Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha hetesen a (338 db)

32 hetesen normális, ha feszül a mell, és be van keményedve, mintha meg akarna indulni a tejtermelődés?

Legjobb válasz: Szerintem biztosan normális, nekem 26 hetesen is ilyen, és elõtejem is van már a 18. hét óta. :) Szép szülést kívánok Neked!

Szerintem biztosan normális, nekem 26 hetesen is ilyen, és elõtejem is van már a 18. hét óta. :) Szép szülést kívánok Neked!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, igazából nem én vagyok terhes, hanem a barátnõm, és én sem tudtam, hogy normális dolog e ez, mert nekem csak szülés után jött meg a tejem, meg a keményedés.
normalis
Tök normális, nyom a baba
Teljesen normáli! Lesz még ennél rosszabb is! :)
Modt léptem az utolsó harmadba és nekem is sokat fáj a hasam, olyan idõnként mintha izomlázam lenne. Nõ a pocink erõteljesen:-) Állítolag a hanyatfekvés azért nem olyan jó ilyenkor, mert a baba nyom egy fõeret, így szegény anyuka nem kap elég oxigént, meg az is lehet, hogy ahogy a poci felfelé halad, már nyomja a tüdõt is. Szóval ez sajnos velejár. Nem véletlenül mondják, hogy a 2. trimeszter a legjobb, ezután jönnek majd a különbözõ nyûgök, itt fáj, ott nyom...stb. De én nem bánom, csak lenne már február!:-) (27 hetes mami)
A kérdező hozzászólása: Én sem bánom, csak minden rendben legyen a babával!ez a legfontosabb!
Igen!Teljsen normális.Mintha én írtam volna.Csak nekem még ha sokáig fekszem háton...szédülök is.Mondta a dokim, hogy teljesen normális.A babó nyom pár eret-ideget. Kellemes babavárást! 26+2 hetes km.

Normális ha fájdogál a derekam (de csak a jobb felén) és a farcsontom? 8+5 hetes km

Legjobb válasz: 10 hetes vagyok és van hogy letudna szakadni a derekam, meg a hátam! De nem tudom hogy normális e!

10 hetes vagyok és van hogy letudna szakadni a derekam, meg a hátam! De nem tudom hogy normális e!
A kérdező hozzászólása: Hmm...akkor már ketten vagyunk...
Bármi panaszod van, menj dokihoz, mivel nagyon kell vigyáznod a pocaklakodra! Nekem 2szer görcsölt be a vesém terheség allatt, akkor fájt a derekam nagyon, de nem a farkcsontomnál! 8+5 hetes km????
Nekem is fájdogál a derekam és a farcsontom is, már kb. a 8-9 héttõl. Azt hittem csak nekem van ez a panaszom:P
Sziasztok! Normális amit éreztek. Csúsznak szét a csontok, készülnek fel a további hónapok megpróbáltatásaira. Az elsõ terhességemnél is így volt, és most is. 9+3 km


38 hetesen normális ha elmúlt a melleimben minden feszülés? Olyan "puha" mint normál állapotban.

Legjobb válasz: Nem tudom hogy normális-e, de nekem is olyan mint régen. 38 hkm

Nem tudom hogy normális-e, de nekem is olyan mint régen. 38 hkm
Már készül a szoptatásra, szerintem :D

33 hetesen normális ha nyom a baba feje? Csak pár napja érzem ennyire intenzíven, néha alig bírok lépni.

Legjobb válasz: Teljesen normális,ne aggódj. Boldog babavárást! 35 hees kismami

Teljesen normális, ne aggódj. Boldog babavárást! 35 hees kismami
Persze. Sõ t ha ez megnyugtat, lesz még kényelmetlenebb és "rosszabb" is! :) ))) Legalábbis úgy emlékszem, az utolsó hónap rettentõ hosszú volt! Most a "nagy"19 hónapos, a kicsivel 8hetes vagyok! Boldog babavárást!

Mennyire normalis ha "lassul" a baba 23 hetesen? !

2 napja alig mozog, vagyis csak kicsit erotlenul! Most csak lustabb hangulatban lehet v orvoshoz kell menni ???

Legjobb válasz: Nekem 23 hetesen alig-alig mozgott, a 27. héttõl indult be. Mindig ahhoz viszonyíts, hogy a szokásoshoz képest milyen aktív. De vannak olyan napok, pl. front miatt mikor a kicsik amúgy sem mozognak olyan sokat. A lényeg az, hogy minden nap érezd õt! 37 hetes kismama

Nekem 23 hetesen alig-alig mozgott, a 27. héttõl indult be. Mindig ahhoz viszonyíts, hogy a szokásoshoz képest milyen aktív. De vannak olyan napok, pl. front miatt mikor a kicsik amúgy sem mozognak olyan sokat. A lényeg az, hogy minden nap érezd õt! 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt! Erezni erzem , Csak olyan kis gyengen magahoz kepest. Meg varok kicsit, mielott dokihoz megyek, hatha o is Csak fazik! :) x

33 hetes terhesen normális, ha fáj a hüvelyem?

Egész este fáj, alig tudok menni, néha nyilallást is érzek.

Legjobb válasz: Szerintem ez méhszáj nyílásra utalhat. Én elmennék a helyedben dokihoz. De lehet én vagyok parakismami. :) 30 hetes vagyok, és nagyon aggódom a koraszülés miatt, szóval ha egész nap fájdalmat éreznék, tuti felkeresném a dokimat.

Szerintem ez méhszáj nyílásra utalhat. Én elmennék a helyedben dokihoz. De lehet én vagyok parakismami. :) 30 hetes vagyok, és nagyon aggódom a koraszülés miatt, szóval ha egész nap fájdalmat éreznék, tuti felkeresném a dokimat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Én is pont a koraszüléstõl parázok. Pihenek kicsit, remélem holnapra elmúlik. Ha mégsem, akkor hívom a dokit.
Nekem is szokott fájni, nyillalni a hüvelyem, ha a babó arra jár. Nekem zárt a méhszájam. 24 hetes
Szia! Nekem is szokott ott fájni és nyilallani esténként. Nem tudom igazából mitõl lehet, de nincs kizárva, hogy olyankor azon a részen nyom a baba, azért érezzük ezt. Múlthéten voltam a dokinál és vett le kenetet, de nem mondta, hogy nyitva lenne a méhszáj. Ne aggódj, de ha nyugtalanít a dolog menj el a dokidhoz. Üdv. 35. hetes kismama.

6 hetes babának normális ha zöld a széklete? Pici darabkák is vannak benne? Tápszeres Humana 1-et eszünk!

Legjobb válasz: teljesen normális, ne aggódj! A pici darabkák emésztetlen kajamaradékok és azért zöld, mert teleette magát. A dokinktól kérdeztük mi is, szintén tápszeres volt, szintén Humana, csak az LC-Pufás.

teljesen normális, ne aggódj! A pici darabkák emésztetlen kajamaradékok és azért zöld, mert teleette magát. A dokinktól kérdeztük mi is, szintén tápszeres volt, szintén Humana, csak az LC-Pufás.
A kérdező hozzászólása: a miénk is az a tápszer

23 hetesen normális ha fájdogál a hasam alja?

Ha lehajolok, vagy sokáig ülök és nyomom a hasamat akkor is fáj, vagy olyan kellemetlen érzés. Amikor tudok pihenni, fekv? helyzetben akkor ez megsz?nik.

Legjobb válasz: Teljesen normális ne aggódj!Nekem is szokott,gondolj bele csak van ott egy közel fél kilós kis emberke:-))))Én a csizmámat alig tudom felhúzni,annyira nyomja a hasam,és bizony akkor meg is fájdul,vagy akár egy hosszabb séta után.23+5hetes kismami

Teljesen normális ne aggódj!Nekem is szokott, gondolj bele csak van ott egy közel fél kilós kis emberke:-))))Én a csizmámat alig tudom felhúzni, annyira nyomja a hasam, és bizony akkor meg is fájdul, vagy akár egy hosszabb séta után.23+5hetes kismami
Szia, normális, igen. Én holnap kezdem a 20. hetet, s nekem is ugyanilyen tünetem van. Kérdeztem orvostól, azt mondta, nyúlnak a méhszalagok. És javasolta a Magne B6 szedését továbbra is.
Igen.
Szerintem normális. :) Örülök, hogy nem vagyok egyedül! :)

Normális, ha hámik a mellbimbóm? Mit tehetnék ellene? Kenjem testápoló krémmel? 16 hetes terhes

Legjobb válasz: A terhesség alatti kenegetés nem árt, de inkább egy sûrûbb, akár babaápoló krémet javasolnék illetve azt, hogy ne érje szappan, csak víz fürdés közben. Azt nm tudom, a hámlás mennyire normális, nekem nem volt. Kérdezd meg a dokidat mindenképp!

A terhesség alatti kenegetés nem árt, de inkább egy sûrûbb, akár babaápoló krémet javasolnék illetve azt, hogy ne érje szappan, csak víz fürdés közben. Azt nm tudom, a hámlás mennyire normális, nekem nem volt. Kérdezd meg a dokidat mindenképp!
Nekem is hámlott nem rég a mellbimbóm.Én a dm-es babylove mama terhességi olajjal kentem naponta kétszer.Nekem bevált. 30hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!