Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha fiú mindig olyan szorulós (1 db)

Normális, ha egy fiú mindig olyan szorulós boxert hord?

Nem zavarja ?ket, ha éppen megmerevedik a péniszük és nem tud "fölállni", csak a saját testéhez szorítja a péniszt a gatya? Lesz ennek valamilyen következménye?

Legjobb válasz: Szerintem nem valami praktikus! (lány vagyok) Végülis elég rossz lehet, hogy nem kap szabad teret, és tényleg a saját szõrébe gabajodhat bele (ha van) ha meg nincs akkor az a rossz, mert bepállik. és a termékenységnek se tesz jót, mert nem tud szabadon lógni ott semmi aminek kéne.

Szerintem nem valami praktikus! (lány vagyok) Végülis elég rossz lehet, hogy nem kap szabad teret, és tényleg a saját szõrébe gabajodhat bele (ha van) ha meg nincs akkor az a rossz, mert bepállik. és a termékenységnek se tesz jót, mert nem tud szabadon lógni ott semmi aminek kéne.
Csak akkor zavar (egy idõ után), ha nem tud kb. irányba állni. Meg visszafelé, amikor begyûjti az összes szõrt, és feszül. A hatása idõszakos (nány órás vagy napos) csökkent termékenység. De ez a meleg miatt van, nem a szûk hely miatt.
Igen.
Normális. Én is ilyet hordok ha egyre gondolunk, rövid szára van, és tapad kb. De ez nem páncél, hogy ne arra menjen amerre a tartalma. Néha talán egy nagyon kicsivel melegebb mint egy fecske, de nem sokkal. A nagyobb gond, ha szar fajta, napközben kilazul a gumi a szárában és gyûrõdik. Az szar. ÉS hidd el, az smiképp sem kényelmes ha szabadon leng össze-vissza.
Sokkal kényelmesebb, mint a többi, nem mindíg elõny, ha csak úgy lengedezik. Márkásat és megfelelõ méretet kell venni.
A kérdező hozzászólása: értem. de ez nem gátolja a merevedést? vagy semmi ilyesmi következménye nem lesz? hallottam egy olyat, h aki mindig ilyet használ annak egy idõ után nem tud már olyan "jól" trmékenyíteni. vagy ilyesmi ^^
A kérdező hozzászólása: na ezt jól megofgalmaztam:D remélem értitek. bocsi
A kérdező hozzászólása: lol. megfogalmaztam*

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kizáró ok a kicsi farok? (Ez más mint a többi)

Lányok ti szakítanátok egy sráccal azért mert kicsi a farka?Vagy alapból össze sem jönnétek olyannal?(Lehet, teljesen jó pasi de az élet nem áldotta meg nagy bottal)

Vagy ez csak ilyen előítélet, hogy a kisfarkúak esélytelenek?

8

Mi az a petting?

Szégyen nemszégyen nemtudom xd
F

7

Miért nincsenek olyan lányok, akik bedobják magukat csúnya fiúk megmentéséért?

Lányok! Annyi pasival lefekszetek életetek során, legyen az külföldi, meg negyvenes biztonsági őr, meg gyros árus, meg tanársegéd... Miért nem fér bele, hogy közösségi, társadalmi alapon tartotok életetekben egy pár olyan hétvégét, amikor úgymond visszaadtok a férfitársadalomnak egy kicsit, jótékonysági alapon? Biztos van egy pohos, szemüveges, pattanásos, szűz srác valahol, aki egy életen át hálás lenne, ha végre ellőhetné az első, kis híján örökre beszáradva maradt patronját!

26

Hölgyek! Zavarna ha a pasinak ilyen lenne a pénisze?

Egy betegsegrol lenne szó.
A Pearly Penile Papules nevü ,amugy artalmatlan,csak esztetikai gondokat okozó betegsegről van szó.
Tehát ha kb igy nézne ki zavarnanak azok a kis pöttyök.?

9

Miért ennyire fontos manapság a farokméret és a pénztárcaméret a férfiakkal szemben? A nők miért szorulhatnak háttérbe, nekik miért elég kevesebbet felmutatniuk?

6

Lányok, van kedve valakinek a szexről, szexualitásról beszélgetni? 21/F

Írjatok! :)

7

Igaza van itt egy srácnak, hogy a fenékméret meghatározza meddig megy be a farok?

17

Legyőzhetőek az ösztönök?

Ha mondjuk valamiféle társadalmi elvárás miatt ellen kell állnunk saját belső késztetéseinknek. Az alap szexuális ösztönökre gondolok itt elsősorban.

10

Hidrogén orgazmus anál szexel? Hogy?

Hidrogén orgazmust tényleg nem csak zorbit szexel lehet elérni? Nektek volt már ilyen tapasztalatokat is várok köszi.

9

Fiuk, csak szerintem van mocsokul jo alakja a csajnak?

a href="http://www.youtube.com/watch?v=6_zchSVMeAE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=6_zchSVMeAE

21

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!