Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha hetes terhesen nem igazán (2 db)

Normális, ha 21 hetes terhesen nem igazán érzem a baba mozgását?

UH-on megnézettem rendben volt minden vele de azért aggodom h mért nem érzem?!

Legjobb válasz: Nem erzed eggyaltalan? Biztos neked vastag a hasfalad vagy kesobb erosodnek meg a mozgasok.En koran kezdtem erezni, szerencsesnek is mondhatom magam hisz meg a 20 hetet sem toltottem be es mar latni is lehet a kis kidudorasokat.Nem mindenki egyforma; a fo hogy megnyugodj hisz lattad is hogy minden rendben van vele,es barmikor megerezheted!Probalj furodni kicsit melegebb vizben attol nekem ugy beindult mintha ki akart volna bujni.Vagy este lefekveskor, fekudj hatadra es tedd a kezed a hasadra.Esetleg kicsit emeld meg a csipodet.Drukkolok hogy rugdosson nagyobbakat,hogy megnyugodj!

Nem erzed eggyaltalan? Biztos neked vastag a hasfalad vagy kesobb erosodnek meg a mozgasok.En koran kezdtem erezni, szerencsesnek is mondhatom magam hisz meg a 20 hetet sem toltottem be es mar latni is lehet a kis kidudorasokat.Nem mindenki egyforma; a fo hogy megnyugodj hisz lattad is hogy minden rendben van vele, es barmikor megerezheted!Probalj furodni kicsit melegebb vizben attol nekem ugy beindult mintha ki akart volna bujni.Vagy este lefekveskor, fekudj hatadra es tedd a kezed a hasadra.Esetleg kicsit emeld meg a csipodet.Drukkolok hogy rugdosson nagyobbakat, hogy megnyugodj!
Emiatt ne aggódj. Én februárban szültem az elsõ babát, és én is kb. a 21. hét környékén még mindig nem éreztem a babát. Akkor nekem azt mondták, hogy össze lehet keverni a bélmozgással, mert hasonló érzés, és hogy biztos azért nem érzem, mert elsõ babám. Most várom a következõt. Kiváncsi vagyok, hogy így tapasztaltabban mikor fogom elõször érezni. Szóval ne aggódj. Nekem annak idején azt mondta a védõnõ, hogy este, amikor már nyugi van, feküdjek le, és houzzam fel a lábam, és próbáljak a pocakomban történõ dolgokra koncentrálni. Nekem ez sem hatott, de néhány napra rá megtörtént a csoda, és érzeni kezdtem a pici babócámat.
Szia! A harmadik babánkat várom, most vagyok 19 és fél hetes, néha rug a picim egy-egy nagyobbat, de csak 2-3 naponta. Én meg ezért aggódok, de egyszer ugyis beindul. A fiamnál elõször a 16. héten kezdõdtek a mozgások, a lányomnál a 20. héten. Te pedig ne aggódj, minden rendben van veletek, mert a dokid is ezt mondta, bízz meg benne! A legjobbakat!

15. hetes terhes vagyok, de még mindig nem múltak el a reggeli rosszullétek, sőt egésznap hányingerem van. Normális ez? Mikor fog elmúlni? Tényleg igaz az, hogy már csak akkor, ha megmozdul a baba?

Legjobb válasz: Szerintem nincs ezzel semmi baj valakinek egésszen a késoi szakaszig tart, de neizgulj ez normális, nekem most multak el ezek a tunetek (12.hetes kismama) de még ritkán van ugy hogy este elkap egykis hányinger...

Szerintem nincs ezzel semmi baj valakinek egésszen a késoi szakaszig tart, de neizgulj ez normális, nekem most multak el ezek a tunetek (12.hetes kismama) de még ritkán van ugy hogy este elkap egykis hányinger...
Én 35 hetes kismama vagyok, de még most is hányingerem van és legalágg heti 3-szor hányok is.A barátnõm úgy ment szülni hogy elõtte jól kihányta még magát. De a babának ettõl semmi baja nem lesz, az tuti, csak neked kellemetlen.
Nem akarlak elkeseríteni, de néhányan végig hányják az egész terhességet! Nagyon ritka, bár ez nem vigasztalja azt, akit érint! Szerintem próbáld róla elterelni a figyelmedet, hátha az segít. De a babának nem lesz tõle semmi baja, az tuti! Amúgy nem tudom ki mondta neked, hogy akkor fog elmúlni, ha megmozdul a baba, de szerintem ez nem igaz. Már csak azért se, mert a baba már most is mozog elég sokat, csak épp még te nem érzed.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!