Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha félek a motorozástól (1 db)

Normális, ha kicsit félek a motorozástól?

Évek óta van jogsim, régebben vezettem is, de nem olyan nagyon sokat, hogy marha nagy rutinom lett volna, de azért mégis... most újra motort szeretnék venni, de azért van bennem para rendesen... ez ugye normális és nem lehet elfelejteni a vezetést?

Legjobb válasz: Köszi, nem is egy ninja, de nagymotor. Már megvan, kis para az elején, de úgy érzem nem lesz gáz :) Tényleg olyan azt hiszem, mint a bringázás :) Csak bele kell jönni újra :) köszi :)

A kérdező hozzászólása: Köszi, nem is egy ninja, de nagymotor. Már megvan, kis para az elején, de úgy érzem nem lesz gáz :) Tényleg olyan azt hiszem, mint a bringázás :) Csak bele kell jönni újra :) köszi :)
hát azt mondják olyan mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni. Szerintem a rutintalanság miatt félsz. Ha kismotorral mész, szerintem ne félj gyorsan belejössz. Nagy motor persze más...
Mondjuk majd azért ne egy hajabusán kezd el újra. De tök normális, majd belejössz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Büntetnek a sárga lámpán való áthajtásért?

Áthajtottam egy sárga lámpán épp az m3-ról a ligetbe vezető szakaszon ahol ha jól tudom vannak ilyen figyelő lámpák hogy ki megy át a piroson. Mikor átváltott sárgára márcsak erőteljes fékezéssel tudtam volnaa megállni éppen viszont akkor váltott pirosra mikor túlértem a lámpán. Ezt rögzítik ezek a kamerák?

6

Mi történik, ha vonaton lesz valaki rosszul?

Sajnos gyakran vagyok kénytelen vonaton utazni, és a múltkor hallottam egy amolyan rémtörténetet egy hölgytől. Egy külföldi utas lett rosszul az egyik magyar vonaton, gyakorlatilag semmi és senki nem volt a vonaton aki tudott volna rajta segíteni, a vasutasok gyakorlatilag csak röhögtek a haldokló szerencsétlenen. Abban most nem vagyok biztos, hogy van-e elsősegély doboz a kocsikon, de talán nem megfontolatlanság kijelenteni, hogy a személyzetnek valószínűleg gőze sincs arról, miképp kéne segíteni, ha baj van. A semmi közepére ugye nem tud kijönni értem a mentő, esetleg a legközelebbi állomáson raknak ki, ami 15-20 perc is lehet. Szóval mi történik, ha mondjuk vonaton lesz szívrohamom? Autóban vagy buszon utasként azért túlélhetőbbnek hangzik a dolog, mint vonaton...

7

Szerbiában megállitott a rendőr és szondáztatott 0. 00% lett majd közölte, 100km/h-al mentem a megengedett 80km/h helyett, felirta az adataim (egy könyvbe) majd közölte, hogy lassaban vezessek! Várható büntetés vagy azt helyszinen kiállitotta volna?

6

Van értelme szabályosan közlekedni? !

"Csak" ma, "csak" kétszer álltam meg a zebra előtt, a külső sávban, hogy a gyalogost átengedjem. A belső sávban közlekedő autók közül, az első alkalommal majdnem nem állt meg, a másodiknál pedig meg sem állt az autó, úgy, hogy a zebrán áthaladó biciklis első kerekének nekiment, ráadásul tovább is ment, mintha mi sem történt volna!!! Én meg azóta is gyötrődöm, hogy én sodortam veszélybe valakit, azzal, hogy szabályosan közlekedtem, és elsőbbséget adtam a gyalogosnak. Hogy lehet ennyi paraszt az utakon???!!!!

13

Addig nem igazi autós egy autós, amíg legalább neki nem tolat valaminek?

Ha a "Addig nem motoros senki, amíg nem taknyolt el motorral"-t vesszük alapon, addig nem autós senki, amíg legalább neki nem tolatott semminek? :D

4

Tényleg van aki, ha megijed, a fék helyett a gázt nyomja?

Az ilyen hogy kapott jogsit?

7

Jobbra kanyarodó sávban a mögöttem haladó gépkocsi elkezd előzni erőszakosan, annak ellenére, hogy kitettem balra az indexet, sávváltás céljából. Elsőbbsége van-e neki, vagy csak agresszív stílusban vezet?

6

Miért nincs több telepített traffipax?

Rendőrség nemrég beszerzett egy halom új traffipaxot, mind mobil. Ezek egyértelműen pénzbeszedés céljából lesznek működtetve, mert nem képesek ösztönözni az autósokat lassú haladásra.
Ellenben a telepített traffipaxal. Köztudott volt, hogy az új Megyeri hídon végig telepített sebességmérők vannak, szinte senki nem lépte át az ott megengedett 80-at.
Ugyanez a helyzet minden telepített traffival.

8

Általában, . Ha valaki gyorsan megy egy úton, és félre rántja a kormányt, előbb lemegy az útról, vagy borul fel a kocsi?

Sima egyszerű átlagos út, nem ilyen 6 sáv széles. 1-1 sáv.
Ha valaki megy egy átlag autóval, ől opel corsa, és megy olyan kb 90-100 al lakott területen kívűl, és egy biciglis bekacsázik elé, vagy egy vad kimegy elé, és elrántja a kormányt balra, felbordulna, vagy előbb repeszt be a kocsi a szántásba, erdőbe?

4

Tényleg nincs olyan ember, aki évek, akár évtizedek óta vzeet minden nap, és ne rontott volna el még semmit?

Azt mondják, bármennyire is profin vezet valaki, bármennyire is jó a reakcióideje, bármennyire is odafigyel, mindenre nem lehet oda figyelni.
És azt hallottam, olyan nincs, hogy valaki amióta meg van a jogsija, tehát egyedül vezet, nap mint nap sokat, ne bénázott volna még el valamit.

Ezt az oktatóm mondta. Azt mondta még a profi autóversenyzők, akik több száz, ezer versenyt megnyertek, azok is elbénázhatják a parkolást, tolatást, vagy bármit.
Azt mondta, Itt van ő lassan nyugdíjba megy, amint betöltötte azt az életkort, megszerezte a jogsti, teherautót vezetett évekig, taxizott, és most évek óta vezetni tanít, mégis tavaly bele tolatott az árokba...

Igaz ez?
Nem hiszem! Tuti van olyan ember, aki levezet több év, évtized alatt több 100 ezer km, millió kmt, és még sose rontott el semmit, parkolást, tolatást, elsőbbség adást, beállást...
Vagy ilyen tényleg nincs? Higyjek inkább az oktatónak?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!