Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha erzek, hogy felall (2 db)

Normális, ha buszkeseget erzek, hogy felall a pasinak vagy csak en vagyok ilyen beteg?

Meg nem fekudtem le egy fiuval sem, de amikor a baratommal vagyok, es csokolozunk, valamiert mindig erdekel az, hogy felall e neki es ha igen akkor mennyire, mintha verseny lenne, es azt akarom, hogy erezze , hogy megbolondul de a vegen nem kap meg.

Legjobb válasz: Normális, persze. A nõk imádnak egy kicsit játszadozni, és persze ezt egy normális férfi élvezi is. Van hogy társaságban húzom egy kicsit a páromat, titokban jól megfogdosom, a fülébe súgom, hogy nagyon kívánom.....Ilyenkor már alig várja, hogy otthon legyünk és akkor végre "széttéphet". Szerintem se csináld azt, hogy végül nem kap meg, abban semmi jó sincs? Azzal, hogy húzod, de is hangulatot kapsz...akkor meg hogy bírsz nemet mondani? Petranova

Normális, persze. A nõk imádnak egy kicsit játszadozni, és persze ezt egy normális férfi élvezi is. Van hogy társaságban húzom egy kicsit a páromat, titokban jól megfogdosom, a fülébe súgom, hogy nagyon kívánom.....Ilyenkor már alig várja, hogy otthon legyünk és akkor végre "széttéphet". Szerintem se csináld azt, hogy végül nem kap meg, abban semmi jó sincs? Azzal, hogy húzod, de is hangulatot kapsz...akkor meg hogy bírsz nemet mondani? Petranova
Normálisnak normális. Csak kaphatna is valami kis kényeztetést. Mert hidd el, csak ugy hülyíteni... hááát nem éppen tesz jót egy kapcsolatnak. Én is szoktam kicsit játszadozni vele, amikor olyan helyen vagyunk ahol nemlehet. Vagy lehet, csak játszok vele egy kicsit. De utánna megkapjuk a kellõ élvezetet, ami nagyon szupi. Ha nemakarod elveszteni a szüzességed, de már fogdosod, hogy merev e akor akár orálisan kaphaj valami kis finomat..:)
Szerintem a nõi hiúságunknak ez nagyon jó adag vitamin. :) Én akkor vagyok magamra nagyon büszke, mikor a férjemnek már attól is feláll, hogy csak simogat és közben tervbe veszi gondolatban az együttlétet. Jó egy kicsit idegelni õket, de azért van különbség, hogy az én férjem pl tudja, hogy utána úgyis megkap. Kicsit vigyázz a barátoddal, nehogy megelégelje, ha sokszor kielégületlen marad. Mindenesetre legyél magadra büszke, biztos szeret és jól nézel ki, ha így reagál rád. Csak így tovább!
Ja meg mellesleg a pasikat nagyon idegesíti ha egy lány ilyen, ha sokszor játszod el ezt vele akkor megfogja unni és kifog dobni. 3haveromnak volt ilyen bnõje, mindegyik dobta a csaját, mert a csaj szopatta az agyát. Gyerekes viselkedés. Hány éves vagy?
Ez nem baj, csak az ilyen lányt hívják szûzkurvának.
Én is ilyen vagyok!:D Bár én már nem vagyok szûz, sokaszor "húzom" a pasimat azzal h felizgatom aztán mikor már nem bir magával, akkor azt mondom h majd késõbb...jó látni h ilyenkor milyen vágy ég benne...:) Nem tudom, én is élvezem ha felizgul rám...és néha ez elég is...persze õ olyenkor ki van akadva h mért kellett ezt csinálnom vele ha nem kap +!
normális, de szegény!!!!!képzeld magad a helyébe!!te mit szolnál hozzá?!
Fiú vagyok. Hát egy kicsit idegesítö. A barátnöm csinálta velem. 2-szer de volt rá akkor oka. De mostanában nem mert utána télleg nem tudja mondani hogy most ne. És megkapja a magáét ha már "felhúzott". Néhány elmegy de ne sokszor energizer22
lehet hogy a nok ezt elvezik, es parszor elmegy, de azt ne felejtsek el, hogy egy ferfit ha felizgatnak, es aztan nemkap semmit, az k*rvaszar. kerdeztem mar lanyokat, azt nyilatkoztak, hogy nekik ez nem egy nagy dolog, ha kicsit jatszadoznak veluk, de vegulis nemlesz semmi. ezt nehezen tudom felfogni, minden esetre erre a ferfiak sokkal erzekenyebbek.
nyugodtan lehet csiklóorgazmusod :)
Az én barátosném is beindul a nacin keresztül. Emlékszem elöször mikor az ölembe ült észre sem vettem, hogy elment, kicsit cselesen csinálta. Én is nagyon beindulok amikor látom, hogy orgazmusa van.
Persze hgy normális :)
Hát ha nadrágon keresztül neki feláll, akkor én nem igen tudom megállni, hogy ne "kapjam el a grabancát" :-)
sõt, velem még olyan is elõfordult, h a párom csókja annyira beindított, h kettõt mozdultam, és kész voltam. :) Ez orgazmus. :) (23/L)
Szerintem meg az lenne jobb, hogy ezt a nadrágos témát hagyjátok a francba. Vetkezzetek le és alaposan nyaljon ki a srác utána elégítsd ki te is õt, ne maradjon parlagon. Na az lesz a jó. Nem ez a nadrágon keresztül dörzsölõdés. Sok sikert.
Igen, normális:) Nekem is volt ilyen... csinálhatsz olyant is hogy ráülsz és lovagolni kezdesz rajta, elõre-hátra csúszkálsz rajta. persze csak úgy, hogy megkérdezed h fáj-e neki... Nálam bevált, nagyon élvezte. (szûz vagyok és 15 a pasim 17 és már nem szûz)
A kérdező hozzászólása: Meg ha állunk és kicsit feljebb húzódok, hogy érezzem, már akkor...
A kérdező hozzászólása: Annyira élvezem... *-*
A kérdező hozzászólása: Korán van még nekem ehhez. Nem vagyok felkészülve, és fiatal vagyok hozzá...
21:56 ne mondj ilyen gusztustalanságokat ....
Miért lenne ez gusztustalan? Pettingnek, elõjátéknak hívják.
persze, de mindennek megvan az ideje, s attól hogy te mondjuk 14 évesen csináltad, nem jelenti azt, hogy akkor van itt az ideje.
Az én kedvesem a Bornaival csinálta.Mert õ gazdagabb és õa gazdag pucut szereti.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!