Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha fiú mindig olyan (2 db)

Normális, ha egy fiú mindig olyan szorulós boxert hord?

Nem zavarja ?ket, ha éppen megmerevedik a péniszük és nem tud "fölállni", csak a saját testéhez szorítja a péniszt a gatya? Lesz ennek valamilyen következménye?

Legjobb válasz: Szerintem nem valami praktikus! (lány vagyok) Végülis elég rossz lehet, hogy nem kap szabad teret, és tényleg a saját szõrébe gabajodhat bele (ha van) ha meg nincs akkor az a rossz, mert bepállik. és a termékenységnek se tesz jót, mert nem tud szabadon lógni ott semmi aminek kéne.

Szerintem nem valami praktikus! (lány vagyok) Végülis elég rossz lehet, hogy nem kap szabad teret, és tényleg a saját szõrébe gabajodhat bele (ha van) ha meg nincs akkor az a rossz, mert bepállik. és a termékenységnek se tesz jót, mert nem tud szabadon lógni ott semmi aminek kéne.
Csak akkor zavar (egy idõ után), ha nem tud kb. irányba állni. Meg visszafelé, amikor begyûjti az összes szõrt, és feszül. A hatása idõszakos (nány órás vagy napos) csökkent termékenység. De ez a meleg miatt van, nem a szûk hely miatt.
Igen.
Normális. Én is ilyet hordok ha egyre gondolunk, rövid szára van, és tapad kb. De ez nem páncél, hogy ne arra menjen amerre a tartalma. Néha talán egy nagyon kicsivel melegebb mint egy fecske, de nem sokkal. A nagyobb gond, ha szar fajta, napközben kilazul a gumi a szárában és gyûrõdik. Az szar. ÉS hidd el, az smiképp sem kényelmes ha szabadon leng össze-vissza.
Sokkal kényelmesebb, mint a többi, nem mindíg elõny, ha csak úgy lengedezik. Márkásat és megfelelõ méretet kell venni.
A kérdező hozzászólása: értem. de ez nem gátolja a merevedést? vagy semmi ilyesmi következménye nem lesz? hallottam egy olyat, h aki mindig ilyet használ annak egy idõ után nem tud már olyan "jól" trmékenyíteni. vagy ilyesmi ^^
A kérdező hozzászólása: na ezt jól megofgalmaztam:D remélem értitek. bocsi
A kérdező hozzászólása: lol. megfogalmaztam*

Mit gondoltok azokrol a lányokrol akik mindig feketét és szürkét hordanak de az arcuk hajuk teljesen normális, van olyan fiú akinek ezek tetszenek?

Legjobb válasz: Ha valakinek ez a stílusa és jól áll neki, akkor semmi gond azzal, ha feketét/szürkét hord.

Ha valakinek ez a stílusa és jól áll neki, akkor semmi gond azzal, ha feketét/szürkét hord.
Én ilyen vagyok, van barátom 2 éve, de egyébként az osztályban valaki mindennap "beszól" érte:D egyszer bementem rózsaszínben és az egész iskola engem figyelt egész nap:3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!