Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha hónapos, (211 db)

Normális ha minden etetés után ha büfögnek a babáink, akkor után mindig csuklanak? Ikrek vagyunk 2 hónaposak.

Legjobb válasz: igen normális ne aggódj..az én babóm is csuklik(2 hónapos) sajna ....úgy vettem észre ha kicsit visszajön a tejci ..félrenyeli..egyébként azt mondják a rekeszizmaik még fejletlenek és ezért van...nagyon kellemetlen nekik is...meg nekünk is zavaró...talán hamarosan kinövik :D

igen normális ne aggódj..az én babóm is csuklik(2 hónapos) sajna ....úgy vettem észre ha kicsit visszajön a tejci ..félrenyeli..egyébként azt mondják a rekeszizmaik még fejletlenek és ezért van...nagyon kellemetlen nekik is...meg nekünk is zavaró...talán hamarosan kinövik :D
Az enyém még csak egy hónapos lesz, de õ is folyton csuklik... sokan azt mondják, hogy õt nem zavarja, na ezt azért nem hiszem, de tény, hogy nagyon nyugodtan "tûri", míg elmúlik. Bár talán jobb lenne, ha zavarná, sírna és rögtön másképp venné a levegõt, de tény, hogy ki fogják nõni :-)

Az normális ha 8 hónapos (1, 5 hét múlva lesz 8 hónapos) babám " még csak" gurul (hasról, hanyatt és vissza)?

6 hónapos kora óta begurulja az egész lakást, már próbálja felhúzni a térdét a kezével is szépen tartja magát, de a kettő együtt még nem megy, így kúszni sem nagyon tud még, bár próbálkozik. Mondjuk elég nagy a súlya (8,5 kg lehet most). Kinek mennyi idős korában kezdett forgásból kúszni a babája?

Legjobb válasz: ÓÓ nagyon édi lehet,hogy gurulva közlekedik.:)))Más babák meg fenéken csúsznak!Ne aggódj,lehet csak lustácska!Nekem ez volt az elsõ gondolatom.Ha próbálkozik hidd el nemsokára rájön,hogy tudja össze hangolni a kettõt.Nekem is így kezdte a babám.Kb 6 hónapos kora óta mászik.Egyébként a babámmal egy idõs másik kisfiú is elmúlt 8 hónapos mikor elkezdett mászni.Ne aggódj teljesen babafüggõ ki mikor hogyan csinál ezt,azt.

ÓÓ nagyon édi lehet, hogy gurulva közlekedik.:) ))Más babák meg fenéken csúsznak!Ne aggódj, lehet csak lustácska!Nekem ez volt az elsõ gondolatom.Ha próbálkozik hidd el nemsokára rájön, hogy tudja össze hangolni a kettõt.Nekem is így kezdte a babám.Kb 6 hónapos kora óta mászik.Egyébként a babámmal egy idõs másik kisfiú is elmúlt 8 hónapos mikor elkezdett mászni.Ne aggódj teljesen babafüggõ ki mikor hogyan csinál ezt, azt.
Ha már próbálkozik a kúszással, akkor fog kúszni. Ás ha kúszni fog, akkor utána biztosan mászni is. (Azért ha 9 hós koráig se kezdene kúszni, akkor vidd el orvoshoz, biztos, ami biztos.)
Ennyi idõsen nekem is csak ezt csinálta.9 hónaposan kúszott, 11 hónaposan mászott, felállt, és kapaszkodva lépegetett.
A lanyom is igy közlekedett 8 honapos koráig. Aztán felult, és felállt, kapaszkodva lepegetett, és csak utana mászott. Aztán 10, 5 honaposan indult el. Szoval a kuszas az kimaradt.

Normális, ha egy 26 hónapos kisfiú nem mond 2 szónál többet, és még szótagokat vagy állathangokat sem?

Barátnőm kisfia csak a nem, és anya szavakat mondja, ezeket is ritkán. Amúgy csak nyökög. Az anyuka kicsit kétségbe van esve, mert az ugyanilyen korú kisfiúk már jóval többet beszélnek, némelyik már folyékonyan.

Legjobb válasz: Teljesen normális.Nekem 28 hónapos,de még õ se beszél mondatokba. Viszont napról-napra egyre ügyesebb! Nem kell kétségbeesni. 4 gyerkõc anyukája

Teljesen normális.Nekem 28 hónapos, de még õ se beszél mondatokba. Viszont napról-napra egyre ügyesebb! Nem kell kétségbeesni. 4 gyerkõc anyukája
Gyerekenként változó: a fiam 3éves lesz júniusban, 2évet töltötte amikor elkezdett beszélni, azóta olyan dumája van, hogy csak lesel... "igazi férfi nem takarít...:D" Erre a tesója 15hónapos. Olyan aktív szókincse van a kislánynak(amit más is megért! amit csak a belsõ kör ért azt le sem merem írni), olyan rohamosan fejlõdik. És ugyan úgy dumálok, na jó talán többet, de a gyerektársaság, a tesó a "banda" nagyon tudja húzni. Valahol lehetne azt mondani, igen kevés, de épp 2éves, nemsokára 5percre maradj már csendben és ne csicseregj...
Szia. Kisfiam juniusban lesz 2 éves és õ sem beszél még.A nem szót néha használja, momdta már a mamát, anyut.Ezen kivül semmit.A védönö azt mondta ez már beszédnek számit csak éppen lusta a drágám.Ugy van vele megérteti magát beszéd nélkül is akkor minek beszéljen.A 2 éves státuszon azért majd megemlitem a doktornöneki is, vesziteni nem veszitek vele ha elmegyünk orvoshoz.
Az én két évesem is 15 szót használ. Gyönyörûen mondja õket, mondatot is képez belõlük. De ha valamit nem tud tökéletesen mondani, azt nem használja. Gyakorolja ha én is mondom, ismételget, de ha szituáció jön csak rámutat pl. az adott tárgyra. Elég maximalista:)
Logopédus 4 éves korig fiúkkal nem foglalkozik. Addig tök normális, ha nem beszél rendesen. Az én fiam 3 éves, elkezdett beszélni már egy fél éve, de még egy-egy szótagot mindig lehagy a szavak végérõl. Ragozás nulla, selypít és még sorolhatnám. Kívülálló gyakorlatilag nem érti, hogy mit mond. Elvittem beszédfejlesztésre gyógypedagógushoz, aki azt mondta, hogy a gyermek korának megfelelõen fejlõdik, nincs elkésve, lemaradva. Azért kaptunk tornagyakorlatokat, melyek fõleg az egyensúlyérzéket fejlesztik, s ezzel együtt a beszéd is várhatóan gyorsabban fog fejlõdni. Ezeket 2-3 hónapig lehet itthon gyakorolni és közben mondókázni, és állítólag segít. A konduktor is azt mondta, hogy logopédus majd az oviban elõveszi, ha addig nem tisztul a beszéde. Tehát, nem kell idegeskedni a beszéd miatt, 3 éves korig rendben van mindenképp, de szépen, elég ha 4 éves korig tanul meg beszélni.
Én úgy tudom, hogy ha egy gyereknek 2 éves koráig nem bõvül az aktív szókincse, azért meg kell mutatni logopédusnak. A barátnõm is jár a kisfiával, õ 2.5 éves, nem beszél, ki is derült, hogy bizony probléma van.
Fiam 2 éves koráig egy szót mondott tisztán :nem.Nagyon rosszul éreztem magam, mikor egy anyuka a bölcsiben kikérdezett, miért nembeszél, és bezzeg az õ gyereke már mennyi mindent tud.utána egészen gyorsan fejlõdött a kisfiam, és a szülõértekezleten (amikor a fent említett anyuka nehezményezte, hogy miért nem beszéltetik a gyerekeket, mert az õ fia nem beszél sokat), pont az én fiamat hozták fel példának, hogy milyen ügyes lett.tehát nem kell elkeseredni, ha fejlõdik, nincs a fülével baj, majd egyszerre kezd el beszélni.
Hát, lehet hogy egy kicsit kevés a két szó. Nem tudom hogy a kisfiú van-e ösztönözve arra hogy nézegeti a könyvet és mondja mi van benne, vagy beszélnek-e vele sokat?
ha a hallása rendben van akkor nincs gond majd megtanul beszélni . fõleg olyan közeg kellene pl. több kisgyerekes pár v. gyerektársaság ahol nem anyára van utalva hanem mással is meg kellene értetnie magát. a fejlõdés két gyerek közt sose egyforma szv. az a legjobb ha nem veti össze a saját gyerekét máséval.
De igenis foglalkozik logopédus 2 évesekkel is. Tudom, hiszen a barátnõm is jár a kisfiával, egy héten 2x mennek. A válaszoló téved.

Normális, ha 6 hónapos babámnak olyan mint egy érett pattanás a BCG oltása?

Legjobb válasz: Szia teljessen normális.4 hónapos a kisleányom és 1 hónapja kifakadt neki,most megint olyan fehér a közepe,hamarossan megint kifakad

Szia teljessen normális.4 hónapos a kisleányom és 1 hónapja kifakadt neki, most megint olyan fehér a közepe, hamarossan megint kifakad
Igen, normális.Nem fakadt még ki neki?Mert elõfordulhat, és az is normális.Az enyémnek már 2 hósan kifakadt.Ha váladékozik, és fáj neki kösd be pár napra, úgy kevésbé fáj, mert nem ér hozzá a ruha.
Igen, legalább nem kell újra oltani :o) Ki fog fakadni, nyomkodni nem szabad, mert akkor csúnya krátert hagy maga után. Idõvel elhalványodik, ne félj.
Én úgy tudom, hogy az oltás beadásától számított 4 hónapon belül legkésõbb gyógyulnia kellene kis fehér heggel. Így ha 3-4 naposan megkapja akkor is legkésõbb 4 és fél hónaposan már be kellett volna gyógyulnia teljesen, ezek alapján nem mondanám feltétlen normálisnak, és tapasztalni sem tapasztaltam még ilyet, de ez még nem zárja ki azt, hogy elõfordult már mással is ez! Én azért egy telefont lehet megeresztenék hétfõn az orvos/védõnõ felé, biztos ami biztos alapon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azért a doktornénit hétfõn felkeressük vele, mert már egy páran a környezetemben rám hozták a frászt. És ez is mikor?? Amikor csak ügyelet van!

Normális ha egy 2 hónapos anyatejes babának naponta csak kétszer van széklete, de akkor bőségesen?

Legjobb válasz: Persze, ez is normális, meg az is, ha akár minden szoptatás után/közben van. Ha nem nyûgös, nem fáj a pocija, akkor neki így normális. Az enyémnek ilyen idõsen 3-4 naponta volt csak, de akkor fürdetni kellett utána :))

Persze, ez is normális, meg az is, ha akár minden szoptatás után/közben van. Ha nem nyûgös, nem fáj a pocija, akkor neki így normális. Az enyémnek ilyen idõsen 3-4 naponta volt csak, de akkor fürdetni kellett utána :) )
Teljesen normális. Ha esetleg kimarad egy nap még akkor is normális.
Igaz mi 4 hónaposak vagyunk, de általában heti egy kaki van. Legutóbb 10 napot kellett rá vérni. A doktornõ azt mondta, ne parázzak, a babó jól hasznosítja a tecit, nincs salak.
Napi kettõ?Hozzánk képest még sok is. Nálunk mikor 3 napig nem volt kaki a védõnõ azt mondta az is normális ha egy hétig sincs, így feldolgoz a baba mindent a tejbõl.Hát nem tudom...
A kérdező hozzászólása: Ha mindig így lett volna, akkor nem izgulnék, de nálunk nemrégiben még szinte minden pelus kakis volt, az utóbbi napokban ritkult meg ennyire. De akkor nem aggódom! Köszi a válaszokat!

Normális, ha egy 8 hónapos baba szinte egyáltalán nem mosolyog és mindig semmitmondó az arckifejezése?

Ismerõs kislányról van szó. Az enyém már egy nyikkanásra, furcsa hangra, vagy egy idegen arcra elmosolyodik. Ez a kislány semmire. Legalábbis amikor mi találkoztunk, soha semmire. Csak ül és ha néz is valamit akkor is mereszti a hatalmas szemeit. Egyébként aranyos, helyes kislány, anyukája is normális, de nem vagyunk legjobb barátnõk. A legdurvább, hogy ezt már egy közös ismerõsünk is említette nekem és nem is én hoztam fel az egészet. Olyan rideg a kislány, de nem tudom miért... Normális ez?

Legjobb válasz: Hát attól függ...ha találkoztok,beszélgettek és ez idõ alatt "komoly" az szerintem tök normális,nem minden baba barátkozós. Ha otthon is mindig ilyen az már baj,de gondolom ez anyukának is feltûnt volna. Amúgy gondolom ilyen "séta közben összefutunk és beszélgetünk 2 mondatot" kapcsolat a tietek,ugye? Nem kell messzemenõ következtetéseket levonni más gyerekérõl,fõleg ha nem is vagytok annyira jóban!

Hát attól függ...ha találkoztok, beszélgettek és ez idõ alatt "komoly" az szerintem tök normális, nem minden baba barátkozós. Ha otthon is mindig ilyen az már baj, de gondolom ez anyukának is feltûnt volna. Amúgy gondolom ilyen "séta közben összefutunk és beszélgetünk 2 mondatot" kapcsolat a tietek, ugye? Nem kell messzemenõ következtetéseket levonni más gyerekérõl, fõleg ha nem is vagytok annyira jóban!
A kérdező hozzászólása: Nem megbántani akarom, sem ítélkezni rajta. Látok róla minden nap ezer képet, különbözõ közösségi oldalakon, mindegyiken ugyanolyan, semmi mosoly. 100 képbõl 10en mosolyog. Azt is alig. Talán ennyire félénk? Mindig olyan mint aki nem is ott van ahol mi... Nem tudom. Voltunk már náluk, órákig ott voltunk, ugyanilyen volt mint fent leírtam...
anyukája milyen? a gyerek elsõsorban utánozással tanul ha vigyorognak rá, visszavigyorog, nem tudja min, de vigyorog :) ha komolyak, õ is az.
Nm akarlak riogatni de most olvastam egy cikket az autizmusròl és ez volt a csecsemõknèl a legészrevehetõbb tünet.
Nekem a nagyobbik lányom volt ilyen. Nem mosolygott senkire, mindig komolyan nézett. Nem semmit mondóan, csak komolyan. Nem engedte, hogy mások hozzáérjenek. Adódott néhány kellemetlen szituáció. Mondjuk engem nem borított ki velem édes kis tündér volt, de még anyósomat sem szerette. Viszont sógornõm kislánya pont ugyan ilyen volt, így nem éreztem magam egyedül. Mára feloldódott, már négy éves kedves nagyon beszédes, barátságos kislány. A világon semmi baja, a kortársainál kicsit érettebb. Egyszerûen ilyen.
4 és fél éves autista kislány anyukája vagyok. Ezek voltak az elsõ tüneteink, de én már korábban észrevettem a bajt, diagnózisunk csak most lett, viszont a legsúlyosabb, és gyermekkori autizmus, + mentális retardáció( értelmi fogyatékosság)
Szia! Lehet az autizmus egyik jele is de lehet, hogy semmi baja. Az én kisfiam egy eleven kis virgonc vigyori baba volt mindig de amikor kimentünk sétálni mindig mindenki megjegyezte, hogy milyen komoly a gyerek meg, hogy nincs egy kis vigyor se és nem nagyon néz senkire. Külsõ szemlélõként lehet én is azt mondtam volna rá, hogy valami nem stimmel vele de itthon teljesen más volt. Most 16 hónapos és mióta megy a saját lábán mindenkivel haverkodik és vigyorog mint a tejbetök. Ezt az anyukájának kell tudni, õ van vele egész nap neki kell látnia ha valami gond van.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek! Én is olvastam a cikket és emiatt is tettem fel a kérdést... Igazából tapasztalatokra voltam kíváncsi, én annyira nem ismerem a kislányt, de ahogy mondtam, van róla fenn ezer és ezer kép és szinte mindegyiken kifejezéstelen arc, csak néhányon van enyhe mosoly. De inkább kifejezéstelen arccal ül vagy mereszti a szemeit, mint aki csodálkozik... Ha anyukának nem tûnik fel én nem szólok, hiszen nem én vagyok vele egész nap. Remélem õ csak egy "komoly" kislány és semmi komoly. Köszi még egyszer mindenkinek!

Normális, ha a 3 hónapos kiskutyám kb negyed óránként bepisil? (ha ébren van)

Nagyon sokat iszik, mert mindig van friss vize. Talán ez a baj?

Legjobb válasz: friss víz az kell h legyen elõtte. viszont a normálistól eltérõen megnövekedett vízfogyasztás betegséget is jelezhet (állatorvos válaszol erre bõvebben) am a negyed óránkénti bepisilés az necces... bár ha kis testû a kutya akkor éppen határeset. az enyém is 3 hónapos, közepes testû de nem pisil ilyen gyakran.

friss víz az kell h legyen elõtte. viszont a normálistól eltérõen megnövekedett vízfogyasztás betegséget is jelezhet (állatorvos válaszol erre bõvebben) am a negyed óránkénti bepisilés az necces... bár ha kis testû a kutya akkor éppen határeset. az enyém is 3 hónapos, közepes testû de nem pisil ilyen gyakran.
Nem, friss víz mindig legyen elõtte. Felfázás is lehet, vidd el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Kistestû. Amúgy változó, de az elmúlt 1 órában 3x pisilt, elõtte meg kb óránként. Attól felfázhat, hogy a padlón fekszik a lakásban? Nálunk még nincs olyan hideg.
Kövön fekszik? Rakj le neki egy takarót vagy régi szõnyeget.Ha a kõ hideg neki, akkor arra fog feküdni. Ha nem fekszik rá, akkor nem zavarja a kõ. Friss vize mindig legyen, az alap. De negyed óránként egész nap az kicsit soknak tünik.
Nem normális. Vidd el állatorvoshoz.

Lányom 9, 5 hónapos. Meddig "normális" ha csak kúszik-de azt piszok gyorsan- de nem mászik?

Ülni sem akar... A bevásárló kocsiban elvan,a babakocsiban el van,a karunkban is szépen ül,de a földre ha leteszem nyújtja a lábát,állna,de nem tudja magát kicsit sem tartani,ha fogom is nagyon imbolyog,így hasra teszem akkor,hogy esélye se legyen a talpát letenni. 1x sikerült ültetnem,de kb fél percig volt nyugton,majd hátra d?lt- vagyis vágta magát,de ott volt a kezem...

Legjobb válasz: Én babám 9,5 -10 hónap között kezdett el négykézlábazni, elõtte csak kúszott, de azt remekül csinálta (5,5 hónaptól kezdte). Már hívtam a dévény tornásokat, hogy mi legyen vele, végül a 10.hónapot adtam meg határnak :) Mindenképpen szerettem volna, ha négykézlábazik. De megoldotta magától, nem vittem végül tornára. De 9 hónaposan már felült magától és fel is állt kapaszkodva. A négykézláb váratott magára nálunk.

Én babám 9, 5 -10 hónap között kezdett el négykézlábazni, elõtte csak kúszott, de azt remekül csinálta (5, 5 hónaptól kezdte). Már hívtam a dévény tornásokat, hogy mi legyen vele, végül a 10.hónapot adtam meg határnak :) Mindenképpen szerettem volna, ha négykézlábazik. De megoldotta magától, nem vittem végül tornára. De 9 hónaposan már felült magától és fel is állt kapaszkodva. A négykézláb váratott magára nálunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat! Tegnap délután hajat mosni készültem, amikor kiabáltak a nagyok, hogy "Anya, Szandra ül, Szandra ül, Szandra felült!!" Mostanában fürdésnél tettem a nagyok közzé a vízbe, persze végig ott voltam, ott érdekes módon tudott stabilan ülni, ideig-óráig.... Csak akkor dõlt, ha kellett Neki valami, ami messzebb van, vagy ha a nagy lábát akarta piszkálni :-)
1.vagyok ezt a himbálózást az én babám is csinálta vagy 2 hónapig, mégis csak utána kezdett négykézláb mászni.
Az én kisfiam is sokáig kúszott. Majd 9 hónaposan felállt s majd csak utánna kezdett el mászni.
Az én kislányom sem akart mászni. Nekem mindenki azt mondta, ne siettessem, fog mászni. 9 hónaposan ült föl elõször, de stabilan csak 10 hónapos kora után kezdett el ülni. Ekkor még mindig csak kúszott, 6 hónapos kora óta. Az egyéves kontrollon is csak kúszott, ekkor azt mondta a védõnõ, hogy menjünk el a ...központba ( már nem emlékszem pontosan mi volt az), mert azért lassan már kicsúszunk a "türelmi idõbõl". Már kellene mászni! Amúgy fölállt önállóan, néhány lépést is tett, de nem mászott. Másnap(az egyéves kontrollt követõ napon) elkezdett tökéletesen mászni:) ) Azóta már 20 hónapos, kis virgonc:)
A kérdező hozzászólása: Az én lányom kb 1 hónapja négykézlábra áll, úgy himbálózik egy egészen kicsit, majd vissza ereszti magát hasra.
Van olyan gyerek amelyik soha nem mászik csak kúszik az a lényeg, hogy az egyik meg legyen, viszont hogy nem tud ülni az már gond.
Az én kisfiam 8 hónaposan kezdett el kúszni és 1(!) éves koráig csak kúszott. Utána elkezdett mászni és csak 15 hónaposan indult el. Dévény tornára jártunk, mert fokozott izomtónussal született (nagyon sokáig a vállain volt a köldökzsinór, úgy mint egy hátizsák, és nagyon letapadtak az izmai)
Az én kislányom is csak 10 hónapos kora után kezdett el mászni és ülni is.Szóval ne aggódj , nemsokára csinálni fogja.Viszont ha egy jó tanácsot elfogadsz, amíg magától stabilan nem ül addig ne ültesd mert nem szabad.Késõbb gerinc problémái lehetnek.
Kisfiam 5 hónaposan hátra felé kúszott, aztán 7 hónapos korától elõre kúszott, 9 hónaposan állt fel, majd állásból ült le, 10 hónaposan kezdett mászni. Nekem annyit mondott a védõnõ mikor 9 hónaposan megkérdeztem, hogy nem gond, ha nem mászik, ül vagy áll fel magától, hogy ha kúszik elõbb utóbb a többi is beindul... de ha 10 hónapos koráig egyiket sem csinálja(ülés, állás, mászás) akkor elküld néhány alkalom dévény tornára.
Hát a 3 hónapos, az még nagyon kicsi. Mi csak rákiabáltunk, ha rosszalkodott.
3 hónaposan persze hogy még csak játék! Nekem is így volt, mikor kölyök volt...mindig a lábam kapkodta, meg ugrált rám, de ezt nagyon egyszerûen le lehet szerelni, meg ki is növik..egy német juhász fõleg értelmes kutya, ha határozottan neveled semmi gond nem lesz, de már most kezd el! Nyugodtan rácsaphatsz az orrára, nem is szabad megengedni neki...fenyíteni néha igen is kell! Most még persze hogy nem szófogadó, idõ kell neki de kezd el mihamarabb...
Persze, hogy normális. De már elkezdheted tanítani, megnevelni. Ilyenkor szokták kb. elkezdeni 3 hónaposan.
Persze...csapkodd csak az orrát. Aztán ne csodálkozz, ha egy felemelt kéztõl megriad. Rászólsz, hogy nem! Megfogod a pofiját és leveszed.Legyen nálad egy kis rongy, valami rágni való, amit ilyenkor felajánlasz neki játékra.
Utolsó: Nem tudom milyen kutyád van, de érdekes módon nekem egyik kutyám se riad meg a felemelt kéztõl...kutyát nem lehet mindig szolongatni...ha csak mindent szép szóval, sosem fog tisztelni igazán. Fenyítés amióta kutya a világon van mûködik, és bevált módszer
Nem lehet tudni, milyen idegrendszerû a kérdezõ kutyája. Az orr a legérzékenyebb része a kutyának. Ha a gazda felemelt keze után sokszor jön a fájdalom, a kutya igyekszik elkerülni azt. Lehet, nem fog látványosan félni, de nagyon sok kutyát látok az iskolán, amelyik a kézemelésre, bármi miatt is történik, lesunyja a fülét és becsukja a szemét. A kutyát nem veréssel neveljük. A fenyítés nem egyenlõ az ütlegeléssel.

Mikor jöhet meg a menstruációm, ha a babám 14 hónapos, és reggel este szopik, esetleg éjszaka. Normális, ha még nem jött meg?

Legjobb válasz: A szomszédomnak is 14 hónapos a kislánya, de õ már csak este szopizik, s egy hónapja jött meg az anyukának.

A szomszédomnak is 14 hónapos a kislánya, de õ már csak este szopizik, s egy hónapja jött meg az anyukának.
Szia! Teljesen normális. Nagyon sok anyukának nem jön meg a menzesze egészen addig, amíg szoptat. Többek között nekem is a rákövetkezõ hónapban jött meg, hogy abbahagytam a szoptatást. Nagyon jó egészséget Nektek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!