilyen kis aktív a babád.
Persze teljesen normális!De ha esetleg sir is mellette akkor vszinüleg hasfájós!
Az én lányom 6hetes és soha nem áll meg a keze, lába!!Éjszakánként még sír is hozzá, mert nagyon hasfájós!Sõt, néha órákig cuppog a kis kezén még szopi után is ha már jóllakott!Ez teljesen normális a kis csöppségeknél, ne izgulj!Jó egészséget és jó babázást!! 6hetes kicsilyány anyukája!
Szia. Az én babám is négy hetes, és ugyanezt csinálja. Kis rugóláb. Van, hogy csak úgy unalmában csinálja, de van, hogy azért mert éhes és türelmetlen, vagy csikar a pocija. Ez teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

A terhestesztem babát mutatott. Normális ha már az elején fáj a hasam? Dokit még korainak talállom mert takán 2 hetes lehetek. Tudom mert okt.23-val volt p. é. -em. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Nov.23 at akartál irni ugye? Én ugyanigy vagyok nov.23! És 4 hetes 5 napos vagyok! Én voltam doki de csak 5 hetesen mutatja ki! Mikorra nem vártad? E

Szia! Nov.23 at akartál irni ugye? Én ugyanigy vagyok nov.23! És 4 hetes 5 napos vagyok! Én voltam doki de csak 5 hetesen mutatja ki! Mikorra nem vártad? E
Szia! Nekem 24-én volt pé-m:) Mivel volt egy miss abom engem behívott a doki hétfõre. Ha nincs semmi gondod akkor ráérsz még dokihoz menni. 2 hét múlva kb és akkor már van szívhangja is a kicsinek:)
A kérdező hozzászólása: Nem okt hanem novembert akartam irni.
A kérdező hozzászólása: Szia. 1 válaszolo. Gratulálok!Mire gondoltal az 5 hetesre? Szivhangra?Nálad mit láttak ijen korán?Megkérdezhetem?
SZia! Nekem nem mutatta ki mert 4.hét 2 nap volt hétfõn! De a méh.ny.hártyám úgy megvastagodott hogy terhesség mondta a dokim! Jövõ héten megyek vissza! Az 5.hetesen kimutatja a terhességet az Uh! 6.héten már szívhang is van!:)
Ja és nekem is fáj ám a hasam egyfolytában! Természetes azt mondta a doki! "E" /1.Válaszoló
gratulálok az hogy mikor mit mutat csak az u.h. minõségétõl függ. elsõ vizsgálatnál 4hetes terhességet állapítottak meg nekem és 10nappal késõbb már szívhang is érzékeklhetõ volt. 4hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Valamejest megnyugodtam.Azért majd elmegyek dokihoz, de majd a jövöhéten.Köszi a válaszokat.
én is 4 hetesen és pár naposan voltam dokinál, mert nekem is volt egy vetélésem korábban. 3 mm-es petezsákot látott, de vissza kell mennem jövõ héten. nekem is fájt a hasam többféleképpen, de párnapja semmit nem érzek. remélem minden rendben lesz mindannyiunknál!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!