Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha egyik oldalról a másikra (2 db)

Normális, ha fájdalmas egyik oldalról a másikra fordulni?

34 hetes elmúltam, a hasam elég nagynak mondható és kezd kínszenvedés lenni az éjszaka, mert akármilyen óvatosan és lassan fordulok át a másik oldalamra, fájdogál :(. ti is tapasztaltátok ezt? néha még a felállás is hasonlóan fájdogálósan megy. vagy lehet ,hogy id? el?tt érkezik babóca azért van ez???

Legjobb válasz: azért van csak mert nagyon nagy sujt kell átpakolnod magadon, ami csak egyre növekszik. Semmi baj, ne aggódj. Még nem kell jönnie pár hétig.Addig sajnos elég nehéz lesz még a légzés is.

azért van csak mert nagyon nagy sujt kell átpakolnod magadon, ami csak egyre növekszik. Semmi baj, ne aggódj. Még nem kell jönnie pár hétig.Addig sajnos elég nehéz lesz még a légzés is.
bizony, bizony, ezzel én is küszködök, néha majd meghalok átfordulni, meg felkelni, nekem is kb a 34-35. héttõl kezdõdött, de csak alkalmanként volt, nem minden este, sztem inkább csak azért, mert a babó is úgy helyezkedik, h Neki kényelmes legyen, és ezzel nyomhatja vmilyen szervedet, ami okozhatja a fájdalmat, de sztem nem érkezik õ elõbb, magamból kiindulva 41 hetesek vagyunk (1 héttel már túl vagyunk a kiirt idõponton), és nekem is daru kell már a forduláshoz, meg a felkeléshez..:) úh sztem ez normális, sok boldogságot nektek:)
szia, én szintén igy vagyok, 10 perc egyik oldalrol a másikra fordulni, felálni meg katasztrofa, néha még sirok is közben mert elviselhetetlenül fáj.38 hetes kismama.
szia! én is 34 hetes vagyok és ugyan abban a cipõben járok mint te. nehéz este fõleg átfordulnom az egyik oldalról a másikra meg felálni is nehéz! Olyan mintha izomlázam lenne! Kitartást már csak 6 hét- remélem!
A kérdező hozzászólása: köszönöm lányok! :) mindenkinek könnyû szülést meg kitartást is magunknak a hátralévõ idõre :) .

Normális ha fáj a hasam alja ha fordulok egyik oldalról a másikra?

22hetes vagyok,tegnap voltam dokinál méhszájvizsgálaton.Azóta,estét?l fáj a hasam alja,szurkál,éjjel alig aludtam,mert akárhányszor megfordultam,fájt,bele-bele nyilallgat a hüvelyembe(de csak pár pillanatig),de nem elviselhetetlenül,de elég rossz:S Lehetséges hogy megvizsgált és attól kicsit "érzékenyebb"?Vagy normális ett?l függetlenül is,vagy egyáltalán nem normális?:S Köszönöm ha írtok.

Legjobb válasz: Szia, Én 25 hetes leszek és nekem már jópár hete van ilyen, de nincsen semmi baj, csak nyúlnak a szalagok, most odabent nagyon alakulnak a dolgok hiszen most jön majd egy nagyobb baba- és pocaknövekedési hullám :) Jó babavárást, 25 hetes kismama

Szia, Én 25 hetes leszek és nekem már jópár hete van ilyen, de nincsen semmi baj, csak nyúlnak a szalagok, most odabent nagyon alakulnak a dolgok hiszen most jön majd egy nagyobb baba- és pocaknövekedési hullám :) Jó babavárást, 25 hetes kismama
normális.most biztosan érzékenyebb lett a vizsgálattól is, meg alapból nyúlnak a szalagok.nekem sokszor kínszenvedés átfordulni.Esetleg este lefekvés elõtt vegyél be egy magnéziumot.És megtámasztónak a hasadhoz, vagy derekadhoz tegyél egy kispárnát. 34+1hetes kismama ¸
Nálam is volt ilyen és én is úgy tudom, hogy a szalagok nyúlásától van! nekem 1-2 napon át annyira erõs volt, hogy alig tudtam felegyenesedni. abban a hónapban hatalmasat nõtt a pocim! Ha nagyon aggódsz a dokit is megkérdezheted jó babavárást és jó egészséget kívánok! :)
Elsõ vagyok tényleg el is felejtettem írni hogy nekem is a Magne B6 enyhíti a dolgot, én napi 3*2 szemet szedek :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek, akkor megnyugodtam hogy nem csak nálam van ez, és nem gond:) legalábbis remélem...magne B6-ot szedek napi4et, de van hogy 6ot is, lefekvés elõtt szoktam bevenni az estit.
Szia!Én is tegnap voltam dokinál.Hát engem úgy megvizsgált az orvos, hogy azt hittem elbõgöm magam, nagyon durva volt, még ordibált is velem.Nekem is nagyon fájt utánna pár órára rá az egész hasam, és este is amikor átfordultam.De nem tudom, hogy a vizsgálattól volt e.21hetes km
nekem is ez van már kb 3 hete, de én elõrébb járok már mint te.de ez amúgy normális. 34+6 hetes km
Én is akartam ilyet kérdezni. Nekem is mindig fáj a hasam alja éjjel ha fordulok, pedig nem is voltam dokinál. Ezek szerint normális, reméljük. 28 km


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!