Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha fiú mindig (30 db)

Mit tehetne egy fiú, ha a külseje miatt egy lány sem akar tőle semmit sem, pedig ez a fiú is normális szenvedélyes szeretkezésekre és normális párkapcsolatra vágyik, mint minden ember?

Állandóan látok egymással csókolózó párokat én is szenvedélyes fiú vagyok, folyton arra vágyom, hogy egy lánnyal lehessek minden jóra nyitott vagyok, még szabadban is szexelnék stb. szóval vannak vágyaim, de a fránya küls?m miatt már nem is jöhet nekem össze semmi sem? Eddig egy csajt sikerült rávennem a szopásra szabadban, de ennyi az egész, mintha átkozva lennék, nem akar összejönni semmi sem azóta sem. Olyan nehéz egy lányt is találni, aki belemenne velem a dolgokba vagy akarna járni velem, mindig elutasítaank, már semmi önbizalmam sincs, csak a hülye vágyaim kínoznak, de leginkább egy normális kapcsolatnak örülnék, szerelem, szeretet, szexre vágyom.

Legjobb válasz: Vele vedd fel a kapcsolatot, o allitolag pasit nem talal maganak: http://www.kephost.com/view3.php?filename=1hewuu7rihj0q58kwk.. ;)

Vele vedd fel a kapcsolatot, o allitolag pasit nem talal maganak: http://www.kephost.com/view3.php?filename=1hewuu7rihj0q58kwk.. ;)
Mit tehetne? Befejezhetné ezt az óvodás kislányokat is megszégyenítõ nyávogást, és tehetne valamit a külsejéért. Habár, ahogy ezen az oldalon tapasztaltam, a külsejükre panaszkodó srácoknak sose a külsejükkel van a gond, mindig valami iszonyatos belsõ difijük van...
Ember! Ha ez érdekel csak akkor ott van a fizetõs lehetõség... Szerencse azért a lányok 90%-a még nem csak arra vágyik amire Te és hidd el nem a külsõddel van a probléma!
Te bolond is vagy meg sírós kislány. Mi lenne ha tennél a jó külsõért, és mi lenne ha kapcsolatot szeretnél a lánytól és nem rögtön nyilvános szopást?!
Változtass a külsõdön! Ha ez nem megy, legyél gazdag! Ha az se megy, menj hivatásoshoz! Más megoldás nincs, a belsõd nem fog érdekelni egy lányt sem.
"Változtass a külsõdön!" És ha mondjuk nem tud rajta változtatni? Mert csúnya az arca?... Nem olyan könnyû az, mint ahogy azt gondoljátok..
Mongyuk Az önbizalommmal van a gond Mert hisz ha te is igy gondolod Akkor ... De azt lehetne tenni pl. Hogy Jo fej leszel a csajokkal vagy ki kèred egy csajbaràtod vèlemènyèt hogy Miben kène vàltoztatnod ! :) De egy csaj rokon is meg teszi csa ne legyen elfogult.
#6 Tisztában vagyok vele, én se tudok. Azért folytattam utána.
Csapd ki a buszon

Normális az ha fiú vagyok és szeretek rendett tartani a dolgam között és szeretem ha tiszta körülöttem minden?

Legjobb válasz: Persze h normális csak ne légy rendmániás( mondjuk az sem feltétlenül baj) mert ezért piszkálhatnak a haverjaid. hidd el van ilyen

Persze h normális csak ne légy rendmániás( mondjuk az sem feltétlenül baj) mert ezért piszkálhatnak a haverjaid. hidd el van ilyen
Anyósok álma vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem, csak szeretem ha mindennek meg van a helye hogy mikor szükés van rá tudjam hogy hova kell nyulni.
Amíg át nem esel a ló másik oldalára addig ezzel semmi gond nincsen.
A kérdező hozzászólása: Utolsó ezt hogyan érted?

Szerintetek az normális ha egy fiúval már több mind fél éve írunk még nem taliztunk mert messze lakik és nem jött össze eddig. :/ ez normális?

de ő azt mondta vár rám és nem is volt azóta barátnője nekem nagyon teszik és neha olyan érzésem van mindha hiányozna:/nem tudom hogy van e ertelme hisz messze lakik de valamiért nagyon tetszik és vele szeretnék lenni...:$szerintetek komolyan gondolja? Lehetek szerelmes? Szinte már ojan.mindha eggyüt lennénk mindent megbeszélünk..stb...

Legjobb válasz: Végül is ez is egy formáj a kapcsolatnak. Nem akarlak elkeseríteni, de nem tudhatod biztosra, hogy nem volt senkije. Mert bevallom, hogy velem is volt már ilyen, szép volt, jó volt, de néha el-el kalandoztak a gondolataim más lányokról.

Végül is ez is egy formáj a kapcsolatnak. Nem akarlak elkeseríteni, de nem tudhatod biztosra, hogy nem volt senkije. Mert bevallom, hogy velem is volt már ilyen, szép volt, jó volt, de néha el-el kalandoztak a gondolataim más lányokról.
tudod kislányom, ezt hívják távkapcsolatnak...de több mint fél év után égne a pofámon a bõr ha otthon ülnék miközben egy nõ csak rám vár valahol...
Keress olyat aki aközelben él és rendszeresen megrak. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) igen ezt én is tudom...:/
Lehetsz :-) en tavkapcsolatban elek mi 4 honap utan talalkoztunk a baratommal addig skype es facebook, most ha szerencsenk van 5-6 havonta tudunk talalkozni 1 het es 1, 5 honap kozotti idoszakokra :-) Szerintem komolyan gndolja magambol indulok ki mi mar 19 honapja egyutt vagyunk :-) 16, 5/L

Az normális ha sokat gondolok szexre és sokszor kívánom 1 nap lány létemre? (kb annyit mint egy fiú) Csak azért kérdezem mert a környezetemben lévő lányok nem ilyenek és kezdem azt hinni hogy lehet hogy gond van velem. :/ 19. L

Legjobb válasz: Nincs veled gond. A környezetedben lévõk is valszeg kívánják, csak nem verik nagy dobra... Ha meg nem, inkább velük van a gond, mint veled... :) No para!

Nincs veled gond. A környezetedben lévõk is valszeg kívánják, csak nem verik nagy dobra... Ha meg nem, inkább velük van a gond, mint veled... :) No para!
En is ilyen vagyok. Udv a klubban:) 18/L
egyáltalán nem vagy nimfomán, és többiek se! :-) természetes, ha valaki kívánja a szexet, és vérmérséklete szerint van aki egész nap csak szeretkezne/dugna... van aki napszakfüggõ, van aki meg alkalom :-)
Normális. Mi simán megvitatjuk ezt, sõt, pornót is nézünk olykor. Ja, és ettõl nem leszünk k.rvák: 6-an vagyunk, ebbõl 5-en pedig komoly kapcsolatban vagyunk egy, vagy több éve.
Mennyi ninfómán csaj van itt, , csak én nem ismerek ilyeneket, asszem..
Minden no ilyen, csak a hosszu ido alatt kialakult noi tarsadalom normaiba nem fer bele az, hogy ilyenekrol beszeljetek!
én is bírnám többször is xD a többi fiú is = fõnyeremény vagy, de lehet bnõid is ilyenek csak tagadják xD f18
nem vagy egyedül nyugi :D L
Szerintem meg a lányok nagy többsége ilyen, pusztán õk sem beszélnek róla.Nincs veled semmi gond, a párod örülhet, feltéve ha õ meg nem halvérû.
Az, hogy a környezetedben a lányok nem mondják, meg ha felkerül a téma, hevesen ellenzik, nem jelenti azt, hogy nem ugyanúgy kívánják. Csak tagadják meg jól titkolják:D Amúgy igen, normális.
mit nem adnek egy ien csajert 19f

Normális, ha egy fiú szinte minden alkalommal felizgul rám?

Legjobb válasz: Az attól függ milyen alkalommal, minden alkalommal mikor pofánvágod, Vagy minden alkalommal, amikor rámászol? - ilyenkor igen

Az attól függ milyen alkalommal, minden alkalommal mikor pofánvágod, Vagy minden alkalommal, amikor rámászol? - ilyenkor igen
Igen.
Ha 20 év alatti akkor normális. Honnan tudod?
A kérdező hozzászólása: neki elég annyi h rámnéz... amúgy õ utalt rá...és mondta is és amúgy meg már 20 éves :o

Normális, ha egy fiú mindig olyan szorulós boxert hord?

Nem zavarja ?ket, ha éppen megmerevedik a péniszük és nem tud "fölállni", csak a saját testéhez szorítja a péniszt a gatya? Lesz ennek valamilyen következménye?

Legjobb válasz: Szerintem nem valami praktikus! (lány vagyok) Végülis elég rossz lehet, hogy nem kap szabad teret, és tényleg a saját szõrébe gabajodhat bele (ha van) ha meg nincs akkor az a rossz, mert bepállik. és a termékenységnek se tesz jót, mert nem tud szabadon lógni ott semmi aminek kéne.

Szerintem nem valami praktikus! (lány vagyok) Végülis elég rossz lehet, hogy nem kap szabad teret, és tényleg a saját szõrébe gabajodhat bele (ha van) ha meg nincs akkor az a rossz, mert bepállik. és a termékenységnek se tesz jót, mert nem tud szabadon lógni ott semmi aminek kéne.
Csak akkor zavar (egy idõ után), ha nem tud kb. irányba állni. Meg visszafelé, amikor begyûjti az összes szõrt, és feszül. A hatása idõszakos (nány órás vagy napos) csökkent termékenység. De ez a meleg miatt van, nem a szûk hely miatt.
Igen.
Normális. Én is ilyet hordok ha egyre gondolunk, rövid szára van, és tapad kb. De ez nem páncél, hogy ne arra menjen amerre a tartalma. Néha talán egy nagyon kicsivel melegebb mint egy fecske, de nem sokkal. A nagyobb gond, ha szar fajta, napközben kilazul a gumi a szárában és gyûrõdik. Az szar. ÉS hidd el, az smiképp sem kényelmes ha szabadon leng össze-vissza.
Sokkal kényelmesebb, mint a többi, nem mindíg elõny, ha csak úgy lengedezik. Márkásat és megfelelõ méretet kell venni.
A kérdező hozzászólása: értem. de ez nem gátolja a merevedést? vagy semmi ilyesmi következménye nem lesz? hallottam egy olyat, h aki mindig ilyet használ annak egy idõ után nem tud már olyan "jól" trmékenyíteni. vagy ilyesmi ^^
A kérdező hozzászólása: na ezt jól megofgalmaztam:D remélem értitek. bocsi
A kérdező hozzászólása: lol. megfogalmaztam*

Normális ha mindig más fiúval álmodok?

17/L Mindig azt álmodok, hogy csókolózok, de mindig más fiúval és lefekszek vele és néha kiverem neki.

Legjobb válasz: Igen.

Igen.

Normális, ha eddig majdnem minden fiúba beleszerettem, akivel álmodtam?

Nálatok volt ilyen? Vagy hogy kezdődött?

Legjobb válasz: Nálam egy rövid, illetve hosszabb beszélgetéssel kezdõdött. És igen, volt ilyen. Azóta se tudom kiverni a fejembõl az álmokat. Volt, hogy ugyanarról a személyrõl többször is álmodtam. KÉRDEZÕ SIRJUNK EGYMÁS VÁLLÁN :'(

Nálam egy rövid, illetve hosszabb beszélgetéssel kezdõdött. És igen, volt ilyen. Azóta se tudom kiverni a fejembõl az álmokat. Volt, hogy ugyanarról a személyrõl többször is álmodtam. KÉRDEZÕ SIRJUNK EGYMÁS VÁLLÁN :'(
korod :D ja nekem csak olyan volt hogy a fodrászba szeretem bele aki ép utoljára vágta a hajam XD
Nem lettem szerelmes egybe se, mert álmodtam róla.
Az elsõ válaszolónak: Mit számít, hogy mennyi a kora? -.-
Ja és amúgy én már szerelmes voltam azokba a lányokba akikrõl álmodtam.

Szerintetek normális ha egy 25 éves fiú még mindig ott tart, hogy az egyetlen szórakozása a számítógépes illetve xbox játék?

Szinte csak erről tud beszélni ha az x..y..z játék olyan szemét h a játék grafikán nem javítottak meg stb... Semmi más téma nincs...

Legjobb válasz: Ez gáz. Kissé vissza van maradva szegényke.

Ez gáz. Kissé vissza van maradva szegényke.
Szerintem nem gáz. Ha neki ez a szórakozás, miért baj? Másnak meg más.
Még vagy már? Volt fõnököm mondta, hogy 30 év házasság és két gyerek után, már csak a foci az egyetlen örömforrás az életében. Lehet, hogy a srácnál is valami hasonló a helyzet.
Hát elég furcsa.. Kockácska... Nekem oszt beszélhetne róla, üres képernyõre találna a fejemben :D nem értenék belõle semmit :D
Sok felnõtt férfinál tapasztalom, hogy egy játékba óvodás szinten bele tudja élni magát.Szóval a jelenség nem egyedi.Viszont az már gáz, ha a srác függõ, és a szabadidejét csak ilyesmivel tölti ki, nincs mellette magánélete, vagy egyéb elfoglaltsága.Gondolom nincs sem párkapcsolata, sem barátai.
Inkább az a gáz, hogy 25 éves és még fiú.
Én nõvérem is ilyen csak 27 éves. Számomra nem nem normális az ilyen semmilyen élet. De hozzám korrektül áll, ha nem is érdekli de meghallgatja a bajaim, beszélgetünk sokat, már csak ritkán próbál belecsalogatni a játékokba, látom, hogy elvan, sokat mosolyog, elégedett, akkor neki megfelel. Anyu kedvéért kéthetente bepróbálkozom nála közös programokkal, példabeszéddel, ötletekkel, aztán békén hagyom mert õ se piszkál.
Sziasztok! Mint írtad, szinte csak errõl beszél, ez azt jelenti, hogy azért más témában is otthon lehet a srác :) A játék is egyfajta szórakozás, amit lehet szeretni, mint akármi mást is, nem vagyunk egyformák, nem kell ebbõl nagy ügyet csinálni, nem is értem miért kérdezed ezt tõlünk, csak nem akarsz valamit a sráctól, és [email protected] rád?
Szerintem egyáltalán nem gáz. Nyilván ha nincs semmi más az életében, hát az probléma, de nem konkrétan az miatt, hogy játszik. Ismerek olyan lányt, akinek CSAK a kondizás meg a shoppingolás körül forog minden egyes gondolata. Na az pont ugyan olyan gáz. Másrészt én is el tudok dumálni azokról a dolgokról, amik érdekelnek, legyen az egy tv sorozat zenéje, vagy az új süthetõ gyurma, amit a hobbiboltban vettem.
"Pont ezért használtam a fiú jelzõt, mert egy 25 éves férfinek nem az a legnagyobb gondja h milyen a grafika." Én 25 éves lány vagyok, és észreveszem, ha jó vagy rossz egy játékban a grafika. Hogy ezzel mi bajod van...
A kérdező hozzászólása: Pont ezért használtam a fiú jelzõt, mert egy 25 éves férfinek nem az a legnagyobb gondja h milyen a grafika. Meg hogy úristen elfogyott a játék a boltba most mi lesz...
Szerintem se gáz. Én is szoktam kockulni, van amikor 2 napon keresztül, de mellette van magánéletem, járok sportolni, és haverokal szórakozni. De ha nagyon zavar hogy kockul akkor mond meg neki hagyja a játékokat és vidd el szórakozni vagy valamit találj ki amivel lefoglalhatód. :)
A kérdező hozzászólása: Haha.... Semmit se akarok tõle... Csodás párkapcsolatban élek :) A srác a kedvesem barátja

Mennyire normális, ha engem már a szép lányok nem hatnak meg, mint a legtöbb fiút?

Úgy értem, hogy ha meglátok egy szép lányt nekem már semmi jó nem jut eszembe róla, úgy érzem ? is csak egy felszínes, buta, elkényeztetett, utálatos, undok lény csak. Míg haveromék hülyének néznek, amiért én nem csak a küls?t nézem, s?t olyan lányok is tetszenek nekem, akikre ?k rá sem tudnak nézni. Nem hiszik el, hogy nekem tényleg bejönnek az olyan kis egyszer? lányok is, nem kell nekem nagy csöcs, nagy fenék. Számomra elég, ha arcra megfog egy lányban valami és nincs elhízva. Aztán a jellem sokkal fontosabb ezután. A túl szép lányok meg szerintem romlottak jellemre, szóval felesleges is lenne velük foglalkozni, nekem legalábbis mindig csak a rossz dolgok jutnak eszembe a szép lányokról, lehetséges azért, mert már volt pár rossz tapasztaltom a túlságosan is szép lányokkal. Szerencsére nekem elég sok lány bejön, az arc fontosabb, minta tökéletes test. De ezeknél is fontosabb a jellem. Csak hát olyan lányt sem találok, aki nekem megfelelne jellemre, küls?re bezzeg rengeteg van, de jellemre úgy érzem, hogy sosem találom meg az igazit.

Legjobb válasz: Egyértelmûen a rossz tapasztalatok miatt van ez. De ugye kinek mi számít szépnek, ez szubjektív, nincs ezzel gond.

Egyértelmûen a rossz tapasztalatok miatt van ez. De ugye kinek mi számít szépnek, ez szubjektív, nincs ezzel gond.
Sok csalódás ért tõlük.
"meglátok egy szép lányt nekem már semmi jó nem jut eszembe róla" ... ez a felszínesség, és ebbõl te csak a külsõt nézed. Léteznek szép lányok, akik kedvesek, aranyosak. Nem kellene általánosítani.
Normális mert b assza a csõröd hogy TE nem kellesz nekik.
hogy felszínes vagy. csak külsõt látod, tipikus pasi.
Egyrészt rázz kezet a haverodékkal, mert õk tudják, hogy egy punci mire kell! Nem érzelgõsködnek, helyén kezelik a nõket. Te túlliheget, túlérzelmeskeded. De! mivel azt írod ezek nem érdekelnek, kifejezetten az uncsi és rusnya lányokra vagy specializálódva, és ettõl te jól is érzed ezekszerint magad! akko mi a gond? Élj úgy ahogy tudsz, lehetõségeidhez mérten. Semmi gond azzal, hogy te is megtaláltad a hozzád való! nõket. Mert itt csak errõl van szó. Mindenki találja meg a magához színvonalban, és egyéb kirtériumok szerint való nõket. Te megtetted, akkor meg örülj neki.
Teljesen normális. Mármint az, ha nem esel hasra attól, hogy egy lány szép. Egy jó, tartós, megbízható kapcsolat kialakításához nem ez az elsõdleges szempont. Azaz nem baj (sõt nagyon jó) ha egy lány szép, de ennél sokkal több dolog kell egy kapcsolathoz.
Csúnya lány is lehet éppoly romlott jellemre.
ez azt jelenti, hogy kezdesz homokos lenni amúgy meg mi ez a baromság, hogy a szép lányok romlottak jellemre?a csúnya lányok között is bõven van romlott, sõt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!