Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha ember (155 db)

Az normális ha egynél több emberbe vagyok szerelmes?

Legjobb válasz: Sztem szerelmes nem vagy mert a szerelem az más inkább több embert szeretsz vagy kedvelsz egyszerre és nem toom hány éves vagy de ha ilyen tini akkor igen de am se nagy gond és normális az ember nem irányítja a szeretetét ez csak úgy jön :)

Sztem szerelmes nem vagy mert a szerelem az más inkább több embert szeretsz vagy kedvelsz egyszerre és nem toom hány éves vagy de ha ilyen tini akkor igen de am se nagy gond és normális az ember nem irányítja a szeretetét ez csak úgy jön :)
nem tudom hányat értesz "több" alatt, de azt választ aki után már nem "szerelmesedtél" bele másba ;) nekem is több fiú tetszik de nem vagyok beléjük szerelmes.de bármi lehet.. :) 15/L
Kamaszként még úgy gondoltam, hogy ez lehetséges. Felnõttként már azt mondom, hogy nem. Egyikbe sem vagy szerelmes, maximum nagyon tetszenek és rajongsz értük. Fiatalon én is összetévesztettem a szerelemmel. Majd kinövöd.
több? én egyszer voltam úgy, hogy 2 pasit szerettem vagyis 2 pasim volt és nagyon rossz választani mert mindkettõt szerettem lehet nem egyformán de attól még szerettem.
Normális, csak éppen nem vagy szerelmes egyikbe sem.
Írd le hogy definiálod a szerelmet és megmondom.
fiúként elképzelhetõ

Akik jók bioszból! 1. ) Egy házaspárból a férfi vérzékeny. A gyerekük milyen lehet? 2. ) Lehet e 2 normális pigmentáltságú embernek albínó gyermeke? Ha igen, mekkora az esély rá?

Legjobb válasz: 1.Vérzékenység: X-kromoszómához kapcsoltan öröklõdik recesszíven 2 eset áll fenn: vérzékeny férfi jelölése:X'Y elsõ, ha a nõ egészséges akkor: XX (keresztezve) X'Y lesz: X'X, XY, X'X, XY ekkor a lányok 50%ban hordozók, a fiúk egészségesek ha a nõ hordozó: X'X keresztezve X'Y lesz: X'X', X'Y, X'X, XY szóval 25%ban lesz beteg lány, beteg fiú, 25%-ban lesz hordozó lány, és 25%-ban lesz egészséges fiú 2. Albinizmus: testikromoszómához kapcsoltan öröklõdik recesszíven szintén A két normális pigmentáltságú szülõ lehet: AAxAA ebben az esetben nem lehet albinó gyerekük lehet csak az egyik hordozó: Aa x AA ekkor sem lehet Ha mindketten hordozók: Aa x Aa AA,Aa,Aa,aa akkor 25% eséllyel lehet albinó gyerekük, 75%-ban normális pigmentáltságúak lesznek noha hordozzák valamennyien a recesszív a-t

1.Vérzékenység: X-kromoszómához kapcsoltan öröklõdik recesszíven 2 eset áll fenn: vérzékeny férfi jelölése:X'Y elsõ, ha a nõ egészséges akkor: XX (keresztezve) X'Y lesz: X'X, XY, X'X, XY ekkor a lányok 50%ban hordozók, a fiúk egészségesek ha a nõ hordozó: X'X keresztezve X'Y lesz: X'X', X'Y, X'X, XY szóval 25%ban lesz beteg lány, beteg fiú, 25%-ban lesz hordozó lány, és 25%-ban lesz egészséges fiú 2. Albinizmus: testikromoszómához kapcsoltan öröklõdik recesszíven szintén A két normális pigmentáltságú szülõ lehet: AAxAA ebben az esetben nem lehet albinó gyerekük lehet csak az egyik hordozó: Aa x AA ekkor sem lehet Ha mindketten hordozók: Aa x Aa AA, Aa, Aa, aa akkor 25% eséllyel lehet albinó gyerekük, 75%-ban normális pigmentáltságúak lesznek noha hordozzák valamennyien a recesszív a-t
1 vérzékeny is, meg nem is 2 igen, lehet a géneket nem csak a szülõktõl, hanem sokadik felmenõig örökölhetjük
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)

Féléve volt keresztszalag mûtétem egész jónak érzem a lábam, tapasztalt emberek tudnának segíteni, az normális ha még mindig kicsit jobban be van dagadva mint a nem mûtött lábam?

Legjobb válasz: Ha még csak fél éve mûtötték akkor teljesen normális, ídõ kell neki, nekem már hat éve mûtötték és kellett neki olyan egy, másfél éve amire "normális" lett.

Ha még csak fél éve mûtötték akkor teljesen normális, ídõ kell neki, nekem már hat éve mûtötték és kellett neki olyan egy, másfél éve amire "normális" lett.

Az normális ha örülök az emberek balszerencséjének?

Például ha a TV-ben látom(akár hírek, akár film), hogy xy meghalt, akkor önkéntlenül is elmosolyodok, vagy mikor nemrégiben volt, hogy a lovasfutamon az egyik embert fejbe rúgta a ló, hangosan felröhögtem és a kivégzéseken is inkább szórakozok, boldognak érzem magam. A szüleim persze mindig leszólnak, hogy ez nem szép dolog, pedig én nem érzem rossznak. Persze, tudom, hogy gonosz dolog, de ett?l én most gonosz vagyok?

Legjobb válasz: Attól nekem is felmegy a pumpa, ha cigányok AKÁRKIT megvernek, mert õk alsóbbrendû lények és ilyenhez nincs joguk. De ha az megy a híradóban, hogy autóbalesetben meghalt/sérült xy, akkor inkább mosolygok. Játékokban is ha lehet, a gonosz oldalt választom és lemészárlom az összes ártatlant és ez jó érzéssel tölt el. Ez ilyen fiatalkori valami, vagy tényleg "nem vagyok normális"?

Probalj magadra szedni egy kis empatiat, ha egyaltalan ez lehetseges... Amit leirtal, az abszolut arra utal, hogy pszichopata vagy, ugyanis a pszichopata ember all igy a dolgokhoz. Bizony, bizony...ha utana nezel, ezt fogod talalni. Az, hogy ez kijon-e majd rajtad (olsz-e majd embert), rajtad mulik. Ha kordaban tudod tartani, nem fog senki megserulni korulotted. Sajnos mentalisan beteg vagy es igen, gonosz vagy.
11: 47-es vagyok: És igen, az 'ilyen' emberekbõl lesz nagy eséllyel késõbb 'olyan' ember, aki képes ölni. Hiszen burkoltan, de leírtad, h örömet okoz számodra látni a másik ember halálát.
A kérdező hozzászólása: Csak az emberekkel vagyok ilyen, az állatok sorsa engem jobban érdekel, nem tudom miért. Például mikor a nagyszüleim meghaltak, nem éreztem abszolút semmit, de mikor a kutyám meghalt, teljesen összeomlottam. 07:53 Nem az ismerõsöd vagyok, mivel fiú vagyok.
hy nem vagy ezzel egyedül :-) egyik csaj (!) ismerösõm is dettó ilyen ( nem te vagy ? :D ) én nem ítélem el, mert õ ettõl függetlenûl nagyon jó ember és ha a helyzet úgy hozza mindig segít ha kell. Múltkor pl. egy sebesült kobór macskát vitt el az állatorvoshoz a saját pénzébõl, szal... Viszont, ha te a való életben is ilyen "kemény, gonosz, senki nem érdekel" típus vagy, akkor ez nagyon nem jó és nem ártana megprobálnod kicsit toleránsabbnak lenni, kicsit változtatni a felfogásodon.
A kérdező hozzászólása: Attól nekem is felmegy a pumpa, ha cigányok AKÁRKIT megvernek, mert õk alsóbbrendû lények és ilyenhez nincs joguk. De ha az megy a híradóban, hogy autóbalesetben meghalt/sérült xy, akkor inkább mosolygok. Játékokban is ha lehet, a gonosz oldalt választom és lemészárlom az összes ártatlant és ez jó érzéssel tölt el. Ez ilyen fiatalkori valami, vagy tényleg "nem vagyok normális"?
Azért nem mindig a szülõk a hibásak. Amúgy a kérdésre válaszolva: nem, nem normális ha örülsz azon ha más meghal. Akkor azzal együtt kineveted a családtagjait, barátait, hozzátartozóit akik gyászolják. Szerintem az ilyen emberekbõl lesznek késõbb azok, akik maguk is gyilkolnak. Szóval szerintem változtass magadon, és legyél kicsit toleránsabb.
01:42 Jól van azért nem kell neki nyafogni. Ennyire csaknem súlyos a helyzet :D Bár abban van valami ha mondjuk én véletlenül elesnék vagy valami és egy ember beleröhögne a képembe, olyan kárörvendõsen akkor lehet, hogy széttépném az arcát :D szóval óvatosan ezzel azért..
Te nem vagy normális!
A 19 éves azért azmár annyira nem fiatal.. hát nem tudom. Én amikor játszottam általában a "jókkal" szoktam lenni bár ez nézõpont kérdése, hogy kinek mi a "jó" oldal. Mondok egy példát: Mondjuk Cod4 , gondolom 10-bõl 7 ember azt mondja hogy a jenkik a "jók" hát szerintem [email protected] nem.. én mindig az arabokkal voltam és jól teli küldtem ólommal a jenkiket.. Szóval nincs olyan, hogy "jó" vagy "rossz" persze nem szép dolog a kárörvendés de én nem bánom ha meghal 5 megszálló egy pokolgépes robbantásban Irakban csakhogy a példánál maradjak... Az ártatlanok gyilkolása az viszont már kicsit sok. Én általában arra érzek késztetést, hogy megvédjem õket nem arra hogy kinyírjam õket :D
Figy! Attól függ. Ha azt hallom, hogy a kábeltolvaj felmászott a villanypóznára és [email protected] az áram akkor én is besírok a röhögéstõl hogy mégis "hogy lehet valaki ekkora bal.fasz?" Aki hülye az haljon meg úgy vagyok vele. De ha azt hallom, hogy 3-4 nemidénbarnult egyén megver, megaláz egy lányt vagy egy tisztességes embert, akkor úgy felmegy bennem a pumpa hogy nehezen bírom megállni hogy szét ne zúzzak valamit...
"... Attól nekem is felmegy a pumpa, ha cigányok AKÁRKIT megvernek, mert õk alsóbbrendû lények és ilyenhez nincs joguk..." 8-O MIVAN????... Te tényleg nem vagy normális! Nincs olyan az emberek között, hogy ALSÓBBRENDÛ meg FELSÕBBRENDÛ!!!... Ilyeneket a nácik találtak ki! Minden ember egyenlõ, senki nem különb és senki nem rosszabb a másiknál! Mi lenne, ha ilyen nácik uralkodnának még mindig : téged simán "selejtnek" minõsítenének és gázkamrába küldenének, mert nem vagy képes szeretni, csak gyûlölni és gonoszkodni! Szégyelld magad, és a szüleid is szégyellhetik magukat, hogy ilyen kölyköt neveltek!
A kérdező hozzászólása: Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy aki hülye, az haljon meg, sõt, ez nálam inkább életfelfogás.
Abban a kúltúrában, amiben élünk, ez a gondolkodás nem normális, inkább beteges. Más világnézetek szerint nem. Viszont az, hogy szüleid valószínûnek érzõ lénynek próbáltak meg nevelni, és te ilyen lettél, arra enged következtetni, hogy gonosznak születtél és kész. Az, hogy a nagyszüleid halála hidegen hagyott, a kutyádé meg sokkal jobban megfogott, elég durva. Engem a kutyám halála eléggé megviselne, de a nagyszüleim halála valószínûleg totál kivonna a forgalomból hónapokra. Egyébként én se vagyok egy földreszállt angyal, de mások kárának örülni nem örülök. Kivéve persze, ha az nekem hasznot hoz. De ha te örülsz mások halálának, akkor a gyilkolás is örömet okozna?
A kérdező hozzászólása: 21:37! Na, ez jó kérdés, mert gõzöm sincs, de nem igazán szeretném kipróbálni. Eddig mikor nagyon felidegesítettek csak nagyon erõsen mellkason megütöttem az illetõt és nem éreztem semmit, bár õ kicsit fulladozott. Egyébként elég türelmes vagyok, csak ha olyat szólnak, akkor kiesik a fogaskerék és leszáll a vörös köd. Bár amikor aikido-t és kung-fu-t tanultam, akkor jól esett a másikat földre vinni. De gyilkolni nem hiszem, hogy képes lennék a valóságban.
Szerintem azért röhögsz rajta, mert olyan abszurd. Vagy nem tom. Nekem ez jutott eszembe. Én egyszer pl. majdnem levágtam 2 ujjamat, és akkor is röhögtem. Nem tom mér, ez van.
"De ha az megy a híradóban, hogy autóbalesetben meghalt/sérült xy, akkor inkább mosolygok." Hát Te, nem tudom... Nekem nem volt kedvem mosolyogni, mikor tõlem néhány méterre elsodort egy öreg nénit egy teherautó, és a néni gyakorlatilag darabokban volt, a lábát a zebrától kb 10 méterre szedték össze a mentõsök. Bizonyára nagyon "vicces" helyzet lehet ez is számodra. Akkor is az lenne, ha a te nagyid feküdne vérben az úton? Attól h te nem ismersz személyesen egy embert, neki még ugyanúgy van családja, barátai, ugyanúgy éli az életét, érez, dolgozik h kifizesse a számlákat, stb.. Úgy látszik a kutyámba több érzés szorult, mint beléd... Most szó szerint értem: MIkor egyedül voltam itthon, és anyum rosszul lett, összeesett, a kutya átugrott a kerítésen(anyum épp a kertben volt, a kutya meg az udvarban), és futott hozzá, nyalogatta, alig engedett oda hozzá bárkit is, még a mentõsöket is, úgy kellett elvinnem. Egyedül voltam otthon. Bár te biztos jót nevethettél volna ezen is... Én sem szeretem a cigányokat(finoman fogalmaztam), de ez az "alsóbbrendû faj" meg tényleg nacionalista felfogás, de ez nézõpont kérdése. A náciknak minden más nép alsóbbrendû volt, Te is! Legalsó szinten a zsidók, cigányok álltak( vmi csak ragadt rám törióráról :D) Amúgy meg ember, a 21. században már ilyen felfogásnak nem nagyon kéne, h helye legyen... Ok, valljuk be, vannak vicces dolgok az emberek balszerencséjében, egy bizonyos szintig normális dolog, pl ezeken én is tudok mosolyogni: http://drinfo.hu/hirek/erdekessegek/a-vilag-ot-legbalszerenc.. Az emberek halála már morbid, de itt is történnek humoros dolgok: A leghülyébb halálokat a Darwin-díjjal díjazzák, az elsõt annak az embernek adták, aki addig rángatott egy Coca-Cola automatát, hogy ingyen szódát kapjon, amíg az rá nem dõlt és agyon nem nyomta. (94-ben) Vagy 2008-ban: az egyik nyertes az a kezdõ iraki terrorista lett, aki nem rakott elég bélyeget a feladott levélbombára, majd amikor a küldemény visszaérkezett hozzá, botor módon felbontotta azt. Ezeken megértem, ha valaki röhög. De az, ha te egy átlagos autóbaleseten, halálon röhögsz, azt már nem tenném bele a normális kategóriába, elvégeznék az ilyen emberen vmilyen pszichopata tesztet, most komolyan!

Ha messzire (100-200km) megyünk bulizni, akkor ugye normális ha az emberekre eső benzinpénzt elkérem?

Mert valaki azt mondta, hogy ha tudja, hogy pénzt kérek akkor elment volna inkább busszal.

Legjobb válasz: Normális, de errõl már elõtte szólni kellett volna.

Normális. Amikor mondjuk mi messzebb megyünk a baráti társasággal nyaralni vagy bulizni, és felvetõdik, hogy esetleg mehetnénk autóval (az enyémmel, mivel csak nekem van autóm), akkor úgy szoktam, hogy megbeszélem velük, hogy mindenki beszáll a benzinbe, elõre kiszámolom h mennyit kell tankolni, megosztom velük, hogy mennyibe fog kerülni fejenként, ha benne vannak és fizetik akkor jönnek velem, ha nem, akkor megoldják máshogy.
Normális, de errõl már elõtte szólni kellett volna.
elöre kellett volna mondanod
Nem az a gond, h fizettetsz benzinpénzt. Hanem, h nem szóltál elõre.
Szemétség volt ezt mondaniuk akárhogy is...A busz meg drágább is, tehát legközelebb menjen azzal, vagy a saját autójával, fizesse egymaga a benzint, és majd rájön.
Elég hülye aki nem számít rá, hogy fizetnie kell. Mégis mit gondol a kérdezõ ingyen kapja a benzint?
Elõre kell szólni, viszont a többiek sem gondolhatták komolyan, hogy ilyen messzire, elhanyagolható annyira a benzin ára, hogy ingyen elvigyék õket.
Szia! Szerintem normális, bár az is igaz, hogy elõre meg kellett volna beszélnetek, illetve akikket viszel nekik kellett volna felajánlani, hogy x összeggel beszállnak a költségekbe.
Mondjuk én öreg vagyok már a kérdezõhöz, de szerintem az a bunkóság, ha valakiben fel sem merül, hogy be kell szállnia a benzinpénzbe. Akár messzire, akár közelre utazik.
A kérdező hozzászólása: (Tehát az én kocsimmal).
Egyet értek az utolsóval, viszont van olyan is, hogy ha mondjuk nem bulizásról van szó, hogy ugyanúgy lenne vizsgája mint nekem is volt egyik ismimnek, mondta, hogy dobjuk össze, és a végén kiderült, õ egy fityinget nem adott bele. Van ilyen is.
Én elõre szólok ha be kell szállni a benzinbe. Nincs saját kocsim, ezért apám úgy adja oda ha tankolok bele. 100km többe kerül autóval ha egyedül megyek vagy ha egyedül fizetem. Akkor inkább busz. Volt hogy haverokkal messzebbre utaztunk és közösen tankoltuk meg a kocsit. Ha sûrûbben utazgatnánk és mindig más jönne kocsival akkor nem kértem volna el benzinpénzt.
Mindegy, szól-e vagy nem elõre. Arra kell számítani, hogy ki kell fizetni. Én akkor számítok arra, hogy nem kell fizetni, ha kifejezetten mondják. Ha meg nincs pénzem, akkor is szólok, hogy figyi, nincs pénzem buszra, elvinnél? Na, akkor nem fizettet. De alapesetben ki kell fizetni az egy fõre esõ benzinpénzt és erre kell számítani. Mi az, hogy jaj, azt hittem, nem kell fizetni??
Ha elõtt szólsz akkor normális. Ha utána nyújtod be a "számlát" akkor parasztság.
Szerintem is bunkóság, elõtte kellett volna szólni. Én kifizetném, de akkor is parasztság.
Ha elõre szólsz, akkor normális.
Nem, nem kapja ingyen, csak vannak olyan emberek, akik úgy gondolják, hogy ha elviszik õket, akkor azért viszik el õket, hogy van még a kocsiban hely, a kocsi meg elmegy egy személlyel, meg öttel is. Arra nem gondolnak, hogy fizetni is kell.
Ha barátokkal mész, akkor meg tudjátok elõre beszélni, hogy mindig más autójával mentek, így kompenzálódik a dolog és senki nincs kihasználva, vagy megbeszélitek mennyibe kerül és osztoztok rajta. Szerintem így fair!
Normálisnak normális, ha ezt még akkor mondod mielõtt bedugod a slusszkulcsot! Én is bepöccennék, ha nem mondod meg elõre, nekem meg nincs pénzem. Drágábbra számoltad, mint a busz? Ha igen akkor pláne jogos a ferde száj. Ha ki akarsz valakivel fizettetni valamit amit TE MAGAD ajánlasz fel akkor azt átadást megelõzõen kéne közölni! Különben ne csodálkozz, ha megharagszanak!
Természetesen! Nincs ingyen a benzin. Ha valaki beül, más autójába számoljon azzal, hogy fizetnie kell, nincs ingyen taxi. Még ha nem is mondod, hogy fizetni kell, akkor is számolnia kell a tisztelt utazóközönségnek a benzinpénzzel. Sõt, ha nem említetted a benzinpénzt, nekik kellett volna megkérdezni mennyi az annyi! Õk úgy gondolták, hogy ingyen autókáznak, és egy jót buliznak. Az a valaki meg legközelebb menjen busszal, a kényelem drága, de ha valaki kényelmet akar, fizesse meg. De nagyon vigyázz az ilyen dolgokkal, mert ha ingyen cipeled a "barátokat" elõbb vagy utóbb Te leszel a személyi sofõrjük!

16évesen normális ha még szűz az ember? Vagy már ideje lenne elveszíteni (a szüzességet)?

16/F

Legjobb válasz: Persze hogy normális! A szüzesség elvesztése nem idõhöz van kötve. Ha megtalálod a megfelelõpárt magad mellé és mindketten biztosak vagytok benne hogy eljött az idõ hogy megtegyétek akkor úgyis megtörténik.Nem vagy semmivel sem elkésve.Az meg hogy a mai fiatalok már 12-13 évesen már szexuális életet élnek arra meg már nem tudok semmit sem mondani...mert nem értem hogy mondjuk egy 12-13 éves gyerek mert az még gyerek miért foglalkozik a szexel... na mindegy ez az én véleményem.Szerintem nem vagy elkésve semmivel :)

Persze hogy normális! A szüzesség elvesztése nem idõhöz van kötve. Ha megtalálod a megfelelõpárt magad mellé és mindketten biztosak vagytok benne hogy eljött az idõ hogy megtegyétek akkor úgyis megtörténik.Nem vagy semmivel sem elkésve.Az meg hogy a mai fiatalok már 12-13 évesen már szexuális életet élnek arra meg már nem tudok semmit sem mondani...mert nem értem hogy mondjuk egy 12-13 éves gyerek mert az még gyerek miért foglalkozik a szexel... na mindegy ez az én véleményem.Szerintem nem vagy elkésve semmivel :)
még jó hogy normális ...
Teljesen normális, csak manapság azt plántálják a gyerekekbe hogy minél elõbb.
persze hogy normális 21 éves vagyok és szûz 21 L
a mai huszonéves csajok gondolkodása mellett nem, fõleg ha húszon is túl van az illetõ. Szánalmas részükrõl. De hát õk már nem szûzként jöttek e világra és roppant tapasztaltak már, csak az a gond fejben sehol nincsenek.
Igen abszolút normális, sõt fiúnál és lánynál is 17-18 alatt nem is kéne elveszíteni, mert egyszerûen éretlenek hozzá, gyerekek hozzá
16:10 nél a MAX pontszám!
Én is ennyi vagyok, és büszke arra, hogy nem feküdtem össze senkivel.

1. Az a normális, ha az ember nem érzi a szívdobogását? 2. Mikor normális, ha lassabb a szívverés?

1. Úgy értem, ha ülök egy helyben, akkor nem kéne éreznem, hogy dobog a szívem, nem? Mert szinte mindig érzem, gondolom akkor er?sen ver a szívem (szerintem stressz), de ha pl. van, hogy csak punnyadok, és úgy se érzem nagyon, ha a mellkasomra fektetem a kezem. Most akkor melyik a normális?

Normális, ha az ember kicsit kinyílt méhszájjal enyhén vérzik a manuális vizsgálat után?

A doki szerint igen, de kiváncsi vagyok, hogy nektek is volt-e ilyen?

Legjobb válasz: Nekem barnás folyás szerüségem volt. Szerintem normális, hisz mégiscsak megvizsgál. Elvileg pár órán belül elkell múlnia. Ha nem fáj, nincs semmi méhösszehúzodásod, akkor nincs baj. Kitartás! 11 hónapos kislány anyukája

Nekem barnás folyás szerüségem volt. Szerintem normális, hisz mégiscsak megvizsgál. Elvileg pár órán belül elkell múlnia. Ha nem fáj, nincs semmi méhösszehúzodásod, akkor nincs baj. Kitartás! 11 hónapos kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi :-) gatula a babóhoz!

Normális, ha félek, hogy szeretem-e a páromat vagy csak annyi az egész hogy mániákusan keresi az ember a bizonyosságot?

Legjobb válasz: Nem is tudom...en az elejen erzelem nelkul kezdtem el jarni egy sraccal aki mikor megismert( es bejottem neki) mar megkerdezett hogy nem akarok-e jarni vele(eppenhogy meg belefert azok korebe akiknek eselyuk volt)...nem hittem hogy barmi lesz belole, sot biztos voltam benne hogy csak jatszani akar velem, de a vegen nem igy lett. Sokat gondoltam ra miert vagyok vele ha nem er semmit,nem hiszem hogy szeretem vagy hogy valaha is beleszeretek, viszont ma mar egy napot sem birunk ki egymas nelkul(egyutt vagyunk 5 honapja, majdnem minden nap talalkoztunk). Persze hogy keressuk a bizonyossagot mindanyian mert nem akarunk csalodni ahogyan en is kerestem az elejen, de mindenbol lehet valami, es ha megse akkor csak tanul az ember! =)

Nem is tudom...en az elejen erzelem nelkul kezdtem el jarni egy sraccal aki mikor megismert( es bejottem neki) mar megkerdezett hogy nem akarok-e jarni vele(eppenhogy meg belefert azok korebe akiknek eselyuk volt)...nem hittem hogy barmi lesz belole, sot biztos voltam benne hogy csak jatszani akar velem, de a vegen nem igy lett. Sokat gondoltam ra miert vagyok vele ha nem er semmit, nem hiszem hogy szeretem vagy hogy valaha is beleszeretek, viszont ma mar egy napot sem birunk ki egymas nelkul(egyutt vagyunk 5 honapja, majdnem minden nap talalkoztunk). Persze hogy keressuk a bizonyossagot mindanyian mert nem akarunk csalodni ahogyan en is kerestem az elejen, de mindenbol lehet valami, es ha megse akkor csak tanul az ember! =)
A kérdező hozzászólása: hát igen. ez az, amibõl én nehezen másztam ki. nálunk nagy szerelemmel kezdõdött, de fél év után jött az, hogy: te jó isten, ez ilyen jó. na nem, meneküljünk!!! futás, mert a végén még olyan jó lesz, hogy nagyon fáj majd, ha vége lesz!!!!!! és így aztán jött, hogy hisztérikuisan kerestem a kapcsolat rossz (általában elképzelt) tulajdonságait, aztán szépen rájöttem hogy nincs is semmi baj, cska a lángolás múlt el:) de ez talán nem is baj.:) most már csak azért vagyok picit mérges, mert képes voltam ezen izélni 10 hónapig. :D
Lehetséges, hogy beleuntál a kapcsolatba. Szereted a párod, semmmi pénzért nem akarnád elveszíteni, csak egyszerûen nem történik veletek semmmi új. Ez is lehet. Ebben az esetben találj ki új programokat, bármit amit eddig nem gyakran csináltatok. Nem kötelezõ nagyszabású programnak lennie, lényeg az, hogy újdonság legyen :)
Szerintem is, rázd fel picit a kapcsolatotokat! :) És ne félj, "Minden csak addig tart, amíg igazán jó." Ezt jegyezd meg, mert van benne igazság. Én az elõzõ kapcsolatomban hittem azt, hogy õ az igazi (pedig ehhez képest sztem elég fiatal vagyok, kevesebb mint 20, jóval kevesebb), de már rájöttem, hogy nem baj, ha nem ez az örök. Tényleg azért van ennyi kapcsolatunk, h megtanuljuk rendesen a dolgokat. Tapasztalatot szerezzünk, és ezalatt is boldogok legyünk. Jobban megismerjük magunkat is. Szerintem, ne agyalj ennyit ilyen dolgokon, élvezd az életet! És a szerelmet is :)
A kérdező hozzászólása: már nem agyalok, csak régen, halálra. :) de most költöztünk össze, és most tök jó :) ja és én is kevesebb vagyok 20nál. :)

Normális ha egy kapcsolatban idõvel kevesebb bókot, meg szóbeli gesztust kap az ember?

3 hónapja tartó kapcsolatban pl. hogy már nem írja mindennap a fiú, hogy szeret, meg nem küld szívecskét csak ritkán és szóban se dícsér annyit. Viszont a találkozások gyakoribbak, meg meglep váratlanul ajándékkal ... akkor az jó vagy rossz? Bocsánat ha buta kérdés, de 1. kapcsolat, ami kapcsolatnak is számít, nem csak sétálás és 1-2 hét múlva vége.

Legjobb válasz: Hát 1 év után érthetõ, hogy mondjuk nem írja minden nap, de még akkor is sûrûn mondja egy normális kapcsolatban.

Hát 1 év után érthetõ, hogy mondjuk nem írja minden nap, de még akkor is sûrûn mondja egy normális kapcsolatban.
Szerintem nem normális. Mi 12 év után is minden nap mondunk kedves dolgokat a párommal egymásnak, és minden nap többször is mondjuk, írjuk, hogy szeretlek! De tudom, hogy nem mindenki igényli ezt. Én nagyon! És örülök, hogy a párom is ilyen :)
persze ne izgulj érezni fogod ha gond van-lesz
Tipikus, de nem tudom, hogy normális-e. Nekem a párom mindig mondja, és nem érzem, hogy megszokásból tenné. De az exeimnél elég hamar elmúlt ez az idõszak.
A kérdező hozzászólása: szóval akkor normális :) nem tudom, nincs benne még nagy tapasztalatom
Sztem normális. Én is ahogy teltek a hónapok egyre kevesebbet foglalkoztam a bókolással. A barátnõm nyafogott is sokat érte, de nem értettem soha, miért kell mindig mondani a nõknek hogy szeretlek, nem erzitek ?
Nincs értelme állandóan mondogatni. Az már inkább megszokás lesz. Elmondja néha ennyi. Érezned kell, hogy szeret mikor együtt vagytok, nem kellenek ehhez szavak-. De az írásodból ítélve 15 nél nem lehetsz több.
egy kapcsolat nem jelent nonstop boldogságot. jobb is mert elõbb utóbb az ember ráunna...:)
Minek mondja el minden nap, hogy szeret? Nõként nem értem ennek mi értelme. A szívecske küldésnek sem. Bõven elég, ha érzi az ember, hogy szereti õt a másik, nem kell ezt naponta 100-szor kimondani.
Épp tegnap szereltem vissza a szekrény ajtaját, ami leszakadt. Nem volt nagy dolog, két darab 5-ös csavart kellett újracsavarni, a párom mégis megdícsért, hogy milyen ügyes vagyok, és jó, hogy egy ilyen "ezermester" a párja. Én is ugyanígy megdícsérem, ha finomat fõz, vagy bármit jól csinál. Szerintem fontosak ezek, hatalmas pluszerõt tudnak adni a mindennapokban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!