Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha félek a motorozástól (1 db)

Normális, ha kicsit félek a motorozástól?

Évek óta van jogsim, régebben vezettem is, de nem olyan nagyon sokat, hogy marha nagy rutinom lett volna, de azért mégis... most újra motort szeretnék venni, de azért van bennem para rendesen... ez ugye normális és nem lehet elfelejteni a vezetést?

Legjobb válasz: Köszi, nem is egy ninja, de nagymotor. Már megvan, kis para az elején, de úgy érzem nem lesz gáz :) Tényleg olyan azt hiszem, mint a bringázás :) Csak bele kell jönni újra :) köszi :)

A kérdező hozzászólása: Köszi, nem is egy ninja, de nagymotor. Már megvan, kis para az elején, de úgy érzem nem lesz gáz :) Tényleg olyan azt hiszem, mint a bringázás :) Csak bele kell jönni újra :) köszi :)
hát azt mondják olyan mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni. Szerintem a rutintalanság miatt félsz. Ha kismotorral mész, szerintem ne félj gyorsan belejössz. Nagy motor persze más...
Mondjuk majd azért ne egy hajabusán kezd el újra. De tök normális, majd belejössz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Dunaújvárosból Dunavecsére biciklivel?

Van rá mód hogy elkerüljem a 6-os utat?

6

Csepelnek milyen hely? Milyen a tömegközlekedése? Mennyire van ellátva boltokkal, étkezési lehetőséggel? Milyen a közbiztonsága?

10

60/4 es simson henger, tuning hengerfej, karbi tuning, tirisztoros gyujtás, tervezett rezo. Hosszu 4es válto. Mennyit menne?

Mennyit menne? Hány LE lenne? Köszönöm

4

Mi volt a legmelegebb helyzet, ami vezetés közben történt veled?

10

A Római-parton a folyó melletti keskeny úton (sétányon? ) hol van kitéve tábla, vagy jelzés, hogy az kizárólag bicikli út?

Hétvégén arra mentünk egy kicsit gyalog és kaotikus volt! A biciklisek közölték, hogy ez bizony csak BICIKLI ÚT!

3

A budapesti nyolcadik kerületi Diószeghy utcáról információk, történetek, személyes élmények?

Egy egyetemi tanulmányhoz gy?jtök anyagot, kérek mindenkit, aki tud, segítsen nekem!!!

3

Miért nincs sok autósnak esze?

Miért nincs sok kerékpárosnak esze? – kérdezi valaki. Leírja, a világítás filléres cucc, nélküle életveszélyben van. És teljesen egyet is értek vele.

17

Lejtös helyen hogy. Induljak el a lámpánál hogy ne guruljak vissza, vagy ne fulladjak le?

7

Tegnap volt egy kis bakink, lesz következménye?

Ismeretlen városban, sötétben, es?ben egy parkolóból hajtottunk ki, ott, ahol behajtottunk-mivel nem láttunk más kijáratot. Körben összevissza bokrok, tényleg nem látszott semmi, jelölve se volt. Rövidesen kiderült, hogy márpedig van valahol eldugva, mivel csak szemben jöttek autók, és elég szúkösen fértünk el, azaz arra nem lett volna szabad mennünk...de már a végén voltunk. A f?útra kiérve pedig a párom átment a záróvonalon is, hogy irányba álljon. A parkolós véletlen volt, na de itt már üvöltöttem vele...vélemények, kapunk ezért valamit?

10

Most az ilyesmit miért kell így bejelenteni?

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2012/09/13/igazoltatjak_a_f..

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!