Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha csak fél napig (9 db)

Normális, ha valakinek csak fél napig van meg a menszesze?

Fél napig volt meg, akkor is csak világos inkább er?s folyásnak tudnám be. Van ilyen?

Legjobb válasz: Szerintem ez semmiképpen nem tekinthetõ normálisnak, illetve szokásosnak. Mindenképpen keresd fel a nõgyógyászodat! Több oka is lehet: valamilyen hormonzavar, felfázás, fertõzés, esetleg terhesség, vagy ha fiatal vagy és nem rég óta menstruálsz, akkor is elõfordulhat ilyesmi.. Beszélj az orvosoddal mindenképp, jobb tisztázni, akkor is ha nem volt különösebb oka...

Szerintem ez semmiképpen nem tekinthetõ normálisnak, illetve szokásosnak. Mindenképpen keresd fel a nõgyógyászodat! Több oka is lehet: valamilyen hormonzavar, felfázás, fertõzés, esetleg terhesség, vagy ha fiatal vagy és nem rég óta menstruálsz, akkor is elõfordulhat ilyesmi.. Beszélj az orvosoddal mindenképp, jobb tisztázni, akkor is ha nem volt különösebb oka...
Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor ez néha elõfordul. De az a tuti ha inkább megnézeted magad egy dokival!

Normális, ha nekem pé után lépcsőzetesen megy fel a hőm? Pé-kor csak 36, 5, aztán minden nap egy tizeddel több.36, 9-37-re felmegy.

Legjobb válasz: Szia! Köszi a választ, olyan négy nap alatt megy fel, mindig csak egy tizedet. Egyébként én úgy érzem ettõl függetlenül, hogy van pé-m, a hõ lehet nem mindig pontos.

A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ, olyan négy nap alatt megy fel, mindig csak egy tizedet. Egyébként én úgy érzem ettõl függetlenül, hogy van pé-m, a hõ lehet nem mindig pontos.
Szia! Az nem baj, ha lépcsõzetesen megy fel. a lényeg hogy magasabb legyen több tized fokkal mint a pé elõtt és fenn maradjon minimum 10 napig, akkor szerintem minden rendben van, mivel az orvosok szerint is ez a legegyszerûbb ellenõrzése a ciklusnak.
Szia! Szerintem normális. Ha fenn is marad akkor jó. Egyébként nekem is így van, szerintem ez változik is mert nekem volt olyan hónap amikor hirtelen emelkedett meg.
Az elsõ hetekben akár 2-kg is lemehet igy, tárolt ch+viz. És ha többet eszel akkor visszapótlódik.
figyi azt sem tudod miket irsz..ha tudnád nem itnád....A glikogén a glükóz poliszacharidja; funkciója a rövidtávú energiaraktározás , a májban raktározódik, amikor munkát végzel onnan ürül elöször, és utánna kezdi elégetni a felesleges(amennyiben van)anyagokat pl zsirszövet.amiko eszel akkor elöször a májban raktározza vissza az adott mennyiséget ujra és ujra...a másfél kiló súlyingadozás reggeli mérleg ill estimérleg simán megvan napi szinten, tehát kapufa ha másfél kg akarsz fogyni, mérd meg magad este, utána reggel hipp hopp megis vagy...
Micsoda probléma...szaladgálj egy hétig és lent is van.
Másfél kilót le lehet úgy adni, hogy elmész wc-re. Õszintén szólva nem értem a problémádat, nem mindegy, hogy 51 vagy 52? Szerintem ha vékony vagy, tök mindegy. Ha meg kövér vagy, akkor 1 kg pláne nem oszt, nem szoroz.
A kérdező hozzászólása: eddig 54, 5 kg voltam, most 57 vagyok 170 centihez, szóval 56-ra szeretnék lemenni. De lehet, hogy hagyom a fenébe, mert tényleg nem vagyok elhízva MÉG.
Igen, ovu után egy leesés még belefér.
Mennyit mozogsz az említett napokon? Viszel be a kb. 1700 "csokikalória" mellett más étellel is energiát?
A kérdező hozzászólása: Igen, minden nap 1800kalóriát eszem nagyjából normális táplálékból, és amikor "csokinap" van, akkor ehhez jön még hozzá 1700kalória csoki, tehát aznap 3500kalóriát eszem és a fele csokiból jön össze. Általában az édességes napokon nem sportolok, amúgy heti 3x 1-2órát mozgok.
nem tudom, nem vagyok agyturkász :D
Vannak barátaid, akikben tényleg megbízol, és közel állnak hozzád?
A kérdező hozzászólása: 1.akkor meg csitt -.-½ 2.van, egy.Akivel 2 éves korunk óta ismerjük egymást.
ez természetes. vannak haverjaim de valahogy az idõ 90%ában nem érzem jól magam. viszont ha itthon vagyok akkor szeretem ha a macskám idejõn hozzám és szeretkezünk amíg meg nem unja : ) nem szexelünk hanem csak "pettingelünk" xD nem úgy csak simogatom puszilgatom ölelgetem és jól érzem magam mellette. de biztos ismered az érzést : )
Akkor valószínûleg az helyzet, h kevés embertõl kapsz annyi feltétlen szeretetet, figyelmet, mint a kutyádtól, ezért vágysz az õ társaságára leginkább. Szerintem próbálj azért nyitni a többi ismerõsöd felé, és minél közelebb kerülni több emberhez. Ha sok jó barátod van akik foglalkoznak veled, nem fog mindig a kutyád járni a fejedben. De persze úgy is ugyanúgy ott lenne neked.
A kérdező hozzászólása: 4.igen :) 5.azóta már több barátom lett, párszor el is megyünk együtt moziba, meg sok helyre.Járunk is egymáshoz, bízok bennük, de a kutyámmal ez a helyzet továbbra is úgy van. Ez normális?

Mért van az hogy boldog vagyok a barátommal, de nagyon félek hogy elveszítem? :S tudom hogy szeret de mégis minden nap attól félek hogy egyszer csak azt mondja hogy bocs már nem kellesz. Normális ennyire félni ha különösebb okom nincs rá? =/

Legjobb válasz: Hú ez nagyon érdekes dolog... Én is nagyon féltem mindig, hogy el fog hagyni a szerelmem. Egyik este, mikor nála aludtam olyan furcsa álmom volt. Nem is tudom, lehet hogy megéreztem mi fog történni... Azt mondta az álmomban, hogy soha nem is szeretett egyáltalán. És tudod mi a legfurcsább? Az volt az utolsó együtt töltött esténk... Néha kicsit elgondolkozok azon, hogy van-e igazság abban, hogy a gondolatok igenis rávetülnek az életünkre. Akár pozitívak, akár negatívak. Talán a folytonos rettegés nem tesz jót... De ez nyilván azért van, mert nagyon szereted õt. Ez ellen nagyon nem tehetsz.

Hú ez nagyon érdekes dolog... Én is nagyon féltem mindig, hogy el fog hagyni a szerelmem. Egyik este, mikor nála aludtam olyan furcsa álmom volt. Nem is tudom, lehet hogy megéreztem mi fog történni... Azt mondta az álmomban, hogy soha nem is szeretett egyáltalán. És tudod mi a legfurcsább? Az volt az utolsó együtt töltött esténk... Néha kicsit elgondolkozok azon, hogy van-e igazság abban, hogy a gondolatok igenis rávetülnek az életünkre. Akár pozitívak, akár negatívak. Talán a folytonos rettegés nem tesz jót... De ez nyilván azért van, mert nagyon szereted õt. Ez ellen nagyon nem tehetsz.
Valószínûleg azért, mert nem bízol meg önmagadban. Attól félsz, hogy nem tudsz megadni neki valamit.
Nem azért tetszett meg a pasi, mert amúgy is rosszfiúnak tûnt? He? :D Jobban szeretnél egy olyan tutyimutyi kis kukit aki megfojtana a szerelmével? :D
23:37 telibe találta. Önbizalomhiányos vagy. Vagy legalábbis nem tartod magad elég jó nõnek ehhez a pasihoz. Lehet okkal.
húú elsõnek gratula, tetszett a válasz:) )) Szerintem nem normális..ha nem ettõl félnél, akkor valami mástól..Ilyen típus vagy..ennyi
nem tudom, ilyesmik nekemis eszembe jutnak, pedig semmi bajom magammal..nagyon rossz érzés, nem tudom, hogy lehet legyõzni
Kedves elsõ! Engem így is majdnem megfolyt a szerelmével a barátom. Ezt leginkább kívülûllók látják jól, na mind1. Szóval én még ennek ellenére is félek tõle, hogy egyszer bevág egy ilyet, hogy na pá. Pedig én nem vagyok belé szerelmes szerintem.
azért is van ez még ha nem is szerelmes igazán valaki a másikba, mert azért bennünk van, hogy nem akarjuk elveszteni..azért csak nem vagyunk úgy együtt valakivel, hogy közben nem érdekel, meddig van meg (néhány tahó pasit kivéve ugye)
10:04es:S:S [email protected]:S
Nem baj, ez egy kicsit olyan, mint az elsõ menstruációk. Ha pár hónapon belül nem rendezõdik, fordulj orvoshoz!
én is addig szoptattam, de nekem már hamarább megjott már 4hónapra.ha agg´dsz a rendszertelenség és a fájás miatt nézesd meg magad egy orvossal.egy jó tanács: ha nem akartok mindjárt kovetkezo babát akkor most jobban védekezzetek, mert ha már megjott és rendszertelen akkor nagyon konnyen teherbe lehet esni
Néha újra kellene indítani, egy 2 naponta azt azt az 1-2 percet nem spórold meg. Ezek az okostelefonok már csak ilyenek
Használj task killert vagy figyelj oda hogy ne fusson sokminden háttérben

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!