Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha csuklik a (10 db)

Normális, ha csuklik a kiskutyám?

Van egy 3 hónapos havanese kutyusom,és sokszor csuklik,f?leg este,és leginkább akkor,ha sokat rohangál (játszik).Ez normális?Úgy értem nem azt jelenti,hogy valami baja van?

Legjobb válasz: Nekem állatorvos is mondta, hogy kölyökkorban normális, mivel rákérdeztem, mert akkor még én sem tudtam miért van és aggódnom kell-e. Aztán már neten is olvastam róla, hogy elõfordul, de majd kinövi. Amúgy olyan aranyosak olyankor :)

Nekem állatorvos is mondta, hogy kölyökkorban normális, mivel rákérdeztem, mert akkor még én sem tudtam miért van és aggódnom kell-e. Aztán már neten is olvastam róla, hogy elõfordul, de majd kinövi. Amúgy olyan aranyosak olyankor :)
Az én havanese-m is csuklott kiskorában, õ is olyan 3-5 hónapos kora körül. Mára már elmúlt, és õ is öregedett, 1 éves múlt :-)
Igen, a kölyökkutyák gyakran csuklanak, a miénk is csinálta fiatalkorában.
nem, nem hiszem. Amúgy a rohangálás után ez elõfordulhat. A kutyámat is egyszer láttam csuklani pár éve, úgyhogy adtam neki vizet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :)
ez kölyöknél normális nekünk a boxer kölykeink csinálták..(2 kölyök boxink volt
az én kopóm 6 hónapos korában hagyta abba az éjszakai/hajnali csuklást.állatorvos nekünk is azt mondta hogy normális.
Az én kutyám 2 éves, de fürdés után még mindig csuklik. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok választ, megnyugodtam :)

Normális ha csuklik a kutyám?

Eddig 2 kutyám volt, ez a harmadik, de még egyiknél se vettem észre, hogy ennyire gyakran csuklott volna. Ma is kint feküdt a teraszon, és aludt, és nagyon látszott, hogy csuklik. ez nem valami betegség jele esetleg? általába evés után csuklik. próbálom a vízhez csalogatni, hogy igyon, hátha elmúlik t?le, de nem akar.

Legjobb válasz: Igen, normális, de 7 hetesen, miért nincs a szuka kutya mellet?

Igen, normális, de 7 hetesen, miért nincs a szuka kutya mellet?
A kérdező hozzászólása: valószínûleg nem tenyésztõtõl vettük, hanem szaporítótól, és már 6 hetes korátol nálunk van
Szia! Igen, az enyém is szokott, rendszeresen, pedig már felnött. Kölyök korában sokat utaztunk a metrón, jött velem dolgozni. Egyszer rájött a csuklás, ahogy az ölemben ült a nézö -és csodáló- közönséggel szemben. Minden csuklással egy másik emberre bólintott rá, jót nevettek a kis cuki kutyámon :)
Normális. A kiskutyák sokszor csuklanak.
normális. nekem a macsekom szokott csuklani:) lehet h azért csuklik mert evés közben nem szabályosan veszi a levegõt, de ez ilyen kicsi kutyusnál normális:)

Ha csuklik a babám, az teljesen normális dolog?

Két hete érzem, hogy néha a hasam alsó részén, rendkívül ritmusos, kicsi dobbanások keletkeznek, amely néha 10-15 percig is eltarthat. Nem tudom, hogy csuklik-e a babám, de gondolom igen, mert ilyen ritmusosan nem mozoghat, gondolom én. Ez teljesen normális, másnak is csuklik a babája?

Legjobb válasz: Persze,az a jó ha csukik.Nyel a magzatvízbõl,meg kezdi gyakorolni a légzést.A csuklást érzed,az ilyen,mint amit leírtál.Ha valaki megfogj közben a pocid akkor sem hagyja abba ilyenkor.

Persze, az a jó ha csukik.Nyel a magzatvízbõl, meg kezdi gyakorolni a légzést.A csuklást érzed, az ilyen, mint amit leírtál.Ha valaki megfogj közben a pocid akkor sem hagyja abba ilyenkor.
Mindenkinek csuklik, csak van aki nem figyel annyira oda és nem veszi észre.A csuklás azért van mmert nyel a magzatvízbõl és felnyomja a rekeszizmát, legalábbis a védõnõm ezt mondta.Ezu v égig kísér a terhesség végéig.Jó babavárást!
azt mondják a dokik hogy hacsuklik akkor valosznü a köldökzsinor rajta vana nyakán az ismerösömnek ez igaz is volt
nem vagy te normális.mindenkinek csuklik a babája ez természetes.nyugi ez a köldökzsinór dolog hülyeség
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A köldökzsinór ijesztõ, én sem gondolom, hogy akkor annyi kismamának a babája életveszélyben lenne! Mindenkinek boldog babavárást!
Szia! Elõször én is be voltam parázva, de ez inkább jó jel mert tudod hogy a babád gyakorolja a légzést csak ugye az oxigén helyett a magzatvíz jár ki-be és van hogy ez még kudarcba fullad félrenyel és ilyenkor csuklik! :) Nekem a 27.hét óta csuklik van hogy napi 3-szor is elkezdi és percekig is eltart!Szóval ne aggódj ez jó jel! Üdv:31 hetes kismami


Normális ha minden etetés után ha büfögnek a babáink, akkor után mindig csuklanak? Ikrek vagyunk 2 hónaposak.

Legjobb válasz: igen normális ne aggódj..az én babóm is csuklik(2 hónapos) sajna ....úgy vettem észre ha kicsit visszajön a tejci ..félrenyeli..egyébként azt mondják a rekeszizmaik még fejletlenek és ezért van...nagyon kellemetlen nekik is...meg nekünk is zavaró...talán hamarosan kinövik :D

igen normális ne aggódj..az én babóm is csuklik(2 hónapos) sajna ....úgy vettem észre ha kicsit visszajön a tejci ..félrenyeli..egyébként azt mondják a rekeszizmaik még fejletlenek és ezért van...nagyon kellemetlen nekik is...meg nekünk is zavaró...talán hamarosan kinövik :D
Az enyém még csak egy hónapos lesz, de õ is folyton csuklik... sokan azt mondják, hogy õt nem zavarja, na ezt azért nem hiszem, de tény, hogy nagyon nyugodtan "tûri", míg elmúlik. Bár talán jobb lenne, ha zavarná, sírna és rögtön másképp venné a levegõt, de tény, hogy ki fogják nõni :-)

Normális, ha sokat csuklik a babám? pl: napi 2-3? Mert nekem napi rendszerességgel annyit csuklik. Nem gond? 35 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia!! Nekem is sokat csuklik a babócám, de szerintem ez nem baj! Én mondtam is a védõnõmnek, õ se jelezte hogy ez baj lenne Boldog babavárást! 36 hetes kismama

Szia!! Nekem is sokat csuklik a babócám, de szerintem ez nem baj! Én mondtam is a védõnõmnek, õ se jelezte hogy ez baj lenne Boldog babavárást! 36 hetes kismama
Tegyük fel, hogy gond. Akkor mit tudsz tenni? semmit. Úgyhogy ne is foglalkozz vele. Egyébként pedig tényleg nem gond, idekint is fog csuklani, nehogy adj neki citromlevet vagy tudomisén :D
nekem is szokott, nyel a magzatvízbõl és így gyakorolja a légzõmozgásokat a kis tüdeje, ill ez egy reflex, hogy ne nyeljen félre. Semmi gond, ez természetes, csak nagyon furi érzés :-)

Normális ha kb napi 4szer is csuklik a babám 36 hetesen? Elég erőteljesen és mindig csak baloldalt lent. Ez mitől van hogy ennyiszer?

Ugy sajnálom ilyenkor.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is a 35.héttõl minden nap csuklik a kis bébink!Van h éjjal,van h naponta többször és elég erõteljesen!Én is sajnálom,de hidd el ez csak jó!Gyakorol.....:-) 38hetes kismama

Szia! Nekem is a 35.héttõl minden nap csuklik a kis bébink!Van h éjjal, van h naponta többször és elég erõteljesen!Én is sajnálom, de hidd el ez csak jó!Gyakorol.....:-) 38hetes kismama
szia! ne sajnáld, gyakorolja a légzést, ezért csuklik. ezzel csak készül a kinti létre. én ugyan nem szoktam ilyen gyakran érezni, eddig 2 volt a legtöbb egy nap alatt.
Nincs semmi baj, ez teljesen normális. Az én pocaklakóm csuklását már a 22. héttõl érzem, most 30 hetes vagyok, és egyre erõteljesebben ugráltatja a pocimat. A jobb oldalon érzem, mert arra van "csavarodva", ott van a kis törzse. Nála is elõfordul, hogy 4-5-ször is csuklik, éjjel is, jó sokáig. Erõsödik a rekeszizma. :)
Elõfordul kiskutyáknál.
kiskutyusok csuklanak :)
A kölykök gyakran csuklanak, majd kinövi :)
Kölykök gyakran, felnõtt kutyák ritkán csuklanak. Igen ez normális, és jó pofák. :-D
Jaj de cuki lehet!! Nekem is labim van, de már 3 éves. Bár még most is ari, de 8 hetesem emlékszem zabálnivaló volt.. Ja, hogy válaszoljak is, igen, szerintem normális a csuklás.
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszi. Megnyugodtam.kis aranyos mikor csuklik. Csak megijedtem de akk rendben.

Normális ha majdenem minden nap csuklik a 4éves kisfiú gyermek?

aggódom h valami betegsége v valami van netán , lehetséges ez, ha igen mi?

Legjobb válasz: 22hónapos a kisfiam. A hasamba is sokat csuklott és most is. Ez nem gond.

22hónapos a kisfiam. A hasamba is sokat csuklott és most is. Ez nem gond.
Nyugi, nincs semmi baja.
Nem gond.Nem száraz a levegõ nálatok?

33. hetes kismama vagyok, normalis az ha a babocam naponta legalabb haromszor is csuklik? Egy kicsit soknak tunik.

Legjobb válasz: Nem sok, az a jó ha csuklik, készül a tüdeje a kinti életre .Az én kisfiam is nagyon sokat csuklott. Üdv 3 hetes kisfiú anyukája

Nem sok, az a jó ha csuklik, készül a tüdeje a kinti életre .Az én kisfiam is nagyon sokat csuklott. Üdv 3 hetes kisfiú anyukája
En a 32. hetben vagyok, is nalunk is minimum haromszor csuklik naponta, es nagyon nehezen hagyja abba. Szerintem nincs ezzel semmi baj.
Nekem is sokat csuklik, fõleg az utóbbi napokban még jobban rákapcsolt. Gondolom, azért mert egyre fejlettebb, és egyre inkább készül a kinti életre. 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Koszi a gyors valaszokat, mostmar megnyugodtam!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!